|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
11.10.2007 17:13:30   
pikica030407
Hvala punce za vaše odgovore!
Lepo uživajte in se pustite razvajat user posted image

(odgovor članu majazmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
11.10.2007 17:53:59   
resnično srečna
evo mene punce...hvala za vzpodbudo, ampak veste, ko sem v sprejemni sedela in brala izvid: CIN 3 hudo displastičen epitelij na celotni površini in v vseh cervikalnih žlezah...mi je vse padlo dol...

ampak doktor pravi takole: vsakih 6 tednov moram na pregled, kjer bodo preverjali v kakšnem stanju so celice...in če bo stagniralo bo ok...v nasprotnem primeru mi bodo sprožli porod v 32 tednu...

torej dojenčka bomo imeli...seveda spet, če bo AC ok...tako da očitno se meni mora vedno dogoditi kakšen če...in če zadnjih 15 let nisem letala od zdravnika do zdravnika, mi je to usojeno sedaj nadoknaditi...

ampak za našo pikico pač vse...

drugače pa ja...torta je uspela in je bila dobra...staršem smo povedali...oče mojega najdražjega je bil sicer zelo šokiran in molčeč...mama pa je bila vesela...

kako se počutim jaz?...po eni strani mi je odleglo...po drugi pa...bo pestro...in polno stvari, ki jih moramo premagati...ampak saj veste...izzivi so zato, da napredujemo...in vse tole je zame izziv, kjer bom jaz zmagovalka...

lep ostanek dneva...in uživajte...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu pikica030407)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
11.10.2007 18:45:50   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

...in vse tole je zame izziv, kjer bom jaz zmagovalka...

user posted image user posted image user posted image Lepo napisano - jaz bi dodala še to:
Že danes si zmagovalka... user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
11.10.2007 18:48:22   
tosja

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

12.10.2007

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image    Maruška28 - NSuser posted image  
user posted image    tipriga - NSuser posted image
user posted image    Kaa - NSuser posted image
user posted image    T*i*A*r*A - NS user posted image
user posted image   Srčekgirll - NSuser posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
11.10.2007 18:52:11   
tosja

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
   user posted image   A P R I L Č I C E   2 0 0 user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   NJINJA: PDP: 01.04.

user posted image   modrookica; PDP 02.04. - GP 30.10.  NS user posted image

user posted image   majazmaja: PDP 03.04.

user posted image   matejka..: user posted image  PDP 03.04. NS user posted image

user posted image   pizamca (32 let): PDP 04.04.

user posted image   tejč29 (29 let): user posted image  PDP 05.04.
 Izola  NS user posted image

user posted image   temistokleja (30 let): PDP 05.04. -
GP 29.10.
NS user posted image

user posted image   Tanja555; PDP 05.04. NS user posted image

user posted image   aisha84 (23 let): PDP 06.04. - GP 16.10.
CE  NS user posted image  

user posted image   Klarisa28: user posted image  PDP 07.04.

user posted image   jazabel (29 let): user posted image  PDP 07.04.
NS user posted image   KR

user posted image   misa79: PDP 08.04. NS user posted image

user posted image   Majček28 (28 let): PDP 08.04. - GP 08.11. UZ 04.12.
NS user posted image

user posted image   maja24-2 (27 let): user posted image  user posted image PDP 09.04. NS user posted image  LJ

user posted image   simvir (26 let): user posted image  PDP 10.04.
NS user posted image   LJ

user posted image   tosja: PDP 10.04. - GP 15.11. NS user posted image  Feldbach, MB 

user posted image   sončnica14: PDP 10.04.

user posted image   srečna miška: user posted image  PDP 11.04.

user posted image   malamaja (27 let): user posted image  PDP 11.04.  LJ

user posted image   5erca04: PDP 11.04.  
 NS user posted image   MB

user posted image   Katja271 (27 let): PDP 12.04. -  GP 25.10.
NS user posted image

user posted image   tana13: user posted image  PDP 12.04.

