|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
27.8.2007 12:50:10   
Anonimen
tasyo tako sem vesela za tebe da si vidla tik tak svoje male zlate pikice. Upam da bo tudi jaz tako srečna danes popoldne in da ravno tako zablestim od sreče ko slišim srček mojega zakladka.
Res sem vesela za tebe.....user posted image user posted image
Punčke moje še druge javite kako je šlo na pregledu.

Vesna

(odgovor članu tasyo)
  Neposredna povezava do sporočila: 501
27.8.2007 13:09:04   
sinskaT
Tasyo user posted image !Prav tako držim pesti za vse, ki imate te dni GP. Jaz sicer sploh še nimam datuma pregleda, ker je G na dopustu, če me ne bo kmal naročila, bom šla pa kar na privat. Saj razumete kako je zoprno to čakanje, ali je vse ok ali ni.

No, kar pridno javljajte kako gre in user posted image pošiljam za srečo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 502
27.8.2007 13:15:04   
sasy20
user posted image  tasyo čestitke lep občutek a ne?  Vesnyca zate pa user posted image  za srečo da boš tudi ti napisala vesele novice.

LP

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 503
27.8.2007 13:18:39   
Anonimen
sasy20 fuuuuuul ti hvala, res so pozorna...to sedaj sigurno najbolj rabim user posted image

(odgovor članu sasy20)
  Neposredna povezava do sporočila: 504
27.8.2007 13:30:21   
KatyMM
Vsem, ki ste videle svoje pikice en velik BRAVO (za vas in za pridne pikice, pa tudi za očke). Zate Vesnyca in vse ostale, ki vas čakajo pregledi pa držim pesti, da bo vse tako kot mora biti (za srečo: user posted image ). Jaz imam še vč kot 14 dni do tja. Ampak saj bo minilo. Danes zjutraj mi je bilo SLABO - nisem vedela, kaj naj sama s sabo, mi je bilo po eni strani grozno, po drugi sem bila pa hudo vesela - samo, da so prisotni nosečniški znaki in sem čist blaženauser posted image  Se mi je pa vsaj lakota malo umirila.

Sem tolk vesela, kar božam svojega bušija (ki ga sicer še nič ni).
Drage souser posted image  preživite lep dan in še enkrat vse lepo na pregledih:) lp, K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 505
27.8.2007 13:35:29   
Ketrin
Vesnyca, ne se živcirat! Sem prepričana, da je s tvojo user posted image  vse ok! Potem boš pa tako blažena, ko boš srčka videla!  user posted image  Komaj čakam tvoje javljanje!!! user posted image user posted image  

Srečno vsem user posted image !

(odgovor članu KatyMM)
Neposredna povezava do sporočila: 506
27.8.2007 13:37:28   
Ketrin
Hej, punce, katera je zadnjič rekla, da gre v IKEO? Se ne spomnim, ampak se mi zdi da je ena napisala, da gre v soboto mal pogledat!? Pa me samo zanima če je kaj pametnega tam gori, se splača?

Kaj pa druge user posted image  že kaj hodite po trgovinah?! Ogledujete, al že kaj kupijete?! Mene mal drži, ampak še dobro, da sem vsako popoldne tako utrujena, da mi trgovine prej zaprejo.... user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 507
27.8.2007 13:45:39   
pinka1
Hej! Tiste, ki se me spomnite. Kot veste, sem prejšnji teden imela krvav izcedek, zadnja dva dni pa že pravo "menstruacijo". Danes sem šla že čist pripravljena na pregled in morebitno abrazijo in mi G na UZ ugotovi, da moja pikica še kr raste, se je videl tudi srček in se še naprej bori.
Sem presrečna in hkrati prestrašena, ker sem se že nekako sprijaznila, da je vsega konec, zdaj pa spet obstaja upanje.....Kontrola čez 4 dni, v primeru močnejše krvavitve pa prej.
Držite pesti za mojo pikico.....

Ej bela vrtnica:)midve se pa poznava:)hi,hi......

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 508
27.8.2007 13:48:42   
Anonimen
Ketrin hvala za tvoje tople besediceuser posted image

Drugače pa je res zadnjič ena omenjala Ikeo ja, hmmm, verjetno bo videla da te zanima pa bo kaj napisala.

Jaz bom šla po vsej verjetnosti naslednjo soboto v MB v H&M MAMA, ker moram nujno kupit dvoje hlače, ker zdejšnje, kljub istim kilam, ne morem zapet, napihnjena sem do amena, še dobr da mam tolk kiklc in oblekic in da je vreme toplo, da lahko še to mal ponosim user posted image user posted image

pinka1 prav čakala sem na tvoje javljanje in se se prav bala prebrat kaj si napisala...ampak sedaj sej srečna da je vsaj zaenkrat vse ok...moja mami je imela v 3.nosečnosti do 3.meseca kot menstruacijo in je ravno tako pikica pridno rastla in danes imam zelo zdravega brata user posted image  Bodi močna in mi smo s teboj!!! Že samo da si videla da plodek raste in da srček tika taka, ufff, to je že zeloooo veliko!!!!

