|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
24.8.2007 14:43:44   
simvir
Ne vidimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 451
24.8.2007 14:45:01   
u04111976
z miško na ime!!!!

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 452
24.8.2007 14:45:45   
KatyMM
Pa prijavljena moraš biti, drugače se ne vidi.

(odgovor članu u04111976)
Neposredna povezava do sporočila: 453
24.8.2007 14:45:53   
simvir
Nič, sem bom s tem ukvarjala doma, ali pa v ponedeljek. Zdaj grem pa domov iz službe.

Želim vam lep vikend!user posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 454
24.8.2007 14:47:13   
simvir
Da sem prijavljena se vidi, ko grem z miško na ime se pa samo besedilo za malenkost premakne, vidim pa nič drugega.
Mogoče imam pa z nastavitvami kaj narobe.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 455
24.8.2007 14:49:27   
KatyMM
Mogoče ti bo pa doma delalo. Lep vikenduser posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 456
24.8.2007 14:49:56   
u04111976
naprimer če greš z miško na moje ime in malo počakaš, potem vidiš kaj se spodaj skriva, je tudi meni končno uspelo urediti trakec in slikico.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 457
24.8.2007 14:51:41   
u04111976
Je pa ena stvar, da ima različna PDP-ja po obeh izračunih. Popravila bom ko pridem s pregleda 11.9. 

Vsem user posted image  želim lep vikend (utri se grem malo past v IKEO!)  JUHUHU!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 458
24.8.2007 14:53:57   
Anonimen
No superca punce moje, vidim da je šlo in nas ima zdej kar nekaj te trakce in slikce pod imenom...user posted image

Joj še eno urco službe pol pa domov, da bi vedle kolk se vlečem zadnjo uro, mislim boljš da bi šla domov ker od mene itak nč ni user posted image user posted image user posted image user posted image . Potem pa z možem pojeva kosilo, hvala bogu ga sam pogrejeva, potem grem zadremat za urco, potem sva pa že zmenjena greva v kino gledat film Napumpana, pravijo da je full dober in smešen in ravno za nas nosečke.
Ajaaaaa pa kokice bom jedla, mmmmmmmm user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 459
24.8.2007 15:03:19   
Ketrin
Joj user posted image  moje zlate, kolk sem se zdej nasmejala.... Kolk ste luškane, no! user posted image user posted image
Ko ene male punčkice, vse čist vesele s temi posti.... Prav lepo vas je bilo brat!!! Res prav fletno! Skoraj bi lahko rekla, da vsako posebej vidim kako je zadovoljna, ko ji je uspelo! user posted image user posted image

V ponedeljek bom poskusila še s slikco... Hvala Vesnica.!

Lep vikend punce pa se pišemo v ponedeljek!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 460
24.8.2007 16:36:17   
tosja

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   A P R I L Č I C E   2 0 0 user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   Naša črtica koraka: user posted image   PDP ??.04. - GP 10.08.

user posted image   nikica18: PDP ??.04. - GP 18.09.

user posted image   mišeka:  PDP ??.04. - GP 11.09.

user posted image   NJINJA: PDP: 01.04. - GP...

user posted image   majazmaja: PDP 03.04. - GP 27.08.

user posted image   matejka..: user posted image  PDP 03.04. - GP 24.08.

user posted image    Anonimna 2: PDP 04.04. - GP...

user posted image   pizamca (32 let): PDP 04.04. - GP...

user posted image   tejč29 (29 let): user posted image  PDP 05.04. - GP 28.08. Izola 

user posted image   matejchykam (21 let): user posted image  PDP 05.04. - GP...

user posted image   aisha84 (23 let): PDP 06.04. - GP 28.08. Celje

user posted image   Klarisa28: user posted image  PDP 07.04. - GP...

user posted image   jazabel (29 let): user posted image  PDP 07.04. GP 27.08.

user posted image   tejka**: PDP 07.04. -
GP 29.08.

user posted image   simvir (26 let): user posted image  PDP 10.04. - GP 12.09. LJ

user posted image   tosja: PDP 11.04. - GP 30.08. NS 18.09. Feldbach, MB 

user posted image   resnično srečna: user posted image  PDP 11.04. -  GP 04.09

user posted image   srečna miška: user posted image  PDP 11.04. - GP...

user posted image   malamaja (27 let): user posted image  PDP 11.04. - GP... LJ

user posted image   Katja271 (27 let): PDP 12.04. -  GP 11.09.

user posted image   pinka1: user posted image  PDP 14.04. -  GP 27.08.

user posted image    MARUŠKA 28 (28 let): PDP 14.04. - GP 04.09.