user posted image   nisika: PDP 12.04. NS user posted image

user posted image   barby78: PDP 13.04. - GP 06.11. NS user posted image

user posted image   sky77: user posted image  PDP 14.04.  - GP 16.10.  NS user posted image  LJ

user posted image   Calena: user posted image user posted image   PDP 14.04.  NS user posted image

user posted image   Ketrin (28 let): PDP 14.04. - GP 15.11.  NS user posted image   LJ 

user posted image   u04111976: user posted image user posted image   user posted image user posted image  PDP 14.04.
NS user posted image CE

user posted image   kekec in mojca: PDP 15.04. SG

user posted image  Tejcha (24 let): PDP15.04. NS user posted image

user posted image   Skabi: user posted image  user posted image  PDP 15.04.

user posted image   resnično srečna (35 let):user posted image user posted image PDP 15.04. LJ

user posted image    NiLe (34 let): user posted image user posted image  user posted image user posted image PDP 15.04. - GP 07.11.
 NS user posted image    LJ

user posted image   Maruška28 (28 let): PDP 17.04. NS 12.10.

user posted image   sasy20 (26 let): PDP 17.04. - GP 24.10. NS user posted image  LJ

user posted image   JuR_ChIkA: PDP 18.04. NS 11.10.

user posted image   SpeliG (27 let): PDP 18.04. NS user posted image

user posted image   mišeka: PDP 18.04. NS 10.10.

user posted image   bondi: PDP19.04.

user posted image   bela vrtnica (28 let): PDP 19.04.  NS user posted image  CE

user posted image   Mamacebela: PDP 19.04. NS 10.10.

user posted image   matejchykam (21 let): user posted image  PDP 20.04. NS 15.10.

user posted image   tasyo (28 let): PDP 20.04. -  GP 07.11. NS user posted image

user posted image   gregica74 (33 let): PDP 20.04.  NS 10.10. PO

user posted image   najč: PDP 20.04.

user posted image   cebelca27 (27 let): PDP 20.04. NS 11.10. Izola

user posted image   malamalinca (33let):user posted image user posted image user posted image user posted image PDP 21.04. - GP 05.11. 
NS 15.10.  LJ

user posted image   tipriga (29 let) : user posted image user posted image PDP 22.04. NS 12.10.

user posted image   Kaa (29 let): PDP23.04. NS 12.10.

user posted image   T*i*A*r*A: PDP 24.04. NS 12.10.

user posted image   zolika: PDP 24.04. NS 19.10 MB

user posted image   moon: PDP 25.04. user posted image  user posted image  GP 06.11.

user posted image   leni5: user posted image  PDP 25.04.   Izola

user posted image   Srčekgirll (24 let): PDP 25.04. NS 12.10. PO

user posted image   Jo@n (31 let): PDP 26.04. - GP 06.11. NS 16.10.

user posted image   zokica: PDP 26.04.

user posted image   sinskaT (26 let): PDP 26.04.  NS 16.10. PO

user posted image   KatyMM: user posted image PDP 26.04.

user posted image   Sandrin: user posted image  user posted image user posted image  PDP 28.04. NS user posted image

user posted image   scorpiogirl (26 let):PDP28.04. - GP 07.11.
NS 17.10.
KR 

user posted image   malecka24: PDP29.04.  PO

user posted image   pikica030407: PDP 29.04. - GP 25.10. NS 24.10. 

user posted image   Naša črtica koraka: user posted image user posted image  PDP 27.03.
KR
NSuser posted image

user posted image   nikica18: PDP...

user posted image   eminak: PDP...

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tako je do sedaj prijavljenih:
63 srečk user posted image

Z NAMI ZAČELA user posted image  POT:
lindy, Anonimna2, pinka1, Vesnyca, vebo, tejka** user posted image   

GP - ginekološki pregled
NS - nuhalna svetlina
morfologija

P.S. za vse napake se vnaprej opravičujem - hitro me "pocukajte za rokav", da popravim morebitne napake.

Z RUMENO sem zapisala v kateri porodnišnici bo na svet prijokal user posted image .

