|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
14.1.2008 9:33:04   
tasyo
Danes pa ste pridne!

Kaa, ne se preveč obremenjevat, ker nima smisla. Porodniško boš dobila normalno, vse ostalo pa se le pozanimaj. Je pa, kot so že druge punce napisale, skrajno čudno, da te zdaj odpustijo in pol zaposlijo nazaj... user posted image  za lepši začetek tedna!

Big mama, kako je fajn, ko nam lahko ti in ostale izkušene mamice svetujete... Ker sva se odločila, da bova kar pohitela z nakupi za našo malčico, mi še kako prav pride. Ampak glede na to, da sva oba z možem bolj majhna, ne pričakujem ful velike deklice in bom nekaj stvari kljub vsemu kupila št. 56, ampak res malo. Saj nekaj pa že imam od prijateljic.

Scorpio, dobro opravi na pregledu, potem pa poštimaj še stvari na faksu... In javi, kako in kaj!

Big mama, kako pa to, da ti porodniško nastopiš tako kmalu?

Joj, punce, meni pa tole železo tako zelo motivira prebavo, da je za zjokat! Mi gre res na živce!

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
14.1.2008 9:34:55   
NaTaŠa*
Pozdravljene souser posted image
Po dolgem času se spet mal oglašam. Pripravljam izpite tako da nimam veliko časa. Vsake toliko pogledam kok ste napisale da sem na tekočem in moram vam povedat da ste kar pridne. Vidim da se je v novemletu začelo kar nekaj problemov kar se tiče služb, ne sekirajte se. Porodniška vam vseeno pripada.
Jaz sem tudi klicala na CSD da sem se pozanimala koliko bom imela in ali imam pravico na porodniško ali na starševski dodatek (ki je komaj 175e). Sem bila zaposlena do konca septembra pol mi pa niso podaljšal ker so rekl da ne rabijo pol človeka ampak celega tako da sem zvisela s pogodbo.
Na CSD pa mi je rekla da moram imeti v zadnjih treh letin najmanj 1 leto delovne dobe kar jo imam in da majo pol oni ene svoje formule za izračunavanje. Tako da mi pripada porodniška sicer brez dopusta ampak vsaj nekaj več evrov bom dobila. Vlogo oddaš na CSD 60 dni ppred rokom ti da G potrdilo o PDP in greš z njemu na CSD, tam ti pa oni povejo kako naprej. Tako da punce dobile bomo nekaj.
Aja, naša občine Jesenice da za novorojenčka 200e, ampak moram dobiti vse dokumente od otroka in it odpret otroku račun da se nakaža na njegov račun.

Aja, jaz se počutim OK, nimam nikakršnih problemov še (trkam) tudi zbolela še nisem zaenkrat (trkam), upam da tako tudi ostane.

Lep dan še naprej!!!

PA-PA

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

Neposredna povezava do sporočila: 3977
14.1.2008 9:54:05   
Isabellabina
Ja Tasyo----hvala ker si me opomnila ne vem kako je do tega prišlo ampak sem dvojko zamenjala za trojko.Ja hvala za opozorilo!

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
14.1.2008 10:00:09   
Kaa
Punce, hvala za odgovore!

Vem, da je čudno, ampak to so pač privatniki. Groza. Je pa res, da mi bodo prekinili tudi zaradi tega, ker bi me morali zdaj zaposliti za nedoločen čas (3 leta mi že podaljšujejo).
Vemo pa kako je s tem...je vsem odveč.

Se bom še probala pozanimati še na pristojnih službah.

Vsem pošiljam user posted image  user posted image  !!

Lep dan

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
14.1.2008 10:12:15   
Ketrin
Dobro jutro!

Uf, kako ste pridne, sem kar nekaj časa brala....

