|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
27.8.2007 18:28:16   
Anonimen
Čao punčke moje.

No da vam povem, da sem videla srčka moje male pikice in to zelo dobro se je videlo. Ne boste verjele kako je to zares lepo videtiuser posted image  No glede na to da sem prvič nosečka se mi seveda to zdi neizmerni čudež. In še dve slikci sem videla, pa tudi G je rekla da je vse tako kot mora biti in da so mere ravno pravšnje za moj teden nosečnosti. Drugače pa je pikica velika 0,8mm.
Neizmerno sem srečna in upam da bo šlo tako lepo tudi naprej.

Kako je s tistimi ki ste imele ravno tako danes pregled?!?!

Drugače pa sva ravno pri tašči in pišem od nje user posted image user posted image
Zato se tudi poslavljam, me čaka kavica, mmm...

Lupčka vsem,
Vesna

(odgovor članu zolika)
  Neposredna povezava do sporočila: 526
27.8.2007 19:02:21   
zolika
ČESTITAM, ČESTITAM, ČESTITAM!user posted image

To pa je čudovita novička... user posted image

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 527
27.8.2007 20:29:16   
resnično srečna
...uuu opažam da je danes veliko resnično srečnih...

...srečke tiste, ki ste videle utripe svojih malih "srčkov"...nekatere pa pač moramo še malo počakati...ampak ni vrag, da ne dočakamo...

...no ja, jaz nosečniških hlač še ne potrebujem....bom očitno imela spet podobno lego otroka kot v prvi nosečnosti, ko sem z navadnimi kavbojkami prišla skoraj do konca nosečnosti...ampak je pa gušt kupovati ja....vam popolnoma verjamem...

...tko....dovolj za danes....grem jaz malo počivat pa buljit v TV...čeprav se skoraj po defoltu zgodi, da takoj zaspim...in baje zelo neromantično smrčim zraven....he he...

...lahko noč in lepe sanje...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 528
27.8.2007 20:45:47   
majazmaja
Lep pozdrav dekleta, tudi jaz sem bila danes na prvem pregledu. Vse je v najlepsem redu, vrat je lepo zaprt, maternica mehka in povecana. Bila naj bi v 9.tednu, vendar mi bo UZ napravila sele v 11.tednu, ker takrat najlazje oceni starost ploda (prej je premajhen, potem pa prevelik). Taksna je baje praksa tukaj v leonišču. Pogovarjali sva se o mojih prebolelih boleznih, predstavila mi je tudi UZ pregled  z merjenjem nuhalne svetline. Napotila me je tudi v laboratorij. No mislim da je sedaj to vse. Je bil pa moj zelo razocaran, ker sva mislila da bova videla srcka. No bo treba se 2 tedna potrpeti. Bodite pridne in cuvajte trebuscke. 

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 529
27.8.2007 21:08:29   
Anonimen
Pozdravljene, A4 tule!

Pa kaj je s to temo? Sploh ne morem prebrati, kaj je napisala resnično srečna!!! Že zjutraj sem imela probleme, potem sem brala, da ostale tudi, zdaj pa spet.

Jutri imam tudi sama prvi pregled. Vam poročam in če bo vse ok, se vam tudi razkrijem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 530
27.8.2007 21:31:43   
zolika
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 531
27.8.2007 21:33:29   
Anonimen
majazmaja ne vem kaj naj ti sploh rečem na to kar si napisala ker sem prav šokirana. Sploh ne vem kakšnega ginekologa imaš da ti ni naredil UZ, ker bi ti ga moral narediti, še posebaj ker si že v 9.tednu. Jaz bi 100% UZ zahtevala!!!!! Sigurno ne bi smela biti tiho, postaviti se moraš za sebe!!! Mislim kakšen 11.teden, takrat se skoraj dela že nuhalna, no comment...zdej me je pa tale tvoj ginekolog prav razjezil user posted image In sigurno ni tašna praksa v Leonišču (preverjeno), ker to pa sploh ne drži, to je samo tko rekla...
Prav šokirana sem, da takšni ginekologi še obstajajo. Na tvojem mestu bi šla samoplačniško na UZ.

