|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
14.9.2007 9:45:13   
Ketrin
KatyMM počivaj in srečno. Držim pestke!!! user posted image user posted image

Po moje ti nihče ne zna povedati kolk traja ta izcedek. Najbrž je odvisno od vsake posameznice.... Tko bi jaz rekla, ne vem pa ne! Glede Lekadola, pa mislim, da so punce enkrat govorile, da je dovloljen.... Aspirin pa ne...če sem si prav zapomnila.... Vsekakor pa je najboljše zdavilo počitek....

(odgovor članu KatyMM)
Neposredna povezava do sporočila: 976
14.9.2007 10:09:41   
tasyo
KatyMM, pri meni je bil izcedek 3-4 dni, en dan ja, pol drugi dan nič, potem spet nekoliko, ampak samo občasno... V glavnem, drži se navodil in pridno počivaj! Kar se pa Lekadola tiče, je dovoljen, samo glede na to, da imaš trenutno že tako ali tako težave, jaz ne bi tvegala, bi poskusila zdržati brez.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 977
14.9.2007 10:29:51   
Naša črtica koraka
Drage souser posted image !

Danes je za mano pregled NS in je vse OK!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Bila sem v Dravljah pri dr. Babnikovi, dobila slikice in 4D filmček, vse lepo pečeno na CD (ki ga dobiš tam)! Vse skupaj pa je koštalo 60 evrov ...

Ne moreš verjamat, kako je to 5 cm veliko bitjece že popolno! Vse je, sicer še v vesoljskem izgledu, a vendarle je! Našteli smo prstke na rokici! In kako se premika, eni gibi so mi bili tako znani ... že zdaj!

In, ko je dr. vprašala za spol ... po vseh dobrih novicah, še en dodaten cukerček, seveda sem želela izvedeti in ... imamo user posted image !  Tokrat bodo babice prišle na svoj račun, končno bodo lahko kupile vso tisto roza galanterijo, ki bi jo v resnici tako rade one nosile user posted image . Torej naš fantolin bo imel mlajšo sestrico, že vidim kako ga bo ščipala ko bo mala, kako se bo zaljubljala v njegove prijatelje, ko bo večja (pa še lepša kot sem jaz user posted image ). No, če pa teh 60%, da je user posted image  ne drži, in imamo user posted image , potem bo pa sploh veselo: bidemani, pa ninja želve, bagerji, kasneje pa skuter (kar sanjajta fanta!) in pa snahe, nobena taprava! Hehe, se pa tudi zavedam, da  obstajajo še manj klasični scenariji user posted image  ...

Takole sem se razpisala ... verjetno ste že čisto pozabile name, jaz ne na vas, imam pa dopoldne dela veliko, zvečer pa mi je še vedno slabo, predvsem, če sem na miru pred ekranom! Bom šla zdaj brat za nazaj, morda napisala kakšen zapoznel odgovor, predvsem pa vam želim, da bi bile

vse user posted image  OK, da ste srečne, zdrave in da user posted image user posted image  lepo rastejo in vam sive lase že zdaj NE delajo!

pa pa
vaša naša črtica koraka

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 978
14.9.2007 11:01:46   
malamalinca
Tosja za seznam, doma imam že dva  user posted image (11 let)  in   user posted image (2 leti), obauser posted image

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 979
14.9.2007 11:23:46   
u04111976
Še en podatek TOSYA za seznam- naš prvi user posted image  je user posted image  (9 let) in drugauser posted image  je user posted image  (8 let).

Vsem ki imate težave z izcedkom želim, da izkoristite bolniško in res počivate, da bo vse vredu.

Moje slabosti so bolje-redko še... Imam pa skoz tak butast okus v ustih, GROZA! Moram povedat da mi je kar naenkrat zrastel buši in mi je rekla prijateljica, da naj se že navadim da je nekdo not!

Saj je ok., sam ker sem že drugače bolj okrogla, ne rabim preveliko dodatnih kil, računam da se lahko zredim največ 12kg, no do sedaj 1kg. Koliko se kaj vi redite (bogice tiste ki hujšate zaradi user posted image ). Sem razmišljala, da bi si pisala kakšen dnevnik in vpisovala tudi obseg trebuha, tako malo za spomin, ker bomo potem pustili, da še drugi user posted image  otroke, tri bo dovolj.