Uživajte, božajte bušije in bodite user posted image    

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

PDP - število user posted image

01.04. 1
02.04. 1
03.04. 2
04.04. 1
05.04. 3
06.04. 1
07.04. 2
08.04. 2
09.04. 1
10.04. 3
11.04. 3
12.04. 3
13.04. 1
14.04. 4
15.04. 5
16.04. 2
17.04. 2
18.04. 3
19.04. 3
20.04. 5
21.04. 1
22.04. 1
23.04. 1
24.04. 2
25.04. 2
26.04. 4
27.04.
28.04. 2
29.04. 2
30.04.

??? 2 user posted image ???
PDP

nikica18
eminak

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
11.10.2007 19:10:57   
pikica030407
Imam eno vprasanje za malamalinca, a mi prosim napises stran kje si narocla angelsound?
hvala ze v naprej
vse pa lepo uzivajte user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1681
11.10.2007 19:25:59   
tosja
Punce, ki ste imele včeraj in danes NS in GP oglasite se!!! user posted image  user posted image  user posted image

Saj nekaj se vas je user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1682
11.10.2007 19:55:41   
sasy20
Oj,
hvala punce za odgovore, zlate ste....jaz sem dons čist podrta sploh ne morm stat na nogah, se mi tko vrti, slabo mi je, bolijo me noge ( zaradi krčev ) kot da mi pada pritisk....ja to je to vreme čudno...tko da bom sedaj hitro šibala spat in upam da bom jutri spet polna energije.user posted image

Lepo spančkite

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
11.10.2007 19:59:30   
sasy20
Sasy20 je bila...

....no lahko nočko

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
11.10.2007 20:27:54   
simvir
Sem prišla pogledat če se je resnično srečna kaj oglasila in vidim da se je. Ko sem brala tvoj post sem ti hotela napisati točno to, kar je napisala že Tosja. Ti še kar optimistično glej naprej, pa se bo vse dobro izteklo.

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
12.10.2007 8:17:39   
mišek
Dobro jutro!

V sredo smo pa mi imeli NS in smo zelo zadovolnji. Bili smo v Dravljah in dr. Babnik (ali nekaj podobnega) je bila nad rezultati navdušena, saj so nadpovprečni. Mi dva z mojim pa dva zelo zadovoljna da je z najinim miškom vse v najlepšem redu. Povedala nam je da je 70% verjetnost, da je user posted image .
Vse imamo doma dokumetirano na slikicah in Cd. zelo se splača je neprecenjliv spomin.

Vsem , ki še niste imele NS želim vse najboljše in zdrave user posted image

lp

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
12.10.2007 8:40:10   
sasy20
Dobro jutro!

Sem sedaj brala poste kot neprijavljena in ugotovila, da od resnično srečne naprej mi jih sploh ne pokaže če sem prijavljena. drugače pa jih je še kar nekaj napisani....user posted image
cela zmešnjava....

Resnično srečna le pogumno naprej in boš videla da bo vse ok.  user posted image user posted image user posted image

Jaz sem danes spet dobre volje kar razganja me od energije...samo krči še ne nehajo ampak bo že. Komi že čakam pregled da vidim kako napredujemo...sedaj smo stopili v 14 t.
Kaj mislite Pušenjak nama je na NS reku da skoraj 80% kaže na user posted image , a mu lahko verjamem. Poznam ful veliko punc ki so vprašale za spol pa so jim ga povedali narobe. Jaz pa se kar nočem prej veseliti, da ne bom potem preveč presenečena. No moj je zelo vesel če bo punčka imava že zbrano ime...za fantka pa sta še dva favorita. Res pa je da je meni vseeno ali je user posted image  ali user posted image , ker je najin prvi user posted image  in si želim le zdravo. Mogoče bo v drugi nosečnosti prevladovalo mnenje kaj si želim bolj, ker bi imala rada par.

Joj sedaj pa šibam hitro na user posted image   in zajtrk.

