|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
5.2.2008 9:57:11   
barby78
Jutro!user posted image
vidim,da ste že v polnem teku za čvek.Ja,pa saj je treba čimprej prit do te 200-tke,a ne?

Mene pa nekaj zanima-a ve tud kdaj čutite kot bi user posted image  v trebuhu streslo? men se to ful dostkrat dogaja.a ve katera zakaj to?

Se čujemo,LP

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
5.2.2008 10:05:15   
tasyo
Barby, tudi meni se to dogaja - baje naj bi tako izgledalo kolcanje dojenčka - ali se motim? Se mi pa to večinoma dogaja zvečer... Bodo mamice povedale.

Evo, sem tudi sama dodala fotke od bušija in mojih poslikav na steno ter previjalne. Sam so ful slabe kvalitete - mi neki fotoaparat nagaja. Bo mogu moj pogledat, tuki sem bolj zelena...

Glede imen za fante - meni je Nejc ful všeč, poleg tega pa še Urban, Jaka, Matevž (tudi Tevž), pa nar precej kratkih, ki pa ne vem, če pašejo k Nejcu...

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
5.2.2008 10:12:21   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: simvir

Zdaj ko so tema imena sem se spomnila, da lahko vas vprašam za nasvete glede izbire. Prvi sin je Nejc, za drugega user posted image  pa ime še kar ni izbrano. Meni hodijo samo imena za user posted image  po glavi (ne vem zakaj). Dajte, predlagajte kakšno ime v podobnem stilu prosim. Saj vem da bova na koncu midva izbrala, ampak morda dobim kakšno novo idejo.

Poznam tri primere, ko sta bratca Nejc in Luka. Meni so všeč Luka, Tevž, Tine, Maks, Anže, Žiga ...

Tasyo: sobica je prekrasna user posted image user posted image Pa krofi tud izgledajo mnjamiiii

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
5.2.2008 10:28:23   
scorpiogirl
Čav, bejbeuser posted image

čist neprespana zadnje čase user posted image  dobr, da je user posted image  v četrtek (pa mogoče petek tud) frej, da se bomo mal naspali ... sem se tolk navadila, da greva skupaj spat, da sploh ne morem zaspat, dokler ne pride domov user posted image  pol mi pa zjutraj manjka ...

smo imeli že pustno rajanje ... same šeme povsod, pol pa iščeš svoj razred user posted image user posted image  vse učiteljice miške, jst pa user posted image  user posted image

Tasyo, kolk lepa sobica user posted image

kar se imen tiče ... zraven Nejca men paše Matic user posted image  mi je pa ful težje izbrat ime za user posted image  kot za user posted image  ... pri nas je tko al tko obe imeni izbral user posted image , jst sem se samo strinjala user posted image  bi znal drugače bit to problem, pa imava k sreči podoben okus za imena ... ker meni je lahko kakšno ime ful všeč, samo svojemu user posted image  ga pa nekako ne bi dala user posted image  
sva pa zadnjič že dobila črke za nalimat za našega Nala user posted image , tko da upam, da mu nič ne odpade, ker bo treba črke zamenjat user posted image user posted image user posted image

imejte se krasno, ne tolk čvekat, da ne bom imela izgovora user posted image user posted image  (lektoriram eno diplomsko in mora bit ta teden fertik user posted image ) ... user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
5.2.2008 10:29:33   
NiLe
Album z mojima dvema maškarcama je na ogled. Albim je brez gesla.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
5.2.2008 10:30:47   
scorpiogirl
Pozabila pojamrat user posted image  ... mi je včasih tooooooooolk slabo, da sploh ne vem, kam bi se dala user posted image  pa ko hodim, me v nožnici špika ... upam, da je to posledica tega raztezanja, občutek pa vseeno ni fajn user posted image  dobro, da imam drug teden pregled in bom še tam mal pojamrala ... user posted image
zdej pa res šibam .............................

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
5.2.2008 10:47:35   
tasyo
NiLe, tvoja dva škrata sta tok luštna! Pa kako se spidermanki svetijo učke! Meni je to najlepši del pusta, ko vidiš, kako otroci uživajo...