LP, pridne bodite, čuvajte pikice in cartlajte svoje polovice!

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 980
14.9.2007 11:31:15   
sinskaT
Dobro jutro srečke user posted image !

Pa imamo še en enkraten dan za sprehode in crklanje na sončku, vsak dan sem bolj sproščena in vesela nosečka in verjamem, da bo vse ok in bomo v maju že veselo potiskale vozičke in se dobivale na user posted image in user posted image hi hi! Think pink - positive!

Naša črtica koraka zelo sem vesela za tebe in vašo družinico, da ste opravili NS s čisto petico user posted image ! Neglede, ali je user posted image oz. user posted image . Pa kaj se to na nuhalni že vidi ali kako? Sem mislila, da šele na morfologiji,  kaj pa vem.
Drage moje, grem ven na zrak, da bo user posted image pridno rastel in se razvijal, še en teden pa ga bom videla juhu!

čaw baw.

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 981
14.9.2007 11:58:47   
Katja 271
Sem razmišljala, da bi si pisala kakšen dnevnik in vpisovala tudi obseg trebuha, tako malo za spomin

Jst sem si že kar v Excellu odprla koledarček, kamor vpisujem nosečniške težave/znake, datume pregledov, kilograme in pač vse kar se spreminja z mano / z nami skozi nosečnost, pa take in drugačne dogodke. Zraven pa seveda slikice od + na CB, do mojega bušija pred nosečnostjo, prve slikice UZ....
Sem gledala tisti nosečniški planerček od Mama.si v živo v Mercator centru, pa se mi ni čist nič simpatičen zdel, tako da se mi moj Excell čist dopade.

(odgovor članu u04111976)
Neposredna povezava do sporočila: 982
14.9.2007 12:00:06   
maja24-2
Naša četica koraka čestitkeuser posted image zauser posted image  . si pa res hitro izvedela očitno je to zdaj drugače, ko so 3D in 4D UZ, te smem vprašat ali je normalno da ti na NS delajo sedaj tudi 4D UZ
Mogoče katera ve če je to praksa tudi dr. Strahove, da na NS dela 3D UZ sicer meni je bilo rečeno, da sabo lahko prinesem CD za filmček.

Drugače pa sem danes ful slabe voljeuser posted image user posted image in mi prav paše da vas berem, sva se včeri tako skregala da sem čist pozabla na miška, ker je on potegnu z njegovo mamico. Potem pa sem se tako zjokala da se ne spomnim kdaj sem se že tako, mislim pa da so potem še malo dodali hormoni in mera je bila polna.
Danes pa že cel dan razmišljam samo o mišku in upam da je vse OK. ker sem se včeri res močno razburila

Imejte se lepo lep sončen vikend vam želim, mi pa bomo praznvali od Lare 3 rojstni dan, vam bom dokomentirala z slikcami

A pa še to res bi bilo fino da bi šle na user posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 983
14.9.2007 12:06:24   
simvir
Ojla user posted image !

Jaz sem prej peljala sina kar k tašči in tastu, ki sta ga čuvala tudi ko sem bila v službi, potem ga bo pa mož pobral in pripeljal domov. Jaz pa malo pred računalnik, nato pa počivat. Mi ga je zjutraj tako težko budit, da bi ga že mož peljal, sploh zdaj ko sem doma, gre v službo kar za ob 6.00h, da pride prej domov.  Saj je prav kajne, da ga včasih malo odpeljem od doma?

SinstaT  - si včeraj pisala o prijateljicah, ki še niso noseče. Ja s takimi se težko pogovarjaš sedaj, ko tebi po glavi roji samo user posted image  in priprava nanj. Dokler niso v taki situaciji si tako ne morejo predstavljati kako se ti življenje naenkrat obrne oz ti postanejo pomembne čisto druge stvari. Jaz sem se zaradi ene kolegice ful sekirala, je bila prav čudna ko sem ji povedala za nosečnost. No zdaj je pa pred enim mesecem sama rodila (jima je ratalo), je pa čisto drugače. Boš vidla, da boš kmalu našla tudi nove prijateljice med user posted image  in mamicami, npr. nas.

Sandrin - sporoči kako si. Upam, da je vse ok in da počivaš.

