NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT NiLe - če se ti bo dalo sporoči rezultat kuhanja, morda bi si za jutri sposodila tvoj recept, da ne bo spet meso. Rezultati so bili odlični. Vsem mojim trem članom sem "poturila" te cvetačne polpete in jih pomlatili en, dva, tri. Ker je moj prišel, ko smo mi končali s kosilom in ni vedel, kaj je na jedilniku, sem mu rekla, naj sam pogrunta, kaj je v polpetih. Pa začne jesti, komentira, da je dobro in potem reče:"A so to ribe?" Jaz sem se komaj zadrževala ... Pojedli so vse, edino komentiral je, da zakaj ni zraven še kaj mesa ... oh, ti moški. No, pa še priprava: cvetačo sem skuhala, jo zmečkala z vilico, nato pa dodala eno jajce, drobtine po potrebi, sol, peteršilj in ker sem ravno dopoldne kuhala kus kus, sem dodala tudi to. Preden sem jih dala pečt, sem jih povalala v polnozrnati moki. That¨s it! Danes bomo imeli makarone s tunino omako Barby78; welcome back! Sedaj pa res počivaj, počivaj in se pazi. Mi smo s tabo! Majček28; ko bo sobica končana, pa le kakšno fotko prilepi v album ... jaz tako rada gledam otroške sobice Katka; tile nakupi vam gredo super ... saj to res ni mačji kašelj, naenkrat kupovati za dva, bravo za uspešne nakupe. Roberta69; želim vama uspešen pregled ... jaz komaj četrtek, ko se tudi odpravljava v Dobrno. Poročaj, kako je bilo, prav? Joj, včeraj je bila na telovadbi invazija nosečk in je bila tovaršica kar malce slabe volje, saj je prostor reeees majhen in bilo nas je kar 26 , tako da je bila kar kriza. Zato je tovaršica prosila, da tiste, ki imamo to možnost, raje hodimo ob tor. in čet. ob 13.30. Tasyo; ti imaš pa res nenavadne želje kar se hrane tiče ... pa kaj, ti si kar privošči. Mene je tudi lakota začela matrat in se odpravljam zajtrkovat. Se še pišemo