Scorpio, tvoje težavice so pa po moje samo del nosečnosti - ja, zadnji meseci znajo bit kar zoprni... Moram takoj malo potrkat, da ne bo slabše.

Moram danes v DM, po špecarijo in na CSD po papirje, da jih doma v miru izpolnim. Ne maram birokracije odlašat za zadnje dneve, ker potem pogosto kaj pozabim. Samo se mi sploh ne da od doma, ker je zunaj tako čudno vreme, dolgočasno. Kolikor se nenavadno sliši - sploh iz mojih ust, bom prej raje še nekaj srajc zlikala (še sama komaj verjamem, da je to res!)

Aja, sem vesela, da se vam zdi kotiček za naše detece luškan. Kljub temu, da se na koncu ne vidi, je bilo kar nekaj vloženega truda. Pa mami ni najbolj umetniško nadarjena, rada pa sama delam reči, ki jih lahko. Tako bom naredila še dve jogi rjuhici, saj sva nenamerno kupila eno posteljnino z baldehinom, ki ga ne misliva imet, pa bom uporabila blago za rjuhice...

Neposredna povezava do sporočila: 4807
5.2.2008 10:57:16   
Krista28
Dobro jutro,

NiLe, hvala za kofi,...ampak sem ga jaz že tud kar zgodaj spila. Pri nas zajtrkujemo pred službo... Tvoje maškarce so pa čist zakriteuser posted image user posted image  Se vidi, da sta uživala.

Big mamma jaz bi geslo, da vidim tvoje maškare. Kar na ZS...

user posted image user posted image Simvir, meni so pa samo za fante hodila po glavi (Domen, Dominik, Nejc,...), pa bomo imeli punčko. Sva se kar odločila za Nadjo.

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
5.2.2008 10:58:59   
Ketrin
Hej, hej!
Joj, same epe slikce...NiLe tvoji maškarci user posted image , pa sobica Tasyo user posted image user posted image user posted image user posted image Pridne ste!

Super, da ste vse dobro spale, kako lepo je to slišat.... Jaz pa včerajšnji dan in noč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image katastrofa... Včeraj mi je blo slabo, pa driska in bruhanje...Potem je malo minilo, sem pa dobila malo vročine in glava me je bolela... No, zaspala sem OK. AMpak potem sem pa od polnoči na vsako uro ustajala. Me je tok hrbet bolel za p...user posted image pa sem se sprehajala po stanovanju, pa telovadila, lubi me je masiral pa svašta....Pa je blo skoz isto.... No zjutri sem si pa že ob 6.30 naštimala velik tople vode v banjo in takrat me je popustilo....  Potem pa valda user posted image , tko da sem do zdaj malo poležavala in sem kar doma. Skratka grd dan in noč....

NiLe včeraj v MŠ nas je imela naša tovarišica. Je imela predstavitev šole in porod. Fantje zdaj po veliki večini ne bodo več hodili....program pa je takle:

Poporodno obdobje, telesne vaje, hihanje in sproščanje (danes ob 15.30)
Nega dojenčka (sreda ob 12)
Zdravje zob vašega otroka (četrtek ob 12)
Praktični nasveti pri negi dojenčka (pon. ob 12)
Prehrana dojenčka (tor ob 13)
Psihološke potrebe novorojenca in matere, ter spremembe v družini (sr ob 12)
Pomen igre in igrač za otrokov razvoj (čet ob 12)
Prednost obiska patronažne medicinske sestre (čet ob 12.30)

Je pa ful luštno, ker ne traja predolgo, je bilo slabi 2 urci.... Tko da če hočeš ti kar pridi (zdaj se nimaš več za učituser posted image )

Aja glede imen: meni so všeč za user posted image Luka, Matic, Matija. Za user posted image pa Sara, Lara, Laura, Tiana.

No, toliko zaenkrat od mene....

Neposredna povezava do sporočila: 4809
5.2.2008 11:27:10   
kekec in mojca
Dan, nosečnice!

Zdajle sem si vzela čas, dala kuhat fižol in letela brat na RR, kaj vse ste napisale. Malo me računalnik zafrkava, zadnjič sem gor spravla en virus (no, če so virusi vsepovsod okoli, pa naj bodo še na računalniku), tako da upam, da ne bo spet zmrznil, ko pišem...