KatyMM - Glede lekadola mislim, da naj ga prve tri mesece ne bi jemale. Predlagam ti, da si zavrtiš kakšen umirjen CD in počivaš (res super sprostitev). Jaz sem si v prvi nosečnosti vsak dan zavrtela en Baby CD - zase in za otročka, ko je že slišal. In ta CD sem mu vrtela še potem ko se je rodil npr. pred spanjem (dojenčki naj bi si zapomnili glasbo).
Jaz sem imela izcedek le en popoldan, tudi ko so na urgenci rekli, da bo morda še, ker se nekaj vidi, ga nisem več imela - upam, da ti kmalu mine. Ti kar počivaj.user posted image

Naša črtica koraka - user posted image  za opravljeno NS (si prva med nami, kajne?) in 60%user posted image .

Glede mer trebuha - jaz sem se merila že v prvi nosečnosti (npr. čez boke, trebuh prsa...) in si zapisovala, tudi zdaj sem se že enkrat zmerila  - je fino primerjat kg in cm.

Maja24-2 upam, da boš kmalu boljše volje. Privošči si kaj za dušo in tvojega pikca. Verjamem, da je user posted image  ok.

Uživajte v sončku in lp

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 984
14.9.2007 12:34:58   
Ketrin
Joj, punce spet same lepe novice!! user posted image user posted image  Naša četica koraka, jaz sem pa že res mislila, da si nas zapustila!!! Kako sem vesela, da je vse super! Bravo!!!! user posted image  Počasi bomo vse prišle na vrsto za tole težko pričakovano NS!

Maja24-2, mene so včeraj zvečer tudi hormoni malo pretresli. Gledala sem TV in so plesali folkloristi. Sama sem bila dolga dolga leta članica. In ko sem jih vedela na TV na nastopu, me je prov srček bolel in seveda solze v potokih....kot bi se ne vem kaj naredilo.... user posted image user posted image  No, pa še dobro, da me je lubi potolažu.... Oh, ja! Težke so tele nosečniške fore user posted image , ampak obenem tolk cortik... user posted image

Joj, simvir, jaz imam zdaj tudi eno tako prijateljico. Moja najboljša prijateljica in ni kazala navdušenja niti veselja, ko sem se poročila, niti zdaj ko sem ji povedala da sem user posted image ! user posted image  in mi je blo prov hudo, izgledalo je pa tko, k da sem jaz čudna k sem zanosila...češ kaj ti je tega treba...jaz pa tako vesela in končno se nama je izpolnila največja želja.... user posted image  No, ja spet hormoni! user posted image  AMpak zdaj pa se ne sekiram prav preveč, in mi je vseeno za druge. Važno da mi 3 uživamo in se imamo radi!! user posted image user posted image  In da imam vas, drage moje!!! user posted image

Joj, tole z Baby CDjem je pa super ideja!!!! Ta vikend bom probala!!! user posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 985
14.9.2007 12:43:28   
sinskaT
Simvir - hvala za tolažilne besede, imaš čisto prav, vse se spreminja, pa saj imam vas in mi ni nič hudega!user posted image

Joj, sem že skor odvisna od RR ratala, namreč sem bila vzunaj pa mi hudič ni dal mira in sem šla spet mal sem gor pokukat user posted image .

Lep vikend vsem! Pa ne bit nič žalostne in jokice, jenček vse čuti user posted image .

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 986
14.9.2007 16:10:30   
kekec in mojca
Ketrin, tudi sama sem plesala pri folklori, sicer že nekaj let nazaj, pa vendarle rada pogledam njihove koncerte. Čeprav včasih z grenkim priokusom, ker smo se razšli bolj ali manj v čudnih odnosih.

Danes sem dobila nek čuden izcedek, take sluzaste debelejše nitke temno rjave barve, kot da bi šlo za začetek menstruacije. Takoj sem šla h G, tam pa o izcedku sploh ni bilo več sledu. Tudi ko je s tamponom po nožnici "popraskala", ni bilo nič videt. Hvala bogu!!! Srček je bil čisto normalno. DAborstona nisem dobila, ker krvavitve ni več, dobila pa sem napotnico za ginekološki oddelek, za vsak slučaj, če bi bilo karkoli narobe.

Vprašala me je, če želim v bolniško, pa sem rekla, da če ni nič drugega narobe, ne bi šla. In ker res ni, ostajam v službi! user posted image  Ful sem vesela, ker imam tak prijeten razred, kot da bi skupaj iskali pridne otroke.

