|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
25.8.2007 20:46:38   
simvir
Živjo punce!

Ko sem šla na RR sem seveda najprej preverila ali vidim vaše trakce in ne boste verjele, vidim jih. Ne vem kaj je na mojem računalniku v službi, saj zdajle vidim, da imam tudi izgled sporočila ki ga pišem čisto drugačen. Punce hvala za pomoč in potrpežljivost, zdaj upam da je tudi meni uspelo narest trakec.

Zolika Tudi jaz sem imela v prvi nosečnosti tako vročino in sem bila čisto švoh. Ti je bilo nekje v 6 ali 7 tednu. Pa sem poklicala mojo osebno zdravnico in mi je dala kar bolniško za 14 dni, imela naj bi majšo virozo. Sem se vsaj malo spočila in naspala. Če se ti bo nadaljevalo, se kar oglasi pri svoji zdravnici. Počitek nikoli ne škodi.

Jaz pa zadnje dni bolj malo počivam, nam urejajo dvorišče - bomo končno imeli asfalt. Potem moram pa vsak dan skuhati za naslednji dan, da jim možek postreže. Danes sicer niso delali, bodo pa spet v ponedeljek. Upam, da ta napor ne bo imel posledic, ker sem res zelo utrujena. Upam, da bo kmalu konec, drugače pa komaj čaka naslednjo soboto, ko gremo za teden dni v Čateške toplice. Sem v službi že spomladi rezervirala hiško, ki jo imamo tam. Ali katera ve kako je s kopanjem v toplicah sedaj?

Želim vam lep preostanek vikenda

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 476
25.8.2007 20:48:14   
simvir
No pa je tudi meni uspelo narest ticker. Če ga v službi ne bom mogla gledat, ga bom pa doma, no pa vaše tudi. Enkrat se bom poigrala še s slikico.

Lp

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 477
25.8.2007 21:27:32   
zolika
Vesnyca! FUl ti hvala za to kar si napisala...sem kr  pomirjena! Saj veš kake smo nosečke - na trenutke panične - da bo ja vse ok...user posted image

Po moje od vsega tega razmišlanja pride tole...ah, saj bo!
Zdaj sem se dve uri relaksirala - sem likala...že sedaj ko sva dva imam ogromno - kaj šele ko se bomo razširili....user posted image user posted image user posted image  mislim, da me bo šele takrat bolela glava!user posted image user posted image user posted image

Ah...je pa danes res en tako ZELO težak dan, da je to nenormalno....grem kmal spat - da bo čimprej JUTRI! Zagotovo bo boljši dan! user posted image

Lepo se mejte!

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 478
26.8.2007 8:35:35   
Anonimen
Dobro jutro aprilčice moje!

A še vse spite? user posted image  Se vam vidi, da vas večina še nima otrok! user posted image user posted image user posted image  Drugo leto v tem času boste že ob šestih gor - če pa boste imele srečo, pa ob sedmih. Po vsakonočnem triurnem zbujanju. user posted image

A sem vas prestrašla? No, saj ni tako zelo hudo. Vsemu se privadiš.user posted image
Lp, A4

(odgovor članu zolika)
  Neposredna povezava do sporočila: 479
26.8.2007 9:01:27   
resnično srečna
Dobro jutro anonimna4...he he...odvisno od otroka...moj prvorojenec je bil idealen dojenček in otrok....vedno je dolgo spal...in njegov komentar pri 4. letih:" Moral si bom naviti budilko, da ne bom zamudil vseh Živ žavov...."

jaz predvsem ne moram pati zaradi sebe...in pa še kužka je treba peljati lulat...tako sem danes že okrog  4.00 zjutraj peljala kosmatinca, ker ga je nekaj tiščalo...pa potemše malo pred 08.00...sem se kar sama javila, ker sedaj potrebujem malo več gibanja...

mi je pa kolegica, ki dela v medicini danes poslala tole...pa vam dajem v razmislek in debato nekaj linkov... http://www.neocelica.si/Dwnl/Neocelica-Predstavitev.pdf
http://www.revijaanja.si/zdravje&aiid=2921
http://www.mama.si/?menu=A012

...pa se beremo kaj še kasneje...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 480
26.8.2007 12:30:52   
Jo@n
Pozdravljene punce, kako ste kaj? Sama se ne borim z user posted image znaki, temveč s prav zoprnim prehladom,  ki traja že 4 dni... Vem, da bi drugače prehlad izzvenel v 2-3 dneh,  zgolj ob vitaminih, čajčkih, ob kremi materine dušice in z izpiranjem z fiziološko gre pač zadeva nekoliko počasneje. A bo že, saj vse vemo, da se splača malo potrpeti za naše sončke.

Uživajte v user posted image , z vami se veselim prvih pregledob, jaz ga imam šele 10, se mi zdi da je do takrat še cela večnost. Mislim, da bo šele takrat ptišlo za mano, da bom mamica...

