JABOLKO3
|
Pozdrav od ene nespečnice! Odspala sem 2 urci, sedaj sem pa kot sova, čez kakšno uro bom spet zaspana, pa čez kakšni dve spet pokonci....in približno tako vsako noč. V prejšnji nosečnosti (je bilo čez poletje) sem vedno sredi noči zalivala rože na balkonih - to so bile krasne. Sedaj pa rešujem sudoku, berem cajtnge, forume... Katka - ti nadvse želim, da zdržite vsi trije v enem kosu vsaj še nekaj tednov. Sicer je pa najbrž dober znak, da so se popadki umirili. Držim pesti, da tako tudi ostane. Pozdravljeni novi aprilčici! Jaz sem se tudi vključila med zadnjimi, pa sem sedaj zelo 'pridna', da čimveč nadoknadim. Aprilska 34 - midve sva pa za skupaj - jaz pričakujem pa tretjega fanta. Lepa posadka - zelo zelo čedne maškarce in slastni krofi. Pranje - jaz od prvega otroka dalje perem vse (za vso družino) s Persil gelom, vse dvakrat spiram in ne uporabljam mehčalca. Sedaj testiram pa gel za pranje iz Hoferja (Tandil - ne vem, če sem prav napisala), ki je ful cenejši, opere enako dobro in zaenkrat še nihče nima težav s kožo (naš ta drugi je imel velike težave z alergijami v prvih mesecih življenja, pa ima še vedno bolj občutljivo kožo). Prečna lega - moj je bil pred mesecem dni v prečni legi, na zadnjem UZ pred enim tednom pa je bil z glavo navzgor, vendar je G rekla, da se ni treba nič vznemirjat, ker ima dovolj prostora in se še obrača (pa ga je ocenila na 1800g), tako da mislim, da se vam zaradi tega zaenkrat še ni treba sekirat, pa tudi kakšnih akrobacij, po moje, bolje da ne počnete, da se še katera ne poškoduje. Jutri - pravzaprav danes - bom 1. dan doma, mislim, da bom ves dan zabušavala, čeprav imam kup dela, ki ga odlagam na 'cajt, ko bom doma' - pa če je počakalo do sedaj, pa lahko še kak dan. Grem poskusit še malo zaspat.
|