Nekaj me je malo zaskrbelo - vsakič, ko grem h ginekologinji, pokaže UZ, da je otrok manjši (po današnjem UZ 9 tednov 3/7, po prejšnjem UZ 10 tednov 5/7, po M pa že okoli 12 tednov).

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 987
14.9.2007 16:55:01   
resnično srečna
joj ne panike prosim...saj bo vse ok...mogoče so pa prej malo narobe gledali in veš kaj kekec in mojca...po mojem ti bo ginekologinja že povedala, če bo kaj sumila...vsaj moj g. je zelo strikten in takoj postavi človeka na trdna tla...in to imam jaz osebno raje...

drugače pa sandrin res je že čas, da ti uspe in verjemi...USPELO TI BO...

jaz sedajle potujem na morje...tako da bo pred mano malo miru...in upam, da RR res odkrijejo, kaj gre narobe...ker jaz ne vidim nič čudnega, ko prebiram...tud tasyo je s svojim nickom in slikico vedno...tale virtuala je res čuden svet...

...sinskaT tvoje prijateljice pa...veš ene nehajo žurirat prej, ene kasneje...si pač malo bolj zrela in si se odločila za družino...in to pomeni, da boš kaj kmalu našla družbo s podobnimi interesi...nič pa se ne boj...vse bodo slej ko prej pristale na tem kot ti...

...kava enako misličeh in v istem položaju (nosečniškem) pa prija...tako da, ko se zmenimo, sem tudi jaz za...upam, da vsaj tam ne bom taka "nadloga"

pip
pa lep vikend vsem user posted image in njihovim najljubšim

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 988
14.9.2007 20:16:55   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   A P R I L Č I C E   2 0 0 user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   NJINJA: PDP: 01.04.

user posted image   majazmaja: PDP 03.04.

user posted image   matejka..: user posted image  PDP 03.04. - GP 03.10. NS 19.09. 

user posted image   pizamca (32 let): PDP 04.04.

user posted image   tejč29 (29 let): user posted image  PDP 05.04. - GP 18.09.
NS 25.09 Izola 

user posted image   aisha84 (23 let): PDP 06.04. - GP 16.10. NS 24.09. CE

user posted image   Klarisa28: user posted image  PDP 07.04.

user posted image   jazabel (29 let): user posted image  PDP 07.04. - GP 10.10.
NS 01.10. KR

user posted image   tejka**: PDP 07.04.

user posted image   simvir (26 let): user posted image  PDP 10.04. - GP 09.10. 
NS 01.10. LJ

user posted image   tosja: PDP 10.04. - GP 05.10. NS 18.09. Feldbach, MB 

user posted image   Majček28: PDP 10.04. NS 02.10.

user posted image   srečna miška: user posted image  PDP 11.04.

user posted image   malamaja (27 let): user posted image  PDP 11.04.  LJ

user posted image   Katja271 (27 let): PDP 12.04. -  GP 25.10. NS 26.09.

user posted image   tana13: user posted image  PDP 12.04.

user posted image   barby78: PDP 13.04. - GP 01.10.  NS 04.10.

user posted image   sky77: user posted image  PDP 14.04.  - GP 16.10.  NS 04.10.   LJ

user posted image   Calena: user posted image  PDP 14.04. - GP 27.09. NS 28.09.

user posted image    MARUŠKA 28 (28 let): PDP 15.04.

user posted image   maja24-2: user posted image  user posted image   PDP15.04. - GP 18.09. NS 04.10.

user posted image   kekec in mojca: PDP 15.04. SG

user posted image  Tejcha (24 let): PDP15.04. NS 04.10.

user posted image   Ketrin (28 let): PDP 16.04. - GP 11.10.  NS 03.10.  LJ 

user posted image   sasy20 (26 let): PDP 16.04. - GP 28.09NS 02.10. LJ

user posted image    NiLe (34 let): user posted image user posted image  user posted image user posted image PDP 16.04. - GP 03.10.
 NS 28.09.   LJ

user posted image   u04111976: user posted image user posted image  user posted image user posted image     PDP 16.04. - GP 10.10.
NS 04.10. CE

user posted image   JuR_ChIkA: PDP 16.04.

user posted image   SpeliG (27 let): PDP 18.04. NS 04.10.

user posted image   mišeka: PDP 18.04. NS 10.10.

user posted image   bondi: PDP19.04.