Pozdravček,
Joan

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 481
26.8.2007 19:05:57   
barby78
Ojla aprilčice!
Pa sem vas le našla.sem nova na teh forumih in nisem vedela kako naj vas najdem,čeprav mi je kolegica,ki ima že kar nekaj izkušenj s tem svetovala.moj PDP je 13.04 in zaenkrat sem na bolniški,ker so mi odkrili polip na steni maternice iz katerega sedaj krvavim.upam le da bo potekalo vse ok,kajti imam že nekaj težkih izkušenj za sabo.kako pa ste kaj ve?a ste vse prvič noseče;oz. pričakujete prvega otroka?lp vsem

(odgovor članu tejč29)
Neposredna povezava do sporočila: 482
26.8.2007 20:24:13   
sasy20
Dobrodošla Barby78,
ti samo verjami da bo vse uredu in misli pozitivno pa boš videla da bo. Jaz sem noseča drugič...vendar sem imela v prvi nosečnosti abrazijo v 10 t.
Zdej pa sem v 6 t in upam na najbolje.

LP

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 483
26.8.2007 22:15:50   
MARUŠKA28
Tudi z moje strani dobrodšla barby 78. Po vzdevku sodeč sva isti letnik rojstva. Jaz sm prvič noseča in jutri pričnem 8 teden. PDP imam tako okoli 15.4.2008 in GP 4.9. Se kar vredu počutim in če bo tako ne bo za jamrat. Bomo vidli...
Drugače se ti bodo pa še druge punce verjetno bolj jutri oglasile, zdajle je vikend pa še lep dan je bil, tako da pričakuj pozdravčke jutri. ta forum je res super in ti ne bo žal, da si se potrudila pa ga našla.

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 484
27.8.2007 5:19:43   
resnično srečna
Pozdravljena barby!

tale forum je res dober... ko se enkrat navadiš iskat informacije, vidiš, da lahko skoraj na vsa vprašanja dobiš odgovore...držim pesti, da tvoj polip ne bo oviral nosečnosti...in da boš zadevo pripeljala do konca brez težav...jaz sem noseča drugič...prvi  otrok je star 14 let, tako da bo razlika celih 15 let in bo prav prijeten izziv...po mojem sem ena med starejšimi med aprilčicami...

...prvič sem v nosečnosti uživala od začetka do konca...sedaj pa že od začetka trpim, ker me dajejo slabosti, vrtoglavice (sedaj jih je že manj), nenehna utrujenost...ampak se ne pustim...prediham  ali pa se uležem (če imam možnost), ko mi je slabo pa je...nisem ravno nek paničar in komplikator...premalo pijem (kar skušam sedaj z nadzorom in disciplino popraviti) in težko kaj pojem, ker mi polovica najljubših stvari smrdi (človek ne more verjeti, kako ogaben okus ima njaljubša čokolada)...

... upam, da boš uživala z nami...pozdrav do naslednjega javljanja...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 485
27.8.2007 6:43:42   
tasyo
Dobro jutro! Barby 78, dobrodošla! Jaz sem se danes zbudila nekoliko prestrašena, ker me je pokonci vrgla bolečina v spodnjem delu trebuha, pa ne vem, ali je kriva prebava ali pa pravi krči... Takoda sem najbolj zadovoljna, ker imam danes GP! Da me G prepriča, da pikica pridno raste in ji je v mojem bušiju prav prijetno! Držite pesti, pa se oglasim kasneje!

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 486
27.8.2007 9:30:20   
sasy20
Dobro jutro,
to sedaj je samo test ker se je moj nick name izgubil in je pod mojimi posti napisana resnično srečna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 487
27.8.2007 9:37:26   
barby78
Morgen vsem aprilčicam!
hvala za topel sprejem in tolažilne besede maruški 28 in tebi resnično srečni.mislim da bi si tudi sama lahko dala tak vzdevek,ker sem resnično srečna.čeprav, moram priznati,da me je kar strah,da bi spet šlo kaj narobe.no,upam na najboljše.se slišimo.lep dan še naprejuser posted image

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 488
27.8.2007 9:41:24   
sasy20
ne razumen ....no tuki sasy20, a je mogoče kateri jasno zakaj se namesto mojega imena pojavlja resnično srečna. Včeraj ko se novi aprilčici zaželela dobordošlico je bilo še vse normalno sedaj pa.....

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 489
27.8.2007 9:45:02   
sasy20
....aaaa že dela dobro je...user posted image  
no pa da še povem da sem danes prvi dan doma in da sem lenarla vse do 9h user posted image  kok je pasalo ko ni treba v službo....še vedno se borim s slabostmi...kile gredo dol user posted image   tako da za enkrat ni nič kaj lepa tale moja nosečnost, čeprav je pa lažje potrpet ko veš zakaj ti je slabo.....