Anonimen A4 za tebe pa držim pesti, da boš jutri videla tika taka in se nam potem naposled razkriješ user posted image user posted image

Zdej grem pa mal pred tv potem pa spat, danes zeham k velika user posted image user posted image

Vesna

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 532
27.8.2007 21:57:16   
pikica030407
pozdravljene aprilčiceuser posted image

vsem iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
tud jaz se vam lahko pridruzim, ceprav se termina nimam potrjenega od G je po mojih izracunih termin 29.4.2008.
komaj cakam na prvi pregled in upam da je z user posted image  vse vredu.

lsm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 533
28.8.2007 8:07:58   
resnično srečna
...majazmaja tud meni se zdi tole čudno....vedno morajo pogledati, če je pravilno vgnezdeno in to lahko vidijo samo z UZ...je pa res, da tole naše zdravstvo skuša "prišparati" na vsakem koraku na naš račun...prekleto...čeprav 14 dni res ni ne vem kakšno dolgo obdobje...ampak če si v 9. tednu je po mojem vsak dan pomemben...če kaj ni ok...
...poskušaj dobiti kako strokovno mnenje še od drugega ginekologa...

...sicer pa sem jaz danes vstala, ker mi je bilo slabo...in sedaj malo oklevam ali naj sploh grem v službo, ker se obupno počutim...

...ker imam tono nadur bom po mojem še mlce počakala in šla malo kasneje, če bo bolje...

...grem še malo poležat potem se pa še kaj oglasim...

PS.:kaj se dogaja z mojimi posti pa res ne vem...očitno kaka napakica he he...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu majazmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 534
28.8.2007 8:29:24   
sinskaT
Pozdravljene aprilčice!

Kako smo danes? Jaz se imam prav fino, ko se zjutraj komaj do wc-ja spravim in hitro v kuhinjo po kak grižljaj. Mi je slabo...pa mi gre vseeno na smeh, ker vem, da je to malenkost, ki jo bom dala skoz - vse za našo pikico malo, ni problema.

Vesnyca in vse ostale, ki ste imele uspešen 1 GP; ČUDOVITO! Sem zelo vesela za vsako posebej in naj bo tudi v naprej vse ok. user posted image

Pa še nekaj sem se spomnila: rodile bomo v aprilu, zelo lep mesec za rojstvo, vse se začne prebujat, brstet, nova življenja...idealka,a ne. Tudi sama mam r.d. konec aprila in sem kar ponosna, da bo najin prvorojenec/prvorojenka tudi mali bikec oz. rojen v aprilu. Bo luštno, ker bomo lahko kmalu šle na sprehode in na sveži zrak, ker pozimi je vseeno malo manj prijetno.

Ah drugače pa seveda ni pomembno kdaj, samo da so naši bejbiji zdravi, pa da so rojeni v ljubezni polne družine.

Mater sem filozofska tkole zjutri, ko me muči slabost haha..
lep dan vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 535
28.8.2007 8:46:55   
simvir
Živjo!

Ja aprila bo res lepo roditi. Jaz sem prvič rodila lani maja, pa je res super čas. Celo poletje si lahko zunaj z dojenčkom, ko pa shodi, je pa spet lahko zunaj. Se vsaj ne plazijo zunaj po tleh, ker je pač zima. Pa tudi za uvajanje goste hrane bo super, ker bo v jeseni veliko domače zelenjave in sadja. No saj o tem bomo že še govorile.

Majazmaja Veš naše zdravstvo plača le dva UZ pregleda: tega prvega okrog 10. tedna in morfologijo (okrog 24. tedna). Ostalo je dobra volja tvojega ginekologa. Jaz sem prvi plačala še NS in pregled v 30. tednu, drugih UZ pa nisem imela. Če tvoj G oceni, da je pikico bolje videti v 11. tednu je pač tako ocenil. Tudi jaz imam UZ šele takrat. Vem pa da je zelo težko čakati na to in izvedeti ali je vse OK. Še vedno pa imaš tudi samoplačniško možnost.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 536
28.8.2007 8:51:09   
Anonimen
Upam, da se nisem že včeraj zvečer razkrila, ker se mi zdi, da sem pozabila odkljukat anonimni uporabnik.

Kakorkoli že, svojega posta tako ali tako več ne morem videti. Vsakič, ko nekaj napiše resnično srečna,  več ne morem spremljati teme. O tem sem poslala sporočilo Jerneji RR, naj napako odpravijo. Upam, da jo bodo v najkrajšem času.