user posted image   maja24-2: user posted image  PDP15.04. - GP 18.09.

user posted image   Vesnyca (27 let): PDP 16.04. - GP 05.09.

user posted image   Ketrin (28 let): PDP 16.04. - GP 29.08. LJ 

user posted image   sasy20 (26 let): PDP 16.04. - GP 05.09.  LJ

user posted image   Anonimna6(34 let): user posted image user posted image  user posted image user posted image PDP 16.04.-
GP 05.09.  LJ

user posted image   u04111976: user posted image  user posted image  PDP 16.04. - GP...

user posted image   JuR_ChIkA: PDP 16.04. - GP...

user posted image   zolika: PDP 20.04. - GP 04.09.

user posted image   malamalinca (33let): PDP 21.04. - GP 04.09.

user posted image   tasyo (28 let): PDP 22.04 - GP...

user posted image   KatyMM: user posted image  PDP 24.04.- GP...

user posted image   Jo@n (31 let): PDP 26.04. - GP 10.09

user posted image   zokica: PDP 26.04. - GP...

user posted image   sinskaT: PDP 27.04. - GP...

user posted image   vebo: PDP 30.04. - GP...

user posted image   leni5: user posted image  PDP... - GP...

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tako je do sedaj prijavljenih:
36 srečk user posted image

Z NAMI ZAČELA user posted image  POT: lindy user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

GP - ginekološki pregled
NS - nuhalna svetlina

P.S. za vse napake se vnaprej opravičujem - hitro me "pocukajte za rokav", da popravim morebitne napake.

Z RUMENO sem zapisala v kateri porodnišnici bo na svet prijokal user posted image .

Uživajte, božajte bušije in bodite user posted image          
zolika in maja24-2 - dorodošli med aprilčicami user posted image   
                user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.08.2007 - GP

user posted image   matejka..  user posted image
user posted image   sasy20  user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

27.08.2007 - GP

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   majazmaja  user posted image
user posted image   jazabel  user posted image
user posted image   pinka1  user posted image

02.08.2007 - GP

user posted image   tejč29  user posted image
user posted image   aisha84  user posted image

matejka.. in sasy20; super za pregled. A ni lep občutek? user posted image

Ketrin in Vesnyca - ne zamert, ampak jaz sem vama popravila PDP user posted image
09.07. prvi dan zadnje M + 7 dni - 3 meseci =
                                  PDP 16.04.2008

Vesnyca si spraševala glede moje B! -
res sem v staležu 4 tedne, nimam strogega mirovanja. Je pa moje delo takšno, da bom kr ostala v bolniški ! user posted image
Tud mi2 sva včeraj vidla user posted image . V dobrem tednu smo trasli iz 2.8 mm na 7.1 mm user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 461
24.8.2007 18:22:32   
KatyMM
Moj GP 12.9. Saj se mi zdi, da je že bil napisan enkrat. Tosja hvala, da si tolk pridna za vse nasuser posted image

lep vikend, K.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 462
24.8.2007 18:29:52   
Katja 271
Helo!
Brez zamere, samo s tickerčkom se igram - ja, jst tudi user posted image .
Upam, da mi je uspelo user posted image

(odgovor članu KatyMM)
Neposredna povezava do sporočila: 463
24.8.2007 18:58:57   
Katja 271
No, pa mi je uspelo. user posted image Super tale zadevica, da imamo vsaj približno predstavo, kaj se dogaja v naših bušijih.
Sem vesela za vse tiste, ki ste že videle srčke tiktakat! Pa sej počasi bomo vse prišle na vrsto. Ampak user posted image se vlečejo ti prvi tedni do prvega pregleda. Sej pravijo, da gre potem pa prehitro nosečnost mimo.
Drugače pa z mojimi nosečniškimi tegobami vse pod kontrolo. Se moram vsako jutro spomnit (sebe in bodočega očka), da bova imela jenčka, ker drugače niti ne vem, da sem noseča. No, pa tudi za kakšne slabosti ipd. je še vedno čas, tako da bom raje kar uživala v teh trenutkih.
Zdaj se pa poslavljam od vas, moje souser posted image , odhajam na trdno zasluženi dopust. Bom pa mislila na vas, tako da pridno čuvajte nase in vaše pikolinote. Bodite v user posted image !

