|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
10.10.2007 20:33:50   
simvir
Tojsa user posted image  za podaljšanje. Ja, če želiš imeti neprekinjeno bolniško, potem je bolje da se prenaročiš. Če pa greš za nekaj časa delat (ali pa vzameš nejak dopusta), se ti pa bolniška spet šteje od začetka - saj veš najprej en mesec nato pa spet komisija.
Jaz bom šla verjetno delat, moj g mi sigurno ne bo dal naprej bolniške, razen če bi bilo kaj narobe. Saj mi bo pasalo spet malo delat, čeprav ne vem kako in kaj, ker že od ponedeljka sedi nekdo drug za mojo mizo. No se bo pač moral še mal umaknit.

Verita pozdravljena. Povej še kaj več o sebi in pridno klepetaj z nami.

Naša četica koraka - mi te ne damo!!! Saj si na našem seznamu, samo bi te mogoče morala Tosja dati na vrh, namesto v zadnjo vrstouser posted image . Ti kar ostani in čvekaj z nami. Marsikatera od nas bo rodila že marca, morda boš ti pa aprilauser posted image .

Joj sem mislila da je mali že zaspal, pa se zdaj spet pogovarja sam s sabo. Ga grem mal pobožat.

Želim vam, da prespite celo noč.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
11.10.2007 8:01:06   
resnično srečna
eto mene...čist na trnih...se spravljam delat torto za najdražjega, da mi čim prej mine telih par ur do 12...potem pa, da vidimo na čem smo...

danes v bistvu nisem drugega kot besna in nervozna...in komaj čakam, da tale pat pozicija mine, ko človek ne ve kje je in se niti ne upa veseliti...

uživajte...in se beremo kasneje...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
11.10.2007 8:14:30   
sinskaT
Saj bo šlo, resnično srečna!

Drži se...
lp

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
11.10.2007 8:19:27   
Katja 271
resnično srečna, jst sem s teboj vsa na trnih. Ampak poleg tega tudi verjamem vate, da bo vse OK! Nič spremenjenih celic... šc šc šc! Tole tvoje dete bo aprila privekalo na svet pa pika! Te pa lepo prosim, da sporočiš novičke, za katere še enkrat pravim, da bodo pozitivne in boš lahko vriskala za svojega otročička!

pikica030407 o Angelsoundsu je bilo že full rečenega. Punce smo full zadovoljne z njim in veselo poslušamo naše srčke tiktakat. Je pa res da je cena kar navita, ampak sej nisi kar vsak dan v življenju noseč, tako da se lahko malo pocrkljamo zdej. Na Dabrostonu je pa kar veliko nosečnic, dobi ga vsaka, ki krvavi in te krvavitve niso zastrašujoče, tako kot ti je rekla že G. Sicer si pa iz takritične 1/3 nosečnosti že mimo!

tasyo, s temi sarmami si mi pa povzročila polna usta sline :). Se bom kar k mami napovedala na kakšno kosila - ona naredi najboljše. Sicer mi pa kislo zelje zdej v nosečnosti sploh paše. Mnjamy!

CELJE - je zakon! Sem bla včeraj v šopingu in sem dobila nosečniške kavbojke (jupy) v H&M in ene črne hlače v C&A. Se splača it pogledat!

Rožice, lepo crkljajte sebe in vaše škratke kjerkoli že ste!

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
11.10.2007 8:39:03   
gregica74
Dobro jutro aprilčice.

