|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
15.1.2008 16:31:15   
sinskaT
user posted image za preglede! Joj, nekatere aprilke boste že slab mesec mamice, ko bom jaz šele pritiskala user posted image user posted image user posted image (no vsaj po PDP-jih sodeč...). Nič hudega, da boste le vse lepo poročale o fajnih porodnih izkušnjah in prvih dnevih s sončki - mi boste dale zagon!

Vozičke pa že kar kupujete, super, mi mamo zaenkrat samo košaro, drug mesec pride pa na vrsto še športni del. Lupinco bom pa kr od nečakinje mela, kot nova je.

♪♫♪♫♫

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
15.1.2008 18:11:25   
pikica030407
Pozdravljene punce!

Se dolgo nisem javla, ker sem bila v bolnici user posted image . S pikico je vse vredu user posted image Zdaj pa koncno doma, jupi. sedaj mam mirovanje, za naprej pa se bomo vidla kaj bodo G rekla. user posted image

lepo bodite, uzivajte v user posted image
papa

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
15.1.2008 19:37:38   
tosja

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image    user posted image
   user posted image   A P R I L Č I C E   2 0 0 user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  Lepa posadka :user posted image  user posted image  user posted image PDP: 01.04.
MF user posted image   NM

user posted image    NJINJA: PDP: 01.04.

user posted image   modrookica (25 let): PDP 02.04. - GP 23.01.
NS user posted image MF user posted image Luka,  LJ

user posted image   majazmaja: PDP 03.04.

user posted image   matejka..: user posted image  PDP 03.04. NS user posted image

user posted image   pizamca: (32 let): PDP 04.04.

user posted image   Verita: PDP 04.04. NS user posted image

user posted image   violica_23: PDP 04.04. - GP 17.01. Jesenice 
 MF user posted image NS user posted image

user posted image   tejč29 (29 let): user posted image  PDP 05.04. 
NS user posted image MF user posted image
 Izola

user posted image   temistokleja (30 let): PDP 05.04.
NS user posted image

user posted image   Tanja555 (29 let):  PDP 05.04. - GP 05.02.
NS user posted image
MF user posted image

user posted image   aisha84 (23 let): PDP 06.04. NS user posted image CE 

user posted image   Klarisa28: user posted image  PDP 07.04.

user posted image   jazabel (29 let): user posted image  PDP 07.04. NS user posted image   KR

user posted image   misa79: PDP 08.04. NS user posted image

user posted image   Majček28 (28 let): PDP 08.04. - GP+UZ 07.02.
NS user posted image MF user posted image  user posted image

user posted image   maja24-2 (27 let): user posted image  user posted image PDP 09.04.
NS user posted image MF user posted image Lan   LJ

user posted image   big mamma :user posted image  user posted image  user posted image  user posted image PDP 09.04.
NS
user posted image   MF user posted image  user posted image

user posted image   simvir (27 let): user posted image  PDP 10.04. - GP 29.01.

NS user posted image  
MF user posted image  user posted image   LJ

user posted image   tosja: PDP 10.04. - GP  07.02.
NS user posted image MF user posted image user posted image

user posted image   sončnica14: PDP 10.04.

user posted image  Barb 77 (30 let): user posted image user posted image  PDP 10.4. - GP 18.01.
 NS user posted image  
MF user posted image user posted image LJ

user posted image   petty82: PDP 10.04. MF...

user posted image   srečna miška: user posted image  PDP 11.04.

user posted image   malamaja (27 let): user posted image  PDP 11.04.  LJ

user posted image   Katja271 (28 let): PDP 12.04. - GP 18.01.

