Ketrin
|
Hej bejbike moje! Cel dan nisem uspela na RR in sem bila kr mal živčna, ko ne vem kaj se z vami dogaja in kaj je novega... Mam dons kr gužvo v službi, čeprav je petek... No,še eno urco, pa bo! Malecka, daj poglej par postov nazaj tam enkrat 2. ali 3.10 je bil datum, ko sem Barby podrobno razložila kje je ta NS v Dravljah. Takrat smo imele (velika večina) punc na kupi NS in smo veliko o tem debatirale, tko da so tam vsi naši podatki in vse on NS... Pa, super da si se naročila Tosja, nič ne bodi žalostna, saj me nisi prestrašila... Mah, veš kako je najprej ko nekaj izveš te panika, ker ni vse po regelcih. Potem pa si rečem, pa saj so zdravniki zato tukaj....Mi bodo že vse pravočasno povedali.... Ne? Jaz moram reči, da jim zaupam... Punce, veste kaj!?!? Včeraj sem pestvala enega 2mesečnega fantka.... Jojojoj, kako luškan mali.... Res komaj čakam da popestvam svojega , pa naj bo ali ! No in še nekaj! Imam cel kup nosečniških oblačil!!! Mi je tale mami tegale fantiča vse kar ima spakirala. In to je ene 5-6 hlač (jesen zima), ful majčk (lepe barve, take pomladne, pastelne), modrce, srajčke,.... Skratka jaz sem oblečena! In ne boste verjele vse mi je totalno prav, vedela sem, da imava podobno postavo, ampak tole je pa že skoraj ideal.... No in rezultat: Danes imam prvič nosečniške hlače! Jupijjjj Kako se udobno počutim in tud fejst zgledam. No, lubice moje lep vikend, pa se pišemo v ponedeljek. Cmoooook!
|