Katja, midve sva dve takšni revi, ki imava otroka v prečni legi. Mene je zadnjič moja G potolažila, da je imela samo dva poroda v svoji karieri, ko se otrok ni obrnil, tako da mi je vlila precej upanja. Danes sem kontaktirala svojo bivšo sošolko, ker je ona izvajala nekaj vaj, s katerimi ji je po 36 tednu uspelo obrniti otroka. Upam, da mi bo odpisala...

Ketrin, vidim, da imava podoben okus za imena. Vendar ta imena sploh niso všeč mojemu možu in Kekcu, tako da so za fantka v ožjem izboru nekatera druga imena:
user posted image Anej (mi je zelo všeč, ampak o tem imenu Kekec noče niti slišat, ker pravi, da njihov Anej iz vrtca še vedno kaka v hlače user posted image ),
user posted image Timotej (o tem imenu jaz nočem slišat, tamali pa nonstop okoli govori, da bomo imeli bratca Timoteja, atiju je vseeno),
user posted image Tadej (je všeč meni, samo nobenemu drugemu)
user posted image Grega je všeč atiju, pa nobenemu drugemu...
user posted image Uroš je še najbolj verjeten izbor...

Še enkrat si bom sposodila slovar imen, pa da vidim, mogoče bom v tem izboru kaj več našla... Zdaj bom pa jaz začela delati silo za Matica ali Matijo... user posted image user posted image user posted image

V glavnem, za punčko je ime izbrano še preden sem sploh vedela, da pričakujem dojenčka... user posted image Katarina... in to je to.

Joj, kako je bilo enostavno izbrati ime za prvega otroka - saj sploh ne veva, kdo je podal predlog, kar naenkrat sva oba vedela, da kaj bo. Sicer je ati do konca pričakoval user posted image , pa vendarle je bil user posted image ... user posted image

Tosja, si kdaj za kakšno kavico v mestu, da ti ne bo preveč dolgčas? user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
5.2.2008 11:47:32   
JABOLKO3
Hoj!

Na cuker testu je bilo vse OK user posted image , tako da sem že spotoma kupila krofe - saj je samo še danes pust. Moja dva sta bila tudi zjutraj že navsezgodaj pokonci, da je bilo ja dovolj časa, da ju pred vrtcem in šolo še pripravim. Sedaj sem malo doma, nato pa poberem oba otroka in najprej peljemo krofe v mojo službo, nato obiščemo atija v njegovi, potem pa se oglasimo še pri babici.

Tasyo - zelo pohvaljena za slikarije - a mi zaupaš, s kakšnimi barvami si slikala, ker imam tudi jaz še nekaj v planu, pa ne vem, če bi kar s tempericami ali naj nabavim akrilne.

NiLe - lepe maškarce, Big mama - jaz bi tudi geslo, da vidim še tvoje. Bom tudi jaz ob priliki prilimala svoja dva.

Joan - nama danes ni zneslo, ker sem bila že ob 7.30 tam - najprej sta bila tamala že navsezgodaj naspidirana, potem pa še nobenega prometa na cesti. Potem sem pa kar šibala v trgovino in domov.

Srečanje - kaj je sedaj, še vedno nisem zasledila nobenega predloga za srečanje izven Ljubljane - a ste že tako v pripravah, da se vam ne da s tem ukvarjat ali kaj. Jaz si pa želim, da bi se še kaj dobile, ker zadnjič nisem mogla priti. Torej - kaj bomo glede tega?

Lep pustni dan še naprej!

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
5.2.2008 12:24:08   
barby78
Ojla punce!
Vidim,da ste vse v maškarah.user posted image

Nile,tvoja 2 sta prav srčkana.Naš sine bo tud ninja želva.Je čist obseden z njimi.A tvoj tud? a se da dobit tvoje geslo za še druge slikce?me mal zanima vaša fasada,ker jo imamo tud mi namen letos dat.

Big mama,tud jaz bi mela geslo za slikce.

Pol jih bom pa še sama neki novejših prpopala.

