|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
29.8.2007 12:58:57   
tana13
Živjo, še ena aprilčica se javlja. Prvi pregled sem imela že 23. 8., predviden PDP pa imam 12. 4.. Ste že tolk napisale, da ne vem če bom uspela vse prebrat. Vsem želim lepo nosečnost. Sama že imam eno lepo in navihano deklico, ki mi zapolni vsako sekundo dneva in noči.
Se je že zbudila.
Uživajte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 601
29.8.2007 12:59:29   
sasy20
Ola tudi pri moji g ne dobiš materinske knjižice...no včasih jo je dajala sedaj pa je tam zdraven ena knjigarna kjer se jo da kupiti. Čeprav je jaz še nimam, ker je preventivno rekla da bova še počakali na naslednji pregled.
Tako da pričakujem 5.9. da jo bom dobila user posted image . Vidim da je še kar nekaj souser posted image  ki jih matra slabost...groza nam ne da mira a ne? No pa saj bo.....
Danes ko je tak turoben dan sem tako zaspana da bi skos spala.

Tejč29, Aish84 srečno na pregledu in hitro poročajta kako je bilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 602
29.8.2007 13:06:52   
sasy20
Tana13 user posted image  dobrodošla med nami.

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 603
29.8.2007 13:18:26   
Ketrin
Hej punce!

Zdele sem v moji materinski knjižici prebrala: DZS je založba, tko da se jo po moje tudi tam kupi.

Ja, punce, danes je tudi moj dan D! Takoj jutri zjutraj poročam!!! Po pregledu bova šla z user posted image  mal po trgovincah, če se nama bo dal.... Al pa bom šla kar direkt na kavč, k je tak butast vreme.... user posted image user posted image

Tana13 dobrodošla!!! In čestitke!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 604
29.8.2007 13:23:57   
Anonimen
Ketrin bom držala pesti za tebe in da boš zagledala tika takauser posted image user posted image . Jutri zjutraj pa res takooooooooj sporoči a prov, joj komi bom čakala in mi boš polepšala dan user posted image
Pa hvala ker si v materinski pogledala kje se kupi tko da sem mela prav in jo grem kar danes kupit user posted image .

Uf, še dve urce pa pol.
Vesna

(odgovor članu Ketrin)
  Neposredna povezava do sporočila: 605
29.8.2007 13:50:27   
KatyMM
Cao, danes je pa res en tak krasen dan za lenarjenje. Pa še tolk sem zaspana. Groza, groza.
Stvari pa jaz sploh še ne upam kupovat. Se mi zdi hudo prezgodaj. Po 12. tednu bom sebi že kaj za oblečt kupila, za dojenčka pa potem kasneje. Saj ne rečem, da me ne mika...jaz bi kupovala, ko še noseča nisem bila. Samo vseen sem še ful v skrbeh zaradi prvega SS. Me je strah, da se mi to spet ne zgodi.
Tako, da A2 razumem tvojo bolečino in ti pošiljam en velik user posted image .

Vsem, ki greste danes srčke poslušat pa srečno in poročajte.

lp, K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 606
29.8.2007 14:07:31   
Ketrin
Vesnyca hvala za pestke....user posted image

user posted image

KatyNM, se strinjam s tabo glede cunjic in otroške opreme. Še malo bomo počakale.... Saj bo hitro mimo!!user posted image

(odgovor članu KatyMM)
Neposredna povezava do sporočila: 607
29.8.2007 14:39:52   
tejč29
Punce res hvala za lepe želje in spodbudne besedeuser posted image . Upam, da bomo vse zdržale prav do konca in da bo vse vse vse v najlepšem redu....pa ne mi zamerit če se bolj poredko oglašam, obljubim da bom bolj dosledna ko bodo slabosti mimo.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 608
29.8.2007 14:54:56   
NiLe
Punce, na netu sem našla Vodnik za nosečnice, ki je izšel 2005. Notri je veliko zanimivih informacij. Ena izmed njih je tudi ta, citiram "Ob prvem pregledu boste praviloma prejeli navodila .... Brezplačno boste prejeli materinsko knjižico, ki je obvezna dokumentacija preventivnega programa za nosečnice."

Tako da vse tiste, ki niste prejeli MK, kar zbunite se user posted image

http://www.ivz.si/index.php?akcija=novica&n=966

Upam, da mi je uspelo pripopat link, da si boste lahko ogledale brošurico. Printat se je pa ne da user posted image

A je še katera, ki stalno misli na hrano? Jaz po zajtrku razmišljam, kaj bom malicala, potem spet razmišljam, kako bom zdržala do kosila, kaj bom kuhala ... Preden je skuhano me spet popade lakota user posted image ...