(odgovor članu mišek)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
12.10.2007 9:27:25   
tasyo
Dobro jutro!
Spet sem malo potegnila...user posted image  počasi postajam prava zaspanka! Ampak danes sem si zaslužila, ker sem včeraj končno sortirala omaro!!! Ena ogromna vreča stvari je za stran... Od nekaterih sem se kar težko ločila, ampak če je treba, je treba. No, pol mi je pa za tolažbo prijateljica zvečer pripelajla še tri škatle otroških oblačil, ki pa sem jih samo preletela... Kok je to luštno!

Resnično srečna - ne bi ti mogla napisati bolje kot Tosja... Drži se, ostani optimistka, pa držim pesti, da vse skupaj ne bo napredovalo in boš donosila svojega otročička. Sicer pa tudi, če ti bodo sprožli porod, takrat je pikec že dovolj močan, da ima zelo lepe možnosti, da bo vse ok.

Mišek, čestitke za NS!!!! Vsem tistim, ki jo imate danes pa - user posted image user posted image  in poročajte!

Pridno božajte trebuščke! aja, pa Mg res pomaga! Tosja, še enkrat hvala.

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
12.10.2007 9:28:24   
u04111976
Resnično srečna, jaz te čisto zastopim s temile če, ker je tudi nad mano velik če, ker ne morejo ugotoviti kdaj sem se okužila s TOXO. V torek dam tretjič kri, ČE bodo lahko določili, da je okužba stara, potem je ok. Drugače pa ČE ne, grem na zdravljenje v LJ, mi naredijo AC in ČE se je user posted image  okužil potem sprožijo porod, ker je za splav prepozno; ČE pa se ni jemljem zdravila do konca.  So pa še drugi ČE-ji dobri in slabi. V prvem trimesečju je zelo malo verjetnosti da se okuži, ker se še posteljica razvija, toxa pa pride preko krvi-posteljice do ploda. ČE pa se okuži, so posledice katastrofalne in je treba prekiniti nosečnost. Je res da zdravniki nič točno ne morejo reč, tako da ti velik ČE visi nad glavo. Tudi mi se ne damo in upamo na najboljše, dnevi pa tudi tečejo in nekje do 18. tedna bi morali vedeti na čem smo.

Ketrin, če ni zdravnica nič rekla, ti bo že povedala ko bo čas, če te skrbi, jo pa vprašaj na naslednjem pregledu. Krvna skupina je ok, sam minus je bolj redek in mamicam z RhD negativna dajo inekcijo med in po nosečnosti. Jaz jo dobim  21.1.08, ne vem točno v katerem tednu bo to, ampak ker smo vse približno enako noseče, je še dosti časa da se pozanimaš pri G. Ni pa to nič narobe, RES in naj te ne skrbi. 

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
12.10.2007 9:29:16   
tasyo
Sem bila spet prehitra... Sasy, jaz se ne bi popolnoma zanesla na napoved iz nuhalne, raje počakaj na naslednji pregled, pa upajmo, da bodo takrat naši pikolinoti razširili nogice in pokazali, kaj se skriva tam spodaj...