včeraj sem zjutraj najprej bila pri moji g, katera mi je povedala da je z mojimi ividi vse v redu, naredila UZ s slikco in končno sem dobila materinsko knjižico. ko sem pa prišla domov sem vidla, da v materinski piše, da toxo sploh nisem prebolela in da sem torej negativna user posted image  od rojstva živim z mačkami, doma imamo mačko, tast ima mačko in jaz nisem preboelela tokso? no, zdaj bom mogla pač bolj pazit na našo user posted image , s katero sem se do zdaj obnašala zelo sproščeno. nato sem ponovno nekaj brala o toxo in piše, da moraš skrbno oprav zelenjavo in sadje, katerega ješ surovega. priporočajo celo razkužilo v vodo v kateri opereš sadje ali zelenjavo. kaj mislite vi? mogoče malo pretiravam? user posted image
nato sva z mojim user posted image  šla v postojno oddat kri za dvohormonski test in nato v LJ na nuhalno. nuahlan je super, riziko je 1:3076, srček bije 155, veliki smo 67,6 kar je malček prveč. ampak dr. babnik ravi, da je to zaradi jemanja klomifena. da pride prej do ovulacije in posledično nato do zanositve. sicer mi pa pdp ostaja enak.
po nuhalni sva pa šla še po dvojne nosečniške hlače v kepico. take boj športne, da so tako za v službo kot za prosti čas. tudi jaz sem nesla bluze k šivilji spustit vse robe, ker so mi že ozke. amapak jih verjetno kaj dosti ne bom nosila, ker se kar veselo širim. v prvih treh mesecih sem šla gor 2 kg. kaj pa vi?
glede strij sem si tudi jaz naročila kremo od thalgo. imam tudi njihovo kremo za obraz s katero sem izredno zadovoljna, pa sem rekla da probam še to za strije. čeprav na koncu je odvisno od naše kože koliko je prožna. moj dragi me pa maže tudi z navadnimi kremami in tako paše na koncu dneva, da te nekdo pocukra z nežnostmi.

uživajte v teh hladnejših dnevih in božajte bušije s svojimi ljubeznimi.   

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
11.10.2007 9:10:26   
malamalinca
ojoj, napisala sem cel roman, pri oddaji pa mi je napisalo error in me vrglo ven.
No pa še 1x:

Drage (bodoče)mamice, dober dan!

resnično srečna, držim pesti zate, da se bo vse izteklo tako kot se mora in da boš res resnično srečna danes.

pikica030407, jaz sem v torek preko e-baya kupila Angelsounds iz Hong Konga za 31 € -s poštnino vred.Včeraj sem dobila e-mail, da so ga že poslali in je že na poti.Bom sporočila, kako se bo to vse skupaj izteklo.

Počutje se izboljšuje, a ne, mačke? No, vsaj meni se, menda nisem več tak zmaj kot sem bila.Čudno, mojuser posted image pravi, da sem bila nemogoča, meni se pa ne zdi. Je pa res, da so me kar naprej nekaj vsi nalašč jeziliuser posted image user posted image user posted image
Vglavnem, slabosti, napihnjenost, glavoboli, zoprnija in zaspanost počasi bledijo, komaj čakam vikend, da zloščim našo hiško.

Povejte tiste, ki imate tudi 1-2-3 letne škratke doma, a jih dvigujete, nosite?
Jaz mojega najmlajšega kar prenašam in vzdigujem, se prov nič ne merkam, pa najbrž ni lih to najbolj dobro, a ne?

Lep dan vsem

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu gregica74)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
11.10.2007 9:19:34   
tasyo
Dobro jutro, punce!

Vidim da je tale turoben dan tudi vas malo uspaval... Je tako neprijazno zunaj, da je kaj.

Resnično srečna, mislimo nate in stiskam pesti, da novice ne bodo tiste najstrašnejše... Ampak kakorkoli, vedi da smo s tabo in ti bomo stale ob strani, ne glede - kajne, punce?

Gregica, no, z razkužili jaz glih ne bi pretiravala, ampak dobro pa operi zelenjavo, ki jo ješ surovo (tudi ostalo, samo tam je itak riziko minimalen), mogoče enkrat ali dvakrat več, kot pereš sicer.. Pa mačjega stranišča, v kolikor je v stanovanju, se pridno izogibaj in naj ga čisti nekdo drug. Ni vrag, če se nisi okužila vsa ta leta, se pa tudi sedaj ne boš!

Pikica, Angelsound punce že pridno uporabljamo in smo res zadovoljne. Privošči si, je neverjetno. Kar se pa tiče krvavitev - ne vem, koliko je zaskrbljujoče, da se ti izcedek pojavlja na vsake 14 dni, ampak dokler ni krvavitve in je s pikolinotom vse ok, ni panike. Ampak kljub temu počivaj in pridno jej Dabroston. Saj drugega itak ne moremo, kajne?

