NiLe
|
Good morning Tule sem skuhala eno kavico za vse vas . Danes očitno ni bila moja noč, saj sem težko zaspala, nato pa se premetavala in še okoli 5h je pri nama v postelji pristala najina . Namesto, da bi zaspala nazaj je imela izliv ljubezni, kako ima rada mamico, pa dojenčka v bušiju, pa kako mi bo pomagala previjat in skrbet za bejbija, pa da bo danes maškara ... v glavnem, to je trajalo kakšno uro in ko je zaspala, sem ugotovila, da sploh nisem zaspana. Torej, danes bom očitno prva Kot vidim, se včeraj niste na veliko razpisale, kar mi čisto paše ... tako da danes pa zares čvekamo. PRav ? Sem pa opazila, da je debata tekla o imenih ... meni so všeč bolj kratka imena in pri nas so v ožjem izboru za : Tia, Pia, Ela, Ema ... Glede na to, da imamo doma že parček s kratkim 3-črkovnim imenom, nam drugega tudi ne preostane . Big mamma; sem te pogrešala ... sem si rekla, da te moram danes podrezat in evo, tvoj post je bil zadnji pred mojim. Aja, moj včerajšni izpit: fuuul je bil težek, ne vem no, upam, da spacam tisto 6-ko. Tako, drage moje, današnji čvek je odprt ... sedaj grem zbudit moja dva sončka in ju napravit v Ninjo in Spidermanko - ja, kaj čmo, pri nas so bolj akcijske maškare Ju bom pofotkala in dala v album. Želim vam lep, pustni torek!