Še malo, pa grem na pregled! user posted image

Lp, A4

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 537
28.8.2007 8:54:55   
Anonimen
Jaz pa nič ne vidim kaj katera danes piše, zadnji post vidim od resnično srečne  ob 08:07h pa še to ne vidim kaj piše, kaj se to dogaja?!?!?! Naprej pa sploh ne vidim kaj ste šele napisale...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 538
28.8.2007 8:55:38   
Anonimen
Pa kaj se to dogaja....jaz nisem resnično srečna ampak vesnyca.....kaj je ta zmešnjava, a katera ve kaj moram narediti?!?!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 539
28.8.2007 9:06:35   
simvir
Jaz pa vidim čisto normalno. Ne vem kaj je narobe. Upam, da se tole uredi, ker vidim da imate kar težave.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 540
28.8.2007 9:11:53   
Ketrin
Jaz tudi nič ne vidim!!! Skoz je samo resnično srečna!?user posted image user posted image

Vesnica čestitam za srčeka!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Si danes čist druge volje, ne!? SUPER, sem prav vesela zate!!!!

Drugače pa ko si odgovorila majizmaji....kje pa je bil post od nje?! Jaz ga ne vidim!? To je res neki čudno!?!? user posted image user posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 541
28.8.2007 9:57:21   
Anonimen
Prej sem vam napisala, pa nič od mojega posta.

O tej napaki sem obvestila Jernejo RR. Upam, da bo kmalu odpravljena. Ampak, ali ste opazile, da se težave pojavljajo le kadar piše resnično srečna? user posted image

Lp, A4

(odgovor članu Ketrin)
  Neposredna povezava do sporočila: 542
28.8.2007 9:59:55   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   A P R I L Č I C E   2 0 0 user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   NJINJA: PDP: 01.04. - GP...

user posted image   majazmaja: PDP 03.04. - GP 27.08.

user posted image   matejka..: user posted image  PDP 03.04. - GP 24.08.

user posted image    Anonimna 2: PDP 04.04. - GP...

user posted image   pizamca (32 let): PDP 04.04. - GP...

user posted image   tejč29 (29 let): user posted image  PDP 05.04. - GP 28.08. Izola 

user posted image   matejchykam (21 let): user posted image  PDP 05.04. - GP...

user posted image   aisha84 (23 let): PDP 06.04. - GP 28.08. Celje

user posted image   Klarisa28: user posted image  PDP 07.04. - GP...

user posted image   jazabel (29 let): user posted image  PDP 07.04. GP 27.08.

user posted image   tejka**: PDP 07.04. -
GP 29.08.

user posted image   simvir (26 let): user posted image  PDP 10.04. - GP 12.09. LJ

user posted image   tosja: PDP 11.04. - GP 30.08. NS 18.09. Feldbach, MB 

user posted image   resnično srečna: user posted image  PDP 11.04. -  GP 04.09

user posted image   srečna miška: user posted image  PDP 11.04. - GP...

user posted image   malamaja (27 let): user posted image  PDP 11.04. - GP... LJ

user posted image   Katja271 (27 let): PDP 12.04. -  GP 11.09.

user posted image   pinka1: user posted image  PDP 14.04. -  GP 27.08.

user posted image    MARUŠKA 28 (28 let): PDP 15.04. - GP 04.09.

user posted image   maja24-2: user posted image  PDP15.04. - GP 18.09.

user posted image   Vesnyca (27 let): PDP 16.04. - GP 05.09.

user posted image   Ketrin (28 let): PDP 16.04. - GP 29.08. LJ 

user posted image   sasy20 (26 let): PDP 16.04. - GP 05.09.  LJ

user posted image    NiLe (34 let): user posted image user posted image  user posted image user posted image PDP 16.04.-
GP 05.09.  LJ

user posted image   u04111976: user posted image  user posted image  PDP 16.04. - GP...

user posted image   JuR_ChIkA: PDP 16.04. - GP...

user posted image   zolika: PDP 20.04. - GP 04.09.

user posted image   bela vrtnica: PDP 20.04. - GP 10.09.

user posted image   malamalinca (33let): PDP 21.04. - GP 04.09.

user posted image   tasyo (28 let): PDP 22.04 - GP...

user posted image   KatyMM: user posted image  PDP 24.04.- GP 12.09.

user posted image   Jo@n (31 let): PDP 26.04. - GP 10.09

user posted image   zokica: PDP 26.04. - GP...

user posted image   sinskaT: PDP 27.04. - GP...

user posted image   Srčekgirll: PDP 27.04. - GP...

user posted image   malecka24: PDP29.04. - GP 12.09.

user posted image   pikica030407: PDP 29.04. - GP...

user posted image   vebo: PDP 30.04. - GP...

user posted image   Naša črtica koraka: user posted image  PDP... - GP 10.09.

user posted image   nikica18: PDP... - GP 18.09.

user posted image   mišeka: PDP... - GP 11.09.

user posted image   leni5: user posted image  PDP... - GP...

user posted image   eminak: PDP... - GP 05.09.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tako je do sedaj prijavljenih:
41 srečk user posted image

Z NAMI ZAČELA user posted image  POT: lindy user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

GP - ginekološki pregled
NS - nuhalna svetlina

P.S. za vse napake se vnaprej opravičujem - hitro me "pocukajte za rokav", da popravim morebitne napake.