Tosja, jaz sem na bolniški do 22.11., pa upam, da mi potem ne bo treba delat, ker vsaj zaenkrat vem, da nisem sposobna 8 ur zdržat v polni koncentraciji in pokonci. Poleg tega pa bo takrat že zima, do službe imam 1 uro vožnje in ne bi rada, da se mi na cesti kej zgodi... Bomo pa videli, kaj bo rekla G na naslednjem pregledu.

Tako, šibam zajtrkovat. Božajte trebuščke!

(odgovor članu gregica74)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
11.10.2007 9:48:27   
malecka24
Ja sestra v porodnisnici mi je rekla da je ful guzva in da je ze tko na silo dala ene dve noter in da ne more vec ce ne jo bo zdravnica "tepla"!Mislim halo!In sem bila res grozno razocarana!user posted image user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
11.10.2007 9:50:20   
Majček28
dobro jurto apriličice,
danes se vam pa že 'zgodi' priklučujem debati, ker nimam v službi nič za delat. Delam v turistični agenciji in očitno so že vsi splaniral svoj prosti čas, ker telefoni ne zvonijo, nobenga ni v agencijo,....skratka dajo mi mir, da lahko z vami klepetam user posted image

Mene je pa včeri tko moja sestrična razveselila, ko me je zagledala je rekla: Ja kako lepo se ti trebušček pozna!! Jaz sem namreč mislila, da je še popolnoma neopazen in sem bla kar mal žalostna. Ampak to bo verjetno od tega, ker ga vsak dan gledam in očitno razlike sploh ne opazim, pa še vse hlače so mi prav!
Zdej pa tko ponosno hodm okrog pa hlače sem si kar mal (zanalašč) odpela, da je še bolj očitno user posted image user posted image user posted image

Želim vam lep dan, čeprav pada dežek, ampak tud to mora bit, da bodo rožce rastle, a ne!? user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
11.10.2007 9:52:32   
sasy20
Jutro!

Še ena naprespana noč je za mano user posted image , no sem pa zjutraj ko je moj odšel v službo nazaj zaspala in sem pančkala do sedaj user posted image .
Jaz še vedno čakam na potrdilo od komisije, včeraj se mi je iztekel datum do katerega so mi podaljšali, tko da ...upam da mi bodo pšodaljšali saj za 1 mesec še.
Resnično srečna user posted image user posted image  da bo vse ok. Verita dobrodošla.

Grem na zajtrk pa se še tipkamo.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
11.10.2007 10:01:49   
Majček28
malecka24, pokliči malo naokrog, povej kakšna je zadeva in glede na to, da je pregled samoplačniški te bodo nekje sigurno stisnili v svoj urnik. Ne obupaj!!

A veste kaj je moji prijateljici rekla ginekologinja!! Da ji ni treba na NS, ker se bo potem samo obremenjevala z rezultati, če jih pa pač ne ve se pa ne more za nič sekirat!!!
Njej je bil odgovor celo po volji, moram pa priznat, da men pa ne bi bil. Zakaj ne bi izkoristila možnosti moderne medicine! user posted image
Mogoče razmišljam narobe in res je da nikoli, tudi s pregledom NS, ni 100%, ampak vsaj vedela bom, da sem nekaj na tem naredila.
Tiste, ki razmišljate drugače, popolnoma sprejemam vaše rezmišljanje. Upam pa da ste do njega prišle same in ne po razmišljanju npr. ginekologa.

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
11.10.2007 10:09:08   
Ketrin
Dober dan čveke! user posted image

Madona, me ni bilo en dan, pa sem si morala kar čas vzeti, da sem na tekočem. No, pa lepo po vrsti.
Včeraj sem se res toooook slabo počutila (še nikoli tako), da sem šla ob 11 domov iz službe. In potem sem cel dan prespala.... In danes sem super! Očitno je bilo krivo vremeuser posted image . No, pa saj je vseeno, zdaj sem spet na starih poteh....user posted image

