kekec in mojca
|
Dan, nosečnice! Zdajle sem si vzela čas, dala kuhat fižol in letela brat na RR, kaj vse ste napisale. Malo me računalnik zafrkava, zadnjič sem gor spravla en virus (no, če so virusi vsepovsod okoli, pa naj bodo še na računalniku), tako da upam, da ne bo spet zmrznil, ko pišem... Katja, midve sva dve takšni revi, ki imava otroka v prečni legi. Mene je zadnjič moja G potolažila, da je imela samo dva poroda v svoji karieri, ko se otrok ni obrnil, tako da mi je vlila precej upanja. Danes sem kontaktirala svojo bivšo sošolko, ker je ona izvajala nekaj vaj, s katerimi ji je po 36 tednu uspelo obrniti otroka. Upam, da mi bo odpisala... Ketrin, vidim, da imava podoben okus za imena. Vendar ta imena sploh niso všeč mojemu možu in Kekcu, tako da so za fantka v ožjem izboru nekatera druga imena: Anej (mi je zelo všeč, ampak o tem imenu Kekec noče niti slišat, ker pravi, da njihov Anej iz vrtca še vedno kaka v hlače ), Timotej (o tem imenu jaz nočem slišat, tamali pa nonstop okoli govori, da bomo imeli bratca Timoteja, atiju je vseeno), Tadej (je všeč meni, samo nobenemu drugemu) Grega je všeč atiju, pa nobenemu drugemu... Uroš je še najbolj verjeten izbor... Še enkrat si bom sposodila slovar imen, pa da vidim, mogoče bom v tem izboru kaj več našla... Zdaj bom pa jaz začela delati silo za Matica ali Matijo... V glavnem, za punčko je ime izbrano še preden sem sploh vedela, da pričakujem dojenčka... Katarina... in to je to. Joj, kako je bilo enostavno izbrati ime za prvega otroka - saj sploh ne veva, kdo je podal predlog, kar naenkrat sva oba vedela, da kaj bo. Sicer je ati do konca pričakoval , pa vendarle je bil ... Tosja, si kdaj za kakšno kavico v mestu, da ti ne bo preveč dolgčas?
|