tasyo
|
Dobro jutro, punce! Vidim da je tale turoben dan tudi vas malo uspaval... Je tako neprijazno zunaj, da je kaj. Resnično srečna, mislimo nate in stiskam pesti, da novice ne bodo tiste najstrašnejše... Ampak kakorkoli, vedi da smo s tabo in ti bomo stale ob strani, ne glede - kajne, punce? Gregica, no, z razkužili jaz glih ne bi pretiravala, ampak dobro pa operi zelenjavo, ki jo ješ surovo (tudi ostalo, samo tam je itak riziko minimalen), mogoče enkrat ali dvakrat več, kot pereš sicer.. Pa mačjega stranišča, v kolikor je v stanovanju, se pridno izogibaj in naj ga čisti nekdo drug. Ni vrag, če se nisi okužila vsa ta leta, se pa tudi sedaj ne boš! Pikica, Angelsound punce že pridno uporabljamo in smo res zadovoljne. Privošči si, je neverjetno. Kar se pa tiče krvavitev - ne vem, koliko je zaskrbljujoče, da se ti izcedek pojavlja na vsake 14 dni, ampak dokler ni krvavitve in je s pikolinotom vse ok, ni panike. Ampak kljub temu počivaj in pridno jej Dabroston. Saj drugega itak ne moremo, kajne? Tosja, jaz sem na bolniški do 22.11., pa upam, da mi potem ne bo treba delat, ker vsaj zaenkrat vem, da nisem sposobna 8 ur zdržat v polni koncentraciji in pokonci. Poleg tega pa bo takrat že zima, do službe imam 1 uro vožnje in ne bi rada, da se mi na cesti kej zgodi... Bomo pa videli, kaj bo rekla G na naslednjem pregledu. Tako, šibam zajtrkovat. Božajte trebuščke!
|