Zjutraj sem imela GP. Ta moja G. in sestra tudi, sta toook fejst, jz grem tja prov, ko da bi šla k mami na obisk! user posted image  V glavnem vsi izvidi (kri, voda) so super, pritisk tudi. Izvedela sem krvno skupino user posted image  A neg. Skratka vse je super. Nobenega vnetja, edino toxe nisem prebolela in moram pazit na user posted image  No, apmak je G. rekla, da to ne pomeni, da je treba vse muce pobit, neuser posted image  Pravi, da eni to vzamejo tko za sveto, da so potem čist preveč obremenjeni. Skratka: pazit na muce, če delaš kaj na vrtu, delaj z rokavicami in zelenjavo in sadje dobro oprat...Pa to ne pomeni razkužit in ne vem kaj še vse... Tko da: brez panike. Sicer pa jaz itak nisem v stiku z mucami, ker tudi nisem preveč prijatla z njimi.... Mam raj

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
11.10.2007 10:14:23   
Ketrin
No, da nadaljujem.... Čist sem zmedena, modona! user posted image  Se opravičujem.... user posted image

No, raje kot muce imam user posted image , ti pa niso nevarni....user posted image

Naredila je tudi UZ, kjer sem lepo videla našega malčka, trebušček, nogice (prav podplatke), rokice, skratka vse kar mora imeti.user posted image user posted image  Je bil pa mali tudi spet zeloooo živahen in je rekla, da tale nam bo pa dal vetrauser posted image  Pa sem rekla: če bo vsaj malo po mami ali babi, bo že moral bit hiper aktiven user posted image user posted image

No, posteljica je na odlični poziciji, se je dvignila, sej ne vem kako to deluje in kaj je prav in ne, ampak je G. rekla, da je super.... user posted image

Naslednji pregled pa imam 15.11. Madona to bo hitro minilo...Takrat bo pa že orng buši! user posted image

No, toliko o meni! user posted image

Resnično srečna, držim pestke, hitro sporoči!

Za druge pa sem že pozabila kaj moram odpisat....user posted image  Pa saj se še javim...

Papa!

P.S. še to: danes dobim nosečniške cunjice, mi jih ena prijateljica prinese cel kup. Potem pa bom videla kaj bom dokupila....  Jeeeee, se že tooook veselim! No danes je čist drugačen dan kot včeraj... user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
11.10.2007 10:23:15   
tipriga
Pozdravljene, moj mali spi dopoldanski spanec, jaz imam pa čas za net... Sicer se bojim, da se bo čez nekaj minut zbudil od silne lakote.

Jaz mojga devetmesečnika kar dvigujem. Mislim, ne pretiravam, ampak na previjalno, v posteljo,... ga je nekako treba spraviti.  Dobro je to, da se mali že kak mesec ne mara preveč nosit po zraku, ker že sam hodi in pride kamor hoče. Mu je bolj všeč, da se po tleh skupaj valjava. Tako da nekaj pretirano ne pazim.

Jutri me čaka nuhalna. Moj gre z mano, mene pa še kar skrbi, kako bo mali to dobro uro preživel pri tašči. Nažalost imam pregled ravno v času, ko ima on kosilo in ga bo morala tašča nafutra. Drugače bi ga kar sabo vlekla. Problem je pa v tem, da je tašča taka, da meni pri vsakem kosilu, ko smo tam (no, skoraj vsakem) pove, da nej prvo pojem jaz, potem naj pa malega nahranim, da naj se nauči malo počakat. In zdaj naj bom jaz prepričana, da jutri ne bo prvo pojedla ona in šele potem dala malemu za jest??? Joj, pa ravno zdaj mora biti moja mati na dopustu...

Resnično srečna, držim pesti, da bo vse ok!