Kaa, pozanimaj se na kakih pravnih službah, kjer nudijo brezplačno pravno pomoč....Mogoče lahko kaj dobrega izveš. Drugače pa ti porodniška pripada....Pa mislim, da ti tudi delovna doba teče med porodniško, ker si bila zaposlena in ker nisi ti prekinila pogodbe, ampak oni.... Če bi imela isti problem pa ne bi bila noseča, bi šla na zavod, kjer bi ti oni plačali zavarovanja in nadomestilo plače....

Zolika, res slaba novička tole s službo. Ampak ljudje, ki so pripravljeni delat vedno dobijo delo.... Mogoče te čaka naslednje leto kaka noro dobra službauser posted image

Sasy in Scorpiogirl dobro opravita s pregledi!
Super za vse punce, ki vam občina izplača nagrado za dojenčka! user posted image user posted image user posted image Jaz se tolažim, da vsaj od zavarovalnice dobim 2x200 eur (2xživljenjska polica) user posted image To je pa tudi super!user posted image

Cunjice - po moje bom jaz tudi začela kar 62 številko kupovat....

Posteljica
- midva bova kar tisto za 69 EUR iz IKEe kupila....
Bigmamma super za novice, da ti pripada porodniška!user posted image

Punce ne se preveč sekirat s temi papirji, bo že G. vse pravi čas povedala in objasnila.... Mislim pa, da tiste ki smo v službi moramo itak počakat še izplačilo zadnje plače, ne? Tko da počasi...

No, ne vem če sem kaj pozabila.... Jaz sem danes še kar doma, grem zdele spet pisat diplomco (BTW zaključujem turizem v Portorožu - je ena spraševala)....med vikendom nisem čist nič naredila, bom pa še par dni dopusta pokoristila....itak moram letošnjega porabit do marca, ne!?user posted image

Lep dan, pa se še pišemoooooo!

(odgovor članu Kaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
14.1.2008 10:51:43   
NiLe
Pozdravljene čvekice user posted image

po vikendu zatišja, ste se prav fino razpisale ... sem tudi rabila nekaj časa, da vas preberem.

user posted image za vse tiste, ki boste prejele občinsko pomoč ob rojstvu otroka ... ja, kaj čmo, Ljubljana je pač največja občina, pa bi bil očitno prevelik strošek user posted image .

Big mamma
; hvala za razlago ... bom naredila kot si mi napisala, pa še malo povprašala kako je sedaj s to pomočjo, ko bom vlagala papirje za porodniško. Sem ravno razmišljala, da bom lahko hkrati uredila papirje tako za porodniško kot otr. dokladeuser posted image .

Kaa; ti pa kar povprašaj na CSD ali borzi, kako je z del. dobo med porodniško, če nisi zaposlena.

Ketrin; ti pa kar pridno piši diplomco in uživaj doma. Zvečer se pa itaq vidimo.

Posteljica, košek
; mi smo imeli oba user posted image od rojstva pa skoraj do 3 leta v posteljici. Sedaj pa bomo dobili tudi košek, ki bo v dnevnem prostoru, kjer bo naša user posted image spala in počivala čez dan.

Za vse tiste, ki imate v teh dneh preglede in UZ, dobro opravite in poročajte. Jaz z nestrpnostjo pričakujem četrtek, ko bova šla z možem na UZ v Dobrno. Komaj čakam user posted image

Pogrešam resnično srečno (no, najbrž se danes vidimo na telovadbi user posted image ) in pa Barby78.

Kaj boste pa kaj kuhale danes? Jaz imam v hladilniku cvetačo, ki jo moram porabiti in glede na to, da jo imam samo jaz rada, razmišljam, da bi naredila polpete in tako pretentam moje, da jih bodo jedli user posted image . Ne vem še, kaj naj naredim za prilogo. Kakšna ideja??

Še 10 dni do našega srečanja ... joj, sem se spomnila, da moram Tejchi poslati podatke za priponko.

Se še kaj oglasim ...

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
14.1.2008 10:56:14   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: tasyo

Joj, punce, meni pa tole železo tako zelo motivira prebavo, da je za zjokat! Mi gre res na živce!