Saj ne vem al sem že čist nora al kaj?user posted image  jaz kar voziček vozim po stanovanju.sem kot majhne punčke,ki se igrajo mamice.user posted image user posted image user posted image

počasi grem tamalega zrihtat in ga v šolo peljat.med maškare.

se čujemo,LP

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
5.2.2008 12:30:54   
barby78
Aja sem pozabila povedat še glede imen.
pri nas izbiramo med naslednjimi:
ZA user posted image -Tia,Lia in Lin
ZA user posted image (če so se slučajno zmotili)-Tai in Lan

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
5.2.2008 12:40:15   
lepa posadka
Pa sem spet nazaj...
VIkend je bil tako pester, da nisem uspela niti sproti vas brat...hvala Bogu, tudi ve niste pretiravale s pisanjem, tako da sedaj sem na tekočem. Ker pa ravno pečem krofe po receptu Tasyo (sem jih preskusila že v soboto in razen tega, da je recept za 1 kg...je recept super enostaven). Sem že dostikrat pekla krofe, pa vedno nekaj komplicirala...tokrat sem iz kleti privlekla fritezo, ki sem jo po devetih letih prvič spravila v zagon...in peka je bila sila enostavna...no, hotela sem povedat, da ravno hajam in vmes skačem sem in tja...tako da bo vmes verjetno še katera kaj napisala.

MAŠKARE...tudi pri nas so uspele...bom kmalu tudi sama prilimala v albumček. Nile...super za vaša dva... Pa, da ne pozabim...upam, da ti izpit uspe!!! Res privoščim. BIG MAMMA - pošlji mi geslo...ga pošljem potem še jaz :-)))) Če hoče še katera videt moje tri škratke, naj mi javi za geslo.

Da ne pozabim: danes sem prvi dan doma!!! Juhuhu. Sem potem, ko so mali odšli od doma, kar nazaj skočila v posteljo...dan je itak idealen in takoj me je zmanjkalo do desetih. Ne vem, zakaj zvečer ne morem nikoli tako hitro zaspat?! :-)

Vidim, da ste vse že sredi pravih priprav... Imena...ta tudi nama delajo težave. Kekec in Mojca...imava zelo podoben okus :-) Tudi mi smo kmalu izbrali ime za dekle: Katarina. Za fanta pa nam ne gre in ne gre... vsa, ki so nam všeč, so že porabljena od prijateljev, pa žlahte... Tudi meni je všeč ime Matic, samo ima en kup naših prijatelev fante z imeni Matija...pa se mi zdi, da bo preveč podobno...pa še moj enoletni krščenec je Matija...pa, da bi bila oba Matičija???!!! Všeč so mi tudi MIha, pa Luka, pa Klemen... VSE že zasedeno. Tako sta trenutno v špilu Tomaž in Urban. Še kakšen predlog?

Cunjice...bodo še malo počakale... trenutno še nekaj urejam po hiši, pa drug teden dobimo še nekaj pohištva, tako da IKEA odpade, ker je denarnica več kot prazna.

Toliko za enkrat...grem pogledat, če je olje že dovolj vroče...

Slikice pa prilimam.

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
5.2.2008 12:53:48   
Tejcha
Zdle sm se pa prav pošteno nasmejala... Če je slučajno naši Maši kej zrastlo med nogicami, bo zagotovo Matic... in kolk jih bo potem aprila? :)

Drgač pa  bi morala it tud js dans na  izpit, pa je škratek zakuhal... pa tako smo luštno furali med vsemi temi virusi... in sem prestavila na drug teden, ko gem še na enega. HB za profesorico, da je bila za stvar, ker so drgač roki šele  junija.

Zdej pa šibam naprej  k malčku. Po moje se mi bo zrolalo od Nodijev dans. Bom pa tudi js ob priliki prilimala fotko naše maškarce - še  nisem potegnila s fotkiča...

lepo preživite današnji dan in se napokajte krofov za naprej in nazaj. Js upam, da se naju bo ati usmilil in jih prinesel domov... Kljub enostavnemu receptu se jih namreč letos sama še ne bom lotila...

papa

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
5.2.2008 13:00:41   
Katja 271
Helou srečkice nosečkice!
Evo, sem obljubila, da bom kej več čvekala z vami zdaj, ko sem že doma. In res mi je tako luštno imet veliko časa zase in našega fantiča. Zdej se na veliko pogovarjam z njim, mu pojčkam (kr naj se navadi na moje fušanje user posted image )... skratka veliko crkljanja.