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 490
27.8.2007 9:59:07   
barby78
ojla še enkrat!
a mi lahk katera pove kako ste si naredile,da se vam pri vzdevku pokaže koliko ste noseče in velikost ploda?že vnaprej hvala in lp!user posted image user posted image

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 491
27.8.2007 10:11:04   
sasy20
Ola, sem kar kopirala ker je Vesnyca že tako lepo opisala kako se to naredi:

1. greš na link http://lilypie.com/ -->izbereš expecting a baby-->in izbereš vse kaj ti je všeč-->no in ko boš vse naredila, prvo povezavo kopiraš in greš na "MOJA RINGARAJA"-->to je čisto zgoraj v kotu-->izbereš moj profil-->in to kar si prej skopirala kopiraš sem

2. če pa poleg tega hočeš še tistega dojenčka ki se vidi greš pa na link http://babystrology.com -->izbereš Baby Tickers --> izpolniš vse potrebno in spodnjo povezavo ravno tako kopiraš kot sem ti zgoraj napisala...s tem da naredi enter pri prejšnjem kopiranju, da gre to kopiranj ev novo vrsto.

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 492
27.8.2007 10:28:02   
barby78
..sasy 20 hvala za pomoč.mi je le uspelo.

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 493
27.8.2007 11:19:15   
NiLe
user posted image  aprilčice,

danes sem se odločila, da se iz Anonimne6 prelevim v tapravo osebo in tako ne skrbim, ali me kdo spozna ali ne. Za vsak slučaj sem bila previdna, dokler nisva povedala svojim najbližjim, ki so bili zelo presenečeni, vendar veseli, da sva se z možem odločila za tretjega otročka.

Počutje je kakor kdaj, slabosti so še kar prisotne (danes se počutim odlično), malo me daje utrujenost, pa počasi me začenja skrbeti, kaj sploh obleči za v službo, ker se mi že malo pozna. Ja, tretja nosečnost in leta naredijo svoje user posted image . Pa še kar suha sem in se trebušček hitro vidi. No, ko bodo vsi zvedeli, bom pa s ponosom razkazovala trebušček.

Vsem novim user posted image  želim eno lepo dobrodošlico, z vsako, ki je imela že pregled se veselim, jaz pa tudi z nestrpnostjo pričakujem 5.9., ko bom imela pregled.

Lep sončen dan vam želim.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 494
27.8.2007 11:44:56   
sasy20
Vsem trem user posted image  ki imate danes GP želim da bo vse ok in nam čimprej sporočite kako in kaj.
Pa eno user posted image  za srečo.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 495
27.8.2007 11:47:51   
Ketrin
Dan nosečke!

Dobrodošle vse nove!! In srečnih user posted image !

Držim pesti za vse, ki imate danes GP, pa hitro poročajte, čakamo na vaše dogodivščine!!! user posted image

A6, dobrodošla z novim imenom!!! user posted image user posted image

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 496
27.8.2007 12:20:19   
bela vrtnica
Pozdravljene RR.
Tudi jaz bi se vam rada pridružila pri vseh teh zanimivih pogovorih. Na kratko. Tudi midva z možem bova postala starša. PDP 20. 4. 2007, GP pa 10. 9. Zdi se mi še cela večnost. Upam ,da bo kmalu minilo in da bo vse ok. Drugače pa so mi prvi dnevi bili kar grozni(slabosti in bruhanje), potem pa sem šla na akupunkturo  in naj vam povem, da se sedaj počutim odlično. Tako da vse ki vas muči slabost pojdite na akup. res je super.
Toliko na kratko.
user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 497
27.8.2007 12:26:32   
Anonimen
Čao punčke moje, nosečke srečke user posted image .

No, najprej naj rečem: ČESTITKE IN SREČNO nove nosečke!!! user posted image user posted image

No danes imam jaz pregled po službi ob 16:40, ampak če vam po pravici povem da danes sploh ne morem delati, nisem naredila še popolnoma nič od živcev, boljš da bi ostala doma user posted image user posted image user posted image  ker sem popolnoma neproduktivna!!!!!!!!!!!!!!!!

Sicer pa vam takoj ko pridem domob absolutno sporočim kaj je blo pri G. in seveda vsem sonosečkam ki imate tudi danes pregled želim da bi vse ugledale tika taka naših pikic.

Cmook vsem,
Vesna

(odgovor članu bela vrtnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 498
27.8.2007 12:34:31   
tasyo
Ne vem kaj se je zgodilo z mojim jutranjim postom, bil je vpisan, registriran, sedaj pa ga ni nikjeruser posted image  Sicer pa ni važno...
Vsem novim nosečkam čestitke in uživajte v svojih bušijih!
No, jaz sem ravnokar prišla iz GP - naša pikica pridno tiktaka!!!! Tako zelo bije srček, da je še moj zapel... Ampak, ker so krčki še vedno prisotni (danes zjutraj sem se pošteno ustrašila), sem 4 t na bolniški. Pa sej mi kar paše počivat, zdaj sem bila od devetih na nogah, pa me pošteno boli križ...
Vsem, ki imate danes še GP, pa želim, da se boste vrnile tako zelo srečne, kot sem sama!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 499
27.8.2007 12:38:46   
tasyo
Zdaj sem ugotovila, da je poleg jutranjega posta tudi pri meni zabeležena resnično srečna???

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?