Z RUMENO sem zapisala v kateri porodnišnici bo na svet prijokal user posted image .

Uživajte, božajte bušije in bodite user posted image    

bela vrtnica, eminak, malecka24 in pikica030407  - dorodošli med aprilčicami user posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     

NS - nuhalna svetlina: že označeno, jaz sem ŽE naročena!!!user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 543
28.8.2007 10:05:28   
barby78
Morgen aprilčice!
A ste že pokonci?Jaz pa sem danes malce potegnila,se itak vedno zbudim ko gre dragi v službo in pol ne morem takoj nazaj zaspat.Sine je pa tud tak zaspanc kot mami,tak da,ko je bil še manjši tud nismo nikol meli probleme s spanjem.Še v trebuščku je kar naprej spal.Moram pa povedat,da zdaj že komi čaka da postane BIG BROTHER.Ta naziv mu je strašno všeč.

Vesnyca,vesela sem zate,da je vse ok.LP vsem!

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 544
28.8.2007 10:10:35   
barby78
Oj Tosya!
a lahk mene tud daš na seznam?jaz imam PDP 13.04.
GP pa imam 03.09.lp

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 545
28.8.2007 10:22:09   
sasy20
Dobro jutro!

Vidim da so tudi danes težave s posti in imeni, kot sem jih imela jaz včeraj user posted image
Upam da bodo kmalu odpravljene.
Vesnyca čestitke za srčka user posted image , Pinka 1 držim pesti in hkrati ti čestitam da se tvoja mala pikica tako bori user posted image . Upam da bo vse lepo in prav in da bomo skupaj do aprila. user posted image

LP

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 546
28.8.2007 10:30:26   
zokica
oj!jaz sem včeraj bila pri ginekologinji in mi je rekla, da imam notri nekaj otečeno in zaradi tega krvavim. kaj bi lahko imela otečeno?user posted image  dobila sem dabroston za preprečitev krvavitve in spasmex za krče. je varno jemati spasmex?vem, da so zelo močne tablete in se bojim da bi bilo kaj narobe!!user posted image

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 547
28.8.2007 10:42:27   
sasy20
Zokica user posted image  upam da bo vse ok...glede spasmex-a jaz ga imam že zelo dolgo ker imam od rojstva težave z nedelovanjen ene mišice med požiralnikom in želodcem in vem da so to močne tablete....in kot se spomnim ni priporočljivo za nosečnice in doječe matere...jaz ga sedaj ne jem več ( ga hvala bogu zaenkrat tudi ne potrebujem ) tako da jaz bi se posvetovala še s kom glede jemanja spasmexa. 

(odgovor članu zokica)
Neposredna povezava do sporočila: 548
28.8.2007 11:23:26   
maja24-2
Pozdravljene punce
Jaz sem tako zaspana in utrujena da bi bila samo še v postelji, tudi mene muči napihnjenost je pa dopoldne veliko bolje kot popoldne, pa saj bomp mele tiste taprave bušije tud kmali saj naše pikice tako hitro rastejo da bo to tik tak minilo in že bo tukaj apriluser posted image  in mašiuser posted image
papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 549
28.8.2007 11:50:36   
Ketrin
Punce, jz tuki gor nič več ne razumem.
Zdej ne vem, a res vsaka neki po svoje piše, al manjkajo posti?!

Tosja a maš ti isto slikico kot jaz, al je tudi to pomota???!!! V glavnem men se zdi, da je tuki ena velika zmeda!!user posted image user posted image

Zokica, upam da bo vse ok s tabo in tvojo user posted image . Glede spasmexa ti ne morem pomagati, prvič slišim za te tablete.... Tko da se po moje malo posvetuj, v lekarni ali pri splošni zdravnici?! user posted image

Drugače pa dobrodošle vse nove user posted image  in veliko sreče!

Kje ste punce, ki ste imele včeraj pregled?!?! Kako je šlo!?

u04111976 a pol se splača v IKEO? Si kej kupila? 

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?