NS user posted image
MF user posted image user posted image NM

user posted image   tana13: user posted image  PDP 12.04.

user posted image   nisika: PDP 12.04. NS user posted image

user posted image   barby78: user posted image user posted image PDP 13.04.  NS user posted image MF user posted image

user posted image   MARUŠKA28 (28 let): PDP 13.04.
MF...  
NS user posted image

user posted image   kekec in mojca:user posted image  user posted image PDP 13.04. MF user posted image SG

user posted image   ppika: PDP 13.04. MF...

user posted image   sky77 (30 let): user posted image  PDP 14.04.
NS user posted image
  MF user posted image LJ

user posted image   Calena: user posted image user posted image   PDP 14.04. NS user posted image MF user posted image  user posted image

user posted image   Ketrin (28 let): PDP 14.04. - GP+UZ 14.02.
NS user posted image MF user posted image   LJ 

user posted image   u04111976: user posted image user posted image   user posted image user posted image  PDP 14.04.
UZ 31.01. GP 04.02.
  NS user posted image
MF user posted image  user posted image CE

user posted image   5erca04: PDP 14.04.  NS user posted image MF user posted image  user posted image MB

user posted image   Jelcy: PDP 14.04.  MF user posted image user posted image

user posted image   sasy20 (27 let): PDP 14.04. - GP 06.02.
NS user posted image  
MF user posted image user posted image   LJ

user posted image   NiLe (35 let):user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   PDP 14.04. - GP 30.01.
3D UZ 17.01.
  NS user posted image MF user posted image user posted image LJ

user posted image  Tejcha (24 let):user posted image user posted image PDP15.04.  NS user posted image MF user posted image Maša

user posted image   Skabi: user posted image  user posted image  PDP 15.04.

user posted image   resnično srečna (35 let):user posted image user posted image PDP 15.04. - GP 18.01. biopsija 31.01. MF user posted image  user posted image LJ

user posted image   ruki: user posted image PDP 16.04.

user posted image   Krista28: user posted image  user posted image  PDP 17.04  NS user posted image   MF user posted image  user posted image

user posted image   JuR_ChIkA: PDP 18.04. NS user posted image

user posted image   SpeliG (27 let): PDP 18.04.  NS user posted image MF user posted image

user posted image   mišeka: PDP 18.04. NS user posted image

user posted image   darja33: PDP 18.04.
MF user posted image  user posted image CE

user posted image   Roberta69: PDP 18.04. - GP 17.01.
MF user posted image user posted image

user posted image   bondi: PDP19.04.

user posted image   bela vrtnica (29 let): PDP 19.04. - GP 11.02.
NS user posted image
MF user posted image Zara  CE

user posted image   Mamacebela: PDP 19.04. NS user posted image

user posted image   zvončica30: PDP 19.04.

user posted image   Lubici (25 let): PDP 19.04. MF user posted image  user posted image LJ

user posted image   Krista28: PDP 19.04.

user posted image   matejchykam (21 let): user posted image  PDP 20.04.

NS user posted image

user posted image   tasyo (29 let): PDP 20.04. - GP 21.01.
 NS user posted image
MF user posted image  user posted image

user posted image   gregica74 (33 let): PDP 20.04.  NS user posted image  PO

user posted image   najč: PDP 20.04.

user posted image   cebelca27 (27 let): PDP 20.04. NS user posted image Izola

user posted image Kaa (29 let): PDP 20.04. - GP 16.01.
NS MF Feldbach, Ptuj

user posted image   malamalinca (33let):user posted image user posted image user posted image user posted image PDP 21.04.

NS user posted image   MF user posted image  user posted image   LJ

user posted image   shoo (32 let): user posted image user posted image PDP 21.04. MF user posted image user posted image CE

user posted image   tipriga (29 let) : user posted image user posted image PDP 22.04.  NS user posted image
MF...

user posted image   leni5 (28 let): user posted image user posted image  PDP 22.04. MF user posted image   Izola

user posted image   maxi133 (24 let): PDP 22.04. MF...

user posted image   Katka28:user posted image user posted image PDP 22.04. - GP 05.02. MF user posted image user posted image user posted image  user posted image

user posted image   Jo@n (31 let): PDP 22.04. - GP 30.01. 3D 05.02.
NS user posted image   MF user posted image user posted image   LJ

user posted image   T*i*A*r*A: PDP 24.04. NS user posted image

user posted image   zolika: PDP 24.04.
NS user posted image MF user posted image  user posted image MB

user posted image   scorpiogirl (27 let): PDP24.04. - GP 11.02.
 NS  user posted image  
MF user posted image  user posted image KR

user posted image   moon: PDP 25.04. user posted image  user posted image   

user posted image   Srčekgirll (24 let): PDP 25.04. - GP 29.01.
UZ 26.02.
NS user posted image PO

user posted image   sinskaT (26 let): PDP 25.04. - UZ 12.02.
NS user posted image
MF user posted image PO

user posted image  aprill: PDP 25.4. 