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
12.10.2007 9:34:34   
u04111976
Tudi nam so rekli na NS da 80% user posted image , ampak jaz imam še kar občutek da bo user posted image , pa ne da bi si tako želela, ker že imamo par, mogoče če bi lahko izbirala in če bi se bila primorana odločit, bi se za user posted image , ampak glede na počutje in glede lušt po hrani, se mi dogaja isto kot prej pri Mihcu. Bomo videli kaj bodo rekli na morfologiji.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
12.10.2007 9:35:11   
tasyo
Očitno je nosečnost udarila tudi ma moje miselne celice...
Ketrin, s tvojo krvno grupo ni nič narobe. Ker si RhD negativna, obstaja potencialna nevarnost, da tvoje telo začne proizvajati protitelesa proti pikolinotu, če je le-ta pozitiven. V prvi nosečnosti se to ne zgodi (lahko pa bi se, če si prej že imela kakšen splav...), ampak za vse ostale pa je nevarno, ker bi s tem lahko plod, ki ga tvoje telo spozna za tujek, v skrajnem primeru tudi ubilo. Ta injekcija pa prepreči razvoj teh protiteles in tako zaščiti malega v tvojem trebuščku, in vse morebitne ostale, ki mu še sledijo. Upam da sem napisala tako, da me kaj razumeš.
Nas je pa kar nekaj, ki smo negativne, tako da ni to nič takšnega.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
12.10.2007 10:17:53   
SpeliG
Jaz pa na nuhalni sploh nisem vprašala, če vidi katerega spola je otrok in to iz preprostega razloga-sem pozabila! Tako sem bila navdušena nad otročkom, da mi je bilo čist vseeno ali je on ali ona. Pa tudi sem malo skeptična, da mi lahko že zdaj dovolj natančno pove in se ne želim pripravljati na en spol, potem pa bo drug. Vsekakor imam namen vprašat kasneje, ko mi bo lahko dost natančno povedal, do takrat pa naj ostane mal ugibanje..
To je najin prvi user posted image  in mi je sploh vseeno kaj bo, edino za fantka bo manj sitnosti, ker že imava skorajda določeno ime, glede deklice pa mal problemčka, ha ha. Tudi jaz že težko zapnem večino hlač, ker sem sicer vitke postave in sem bila vedno brez trebuha, zato so tudi hlače temu primerno ožje.
Prav so mi le še troje, pa še te ne bodo več prav dolgo, tako da bo treba po nakupih. Sem si nakupila tunike, ki so mi ful luštne in bi jih nosile tudi če ne bi bila noseča, pa še zelo moderne so trenutno. Še moda nam je naklonjena, ste opazile kako se vse nosi dolgo in širše, točno za nas!

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
12.10.2007 11:23:56   
malamalinca
Živjo, češplje,
danes imam kar pestro v službi in sem se šele zdele prklopla na net.

resnično srečna in u04111976, ne zavidam vama vajinega položaja, lahko samo rečem, da poskusita ostati mirni in močni, saj upanje vedno umira zadnje, kajne? Želim si , da bo vse ok z vama in z vajinima otročičkoma, mogoče zelo slaba tolažba, pa vseeno-pravijo, da smo vedno točno tam kjer moramo biti.

Tudi jaz se psihično pripravljam na NS, ki jo imam v ponedeljek popoldan v Dravljah.Moram rečt, da me pri prvih dveh sploh nič ni skrbelo, tokrat pa...ja, konec koncev so tu le že leta....No, saj se ne obremenjujem prehudo, pomislim pa...

Še 1X eno vprašanje glede NS v Dravljah-ali moraš CD prinesti s sabo, če želiš, da pikico posnamejo?

pikica030407, sprašuješ me za stran, kjer sem naročila angelsounds.To je e-bay, spletni globalni nakupovalni center.Jaz sem licitirala in dobila angelsounds za 10,98 ang.funtov.Torej, v google vtipkaj e-bay, klikni na to stran, potem se moraš pa registrirat, poiskat angelsounds, zraven ti vedno piše, koliko še manjka do izteka licitacije in kolikšna je trenutna najboljša ponudba, ti pa jo lahko seveda poljubno dvigaš.Zakomplicirano.Ali pa ne-za tiste, ki so tega vešči.Jaz sem to delala prvič in sem se kar tresla, sploh še potem, ko moraš takoj plačat preko pay-pal in te sprašuje za številke na mastercard kartici.Kar zoprno, če nisi tega vajen, čeprav piše, da je 100% secure...

Ketrin, tudi moja krvna skupina je Rh -.Kot so že predhodnice napisale, ni to nič hudega, dobiš pač eno injekcijo pred porodom in eno po porodu - ampak po porodu samo v primeru, če je baby Rh+.
Sem pa jaz baje zaradi mojega Rh- faktorja imela obakrat zlatenčna otroka, ki sem ju morala dati pod lučko.Tudi to ni noben bav bav, si pač dan ali dva dlje v porodnišnici.

