NiLe
|
Pozdravljene čvekice po vikendu zatišja, ste se prav fino razpisale ... sem tudi rabila nekaj časa, da vas preberem. za vse tiste, ki boste prejele občinsko pomoč ob rojstvu otroka ... ja, kaj čmo, Ljubljana je pač največja občina, pa bi bil očitno prevelik strošek . Big mamma; hvala za razlago ... bom naredila kot si mi napisala, pa še malo povprašala kako je sedaj s to pomočjo, ko bom vlagala papirje za porodniško. Sem ravno razmišljala, da bom lahko hkrati uredila papirje tako za porodniško kot otr. doklade . Kaa; ti pa kar povprašaj na CSD ali borzi, kako je z del. dobo med porodniško, če nisi zaposlena. Ketrin; ti pa kar pridno piši diplomco in uživaj doma. Zvečer se pa itaq vidimo. Posteljica, košek; mi smo imeli oba od rojstva pa skoraj do 3 leta v posteljici. Sedaj pa bomo dobili tudi košek, ki bo v dnevnem prostoru, kjer bo naša spala in počivala čez dan. Za vse tiste, ki imate v teh dneh preglede in UZ, dobro opravite in poročajte. Jaz z nestrpnostjo pričakujem četrtek, ko bova šla z možem na UZ v Dobrno. Komaj čakam Pogrešam resnično srečno (no, najbrž se danes vidimo na telovadbi ) in pa Barby78. Kaj boste pa kaj kuhale danes? Jaz imam v hladilniku cvetačo, ki jo moram porabiti in glede na to, da jo imam samo jaz rada, razmišljam, da bi naredila polpete in tako pretentam moje, da jih bodo jedli . Ne vem še, kaj naj naredim za prilogo. Kakšna ideja?? Še 10 dni do našega srečanja ... joj, sem se spomnila, da moram Tejchi poslati podatke za priponko. Se še kaj oglasim ...