user posted image   zokica: PDP 26.04. - 17.01. UZ MF user posted image user posted image

user posted image   KatyMM: user posted image PDP 26.04.

user posted image   Sandrin: user posted image  user posted image user posted image  PDP 26.04. 21.01. 3D
NS user posted image MF user posted image

user posted image   malecka24: PDP29.04.  NS user posted image   PO

user posted image   pikica030407: PDP 29.04.  NS user posted image MF user posted image   user posted image

user posted image   Naša črtica koraka: user posted image user posted image  PDP 27.03.  NSuser posted image  KR

user posted image   Leiah: PDP 28.04.

user posted image   nikica18: PDP...

user posted image   eminak: PDP...

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tako je do sedaj prijavljenih:
85 srečk user posted image

Z NAMI ZAČELA user posted image  POT:
lindy, Anonimna2, pinka1, Vesnyca, vebo, tejka** user posted image   
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

GP - ginekološki pregled
NS - nuhalna svetlina
MF - morfologija

P.S. za vse napake se vnaprej opravičujem - hitro me "pocukajte za rokav", da popravim morebitne napake.

Z RUMENO sem zapisala v kateri porodnišnici bo na svet prijokal user posted image .

Uživajte, božajte bušije in bodite user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

PDP - število user posted image

01.04. 2
02.04. 1
03.04. 2
04.04. 3
05.04. 3
06.04. 1
07.04. 2
08.04. 2
09.04. 2
10.04. 5
11.04. 2
12.04. 3
13.04. 4
user posted image 14.04. 8 user posted image
15.04. 3
16.04. 1
17.04. 1
18.04. 5
19.04. 5

user posted image 20.04. 6 user posted image
21.04. 2
22.04. 5
23.04.
24.04. 3
25.04. 4
26.04. 3
27.04.
28.04. 1
29.04. 2
30.04.

??? 2 user posted image ???
PDP

14.04.2008 user posted image user posted image user posted image vodi!!!

18., 19.,20. in 22. 04. 2008 user posted image user posted image user posted image
                     ...gužva v porodnišnicah! user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
15.1.2008 21:04:36   
Jo@n
Pozdravljene souser posted image ,

danes sem bila na 50 g  presejalnem testu za sladkorno (OGTT), in zaradi povišane vrednosti moram četrtek preživet na 3 urnem diagnostičnem testu... Glede na vednost bolj kaže na diabetes kot ne, ampak sem optimist...

Držite pesti, da mi četrtek na poliklinki mine čimprej in z dobrimi rezultati...

Če bo to edina komplikacija v user posted image , bo že za preživet user posted image

Aja, pa po nalepke sem šla v porodnišnico Lj za materinsko... Se še s katero srečamo 4.2. ob 4h?

Pobožajte bušije,

Joan

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
15.1.2008 22:10:14   
scorpiogirl
Dober večer, punce user posted image

za vse, ki rabite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo vse ok user posted image pa velik počivat user posted image

TALE voziček sva si zdej omislila user posted image upam, da ga dobiva (mogoč že jutri, ko imam izpit v Lj.), ker drugače bom čist user posted image user posted image
komaj čakam, da pride tole naše srečanje user posted image user posted image user posted image se bo fajn sprostit pa v živo načvekat po teh izpitih user posted image

danes sem spet crkljala od sestričen tamaladva user posted image user posted image pa vedno težje čakam našega user posted image user posted image sicer me trebuh sploh ne ovira, je še majhen user posted image moti me to otrdevanje pa občasne bolečine ... je G rekla, da moram počivat, če me zaboli ... samo, mi ni čist jasno, kako naj počivam med potjo nekam user posted image saj naredim samo 400 metrov (ali nekaj takega) ... pa me vedno začne tiščat vmes user posted image je rekla G, da ni panike, tko da je takoj boljš ... ker drugače me pa skrbi, če nihče ne reče, da je ok user posted image

fajn se imejte (sej vem, da sem hotla še en kup skomentirat, pa ni energije, pa tud iz luknjastega spomina mi je ušlo user posted image ) ... aja, Ketrin user posted image user posted image user posted image user posted image PRIDNA s tole diplomo user posted image
lahko noč pa dobro jutro user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
15.1.2008 22:13:12   
Roberta69
No, zdajle sem se pa nabrala... sočustvujem z vsemi, ki imate takšne ali drugačne probleme in upam, da se čimprej rešijo!