(odgovor članu Ketrin)
  Neposredna povezava do sporočila: 509
27.8.2007 13:54:43   
Ketrin
Bravo PINKA1!!  Tudi jaz poznam dekle, ki je krvavelo na začetku nosečnosti. In še sploh ni bila pri G., ker je bila na pročnem potovanju v Franciji cel mesec. Zdaj je drugič user posted image , pričakuje oktobra. V prvo pa je na svet privekal zdrav, lep, živahen fantek.... Tako da....optimistično naprej in to je to!!!

Če srček bije, je to super! Počivaj in srečno! user posted image user posted image

Joj, Vesnica jaz sem tudi napihnjena ko balon. Res super, da lahko nosimo krilca in oblekice.... Takoj ko se bo pa zečel prvi dež in mraz pa tudi jaz nimam kaj obleči. Tko da bo očitno treba it v MB....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 510
27.8.2007 13:55:24   
barby78
Bravo Tasyouser posted image user posted image !tako sem vesela zate.jaz imam pa danes teden pregled in upam,da bom tudi jaz taka srečka.ej,vesnyca tud tebi danes naj,naj na GP in vsem ostalim,ki vas danes to čaka.pinka 1-zate pa držim pesti,ker vem kaj prestajaš.saj veš-upanje umre zadnje!!!lp

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 511
27.8.2007 14:07:42   
Anonimen
Ketrin veš kakšna sem jaz, 8 tednov pa trebuh napihnjen da ne morem hlač zapet, kile isto oz. celo ena manj, tko da naše telo se res zelo različno ozziva...tko da jaz grem naslednji vikend pod nuuuujno po ene hlače, pa bom iskala kar takšne, da je elastike full visoko čez bušija, glede na to da bomo nosečke kobo dokaj mrzlo.

Drugače pa hvala vsem za lepe želje za danesuser posted image

Joj komi čakam da bo konc službe, me je prov sram da morm priznat, da  dons nisem nardila nič, hahahaha, ampak klinc, pride sem pa tja tak dan...sam pr men se je zdej to začel redno dogajat user posted image user posted image

(odgovor članu barby78)
  Neposredna povezava do sporočila: 512
27.8.2007 14:11:07   
eminak
ola!

Se ena aprilcica verjetno..bila sem na prvem ginekoloskem pregledu v cetrtek in sem bila noseca 6 tednov in 5 dni kar pomeni da sem sedaj ze 7 tednov. K sreci je bilo vse ok..plod je velik 0,78 cm. moram dati se kri in urin pa bomo vidli 5.9 ko sme naročena na drugi pregled....

Malo me skrbi saj me ne mucijo slabosti ampak me zelodec boli..na zacetku sem se zredila 4kg sedaj po vikendu bruhanja sem jih pa zgubila..Ne vem kaj naj jem zato da ublazim bolecino..Sicer pa drugih tezav ni samo zmatrana sem dosti.....
PDP bi mogu bit verjetno nekje začetek aprilauser posted image

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 513
27.8.2007 14:11:22   
simvir
Živjo punce!

Pinka1 Držim pesti zate in za tvojo pikico. Upam, da se res šrečno konča, očitno je pikica zelo močna.

Tasyo
user posted image user posted image Bravo za srčka.

Vesnyca Upam, da tudi ti vidiš srčka. Zdaj so naši user posted image že tako veliki, da lahko vidimo srčke. Super, a ne? No jaz moram počakati še dobra dva tedna.

Jaz v službi ne morem ne vem koliko pisati, ker vedno kdo hodi v pisarno, doma mi pa ne znese da se vsedem pred računalnik, no pa tudi ne da se mi sedeti pred računalnikom še doma.
Ve pa kar pridno čvekajte, da bo kaj za bratiuser posted image .

Aja še to: očitno v službi res ne vidim trakcev, vidim pa jih na domačem računalnikuuser posted image .

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 514
27.8.2007 14:19:34   
barby78
Uf,sem mislila,da imam samo jaz probleme z napihnjenostjo.jaz pa sem se sama sebi zdela hecna ,ko sem že razmišljala o nakupu nosečniških hlač.ampak kaj čemo.saj tiščat me pa ne sme.jaz itak komaj čakam,da se mi nosečnost opazi.moram povedat,da zame ni lepše ženske na svetu,kot je nosečnica.pa naj reče kdo kar hoče!user posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 515
27.8.2007 14:22:39   
Anonimen
barby78 se popolnoma strinjam s tabo user posted image  Komaj čakam da pokažem mojega bušija, no sej če bi že zdej mela nosečniške hlače bi se takoj opazil da je buši, hihihi...

(odgovor članu barby78)
  Neposredna povezava do sporočila: 516
27.8.2007 14:26:41   
Ketrin
Vesnica, jaz sem isto razmišljala. Kupila bi si ene kavbojke s tem elastičnim pasom. To bo za celo zimo in pomlad. Potem bomo že dokupovale, ko bo buši rastu.