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
11.10.2007 10:33:48   
SpeliG
Pozdravljene aprilčice!
Jaz pa vas dva dni nisem mogla spremljat, ker sem se počutila kot bi me povozil tank. Posledica je, da sem tudi pristala na bolniški, ampak upam da grem naslednji teden že lahko nazaj med ljudi. No, čeprav mi je ravno to naškodilo, pobrala sem neko trebušno virozo in bruhala 10x v eni noči..
Čist sem bila sesuta, imela vročino, trebušne krče, grozno, pa seveda čist neprespana. V celi nosečnosti nisem bruhala niti enkrat, upam da sem zdaj oddelala svoje za nazaj. Očitno sem že res prava mamica, ker sem ves čas samo razmišljala o tem, kako slabo se mora počutit moja pikica ta trenutek v meni. Posvetovala sem se z osebno zdravnico in G., ki sta oba menila, da dokler bo minilo v parih dneh, ne bo otročku nič hudega, ampak ob še višji vročini in daljšem trajanju tega, bi mi grozil splav. Grozno, sploh ne smem pomislit na kaj takega. Sploh, ker sem res ves čas pozitivno naravnana in me je tole kar mal pretreslo. Ampak danes sem se naspala kot dojenček, vročine ni več, tudi hrana me je začela mal zanimat, si bom skuhala kakšno dobro zelenjavno juhico. Res je prednost če si doma med nosečnostjo, si veliko manj izpostavljen vsem tem virozam, ampak popolnoma izognit se jim itak ne moreš.
Sem pa opazila, da mi je trebušček kar malo uplahnil, seveda, ko je šlo vse ven iz telesa. Še vedno pa se vidi, tukaj je in z mano bo ostal, dokler se ne vidiva v aprilu!
Čestitke vsem za dobre rezultate GP in NS, pozdravček!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
11.10.2007 11:31:38   
NiLe
Daan, punce! Joj, kako ste pridne, sploh vas ne dohajam ...

Jaz sem ta teden na bolniški, čez vikend je  moja pupa fasala vnetje ušesk in se je že pozdravila - AB hitro primejo, sedaj sem pa jaz obležala in sem čist adijo. Tudi moči za prebiranje postov nimam. Samo toliko, da se pofočkam in vam želim en krasen dan, sploh za tiste, ki imate preglede in pa seveda resnično srečna zate, da boš po današnjem pregledu še naprej resnično srečna oz. resnično presrečna in da bo to za vaju za možem krasen dan. Držim pesti user posted image user posted image user posted image

Ko pridem k sebi pa tudi kaj pokomentiram. Pazite nase!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
11.10.2007 12:33:32   
tosja
Pozdravljene!

naša črtica koraka: mi te ne damo, kdo pa pravi, da ni možno, da rodiš aprila user posted image

pikica030407: glede izcedkov in Dabrostona. Moj se je zaenkrat nehal - v bistvu vem zakaj ga imam. Zato sem na B moram velik počivat...pa Dabroston papcat. Saj bo! user posted image

gregica74: glede negativnega izvida - verjetno skrbiš za higieno in si tako, čeprav vedno v mačji družbi user posted image  negativna! user posted image

malecka24: ne sekiraj se za tisto butasto sestro...pa njeno govoričnje. Telefon v roke pa se naroči al v Dravlje, al kam drugam. user posted image

Ketrin: super, da si se naspala in izboljšala počutje. user posted image  
Ker si Rh negativna dobiš eno injekcijo, al je to pri drugi user posted image

NiLe: naj pupa čimprej ozdravi user posted image user posted image user posted image  Tale ušeska znajo bit prav zoprna zadeva, ki se ponavlja.  

Vse ostale aprilčice: mislite pozitivno, uživajte, božajte bušije in bodite user posted image   

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
11.10.2007 12:41:58   
sasy20
Ola!

Mi zna katera povedati katerega vitamina ti primankuje če te kar naprej prime krč. Mene mišica na nogi že tako boli od krčev da komi stopam....

Lep dan vsem aprilčicam pa eno user posted image  za vse naše pikice.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
11.10.2007 12:44:57   
sinskaT
V knjigi Nosečnost sem brala, da če imaš krče naj bi jemala dodatek kalcija in magnezija, bo še katera kaj povedala, ki ve kaj več o tem.

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
11.10.2007 12:49:19   
u04111976
Glede krčev žal nebi vedela, ker teh problemov v prejšnjih user posted image  nisem imela.

Ketrin če si Rh- dobiš inekcijo med nosečnostjo (jaz imam že datum v januarju), ter po porodu za naslednjo nosečnost. Inekcije dobijo tudi tiste minususer posted image  ki splavijo, saj je to varovalo za naslednjo nosečnost. inekciji se reče "rogam" mislim da se piše rogham in jo dobiš v ritkico.

Resnično srečna, vse čakamo na tvoj post!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
11.10.2007 13:00:01   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: sasy20

Mi zna katera povedati katerega vitamina ti primankuje če te kar naprej prime krč.

