NiLe
|
Dobro jutro, aprilčice! Ooo, ste pridne Ja, vikend je bil res lep in sončen, upam, da bo tako še naprej, čeprav je bilo danes zjutraj brrrrr... ampak sonček vse odtehta. Sinska: držim pesti, da bo vse OK in dobro opravi na NS. Prav tako tudi ti, malamalinca. Ketrin: ja, fantki imajo ob rojstvu res kar velika jajčka, ki se potem pomanjšajo. Oz. se spustijo v moda. Ti kar vprašaj, saj ne moreš vedeti Jaz sem v pričakovanju, da bom začutila našo , saj je to le tretja nosečnost in v vsaki nosečnosti prej čutiš brcike. Komaj čakam! Sasy20: ti si pa le privošči spanec. Jaz sem prejšnji teden kar nadoknadila spanje, ko sem z mojo pupo hodila na popldansko spanje in sem danes ful naspidirana, čeprav sem v službi - kar mi pa ne diši preveč. Mi je doma preveč lepo Glede pregledov je tako, da ti v nosečnosti pripadajo 3 UZ (razen če nimaš tako dobre/ga G, ki ti ga vedno opravi), vse ostalo so posvetovalnice, kjer preverijo kri, vodo, pritisk, te vprašajo za posebnosti. Zdej pa malo delat, preden odpeketam ven na sončka in po malico ... joj, lakotaaaa