Upam, da čim prej mine današnji dan, ki je res turoben in zaspaaaan.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu tejč29)
Neposredna povezava do sporočila: 609
29.8.2007 15:13:30   
u04111976
Meni je danes kar naprej slabo, pa spijem nekaj malega ali kaj pogrickam, je kakšnih 20min bolje, potem pa spet vse od začetka...

Bom probala malce spat popolda, pa še vreme je zanič....

Si pišemouser posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 610
29.8.2007 16:56:30   
sinskaT
NiLe, super tale vodnik. drugače je pa meni zjutraj slabo, potlej bi pa kr jedla vse sorte (najprej slano potem sladko in jovo na novouser posted image ). Pa saj telo samo ve kaj rabi in to zahteva, tko da ni nič narobe. Moja mami je pri meni imela strašansko blokado in ni mela apetita do 7. meseca, to je šele grozno. 

(odgovor članu u04111976)
Neposredna povezava do sporočila: 611
29.8.2007 17:53:43   
barby78
ojla aprilčice!
danes je pa res en pravi dan za lenarjenje.mi imamo pa toliko dela s prenovo stanovanja.nekaj me zanima-a je še katera,ki ji gre skoraj vse na živce?men se zdi da sem se ful spremenila odkar sem noseča.karkoli dragi naredi,me moti.včasih bi najraje vidla da bi nekam šel in me nekaj časa pustil na miru.a veste,da sem včasih že sama sebi tečna?!upam,da me bo kmalu minilo.lpuser posted image

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 612
29.8.2007 18:06:19   
tejka**
Čao punce...tako pa sem s pregleda tudi jazuser posted image ....srček bije, je pa g rekla, da je velikost ploda za od 6- 7 tednov (zadnjauser posted image je bila 30.06.07, cikle pa sem imela tam nekje na 30 dni).

Zdaj sem kr malo žalostna in zasekiranauser posted image . Kaj mislite oz. ali ima katera podobno izkušnjo oz. ali katera ve kaj o teh velikostih ploda?

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 613
29.8.2007 18:41:49   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Printat se je pa ne da user posted image

Poskusi verzijo za tiskanje, meni dela BP.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 614
29.8.2007 18:53:14   
*Naja
tejka- oprosti, ker se oglašam na vaši temi, ker sama sodim med februarčice, a bi te rada potolažila, da je bil tudi moj plod na prvem pregledu za 2 tedna mlajši, kot bi naj bil po ZM. S tem ni nič narobe, je pač prišlo kasneje do oploditve. 

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 615
29.8.2007 18:54:04   
sky77
Ojla user posted image

Pridružuje se vam še ena nosečka, ki je čisto po naklučju izvedela da je noseča. Sem namreč po zadnji M (ki to sploh ni bila) še kar krvavela in sem ne vem zakaj naredila testek ki je pokazal tak + da se je videl iz aviona. Za sabo imam že prvi pregled (ravno zaradi krvavitev) in sem že videla srček moje pikice. Naslednji pregled imam 6.9.  Sem pa po izračunu moje G zanosila nekje okoli 5. julija, po tistem pa imela še 2 obiska tetke s krvavca. Tako mi glede na M sploh ne more določit roka, ga imam pa zaenkrat določenega na velikost pikice in je 14.4.08. Zaenkrat nimam nobenih tipičnih nosečniških znakov. Mi nekaj dni nagajala zgaga, pa je je mimo. Razen nočnih sprehodov na wc, nimam sploh nobenih znakov. Edino utrujenost, to pa ja. Samo kaj ko mi naš navihani 15-mesečnika ne pusti počivati. No zdaj vsaj ponoči spimo (kar 14 dni nazaj še nismo)

še podatki za seznamček: sky77 (29 let), 2.nosečnost, GP 06.09., LJ

tejka mogoče je bila samo kasnejša zanositev, dako da se nič ne sekiraj.

Pri nas tudi dobimo materinsko pri G in jo ni potrebno kupit.

Toliko za zdaj. Se vam še javim

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 616
29.8.2007 19:17:10   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   A P R I L Č I C E   2 0 0 user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   NJINJA: PDP: 01.04. - GP...

user posted image   majazmaja: PDP 03.04. - GP 27.08.

user posted image   matejka..: user posted image  PDP 03.04. - GP 24.08.

user posted image   pizamca (32 let): PDP 04.04. - GP...

user posted image   tejč29 (29 let): user posted image  PDP 05.04. - GP 18.09.
NS 25.09 Izola 

user posted image   matejchykam (21 let): user posted image  PDP 05.04. - GP...

user posted image   aisha84 (23 let): PDP 06.04. - GP 28.08. Celje

user posted image   Klarisa28: user posted image  PDP 07.04. - GP...