Eminak ČESTITKE!!! in dobrodošla! user posted image user posted image

Punce, boste povedale kaj se na tem pregledu sploh dogaja, te čist pregledajo, al sam UZ?

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 517
27.8.2007 14:33:12   
barby78
zanima me,če se je katera že naročila na nuhalno,al je še prehitro.kolk časa moraš kaj čakat,da prideš na vrsto?

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 518
27.8.2007 14:33:57   
Anonimen
Ketrin na prvem pregledu te čist pregledajo, vsaj mene so no...se pravi, kri, voda, pritisk, teža, prvi dan zadnje M, vaginalni pregled+bris, vaginalni UZ, potem dobiš še slikico, pa opšomni da bi jo rada.
Jaz pa imam danes že tretji pregled za srček, tolk prej sem mela preglede ker sem mela 10dni nazaj tiste izcedke in posledično dobila svečke. Sedaj je vse ok.

(odgovor članu Ketrin)
  Neposredna povezava do sporočila: 519
27.8.2007 14:36:01   
Anonimen
barby78  za nuhalno ne rabiš čakat, ampak te moraju nujno naročiti med 12. in 14. tednom, to  pa mislim da naročajo pri prvem ali drugem pregledu, nisem sigurna...jaz imam svojega ginekologa naslednjo sredo in takrat bom morala zopet čez cel postopek, kri voda, UZ itd. in takrat bom videla kaj bo G rekel za nuhalno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 520
27.8.2007 14:36:38   
NiLe
Pinka1, držim pesti, da bo s tvojo pikico vse OK in da bo tvoja user posted image  potekala brez problemov.

Tudi mene matra napihnjenost, sploh popoldne in zvečer sem taka, kot da bi bila v 5. mesecu. Bo kar treba počasi v shoping po kakšne hlače ali kavbojke za nosečnice. Sem bila zadnjič fuuul razočarana, ker sem zasledila, da bo v LJ. H&M-u, ki so ga prenovili, oddelek za nosečnice in žal se to ni zgodilo. Ne morem verjeti, da sta v LJ. samo dve oz. tri trgovine, pa še tam imajo zelooo drago.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 521
27.8.2007 14:42:02   
Ketrin
Bo katera na pregled vzela s seboj možeka? Pravijo, da NS ne sme zamuditi. user posted image

Barby za NS pa še počakaj. Na Gp se bosta z tvojo G. vse zmenile, naj bi te tudi opomnili potem pa se odločiš ali greš ali ne. PO moje počakaj na prvi pregled. Jaz imam pregled v sredo, datuma za NS pa še nimam....

Vesnica jaz sem bila tudi že na enem pregledu v 5.tednu, kjer je G. potrdila nosečnost in povedala da je pikica na pravem mestu. Tudi takrat mi je dala slikico (čeprav se prav nič ne vidi user posted image ). Zdaj pa bo že lepše za videdi, upam! Tudi stehtala me je in pritisk izmerila. Tako da mi ostane samo kri in voda, pa vaginalni pregled.

No, ja! Sicer pa bo sreda hitro tu in bom videla.... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 522
27.8.2007 16:14:56   
u04111976
Punce zdravo!

Sem bila v IKEI, pa raje ne vprašajte, tolk fajnih stvari!!!!!!! Seveda sem gledala predvsem za otroke, pa za malčke tudi, je dosti pohištva ceneje, drugo so približno iste cene, ampak je vse bolj šik!!! Definitivno je cel kup dodatkov, ki naredijo edinstven dom za TAPRAV denar. Mi je pa zmanjkalo časa za H&M, da bi pogledala za nosečnice. Grem septembra spet.

LP, Vsem novim pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 523
27.8.2007 17:14:51   
malecka24
Pozdravljene!
Glede na moj izracun imam rok 29.4.2008.Sam pregled imam sele 12.9.tko da bomo vidli kaj bo ginekolog rekel.Ce pa sem se zmotla pa upam da ne bo kaksne zamere.Prvi dan zadnje M je bil 22.julij tko da upam da sem prav izracunala.Hvala za vse!LP

(odgovor članu tejč29)
Neposredna povezava do sporočila: 524
27.8.2007 18:08:50   
zolika
moja dekleta...pozdravljena!

Trenutno sem v službi - še eno uro! :)

Malce prebiram kaj pišete in se "pasem" po spetu...gledam, berem, modrujem,...user posted image
Nekaj me zanima - kdaj imate namen it v nakupe za novega člana? Je sedaj še prehitro?
Meni se lušta....

Pravijo, da ni dobro prehitevat!?!?!?user posted image  ampak, če je tako fajn kupovat take majhne zadevice... :)

Kaj pravite?user posted image

lp

p.s. držim pesti za vse, ki še čakate na GP (skupaj z mano) in user posted image user posted image  za vse dobre novice vseh, ki je to za njimi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?