Blagor tebi, pri meni pa deluje ravno obratno - sem čist zaprta in zato ravno zaradi tega ne jemljem redno sirupa (Legofer), da se na vsake toliko dni saj malo "spucam" user posted image user posted image user posted image Meni ga je G predpisal 30ml na dan, kar pomeni, da bi morala v 5 dneh popiti eno flašo user posted image ... pa mi ne gre ravno najbolje.
Aja, vprašala bi te, katere tablete so bolj priporočljive proti zgagi: Rupurut ali Rennie (nekaj takega)?

Spi, dete, spi!

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
14.1.2008 11:05:04   
tosja
user posted image Pozdravljene!

Vidim, da debaterirate... o vsem mogočem! user posted image

Glede papirje in nastopom porodniške???
A ni tako da porodniško nastopiš 28 dni pred PDP???

Ena je govorila o paketih...Kdaj lahko naročiš?
Verjetno potrebuješ kakšne papirje od G???

Mal me razsvetlite!!! user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Neposredna povezava do sporočila: 3983
14.1.2008 11:11:06   
tosja

A to tablete?
Ker meni že Elevit - ki vsebuje nekaj železa, dela tipi-top user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
14.1.2008 11:13:14   
Isabellabina
Sem šla mal nazaj poste prebirat ker sem zasledila daje potrebno poslat ene podatke za priponko ,pa ne najdem komu in kakšne podatke.A je loh katera tolk prijazna in mi pove!user posted image Hvala

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
14.1.2008 11:29:56   
Tejcha
Big mama,
priponko za srečanje z nickom in pravim imenom, podatke prosim pošlji meni na ZS.

Do sedaj imam podatke le od petih. Z izdelavo bom počakala do konca tedna, potem pa grem v akcijo, razen, če  si niste premislile...

Tudi js sm se lotila knjig - vidim, da nas je kar nekaj, ki še imamo kaj za poštimat, :)  - in moj odmor se  sej iztekel...

Papa

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

Neposredna povezava do sporočila: 3986
14.1.2008 11:48:12   
Isabellabina
Tejcha--podatki so poslani

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
14.1.2008 12:29:17   
u04111976
Mi tolk nagaja tale nosečniška raztresenost, da sem pozabila kaj že vse napisat.....

Meni so rekli, da se mi pri rekreaciji med nosečnostjo ne sme pulz dvigniti preko 150 - za tiste , ki ste bolj aktivne.

Tosja-porodniška se nastopi 28 dni prej, če si pa v bolniški, pa menda nekaj več prej-ne vem koliko, se bo treba pozanimat. G da papirje prej zato, da si imaš čas urediti vse za porodniško in ravno tako s temi papirji zaprosiš za paket oz.denar. V glavnem vse porihtaš s temi papirji.

Srečanje - če bi se katera Iz Celja al okolice peljala z mano, naj mi sporoči. Tudi če katera iz MB ali od kod pride do Celja.

Neposredna povezava do sporočila: 3988
14.1.2008 12:50:13   
Ketrin
Hej hej čveke!

Tosja, ti bo G. vse povedal pravi čas.... Nič ne skrbi! Te bo že napotil in razsvetlil....Jaz tudi nič ne vem, pa zdajle niti nočem preveč o tem, ker bom potem sam zmedena s 10000 enimi podatki. Tko pa je sestra od moje G. toooook prijazna in  mi vedno pove kaj, kam, kako, kdaj... Tko da čakam!user posted image

Ja, NiLe se vidimo zvečer. Komaj čakam, ker me že spet mal hrbet boli. Potem po telovadbi je pa user posted image ! Sem pa že pri koncu z diplomo, še zaključek napišem in potem pošljem mentorci in potem čakammmmm! In upam da ne bodo nič težil in preveč razpredal, ker itak hočjo tole našo staro generacijo čimprej obdelat....user posted image user posted image

NiLe mi imamo danes za kosilo lasagno in solatko. Zraven cvetačinih polpetov pa...hmmmm pire krompir?