Magnezij!!! Kupi FidiMag 300 plus C - imaš 300 mg Mg, pa še vitamin C za te jesenske dni...ena šumeča tableta v kozarcu vode na dan! user posted image  (20 jih stane 4.95) 

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
11.10.2007 13:08:24   
Ketrin
O, NiLe, jaz sem pa že hotela vprašat kje si!? Da ni kaj narobe! No, saj ušeska bodo hitro dobro.... TI pa se čuvj in hitro pozdravi! Pa ne zato, da greš nazaj v službo... user posted image user posted image user posted image

Evo, zadj prepisuje iz materinske: A Rhd neg K-. To krvno skupino imam. Zdravnica pa ni nič govorila o inekcijiuser posted image  Zakaj pa bi jo morala dobiti, a to ni dobra skupina, al kako??? user posted image

(odgovor članu u04111976)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
11.10.2007 13:10:09   
scorpiogirl
Pozdravljene souser posted image

Sasy20, se mi zdi (ampak res samo zdiuser posted image ), da magnezij pomaga proti krčem ... so pa zagotovo punce že kaj pisale, tako da poskusi mal po forumu pobrskatuser posted image

Uf, končno lahko berem Resnično srečno. na svojem čarunalniku imam mozilo in zgleda, da je res to touser posted image
Resnično srečna in vse, ki imate preglede v bližnji prihodnost ... za srečo iuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mene utrujenost (upam) počasi minevauser posted image sicer pridem zvečer kar izčrpana s faksa, ampak dopoldne vsaj normalno funkcioniram, pa potem popoldne tuduser posted image Slabosti pa tud ni večuser posted image user posted image se sploh ne počutim več nosečo ... dobr, da je trebušček mejčkn zrastel ... upam, da uspe do nuhalne zbrat tiste € na kup, da bova lahko šlauser posted image ker do pregleda je še takoooooooooo daleč ... jst bi pa rada vidla spet našo pikicouser posted image user posted image

imejte se najlepšejše skupi s svojimiuser posted image pa pikicami

(odgovor članu u04111976)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
11.10.2007 13:20:41   
simvir
Živjo!

Mi smo že po kosilu, moj je ta teden popoldne in je že šel v službo.

Sasy20 - tebi so že punce pred mano odgovorile.

Malamalinca - jaz malega dvigujem pač takrt ko je nujno, če je moj doma ga pa on dviguje. Poskušam pa ga čimmanjkrat, samo to vedno ne gre.

Ketrin - user posted image  za boljše počutje in dobro opravljen GP.

Tipriga - čim manj se sekiraj, mali bo že preživel pri tašči. Mogoče bi bilo bolje da ga večkrat po malo pustiš tam, da se bosta navadila drug na drugega. Ne dam pa prav tvoji tašči, da moraš ti najprej pojest, vsaj jaz poskušam da jemo vsi naenkrat ali pa mali prvi.

NiLe, SpeliG - upam da bosta kmalu bolje.

Resnično srečna - zdaj je verjetno že vse za tabo. Ko boš lahko sporoči rezultate. Vse držimo pesti zate.

Imejte se kar se da lepo v tem oblačnem vremenu.

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
11.10.2007 13:49:53   
Tejcha
Ojla, babe!

Spremljam vas ves čas, oglašam se bolj poredko. Sem pa  že ene dvakrat napisala cel roman, pa me je fliknilo ven.... Grrr...

Tudi sedaj ne bom dolga, nasmejala sem se ob tej izjavi:
[ Ampak danes sem se naspala kot dojenček, ...
[/quote]

SpeliG, boš tole izjavo pokomentirala tam enkrat maja naslednje leto, a velja?user posted image

Tudi za nami je nuhalna, vse tako kot je treba. Veliki smo bili (4.10) 5,36 cm.
Slabosti so še vedno prisotne, brcik še ni in jih kak mesec še niti ne pričakujem.

Nabavila sem nosečniške kavbojke in dala popravit dvojne hlače iz prejšnje runde, ker me   " tanormalne" že kar precej vežejo čez pas. Kaj boste pa čez zimo poštudirale? Js si bom po vsej verjetnosti namislila topel pončo, spodaj pa jopico... razen, če naletim na kakšno boljšo idejo.

Vse, ki imate kakršnekoli problemčke, čimprej se pocajtajte!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Papa

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......