user posted image   bela vrtnica (28 let): PDP 19.04. - GP 08.10.  CE

user posted image   matejchykam (21 let): user posted image  PDP 20.04. NS 15.10.

user posted image   tasyo (28 let): PDP 20.04. -  GP 07.11. NS 03.10.

user posted image   gregica74 (33 let): PDP 20.04.  NS 10.10. PO

user posted image   malamalinca (33let):user posted image user posted image user posted image user posted image PDP 21.04. - GP 01.10
NS 15.10.  LJ 

user posted image   Kaa (29 let): PDP23.04. -  GP 01.10.

user posted image   KatyMM: user posted image  PDP 24.04.

user posted image   T*i*A*r*A: PDP 24.04.

user posted image   zolika: PDP 24.04. -  GP 02.10. MB

user posted image   moon: PDP 25.04. user posted image  user posted image  GP 19.09.

user posted image   leni5: user posted image  PDP 25.04. - GP 28.09.  Izola

user posted image   Jo@n (31 let): PDP 26.04. - GP 02.10.

user posted image   zokica: PDP 26.04.

user posted image   sinskaT (26 let): PDP 27.04. - GP 21.09.

user posted image   Srčekgirll: PDP 27.04.  NS 12.10.

user posted image   Sandrin: user posted image  user posted image user posted image  PDP 28.04. - GP 17.09.

user posted image   malecka24: PDP29.04.  PO

user posted image   pikica030407: PDP 29.04.

user posted image   vebo: PDP 30.04.

user posted image   Naša črtica koraka: user posted image  PDP...  NS user posted image

user posted image   nikica18: PDP... - GP 18.09.

user posted image   eminak: PDP...

user posted image   modrookica: GP 26.09.  NS 20.09.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tako je do sedaj prijavljenih:
52 srečk user posted image

Z NAMI ZAČELA user posted image  POT:
lindy, Anonimna2, pinka1, Vesnyca user posted image   
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

GP - ginekološki pregled
NS - nuhalna svetlina
morfologija

P.S. za vse napake se vnaprej opravičujem - hitro me "pocukajte za rokav", da popravim morebitne napake.

Z RUMENO sem zapisala v kateri porodnišnici bo na svet prijokal user posted image .

Uživajte, božajte bušije in bodite user posted image    

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

PDP - število user posted image

01.04.2008 - 1
02.04.2008 -
03.04.2008 - 2
04.04.2008 - 1
05.04.2008 - 1
06.04.2008 - 1
07.04.2008 - 3
08.04.2008 -
09.04.2008 -
10.04.2008 - 3
11.04.2008 - 3
12.04.2008 - 2
13.04.2008 - 1
14.04.2008 - 2
15.04.2008 - 4
16.04.2008 - 5
17.04.2008 -
18.04.2008 - 2
19.04.2008 - 2
20.04.2008 - 3
21.04.2008 - 1
22.04.2008 -
23.04.2008 - 1
24.04.2008 - 3
25.04.2008 - 2
26.04.2008 - 2
27.04.2008 - 2
28.04.2008 - 1
29.04.2008 - 2
30.04.2008 - 1

???  PDP   ???
user posted image
user posted image  user posted image  user posted image  16.04.2008 = VODILNI DAN  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  naša črtica koraka - prosim, če izdaš PDP user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 989
14.9.2007 20:17:06   
maja24-2
Naša četica koraka
Ali mi lahko posreduješ tel. za NS v Dravljah kje si bila ti, je bil moj čist navdušen k sem mu povedala kako super pregled si mela.
HVALA

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 990
14.9.2007 20:20:04   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  resnično srečna spet vedri user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 991
14.9.2007 21:10:49   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 992
15.9.2007 12:10:22   
zolika
oj dekleta!

Kaj to pomeni? Resnično srečna je ponovno nekaj napisala - pa ne morem prebrat - oziroma se stran ne de premaknit do konca???????user posted image user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 993
15.9.2007 12:11:22   
zolika
KAJ PA JE TO???????  Jan z nisem resnično srečna jaz sem "ZOLIKA"

Zakaj je napisalo da je RS to napisala?????????????????

Nič mi ni jasno?