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 464
24.8.2007 19:39:30   
Srčekgirll
No jst sm tud dns ugledala svoj končno pričakovani magičniuser posted image user posted image .
PDP naj bi mela 27.4.08

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu tejč29)
Neposredna povezava do sporočila: 465
24.8.2007 21:26:52   
tosja

user posted image   A P R I L Č I C E   2 0 0 user posted image  

user posted image   Naša črtica koraka: user posted image   PDP ??.04. - GP 10.08.

user posted image   nikica18: PDP ??.04. - GP 18.09.

user posted image   mišeka:  PDP ??.04. - GP 11.09.

user posted image   NJINJA: PDP: 01.04. - GP...

user posted image   majazmaja: PDP 03.04. - GP 27.08.

user posted image   matejka..: user posted image  PDP 03.04. - GP 24.08.

user posted image    Anonimna 2: PDP 04.04. - GP...

user posted image   pizamca (32 let): PDP 04.04. - GP...

user posted image   tejč29 (29 let): user posted image  PDP 05.04. - GP 28.08. Izola 

user posted image   matejchykam (21 let): user posted image  PDP 05.04. - GP...

user posted image   aisha84 (23 let): PDP 06.04. - GP 28.08. Celje

user posted image   Klarisa28: user posted image  PDP 07.04. - GP...

user posted image   jazabel (29 let): user posted image  PDP 07.04. GP 27.08.

user posted image   tejka**: PDP 07.04. -
GP 29.08.

user posted image   simvir (26 let): user posted image  PDP 10.04. - GP 12.09. LJ

user posted image   tosja: PDP 11.04. - GP 30.08. NS 18.09. Feldbach, MB 

user posted image   resnično srečna: user posted image  PDP 11.04. -  GP 04.09

user posted image   srečna miška: user posted image  PDP 11.04. - GP...

user posted image   malamaja (27 let): user posted image  PDP 11.04. - GP... LJ

user posted image   Katja271 (27 let): PDP 12.04. -  GP 11.09.

user posted image   pinka1: user posted image  PDP 14.04. -  GP 27.08.

user posted image    MARUŠKA 28 (28 let): PDP 14.04. - GP 04.09.

user posted image   maja24-2: user posted image  PDP15.04. - GP 18.09.

user posted image   Vesnyca (27 let): PDP 16.04. - GP 05.09.

user posted image   Ketrin (28 let): PDP 16.04. - GP 29.08. LJ 

user posted image   sasy20 (26 let): PDP 16.04. - GP 05.09.  LJ

user posted image   Anonimna6(34 let): user posted image user posted image  user posted image user posted image PDP 16.04.-
GP 05.09.  LJ

user posted image   u04111976: user posted image  user posted image  PDP 16.04. - GP...

user posted image   JuR_ChIkA: PDP 16.04. - GP...

user posted image   zolika: PDP 20.04. - GP 04.09.

user posted image   malamalinca (33let): PDP 21.04. - GP 04.09.

user posted image   tasyo (28 let): PDP 22.04 - GP...

user posted image   KatyMM: user posted image  PDP 24.04.- GP 12.09.

user posted image   Jo@n (31 let): PDP 26.04. - GP 10.09

user posted image   zokica: PDP 26.04. - GP...

user posted image   sinskaT: PDP 27.04. - GP...

user posted image   Srčekgirll: PDP 27.04. - GP...

user posted image   vebo: PDP 30.04. - GP...

user posted image   leni5: user posted image  PDP... - GP...

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tako je do sedaj prijavljenih:
37 srečk user posted image

Z NAMI ZAČELA user posted image  POT: lindy user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

GP - ginekološki pregled
NS - nuhalna svetlina

P.S. za vse napake se vnaprej opravičujem - hitro me "pocukajte za rokav", da popravim morebitne napake.

Z RUMENO sem zapisala v kateri porodnišnici bo na svet prijokal user posted image .

zolika in maja24-2 - dorodošli med aprilčicami user posted image   

24.08.2007 - GP

user posted image   matejka..  user posted image
user posted image   sasy20  user posted image

27.08.2007 - GP

user posted image   majazmaja  user posted image
user posted image   jazabel  user posted image
user posted image   pinka1  user posted image

02.08.2007 - GP

user posted image   tejč29  user posted image
user posted image   aisha84  user posted image

matejka.. in sasy20; super za pregled. A ni lep občutek? user posted image

Ketrin in Vesnyca - ne zamert, ampak jaz sem vama popravila PDP user posted image
09.07. prvi dan zadnje M + 7 dni - 3 meseci =
                                  PDP 16.04.2008

Vesnyca si spraševala glede moje B! -
res sem v staležu 4 tedne, nimam strogega mirovanja. Je pa moje delo takšno, da bom kr ostala v bolniški ! user posted image
Tud mi2 sva včeraj vidla user posted image . V dobrem tednu smo trasli iz 2.8 mm na 7.1 mm user posted image

KatyMM user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 466
25.8.2007 3:01:56   
resnično srečna
Pozdravljene punce!

