Jo@n
|
Pozdravljene aprilčice! Naročila sem se na NS, imva/imamo jo 16.10. pri Pušenjaku. Še vedno se ne počutim (če spregledam nočne sprehode do WCja, in da me zjutraj boleč križ vrže iz postelje). Kar se hrane tiče, mi še vedno paše vse, zlasti kaj konkretnega in slanega. Nimam pa nekih norih kombinacij, še vedno mi paše vse. Komaj čakam pregled za tokso, se mi zdi, da je vseeno ni čez dobro suho salamo. Glede na to, da mi ni sploh nič slabo, mi mami napoveduje fantka... No, bomo vidli če dobrih 7 mesecev. Al pa že prej na Uz. Punce, boste vprašale za spol? Jaz sem bila sprva proti, ker je večje presenečenje potem, če ne veš, moj pa pravi, da bi hotel vedeti. Sedaj, ko pa v mojem telesu nekar resnično raste, pa se mi zdi, da le ne bom zdržala s čakanjem. Čeprav potem novice verjetno ne bova razbobnala naokoli, pa naj bo za ostale presenečenje. Aja, materinski nagon bodočih babic se že razvija, dobivam klice... kako si, kaj pa delaš, ti je kaj slabo, si že kaj jedla... Ajooj, kaj se me še čaka... A je katera že kupovala kakše hlače? Meni je zaenkrat omejen izbor v domači omari še prav, kavbojke flikam z gumico, vendar bo treba v naslednjem mesecu počasi v šoping. Pa me zanima, kje boste nabavljale in koliko... Verjetno vsaj 1-2 fine hlače z v službo, pa kakšne kavbojke za casual... Kaj pa za doma, boste vztrajale v prejšnjih trenirkah, ali nam ne bodo prav, kljub temu da so na elastiko? Punce, pobožajte bušije in se stisnite k (bodočim) očkom. Lp
|