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 994
16.9.2007 0:08:13   
JuR_ChIkA
No punce, bila sem končno na pregledu pri gin. Bilo me je zelo strah kaj se dogaja z mano, z mojim plodekom, saj me je kakšnih 10  dni kar vsaki dan bolelo in pikalo v spodnjem delu trebuha- ko sem hodila, ko sem ležala, sedela, še ponoči sem čutila... pomislila sem že na izvenmaternično in zdaj ko sem bila v torek na pregledu, sem se potolažila; S plodekom je na pogled vse o.k., je pa res da ga nosim bolj na desni strani;
No in tudi ti krči ali kaj je to bilo so zdaj ponehali- 3 dni ni več kakšne bolečine.   user posted image   Pri prvem, me je seveda tudi pikalo in zbadalo na začetku v spodnjem delu trebuha, ampak ne tako intenzivno, kot tokrat... No vesela sem, da je zaenkrat vse ok in upam da bo tako tudi ostalo; user posted image
Tokrat od gin. določen datum poroda imam 18.4.2008, pregled za NS pa 11.10.2007;
NAŠA ČETICA KORAKA čestitke!!!

pozdravček vsem user posted image

Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš;

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 995
16.9.2007 9:58:53   
maja24-2
Naša četica koraka
Ali mi lahko prosim posreduješ tel. št. za NS v Dravljah kjer si bila ti. Je bil moj čist navdušen nad pvojim pregledom tako kot si ga opisala.
Hvala

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 996
16.9.2007 17:35:15   
Jo@n
Pozdravljene souser posted image !
Kako ste kaj? Midva sva danes naredila nedeljo za najlepši in enega najbolj pomembnih dni v življenju bodočih babic in dedkov. Ja, povedala sva jim...
No, pa nazaj k začetku... Z izgovorom sva jih povabila k nama na kosilo, ker se vsi skupaj nismo videli že lep čas, in je lepo imet spet kakšno družinsko kosilo... Nihče ni slutil ničesar, kosilo je minilo, po sladici pa sva se prikazala z dvema paketkoma, skoraj indentična sta bila, le z drugačnima pentljama, in jih dava vsak svoji tašči... češ da imava malo darilo zanje. Aja, v paketkih so bili zaviti copatki s cofki, eni rumeni in drugi zeleni.... Tašča se je zasekirala, če je pozabila na kakšen rojstni dan ali kak drug pomemben dogodek, moja mami ni prav vedela, kaj naj z darilom. Seveda sta potem obe kukali in špegali pri robu, kjer se je malo darila videlo, ampak šment, obe sta bili brez očal pri roki... Nato moja mami začne, če prav vidi, pa ji gre na smeh, pa mal na jok, pa sprašuje če je to, kar misli, potem še tašča nekaj v tem smislu... Nobena si ni upala bleknit.. No, potem je darila pogledal še moj oče, in mu je bilo počasi jasno...

A nadaljevanje? Ja, polno objemov, pa lubčkanja, pa nasmehov in solzic v očeh, zmajanja z glavo, češ "se mi je zdel da tole družinsko kosilo ni kr tkole..." Še oče me je presenetil, nama čestital in se zahvalil. Pa ravno on, ki ni čustvene sorte...

V glavnem, starše sva sedaj poslala vsake na svoj konec, itak bo dejstvo, da bojo dobil vnukinjo/vnuka počasi prišlo za njimi. Tudi nama ni koj potegnilo, da bova v novi vlogi. user posted image

Aja, seveda ni manjkalo nasvetov, ne smeš tega in onega, pa pazi se, pa počivaj, pa tako naprej...

Uf, tole bo še pestro...

Še tole, dopoldne me je na hlačkah presenetil roza flekec v velikosti kovaca za 2eur. Bil je roza, ne krvav, sedaj ni ničesar, vse je bp. Bi me moralo skrbet, ali bi morala kam iti? Mislim, da ni razloga za paniko? Res pa je, da so me mučile glivice in sem na 5 vaginaleti Gyno-daktarina. Po receptu in nasvetu G. Kakšen predlog?

Lp vsem souser posted image .

< Sporočilo je popravil Jo@n -- 16.9.2007 17:36:05 >

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 997
16.9.2007 20:05:35   
kekec in mojca
Kar razjokala sem se, ko sem prebrala tvoj post... Ful lepo si povedala staršem, da bodo postali dedki in babice...

Pri nas je kar mali Kekec obema dedkoma in babicama na neki zabavi povedal, da mamici raste dojenček v trebuščku... Bil je tako prisrčen, ko se ga spraševala, če bo povedal skrivnost... Pa mu je bilo nerodno! Škoda, da ga nisem mogla v tistem trenutku posnet...