Simvir, jst sem imela za fantiča izbor teh dveh imen ali Nejc ali Matic, tako da mi tudi pašeta skupaj. Vendar je imel očka glavno besedo, tako da je zmagal njegov predlog - Nik. Za punčko smo imeli izbrano pa Nežo, ko sem pravno pri imenih.

Barby78, tudi meni se je trebuh že parkrat stresel kot bi imela potres. Pa pravijo da ni to nič nenavadnega, da se to dogaja še potem, da se kot dojnčki takole stresajo. Vem pa ne zakaj prihaja do tega user posted image

Tasyo bravo za poslikavo in previjalno! Si pa prava umetnica! Kapa dol! A si imela to kakšne vzorčke / šablone, al res tako zelo obvladaš risanje? Ej, kako boš pa jogi rjuhice delala - a boš naredila take z elastiko? A obstajajo kje kakšni "Šiviljski nasveti za telebane"? Jst imam namreč tud mašino, vendar kej več kot prevleke za povštrčke še nisem sešila. Zdej imam pa voljo in čas, pa bi se malo poigrala.

Nile.. tvoji maškarci sta pa za pojest luškani. Mamice, a boste poslale svoje otroke zvečer tud kej okrog? A je to sploh še v navadi, da se hodi k sosedom kazat - "Mate kej za pusta hrusta?"

Ketrin, kje pa hodiš to v MŠ? Imate pa full pester program. Pri nas smo obdelali samo porodne dobe v 4 predavanjih. Pa še posebej smo imeli predavanje o dojenju in o epiduralni. Tole o negi dojenčkov bom mogla pa kr sama naštudirat.

Kekec in Mojca a vaš jenči se tud neče obrnt? No, sej imata še čas tam do 36. tedna in tud jst sem pri Pušenjaku zasledila, da se samo 1/4 otročkov iz prečne lege ne obrne na glavico. Da če ne prej, pa potem s prvimi popadki. Glede teh vaj je pa ravno Pušenjak izjavil, da ne verjame vanje. Ampak jst kr probavam, saj je to najmanj kar lahko storim za obrat. In sicer se dam na kavč, na kolena, pod prsa si podložim blazine, glavo spustim dol, rita ostane v luftu (upam da si predstavljaš - tako sem se rešila tudi bolečin v križu). In potem si skušaš v tem položaju predstavljati kako se otroček obrača. Pa pri sedenju skušaj imeti noge čimbolj dol, z rito na robu stola. Pa čimbolj pokončna drža in veliko hoje... Toliko sem se jst zanimala, če boš dobila ti pa še kakošno informacijo več, se pa toplo priporočam. A si študirala celo kej o tem zunanjem obratu že? No, jst sem si malo prebrala, če zanima tudi tebe: http://med.over.net/klinicne_stroke/porodnistvo/clanki/zunanji_obrat.php

Pa naj bo dovolj zaenkrat.... Lepo se imejte in veliko uspehov pri krofih... mjamyyy

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
5.2.2008 13:29:41   
simvir
Midva s tamalim sva se že najedla krofovuser posted image . Sem mu samo rekla, da greva v trgovino po krofe in je že sam nosil na kup bundo, kapo, čevlje. On je skoraj celega že v trgovini pojedel. Zdaj je pa ravnokar zaspal in se bom še jaz malo ulegla, dokler je mir.

Hvala vsem za ideje o imenih, tudi pri nas je kar nekaj imen že oddanih oziroma jih imajo otroci kolegov (npr. Matic). Tako da se potem krog imen oža. Pa tudi z mojim se težko strinjava, saj zmeraj najde razloge zakaj neko ime ni ok. Bova še malo vaše predloge pokomentirala, upam da se kmalu odločiva. Zaenkrat so v igri Anže, Nik, Tilen, meni je všeč tudi Tevž.

Tasyo super poslikave user posted image user posted image

Nile luštne maškarce, Big mamma in lepa posadka prosim še vaju za geslo.