Joj, punce, res še 14 dni do srečanja! Jeeeee!user posted image Dajmo no še štajerke se prijavite, kaj se to pravi.....user posted image

SREČANJE APRILČIC se bo zgodilo

v četrtek 24.1.2008 ob 17. uri 

v Areni Vodafone v ljubljanskem BTC!

(odgovor članu u04111976)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
14.1.2008 12:51:12   
Ketrin
SREČANJE APRILČIC – JANUAR 2008

Št.     Aprilčica          Od kod            Prostor v avtu   Do kod
1       Roberta            Ljubljana            1 + 4                     SLO
2       Sinska              Ljubljana            1 + 4                     SLO

3       Barbi                 MB / Celje          1 + 4                     SLO 
4       Majček              Ljubljana            1 + 4                     SLO
5       Simvir               Okolica Ljubljane     /                        LJ  
6       Ketrin               Ljubljana            1 + 3                     SLO
7       NiLe                  Ljubljana            Ketrin                          
8       Tasyo                Ljubljana                                               
9       Big mama         Domžale              1 + 7                       LJ 
10     Violica               Jesenice              1 + 4                       LJ
11     Katka                Laško                                                    

12     Joan                 Ljubljana             1 + 3                     SLO
13     Scorpiogirl        Šk. Loka               1 + 3                      LJ
14     Urška               Celje                    1 + 5                     SLO
15     Kaa                  Ptuj                      1 + 4                     SLO
16     Tejcha              Velenje                1 + 4                     SLO
17     SKY                   Ljubljana             1 + 4                     SLO 
18     Lepa posadka  Novo mesto           /                          LJ   
19     Srečka              Ljubljana              1 + 4                    SLO 

20     Katja                Novo mesto          1 + 3                    SLO 
21     Barb                 Kamnik                 1 + 4                      LJ   
22     Darja                Celje                    1 + 1                      SLO
23     Krista                Kresnice              1 + 2                       LJ_

Ljubljana 13
Štajerska 6
Gorenjska 2
Dolenjska 3  

24.1.08 - 18

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
14.1.2008 12:53:21   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: u04111976

Meni so rekli, da se mi pri rekreaciji med nosečnostjo ne sme pulz dvigniti preko 150 - za tiste , ki ste bolj aktivne.

Ja, tudi meni je G rekla. Ampak glede na to da našo telovadbo vodi izkušena babica in sestra iz gin ambulante, se res ne bojim..... Drugače pa imam jaz pulz 150 po mojem že ko prikolomastim po stopnicah 3. nad....in to večkrat na dan!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3991
14.1.2008 12:59:18   
tasyo
Sploh ne morem verjet, da smo začele že o porodniških debatirat! Tole se pa zdaj res ekspresno dogaja...

Tosja, ja, po železovih tabletah. NiLe, dobra si, da lahko piješ Legofer. Meni ima tako zelo zanič okus, da ga ne bi mogla. Sicer sem pa že od nekdaj bolj tabletaste sorte in tudi kot otrok nisem hotela pit sirupov... Za želodec pa lahko vzameš tako Rennie kot Rupurut ali Rutacid, sama imam najraje Rupurut, ma okus po kredi, ampak mi najbolj pomaga. Rennie pa še nisem sprobala...

Tosja, kolikor vem, vse nastopimo porodniško 28 dni pred PDP, ko dobiš potrdilo o PDP od ginekologinje, greš na CSD in tam nato urejaš naprej, za porodniško, očetovski dopust, paket in sigurno še kaj...

Pridne bodite, tiste, ki pišete diplomske, magisterske ali pa se pripravljate na izpite - vam pa čimveč motivacije naj vam gre delo od rok!

Neposredna povezava do sporočila: 3992
14.1.2008 13:17:14   
simvir
Tejcha tudi jaz sem ti poslala podatke.

