NiLe
|
Živjo punce, joj, jaz sem trenutno toooolk zaspana, da komaj gledam. Pa v noge mi je vroče ... bi jih z veseljem potopila v ledeno vodo, da se "ofrišam" . Pa še počasi mi mineva čas, ker nimam toliko dela. Ah, imam pa več časa za spremljanje RR Vesnyca, me veseli, da je s tvojo pikico vse OK in da so v službi tako dobro sprejeli novico. Tudi jaz sem zadnjič povedala šefu (čeprav še nisem imela namena, je pač tako naneslo in je bil vesel). Zolika, držim pesti, da se ti krvavitev umiri in da bo vse v redu. Glede povišane temperature je tako, da imamo nosečnice večji pretok krvi in imamo včasih občutek, da nas kuha. Seznam se pa kar veča in veča ... in prav je tako. Tosja, pridna si Tudi jaz sem bila danes zjutraj malo zmedena, ker sem brala ene poste, ki jih potem sploh ni bilo. Upam, da so moderatorji uspešno odpravili napako. A je še katera skoz lačna? Jaz bi skoz neki grickala, pa kar naenkrat me zagrabi lakota, pa ne vem točno, kaj bi jedla, samo da bi napolnila želodec ... upam, da se mi ne bo prehitro poznalo (do sedaj sem pridobila pol kilce). Mi pa blazno paše francoska solata, bi jo vsak dan jedla, tako da se malo nazaj držim. Ugotovila sem tudi, da mi sladko skoraj ne paše, recimo čokolada, piškoti ... Grem še malo med papirje