Sem se spet razpisala, upam , da me ne bo spet ven vrglo.

papa

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
12.10.2007 11:33:43   
sasy20
user posted image  kakšen lep sonček se je pokazu...joj kr kam bi šla..pa ne smem ker sem na bolniški pa še službo imam zelo blizu pa me je strah da bi me kdo vidu. Bom pa na balkonu sedela user posted image
malamalinca jaz sem imela pri Pušenjaku v Dravljah, CD mi ni bilo treba prinest sabo vendar obvezno takoj povej da želiš da ti posnamejo CD ker drugače bo prepozno.

Vse dobro ti želim na NS, kar pogumno.

Lep viked vsem papa

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
12.10.2007 13:18:03   
tosja
user posted image  Ojla, šiške!

Danes je res krasen dan...in jaz  laufam naokol... user posted image

Ketrin: sem kr žalostna, ker sem te prestrašila s to Rh negativno user posted image  Nisem hotla. Sam pač kaj sem prebrala do sedaj, se to vedno omenja, pa sem tud jaz mislila, da sem negativna... Saj to ni nič takega user posted image  Oprosti, še enkrat user posted image

mišek: čestitke za  user posted image  na NS - si na prvem mestu user posted image  user posted image  user posted image  Prva, ki so ji napovedali lulčka...
Tiste, ki ste skeptične zaradi tistih 80% verjetnosti, da so vam okol 12t določili pravilni spol - mal pobrskajte na RR, pa boste videle, da se tud Pušenjak lahko zmoti user posted image  Je sam človek!!! user posted image

tasyo: user posted image  sem vesela, da ti Mg pomaga. Kr pridno ga pij, jaz natipkam, pa si ga tud pripravim user posted image

SpeliG: čestitke za dobro opravljeno NS - pa user posted image  glede spola...sam, da je zdravo!!! user posted image

Uživajte na sončku...božajte bušije in bodite user posted image

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
12.10.2007 13:23:28   
malecka24
No punce pa mi je ratal se narocit!user posted image Sem klicala v LJ in so me narocili,tko da grem v Dravlje ce katera ve kje je to(Reš)!Tko sem zadovoljna ker bom sla,resuser posted image Najbolj me je presenetilo ker so me tko hitro sprejeli,pregled imam 18.10.-cetrtek!A dobis kako slikco tam al kako?Sem bolj nova pr tem pa me zanima!Hvala za vase vzpodbudne besede in upam da bo vse ok.Vam pa seveda javim kako je sel pregled!user posted image Lp

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
12.10.2007 13:32:10   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: malecka24

No punce pa mi je ratal se narocit!user posted image

user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  jeeeeeeeeeeeeeeeeeee, sem vedela, da boš uspela! Pa javi kaj boste videli user posted image

(odgovor članu malecka24)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
12.10.2007 13:38:42   
barby78
Ojla punce!
Kako kaj danes?včeraj nisem mogla noč pisat.me je tako glava bolele,da sem mislila da mi jo bo razneslo.danes je že bolje.
ne vem zakaj to neki šteka,ko pridem do resnično srečne? a mislijo to kaj zrihtat? poste lahko naprej berem le,če se odjavim.no,bojo že...
zdaj grem pa še do konca skuhat,user posted image  je že na poti.pol pa pospravit.jutri prideta obe starejši sestri s familijami na kosilo,ker imam v nedeljo roj.dan in sem jih mal povabila.upam ,da bo vse ok,čeprav mi hoče mal tastarejša špilat mamo,sam jaz se ne dam.ah,bo že.drugače se pa razumemo.to je pa tud bla edina želja mame,tik pred smrtjo.
no,pa grem,da me dragi ne prehiti.LP

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

Neposredna povezava do sporočila: 1699
12.10.2007 13:39:05   
malecka24
Hvala!Aja pa sem pozabila vprasat!Upam da ni neumno vprasanje!A lahko pri Nuhalni oz.na tem pregledu vidi spol otroka ali je se premajhen plod?Hvala vsem za odgovor!LP

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......