...vidim, da je bil tale junij res produktiven, saj se pojavljajo nove in nove...zato vse nove user posted image ...dobrodošle...

...malce sem brala o vašem počivanju, ampak moram priznati, da tale moj user posted image ne bo lenušček...kajti, ko skušam počivati me vse začne špikati in kar nekako me prisili, da začnem spet nekaj delati...

...no ja...se vsaj redila ne bom preveč...user posted image ...upanje..ali pa pobožna želja po mojem...ker v zadnjih dneh sem dobila nazaj apetit...ampak samo za določene stvari...recimo solate in sadje, kakšen jogurt....sladkarije mi sploh ne dišijo...kruh me pa kar zaduši...

...vidim, da nas ima 04.09. cel kup ginekološki pregled...in po mojem bo ta dan toliko novih postov...še vedno se namreć spomnim svojega prvega ultrazvoka pri prvem otroku...sicer pa po mojem tega nihče ne pozabi...

...se tudi vam dogaja, da nevede gladite in masirate svoj trebuh?...zadnje čase sem bila pozorna na poglede sodelavcev na kakem sestanku...in ugotovila, da jih v bistvu privabljam sama, ker si masiram trebušček...sploh kadar me špika in postane rahlo zategnjen...ampak v tem času je to po mojem le psihični občutek in ne dejansko stanje, saj je otrok še čisto premajhen...

...sicer pa se moja služba še vedno ne umirja user posted image ...vedno več stvari pada na moja ramena in ravno danes sem dobila napad user posted image in vse skupaj povedala kolegu, ki naj bi bil koordinator...počasi se bodo morali začeti nehati naslanjati name...

...ker kot ste rekle...najprej zdravje nas in našega bodočega potomca, šele nato pa služba...čeprav priznam, da je moja služba tudi neke vrste mojega otroka, saj že od vsega začetka gledam, kako se podjetje razvija in raste...

...tole z roki poroda pa...če človek računa prvi dan zadnje menstruacije + 7 dni je seveda čisto drugače kot ringaraja, ki to računa glede na plodne dneve in dolžine menstrualnega ciklusa...se bom pustila presenetiti na pregledu pa potem ažuriram...

...tosja za tvoje podatke...moja starost 35 let (očitno sem že mamut)...kje bom rodila je pa še vprašanje...

...sedaj grem pa počasi nazaj spat...mogoče mi celo uspe...

...uživajte...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 467
25.8.2007 8:38:53   
Anonimen
Ojla, aprilčice moje!

Piše A4. Bila sem na morju - MUUUUUUUUUUKAAAAAAAAAAAAA! Muka, muka, muka! A vi sploh veste, kako lahko morska voda smrdi? user posted image  Cele dneve je deževalo, nismo se imeli kam dati. Pa še slabo mi je bilo tako, da je bilo obupno. Strah me je bilo, da bom bruhala, ker pa smo bili v kampu, smo imeli do wc-ja kar daleč. Najbolj sem se bala, da bom kje na kakšnem pločniku vrgla vse iz sebe, kar sem uspela spraviti noter. user posted image

Tako sem upala, da se bom tokrat slabostim izognila... pa ne gre in ne gre. Kupila sem ingverjeve kekse, pa mi je bilo po njih še slabše... Kaj naj naredim? Čez en teden grem v službo, delala bom tudi v kuhinji (čas kosila), meni pa vse smrdi. V bolniško ne bi rada šla...

Eh, nekak bom že. Mogoče bo do takrat minilo...

(odgovor članu simvir)
  Neposredna povezava do sporočila: 468
25.8.2007 8:49:41   
resnično srečna
A4 prekleto dobro vem kako se počutiš in ti držim pesti, da zdržiš naslednji teden v službi....je pa to taka muka, ki je recimo moški nikako ne morejo dopumeti...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 469
25.8.2007 9:02:02   
Anonimen
Spet A4 tule.

Kljub slabostim moje zafrkancije ni konec. Veste, kako sem mojega moža v prvi nosečnosti prenašala okoli zaradi spola otroka - no zdaj sem mu začela govorit, da sem 100%, da bosta dvojčka. user posted image  Si znate predstavljati njegov izraz? Saj ve, da se zafrkavam, ampak vseeno se sprašuje - kaj pa če je res? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu resnično srečna)
  Neposredna povezava do sporočila: 470
25.8.2007 9:36:29   
sasy20
Dan!
Tudi mene muči nenehna sabost in enostavno ne vem več kaj naj naredim. Če pijem vodo se mi dvigne, jem kekse lahko pojem dva in potem konec....prepečenc,...kar kolli nič mi ne paše če pa imam prazen želodec pa je še huje. A ima katera predlog kaj naj še naredimuser posted image
Res je grozn občutek...sicer zdržim ker vem zakaj je ta slabost user posted image  ampak če me bo moj mali tako matral bo kar težko.
Upam da se res kmalu umiri kot mi je g rekla.