Papirji in porodniška - porodniška se nam začne 42 dni ali 28 dni pred PDP (same izbiramo). Včasih je bilo tako, da če si bil v bolniški, se je potem porodniška začela 42 dni prej, ampak mislim da sedaj ni več tako in da vsaka sama izbere (na obrazcih obkroži), koliko dni prej se je začne porodniška.
Na spletni strani CSD Lj-Šiška obstaja obrazec, ki na podlagi podanega PDP izračuna začetek porodniške, v nadaljevanju pa vneseš še 12 mesečnih dohodkov in dobiš točen izračun porodniške, ki jo potem prejemaš.

Torej s papirjem o predvidenem PDP, ki ga okrog 30. tedna dobimo pri g., začnemo 60 dni pred PDP urejati papirje na CSD-ju (vrnemo izpolnjene obrazce glede dohodkov, izbranega paketa oz denarja...)

Ketrin a to moraš izkoristiti letošnji ali lanski dopust. Ker letošnjega moraš izkoristiti do konca junija 2009, edino 10 dni moraš koristiti letos, da se ti ostalo prenese. No vsaj večinoma je tako.

Neposredna povezava do sporočila: 3993
14.1.2008 13:39:47   
Ketrin
Simvir, koliko časa pa najpozneje moramo oddati te papirje? A boš ti npr. počakala še februarsko plačo? Da še to vpišeš tja v obrazec, al zaključiš z januarsko?

Lanskega dopusta zdaj nimam več.... Tko da danes že koristim letošnjega. Ampak saj ga imam dovolj. Važno mi je da dokončam in oddam tole diplomo...Potem pa itak ne bom koristila dopusta do porodniške.... Zdaj koristim čas, k je v službi bolj ladovina, februar in marec bosta bolj pestra....

Jaz pa se mi zdi, da imam po teh tabletih za železo čist zelenkasto črno blato....A je to OK? Samo stranski učinek?

No, zdaj grem pa mal pred TV, da se naučim mal špansko, drugega dopoldan itak ni!user posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
14.1.2008 13:47:42   
tasyo
Ketrin, ja, črno blato je posledica jemanja železa...
Simvir, a še vedno se lahko izbira, kdaj začneš porodniško? Meni je ena kolegica rekla, da zdaj vse začnemo 28 dni prej, zdaj pa ne vem... Sem pa malo preračunavala in bom imela višjo porodniško kot bolniško - jupi!!! Ker tole bi bilo res mal hudo, če bi dobivala 1 leto takšne dohodke - saj veste-hiša, krediti...

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
14.1.2008 13:57:29   
Roberta69
Tosja, je kar luškan košek, zame mogoče malenkost precortkan - ampak cena je pa fenomenalna! A imaš v redu izkušnje z naročanjem prek spleta (jaz še nikoli ničesar nisem naročila user posted image )?

Telovadke, sem upala, da se vam danes zvečer pridružim, ampak imam  polno malho dela in ker greva ju3 na tako težko pričakovani 3D user posted image user posted image user posted image , bi morala dons mal noter prinest - zdaj že izgleda, kot da imam vedno en izgovor user posted image - pa ni tako, samo velikokrat me cajt baše user posted image . Kar se pa pulza tiče, je tako ja, da naj ne bi presegle 150, jaz si ga sicer ne merim, ampak imam občutek, kaj je pretiravanje... Kar se pa fužinske vadbe tiče, pa ni nobene bojazni, ker vaditeljica že ve kaj počne user posted image .

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
14.1.2008 14:06:17   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: simvir

Papirji in porodniška - porodniška se nam začne 42 dni ali 28 dni pred PDP (same izbiramo). Včasih je bilo tako, da če si bil v bolniški, se je potem porodniška začela 42 dni prej, ampak mislim da sedaj ni več tako in da vsaka sama izbere (na obrazcih obkroži), koliko dni prej se je začne porodniška.

Simvir, jaz sem nekje zasledila, da ni več te izbire in da nastopiš porodniško 28 dni pred PDPjem.