user posted image   jazabel (29 let): user posted image  PDP 07.04. GP 27.08.

user posted image   tejka**: PDP 07.04. -
GP 29.08.

user posted image   simvir (26 let): user posted image  PDP 10.04. - GP 12.09. LJ

user posted image   tosja: PDP 11.04. - GP 30.08. NS 18.09. Feldbach, MB 

user posted image   resnično srečna: user posted image  PDP 11.04. -  GP 04.09

user posted image   srečna miška: user posted image  PDP 11.04. - GP...

user posted image   malamaja (27 let): user posted image  PDP 11.04. - GP... LJ

user posted image   Katja271 (27 let): PDP 12.04. -  GP 11.09.

user posted image   tana13: user posted image  PDP 12.04.

user posted image   barby78: PDP 13.04. - GP 03.09.

user posted image   pinka1: user posted image  PDP 14.04. -  GP 27.08.

user posted image   sky77: user posted image  PDP 14.04. - GP 06.09. LJ

user posted image    MARUŠKA 28 (28 let): PDP 15.04. - GP 04.09.

user posted image   maja24-2: user posted image  PDP15.04. - GP 18.09.

user posted image   kekec in mojca: PDP 15.04. - GP... SG

user posted image   Vesnyca (27 let): PDP 16.04. - GP 05.09.

user posted image   Ketrin (28 let): PDP 16.04. - GP 29.08. LJ 

user posted image   sasy20 (26 let): PDP 16.04. - GP 05.09.  LJ

user posted image    NiLe (34 let): user posted image user posted image  user posted image user posted image PDP 16.04.-
GP 05.09.  LJ

user posted image   u04111976: user posted image  user posted image  PDP 16.04. - GP 11.09. CE

user posted image   JuR_ChIkA: PDP 16.04. - GP...

user posted image   zolika: PDP 20.04. - GP 04.09.

user posted image   bela vrtnica: PDP 20.04. - GP 10.09.

user posted image   malamalinca (33let): PDP 21.04. - GP 04.09.

user posted image   tasyo (28 let): PDP 22.04 - GP...

user posted image   KatyMM: user posted image  PDP 24.04.- GP 12.09.

user posted image   Jo@n (31 let): PDP 26.04. - GP 10.09

user posted image   zokica: PDP 26.04. - GP...

user posted image   sinskaT: PDP 27.04. - GP 21.09.

user posted image   Srčekgirll: PDP 27.04. - GP 11.09.

user posted image   malecka24: PDP29.04. - GP 12.09.

user posted image   pikica030407: PDP 29.04. - GP...

user posted image   vebo: PDP 30.04. - GP...

user posted image   Naša črtica koraka: user posted image  PDP... - GP 10.09.

user posted image   nikica18: PDP... - GP 18.09.

user posted image   mišeka: PDP... - GP 11.09.

user posted image   leni5: user posted image  PDP... - GP 14.09.

user posted image   eminak: PDP... - GP 05.09.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tako je do sedaj prijavljenih:
44 srečk user posted image

Z NAMI ZAČELA user posted image  POT: lindy, Anonimna2 user posted image   
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

GP - ginekološki pregled
NS - nuhalna svetlina

P.S. za vse napake se vnaprej opravičujem - hitro me "pocukajte za rokav", da popravim morebitne napake.

Z RUMENO sem zapisala v kateri porodnišnici bo na svet prijokal user posted image .

Uživajte, božajte bušije in bodite user posted image    

tana13 in sky77 - dobrodošli user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

Nekaj user posted image  se NI oglasilo, ali pa sem spregledal poste user posted image

- matejka.. (GP 24.08.) user posted image

- majazmaja (GP 27.08.) user posted image

- jazabel (GP 27.08.) user posted image    

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 617
29.8.2007 19:20:21   
tosja

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

30.08.2007 - GP

user posted image   tosja user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 618
29.8.2007 20:53:30   
Naša črtica koraka
Kuku, še sem tu.
Na hitro berem, spet se je povečalo št.  user posted image , od mojega obiska za cca. 15! Jao, bo to konkurence za na faks (za naše user posted image , govorim ... me bomo pa ... vse sorte, samo user posted image  pa verjetno ne user posted image ) ! Lepo, lepo.

V vednost in spodbudo vsem, ki vam je trenutno nosečnost predvsem ena sama velika, trapasta slabost  ... jaz sem še vedno user posted image , predvsem zvečer. Spodbudno tukaj je, da v tem nismo same user posted image .

Skratka, ko ti ovinki do Idrije in Žiri minejo, se z vami spustim tudi v kakšen čvek, da se bolje spoznamo in načvekamo.

