malamalinca
|
Živjo, češplje, danes imam kar pestro v službi in sem se šele zdele prklopla na net. resnično srečna in u04111976, ne zavidam vama vajinega položaja, lahko samo rečem, da poskusita ostati mirni in močni, saj upanje vedno umira zadnje, kajne? Želim si , da bo vse ok z vama in z vajinima otročičkoma, mogoče zelo slaba tolažba, pa vseeno-pravijo, da smo vedno točno tam kjer moramo biti. Tudi jaz se psihično pripravljam na NS, ki jo imam v ponedeljek popoldan v Dravljah.Moram rečt, da me pri prvih dveh sploh nič ni skrbelo, tokrat pa...ja, konec koncev so tu le že leta....No, saj se ne obremenjujem prehudo, pomislim pa... Še 1X eno vprašanje glede NS v Dravljah-ali moraš CD prinesti s sabo, če želiš, da pikico posnamejo? pikica030407, sprašuješ me za stran, kjer sem naročila angelsounds.To je e-bay, spletni globalni nakupovalni center.Jaz sem licitirala in dobila angelsounds za 10,98 ang.funtov.Torej, v google vtipkaj e-bay, klikni na to stran, potem se moraš pa registrirat, poiskat angelsounds, zraven ti vedno piše, koliko še manjka do izteka licitacije in kolikšna je trenutna najboljša ponudba, ti pa jo lahko seveda poljubno dvigaš.Zakomplicirano.Ali pa ne-za tiste, ki so tega vešči.Jaz sem to delala prvič in sem se kar tresla, sploh še potem, ko moraš takoj plačat preko pay-pal in te sprašuje za številke na mastercard kartici.Kar zoprno, če nisi tega vajen, čeprav piše, da je 100% secure... Ketrin, tudi moja krvna skupina je Rh -.Kot so že predhodnice napisale, ni to nič hudega, dobiš pač eno injekcijo pred porodom in eno po porodu - ampak po porodu samo v primeru, če je baby Rh+. Sem pa jaz baje zaradi mojega Rh- faktorja imela obakrat zlatenčna otroka, ki sem ju morala dati pod lučko.Tudi to ni noben bav bav, si pač dan ali dva dlje v porodnišnici. Sem se spet razpisala, upam , da me ne bo spet ven vrglo. papa