Vsem novim user posted image  čestitke user posted image  in čimpelšo user posted image  in brez slabostiuser posted image

Se tipkamo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 471
25.8.2007 10:24:58   
MARUŠKA28
A4 in Sasy 20 - nasveta vama žal neki super učinkovitega ne morem dati, ker sama zaenkrat še nimam hudih slabosti (PDP:15.4.2008) - ne vem ali ste že kakšen teden več noseče ali podobno, ampak ko je meni tko bolj čudn - podobno mal slabosti- grem jest pa je boljše, pa svež zrak tudi pomaga... preverjeno je tudi že prepečenec, da umirite kislino, drugače pa nekega univerzalnega  recepta po mojem ni. Zato pa je to tako grozno, ko ti nihče ne more pomagat z ničemer in tega se tudi sama bojim. Tako da sem hvaležna za vsak dan posebej ko je še stanje o.k. - kolikortoliko.

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 472
25.8.2007 20:16:57   
zolika
Ojla dekleta...

Kaj vse moramo pretpet, kaj ne? user posted image  ne saj, ko veš da bo potem vse OK - gre lažje!

Danes sem malce <"čudne" volje...že celo popoldne sem bolj kot ne leže...imam občutek, kot da me daje vročina (37,2)...počutim se "mehko" - pa čudno me bolijo stegenjske mišice! user posted image
Le kaj to pomeni? Sem takoj pomislila na TOXO...sem šla brat kakšni so znaki...vročina, boleče mišice, vneto žrelo,...torej????!!!

user posted image user posted image user posted image

Sem šla pod tuš, da se malce zrelaksiram...potem pa sem razmišlala kako bi jo lahko staknila?!??!?!
Lahko jo stakneš, če je zelenjava neoprana  - ali pa če je meso termično neobdelano,....itd. Potem pa...sem šla brat malo "Pušenjaka"...in sem prebrala stavek - mala je verjetnost, da ste de ravno sedj okužili s TOXO, če pa ste prej počei enake stvari....
hmmmmmmmm

Morda pa le ima prav...morda pa me le malce daje zraven napetosti in žćivčnosti pred prvim GP še tale neznosna vročina (sopara)...in se to tako odraža... user posted image

Kako je to grozno - ko se bojiš, da bo ponovno šlo kaj narobe - kot je že šlo....user posted image user posted image user posted image

Komaj čakam da pride 4.9. da grem na GP!!!!!!!!

lp

(odgovor članu MARUŠKA28)
Neposredna povezava do sporočila: 473
25.8.2007 20:23:06   
Anonimen
Čao nosečke moje user posted image .

Se vidi da je vikend pa štrajkate na RR user posted image user posted image user posted image ...
No da vam povem, z možem sva šla včeraj v kino gledat film "Napumpana" in moram vam povedat, da ga morate NUJNO pogledat...mislim to je pa res za nas nosečke, jaz sem se tolk nasmejala oz. kar cela dvorana se je tresla od smeha, ni blo človeka da se ne bi smejal, res punce, pejte gledat, pa obvezno moške s sabo user posted image user posted image
No midva sva šla danes mal v šoping, sej veste ko doma kaj zmanjka ugotoviš da je kar naenkrat skoraj vsega naenkrat zmanjkalo, hihihi, in ker zdej ne nosim nič preveč težkega mi ni blo treba moža sploh prosit da gre z manouser posted image . No vsaj to, ker drugače ko omenim šoping, auuuuu njegova šibka točka...no, sam grem rada sama, da lahko vse v miru pregledam in kupim user posted image user posted image .

Tako, zdej grem pa počivat in bova pogledala kak dober filmček.

Cmook.
Vesna

(odgovor članu MARUŠKA28)
  Neposredna povezava do sporočila: 474
25.8.2007 20:26:36   
Anonimen
zolika naj ti povem, da sem tudi jaz imela nekaj časa takšno vročino, tudi do 37,4 in tudi sedaj imam povišano. Pa mi je G rekla, da je to normalno, ker imajo nosečnice do pol stopinje višjo temperaturo kot normalno, se pravi to je tako kot jo imava midve.
Tudi mene včasih daje takšna utrujenost v nogah, ampak nisem niti pomislila na toxo niti se ne bojim. Tako da tudi ti se sprosti, vse je sigurno ok!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?