Zaenkrat, pa takole, monološko.

Lepo vas pozdravljam in vam želim vse dobro!

Vaša naša črtica koraka

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 619
29.8.2007 22:10:28   
NiLe
Čeeeer!!!

Ja, tale naš seznam se pa kar ne konča user posted image user posted image user posted image (dobrodošle nove aprilčice). Mislim, da bodo počasi majčice na vrsti. Če nas bo več kot polovica aktivno čvekala do konca naše nosečnosti, bo super user posted image

Sem ravno izpod tuša in sem se gledala v ogledalu - jao, jao sem kot v 5. mes. user posted image Ne morem verjeti. Moj user posted image me stalno heca, da bosta sigurno dvojčka user posted image user posted image (možnosti imam, ampak res ne bi, hvala user posted image ).

Barby 78, kar se živcev tiče oz. potrpljenja. Ja, tudi mene malenkost vrže s tira, pa občutljiva sem, pa čustvena ... no, to so hormoni, tako da se ne sekiraj preveč. Pa ne bodi prestroga do svojega dragega user posted image

Tosja
, dobro opravi na pregledu. Blagor tebi, ker imaš tako pogosto preglede.

Počasi grem pančat. Lahkooo noooč user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 620
29.8.2007 22:21:19   
Anonimen
Dober večer deklice moje user posted image

No mene je šele sedaj popustila migrena, blo je spet grozno, brez tablet seveda user posted image Okoli 14h me je izdal najprej glavobol v službi, takoj za tem pa migrena, ki pa hvala bogu že popušča.
tosja nosečka srečka, jutri takoj javi kaj si opravila, bom čakala tvoje javljanje user posted image

Drugače pa sem jaz kar ok, NiLe tudi jaz imam tak trebuh, da sama ne morem verjet svojim očem...mislim, ta je pa mal prehuda user posted image user posted image user posted image Komaj čakam naslednjo soboto da grem po dvoje nosečniške hlače, hahaha.

Povejte mi, kaj naj uporabim za zgago, ker drugač bom znorelauser posted image ...spijem mrzlo mleko, košček kruha, ampak to pomaga res le za kratek čas...ker rupuruta in ranitala pa ne smemo a ne. Ima kakšna dober recept?!?! user posted image

Lep večer vsem in enga lupčka za nočko user posted image
Vesna

(odgovor članu NiLe)
  Neposredna povezava do sporočila: 621
30.8.2007 7:17:34   
tejka**
Lara76, hvala ti za spodbudne besedede...naslednji UZ imam 10.09.07....potem se bo tako videlo ali plodek lepo raste...sj bo user posted image

Povej mi, na Ns bom verjetno zdaj šla 2 tedna kasneje? Kako je bilo pri tebi?

Hvala ti še 1*user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 622
30.8.2007 7:38:18   
tasyo
Dobro jutro!
Kako ste, punce? Jaz sem se danes spet zbudila s krči in me malo grabi panika. Zaenkrat se še malo krotim, ampak ne vem, če mi bo dolgo uspevalo...
Tosja, čakam na tvoje sporočilo, kako si opravila!
Zdej grem pa kar počivat, ziher je ziher. Držite pesti, da bo vse ok!!!!

(odgovor članu tejka**)
Neposredna povezava do sporočila: 623
30.8.2007 8:12:29   
Ketrin
Dobro jutro srečke user posted image !

No, jaz sem bila včeraj popoldan na UZ. Innnnn: videla in slišala sem srčeka!!!! user posted image user posted image  To je pa res lepo doživetje. No, moja pikica je velika 1,7 cm in je od zadnjega pregleda zelooooo zrastla!!! user posted image user posted image  Videla sem rumenjak, skratka G. pravi, da je vse super in fino fajn, skratka tako kot mora biti!!! In zdej sem čist srečna in blažena! Pa še danes zadnji dan delam, popoldan greva z user posted image  in našo malo user posted image  na morje in se vrneva v sredo!!! user posted image user posted image user posted image

Čestitam vsem novim user posted image !!!

Tosja, danes dobro opravi, držim pesti!! user posted image user posted image

Hvala vsem, ki ste bile včeraj z mislimi z mano.... user posted image user posted image

Zdaj pa se moram naročiti na NS, imam en seznam dr. ki imajo licenco, ampak ne vem kam naj grem?! Kam boste ve šle???

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 624
30.8.2007 8:28:57   
tejka**
Ketrin user posted image ....

Povej mi plis kdaj si imela prejšnji pregled in koliko je bila takrat velika tvoja pikica?

Jaz sem zase malo zasekirana, moj plod je manjši za 2 tedna, torej sem med 6-7 tednom in je pikica velika 4 mm.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?