Sem pa v user posted image zaradi 3D-ja - ta pregled je res fenomenalen! Jaz sem bila čist v šoku. Pričakovala sem veliko manj razločne slikice (po videnih sodeč) in sem kar dobila mravljince po celem telesu. Za tiste, ki se odpravljate na 3D sem objavila eno slikico, da vam mal lušte naredim. Meni je bilo res super in bi šla še 100x. Sem zdaj, ko sem videla, da user posted image res čist zares obstaja user posted image in da ima vse prstke itd., čist pomirjena in ful srečna user posted image . Sicer sem na splošno zelo optimistična, ampak skušam bit na realnih tleh, tko da me vsaka malenkost v zvezi s user posted image zaskrbi; recimo, ko je na MF ginekologinja precej dolgo in s čudnimi komentarji iskala ustnice, sem se jaz pač ustrašila, da ima recimo zajčjo ustnico. Drugače sem pa pričakovala, da bo pregled precej daljši (trajal je le slabe pol urice), ampak ker se je vse res dobro videlo (baje mora velikokrat nosečnice obračat na vse možne načine), je bilo vsega pač kar hitro konec. Je pa res, da naredi tudi morfologijo in če želiš, dobiš še eno potrditev spola - naš je zdaj 99,9% user posted image - sva videla in jajčka in lulčka. V glavnem, tile naši pikeci so res že kar tapravi, čeprav moj tehta šele slabih 900 g - kar pa baje ustreza, ampak potemtakem se morajo še fuuuul zredit, tko da naj user posted image user posted image user posted image le pazijo, da počakajo do aprila.

Bodite v user posted image user posted image user posted image .

NOČKO user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
15.1.2008 22:42:49   
NiLe
Hej, Roberta, s sličico si tudi meni povzročila mravljince in sedaj še z večjim vznemirjenjem čakam na četrtek, ko grem v Dobrno. Komaaaj čaaaakaaam user posted image
Ful se lepo vidi ... fino, da je vse OK in prav je da si user posted image

Nočko user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
16.1.2008 7:32:12   
simvir
Dobro jutrouser posted image !

Super, da poročate same dobre novice s pregledov (Roberta, Tosja, Zolika).

Jo@n upam, da se tudi tebi v četrtek vse dobro iztečeuser posted image

Pikica a tudi ti si bila že v bolnici. No samo da je sedaj vse ok. Zdaj pa počivaj tudi doma. user posted image

Ketrin tebi pa seveda največja pohvala za oddano diplomo, si bila pa res pridna zadnje dni in si izkoristila dopust user posted image user posted image user posted image .

Pa user posted image za vse nakupe opreme in vozičkov. Ja zdaj bo treba kar vse počasi pripraviti.
Sem ves čas govorila, da jaz nič ne rabim za user posted image , pa sem v soboto tudi jaz nakupila kar nekaj cunijc za našega drugorojenca. Se kar nisem mogla upreti. Pa saj res, zakaj ne bi tudi on imel kaj novega, a ne?

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
16.1.2008 8:15:08   
tasyo
Dobro jutro!

Uffff... Danes sem pa kar potegnila - do pol osmih - sem kar mal pisano pogledala, ko sem videla, koliko je ura. Sicer pa me je pričakal sonček in mi dal energije za ves dan!

NiLe, super za ugoden nakup. Meni je voziček všeč...

user posted image  tudi za vse, ki ste včeraj prinesle tako lepe novičke iz pregledov. Pa tebi Roberta, da si tako zadovoljna... Slikica je pa res ful lepa in se dobro vidi! Mogoče bom pa tudi sama šla na 3D- nekaj se mi ena prilika ponuja, pa bomo videli, kaj bo iz tega...

Grem nafilat želodček, pa se potem oglasim, prav?