Sem pa malo preračunavala in bom imela višjo porodniško kot bolniško - jupi!!! Ker tole bi bilo res mal hudo, če bi dobivala 1 leto takšne dohodke - saj veste-hiša, krediti...

Tasyo, tudi jaz imam v spominu, da sem imela porodniško kar v redu, ker s takim zneskom, ki ga sedaj dobim, ko sem na bolniški je res kar kriza user posted image

Ketrin, user posted image user posted image user posted image za skoraj zaključeno diplomco!

Zdele sem 2 urci nekaj brkljala okoli kuhinje in sem bila že prav pošteno utrujena. Sedaj pa pijem vitaminski napitek: zmiksana banana + 2 kivija + ananasov sok ... mhm, prav prijetna poživitev.

Spi, dete, spi!

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
14.1.2008 14:08:41   
simvir
Ketrin - jaz bom verjetno počakala še februarsko plačo, bom imela višje povprečje. Mi bodo pa na CSD povedali če je to še ok (samo bom probala zrihtat da mi denar od paketa pa že prej nakažejo) - no tako sem naredila dve leti nazaj in se je vse dalo urediti.
Tasyo ja dve leti nazaj se je še dalo izbirati začetek porodniške, verjetno je še vedno tako. So pa tudi vsi obrazci na spletni strani CSD Lj Šiška
Tu je link obrazca, kjer obkrožiš izbiro: http://www.csd-lj-siska.si/pdf/s11.pdf

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
14.1.2008 14:10:23   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69

Telovadke, sem upala, da se vam danes zvečer pridružim, ampak imam  polno malho dela in ker greva ju3 na tako težko pričakovani 3D user posted image user posted image user posted image , bi morala dons mal noter prinest - zdaj že izgleda, kot da imam vedno en izgovor user posted image - pa ni tako, samo velikokrat me cajt baše user posted image .

Roberta, 1x do aprila si boš že našla čas za telovadbo user posted image . SIcer pa, saj si čez vikend pridno hodila in se lahko izgovoriš user posted image Meni je ta telovadba trenutno edina oblika rekreacije in zato tako rada hodim in še super se počutim po njej.

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
14.1.2008 14:27:46   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: u04111976

Tosja-porodniška se nastopi 28 dni prej, če si pa v bolniški, pa menda nekaj več prej-ne vem koliko, se bo treba pozanimat. G da papirje prej zato, da si imaš čas urediti vse za porodniško in ravno tako s temi papirji zaprosiš za paket oz.denar. V glavnem vse porihtaš s temi papirji.

user posted image Hvala Urša, hvala tud vsem ostalim! user posted image

Ketrin - moja G je tud strašno prijazna, pa raztresena tud... user posted image

Roberta - košek je res pocukran; sem se odločila za nakup rabljenega-nerabljenega user posted image Se je pikica odločila, da je pri mami bolje, tako, da košek sameva.

Res se je začelo ful dogajat....kaj hočmo prilezle smo v zadnjo tretjino!!! user posted image user posted image user posted image
Si pa želim vse na izi porihtat do konc februarja, ko bomo zaključili tud z materinsko šolo.
Marca pa res ne bi več hodila po trgovinah, se že sedaj zvečer počutim kot kitovka, ki je nasedla... user posted image user posted image user posted image
Marec bo za relaksacijo! user posted image

Prejšnji teden sem jamrala zaradi nespanja...je mogla res bit polna luna kriva.
Sedaj spim kot polhek, še na WC včasih ne rabim user posted image
Sam spat pa hodim ob 24-ih user posted image Prej sploh nisem zaspana! user posted image
Zdaj pa grem na čaj...user posted image pride komaj ob pol sedmih.user posted image
Za kosilo pa si bom pripravila prežganko! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

sindarin

Ali kupujete igrače, ki so v "akciji"?

redko (48%)

pogosto (32%)

nikoli (12%)

sploh ne prebiram reklamnih letakov (8%)

Število vseh glasov: 282

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!