Jaz pa našega fanta nisem še nič šemila, sem sicer nekaj kupila, a je bil cel vikend prehlajen in potem nismo nikamor šli. Morda bomo pa popoldne kam skočili. 

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
5.2.2008 13:49:58   
Isabellabina
Zdravo

Lepa posadka----kolk so cortkani vsi trije,pa kakšni lepi krofi,mnjami to so sam za gledat

Nile-Ful sta originalna tamaledva

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
5.2.2008 14:11:18   
Krista28
Lepa posadka, jaz bi tud vaše maškarce vidla. Mi bomo drugo leto. letos ni pustu nič se komandirat, pa na glavo dajat....pravi bik.

Neposredna povezava do sporočila: 4819
5.2.2008 14:15:36   
Krista28
Big mamma - tvoja dva sta pa face. Samozavestna indijanka, pa sramežljiv kavbojc user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4820
5.2.2008 14:18:43   
lepa posadka
TASYO - krofi so krasni in okusni...da še mama ni mogla verjet...pa hitro je vse narejeno - kar mi je najbolj pomembno. Včasih smo celo hišo greli, pa tolkli celo uro, da je bilo testo rahlo...pa še ni vedno uspelo :-) Ja, pa super za vse nakupe...

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
5.2.2008 14:25:38   
Isabellabina
Živjo
Mene zanima če katera ve tel.številko od tiste barake lesene zadaj za porodnišnico da bi vprašala kdaj delajo za blagajno ali pa če katera ve kako se reče tej hiški zadaj!
Ne vem pod kaj naj gledam v telefonskem imeniku!
Najlepša hvala

Neposredna povezava do sporočila: 4822
5.2.2008 14:54:15   
simvir
Big mamma in lepa posadka kakšne lepe maškarce ste naštimale. Pa vsi otroci so tako luškani, vrejamem da jih je bilo veselje šemiti in da ste imeli veliko smeha.
Lepa posadka tudi tvoji krofi izgledajo super, zdaj me mika da bi se jih še sama lotila, sam kaj ko bi verjetno skoraj vse sama pojedla (vsaj mož ni preveč navdušen nad krofiuser posted image ).

Neposredna povezava do sporočila: 4823
5.2.2008 16:30:03   
katka28
Dan!

Vceraj se je zacela  moja nocna mora.  ze v nedeljo zvecer  me je nekaj zbodlo v spodnjem delu trebuha vceraj pa sem  sla na pregled dezurnemu. In sedaj sem pristala v Klinicnem centru Lj kjer bom docakala porod. Zdravniki me zdravijo, da nebi blo prehitro saj vsak dan steje, odprta pa sem ze 4 cm. Zgleda, da  bomo res aprilcice zacele  turneje. Za  enkrat so se zadeve umirile vendar kljub temu ne bom sla vec domov v enem kosu..  user posted image zdaj upam, da bo preteklo se nekaj tednov da srecnega dogodka...

pa pa za enkrat

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
5.2.2008 16:54:12   
Tanja555
Pozdravljene, se me še spomnite?user posted image

Katka28 drži se!!! Boš videla, da ni tako hudo, v bolnici si vsaj na varnem, če bi se začeli popadki jih lahko ustavijo... Boš videla, da bo hitro minilouser posted image  Držim pesti zate in za tvoja otročičkauser posted image

Tudi jaz sem v soboto, po 16-ih dneh prišla iz bolnice. Mene so cel zeden grabili krči, imam pa tudi stanjšan MV. Po dveh tednih injekcij, tablet, obližev proti krčem in strogemu ležanju ni bilo skoraj nič bolje, tako da so me sedaj poslali domov, kjer ležim in čakam da mine teh par tednovuser posted image . user posted image  hvalabogu raste, sedaj ima že 1700guser posted image

Pogledala sem slikce s srečanja, full ste vse luštneuser posted image .

Še nekaj me zanima... a bo katera vzela paketek za novorojenčka ali boste vse vzela raje denar? Glede na to, da nikamor ne morem se nagibam k e-paketku, da ne bo user posted image vse sam kopoval. Skrbi pa me kvaliteta teh izdelkov, npr. jogija!

Lp vsemuser posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?