tasyo
|
Joj, Katka - a ti tudi... Povej svojima pikecoma, naj še malo počakata, maškare še niso pregnale zime! Pa super, da so se popadki ustavili. Držim pesti, da boste čim dlje zdržali v enem kosu!!!! Lepa posadka - sem prav vesela, da so ti krofi uspeli. Ja, res je enostaven recept, pa skor ne moreš zgrešit - še največji problem je, če prehajajo. Ajam pa še jaz prosim za geslo, da vidim tvoje škratke. Big mama, tvoja dva sta pa originalna. A si jima sama sešila kostume? Nečak, ki naj bi bil miška, pa nazadnje ni bil nič, ker mu je mamica pozabila napakirat obleko za v vrtec, je imel samo ušeska, pa je bil tako razočaran, da tudi ušesk ni hotel nosit... Potem so ga pa še velike maškare ustrašile... Ma ne vem, težko razumem starše, ki ne uživajo ob tem, da naredijo nekaj posebnega za svoje otroke. Ampak... Lahko bi poklicala mamo ali pa mene, ko so jo obvestili v vrtcu, da je edini brez kostuma, pa bi ena odnesla. Ampak to je očitno preveč... No, se je pa vsaj krofov najedel. Roberta- ja, to se pa zgodi, če preveč visiš na računalniku - v šoli ti je pa potem dolgčas... Le kako bo v četrtek pri nas, me prav zanima. Sem bila potem dopoldan tako pridna z likanjem, da nisem šla nič po trgovinah in hladilnik sameva - je dragi prinesel pizzo... Joj, te dneve pa res jem takooo nezdravo, da ne moreš verjet. Še dobro, da je kontrola pri G še kar daleč... Pikica- naj bo s tvojim pikecom vse ok!!!! Sporoči, kaj boš izvedela, mislimo nate! Tanja, vidva pa tudi počivajta - do aprila je še daleč! Kvaliteta stvari v e-paketu pa je baje ok, lupinica je ziher varna, ostalih stvari pa sama nisem gledala, ker bova vzela denar, saj sva precej izbirčna. Sicer pa mislim, da je tvoja ideja dobra, da boš lahko sodelovala pri nakupih za malčka. Druga varianta pa je, da malo pregledaš ponudbo na netu, pa potem očka pošlješ v nabavo. Moj je ta vikend pogruntal, da je ful fino, ker sva oba, sicer on ne bi vedel ne kaj ne koliko kupit. Je rekel, da bi šel s seznamom (ki bi ga seveda sestavila jaz) v BC, odprl prtljažnik, potem pa pač plačal, kolikor bi rekli... In verjetno bi bilo tako še najenostavneje... Glede na vse tele težave, ki se pojavljajo pri nas, aprilčicah, bom pa tudi sama verjetno konec tedna začela prat cotke. A moram uporabit kakšen posebno nežen prašek? Navadno uporabljam kar Ariel Color tekoči... Vem, da naj bi prala brez mehčalca in z dodatnim izpiranjem. Moram bit še na kaj pozorna? Vidim da niste preveč zgovorne danes - verjetno ste na povorkah z vašimi malčki... No, saj imamo še enkaj dni, da pridemo do 200, kajne? Nič, grem gledat dnevnik, pa mogoče pol še kej prečekiram, kaj in kako...
|