Drugače pa, jaz sem v prejšni nosečnosti tudi krvavela, podobno kot ti, kri je bila svetlo rdeča, pa imam zdaj triletnega korenjaka. Mogoče bi bilo dobro, da jutri pokličeš G in poveš, kako je na stvari. 

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 998
17.9.2007 7:55:53   
tasyo
Dobro jutro!
Kako ste, punce? Pri nas sije sonček, tako da pričakujem en lep dan, pa bom šla dopoldan mal ven, na zrak. Kakšnih daljših sprehodov sicer še ne delam - lepo počasi, da bo vse v najlepšem redu z mojim pikolinotom. Preživela sem en lep vikend, moj je bil tako pozoren - vse je doma postoril, da meni ni blo treba, samo skuhala sem, pol sem ga pa mal razvajala... Zdej bi mi pa že počas pasaluser posted image , ampak, kaj, ko G pravi, da do konca 12t ne smeva... Pa sej bo hitro minilo!

Naša črtica koraka - čestitke za NS!!! Si tako zgodnja, da sem kar debelo pogledala, če prav vidim, da si že tako daleč. Jutri pa Tosja - že danes držim pesti, da bo vse super, kot sva se dogovorili !!!!
Vsem, ki imate danes GP- držite se, pa uživajte ob pogledu na vaše pikice!

Jo@n, kako lepo sta tole izpeljala- pohvale vredno. Kar se pa tiče izcedka, bi pa jaz tudi poklicala G na tvojem mestu, da boš mirna.

Maja 24-2, za NS v Dravljah pa pokliči 051 321 224 med 8 in 10. zjutraj. Baje so pa vsi fajni.

Pozdravček, pa se še kaj oglasim kasneje!

Neposredna povezava do sporočila: 999
17.9.2007 8:00:30   
Tejcha
Dobro jutro!

Ja, kje pa ste? Po dolgem času še nekajz moje strani. berem vas redno, za pisanje pa mi res zmanjka časa.

V soboto smo se vrnili z morja. Naš "tavelik" falotek (joj, kk se to hecno sliši, ker še ni star 1 leto) je užival 100/h, v morju sicer ne, ker je bila voda prehladna, zato pa toliko bolj poleg njega in v bazenčku. Je pa strašaaaansko pogrešal igrače, ki niso šle z nami in ga dve uri po tistem, ko smo se vrnili, sploh nisem spravila iz kota, kjer ima spravljene. za seznam: user posted image user posted image (skoraj 1 leto)

Naša tamala biba (ja, ja, tista v bušiju) pa je na morju bila fuuuul prijazna do mamice. Školjko sem namreč objemala samo tisti dan, ko smo se vračali, drugače pa sem se počutila res odlično. Očitno bi morala biti skoz na morju? Sej ni neke hude panike, slabostim pa se lahko izognem le tako, da stalno nekaj grickam. Ko ugotovim, da sem lačna, je že prepozno.

Prijateljice brez otrok: res imam srečo, da sem res skoraj z vsemi ohranila takšen odnos, kot je bil prej.  Vidimo se kvečjemu več, saj punce z velikim veseljem pridejo žulit Tilna in jim ga tudi brez skrbi zaupam v varstvo. Res so face in hvala jim za vse!!! Tudi sedaj, ko sem povedala, da bomo imeli še enega, so od vseh pokazale največ navdušenja. Za starše je bil kar velik šok, ker je pred mano še nekaj izpitov in diploma in priznam, da sedaj, ko imam Tilna, glede tega nisem bila preveč pridna. Upam, da se do aprila znebim vsaj še nekaj grehov, :)

Vsem tistim, ki imate problemčke, naj se čimhitreje rešijo, da bo nosečnost minevala čimbolj BP. MOja prva je bila takšna in res trkam, da bo tudi tokrat tako. Zavedam se, da bo bolj naporno, a zato nič manj lepše.

KG: ker sem že v osnovi med bolj buskastimi (pri Tilnu je šlo v nosečnosti 18+ in so ostale še 4), je G rekla, da je tokrat meja 10+. In zaenkrat sem na -1.

Zdej pa šibam spravit stanovanje v red.

Uživajte in božajte bušije!

T

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.