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
16.1.2008 8:16:23   
tasyo
Pikica, a ti si bila tudi v bolnici? Pa je zdaj vse ok? Tudi zate velja da pridno počivaj, vsake toliko pa se nam javi, da vemo, če si ok...

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
16.1.2008 8:35:13   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: tasyo

Uffff... Danes sem pa kar potegnila - do pol osmih - sem kar mal pisano pogledala, ko sem videla, koliko je ura. Sicer pa me je pričakal sonček in mi dal energije za ves dan!

Tasyo, mi smo pa taki zaspanci, da se komaj skobacamo iz postelje ob pol osmih, potem pa na hitrco zrihtat oba škrata in ju možek odpelje v šolo in vrtec, jaz pa izkoristim za jutranji čvek in nescafe user posted image user posted image

Sonček imate? Tukaj pa pada dežžžž user posted image

Pikica, zate pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in pridno počivaj.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
16.1.2008 9:07:40   
sasy20
Dobro jutro!

Lepo da imate nekatere sonček user posted image  pri nas pada dež user posted image  in je prav zaspan dan.

Scorpiogirl meni je voziček ful lep user posted image  upam da se jutri sve ok izteče.
Jo@n držim pesti za četrtek da ti čimprej mine in da bodo rezultati dobri. Glede materinske šole pa jaz grem 4.2. samo zjutraj ob 10h.
Roberta 69 user posted image  za 3D in lepo slikico.
Pikica user posted image  sedaj pa le počivaj.

Lepo se imejte pa se tipkamo.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
16.1.2008 10:40:05   
Ketrin
Hej hej buške moje!

No, pa sem spet na delovnem mestu, zato je malo trajalo, da sem se javila.... In seveda me je pričakala miza s kupom papirjev in prijazni sodelavci, ki so me pogrešali....kolk me šele bodo! user posted image user posted image  Čeprav bom tudi med porodniško kar kej službenega postorila, večinoma od doma, mal bom pa tud na obisk prišla na vsake toliko....ker vem da mi bo doma dolgčas....Mi je bilo že včeraj vsega preveč..... Hihihih, ni tud to je neki, da rad prideš v službo! user posted image

Roberta, super lepa slikca in normalno da si user posted image ! Ti sam uživi, in kar ostani tam v oblakcih!!!!
NiLe, še en dan pa greš na 3D! user posted image user posted image

Jo@n, držim pesti za jutri, seveda si optimist in to je super!!!! Saj ni več dolgo do poroda, pa bomo potrpele vse kar pride na tole kratko finiš potko.....user posted image user posted image
Scorpiogirl, lep voziček, ful! Bravooooo! Upam, da ti uspe danes priti z njim domov! user posted image

Ja, punce, jaz sem skoz govorila: po novem letu bomo pa za bejbija kaj kupili, pa voziček pa sobica, pa cunjice..... No pa smo že na sredini januarja, mi pa še do trgovine nismo prišli....user posted image user posted image  Zdaj skoz govorim februarja ko bomo končali s MŠ! user posted image user posted image user posted image

Drugače pa hvala za čestitke in pohvale....sem res kar ponosna! user posted image user posted image

Pa še to da vam povem: danes sem spala spet zeloooo slabo, ampak kar sem spala sem pa sanjala naše srečanje.....a veste kolk enga smeha je blo in klepetanja, sem se zbudila s čist suhimi usti in sem mogla it pit.....naše čvekanje v mojih sanjah me je čist izčrpalo.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, punce, zdaj vas ima pa kar nekaj mirovanje na sporedu! Kaj pa je zdaj to!!! Pikica tudi ti bodi pridna in počivaj!!! user posted image user posted image user posted image Punce vsaj še en mesec zdržite!!!! Saj februar bo itak kratek!!!!

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
16.1.2008 10:46:47   
Roberta69
Kriminalka: jaz sem imela pa danes buren in ne prav neprijeten začetek dneva. Je mojo user posted image (in zraven na nek način še mene) napadla ena user posted image ... Jaz imam eno tako majhno user posted image (črna, velikost srninega pinča, 5 kg, glavica šnavcerja, srednje dolga dlaka), ki je sicer tudi nimam na vrvici, ampak zato ker se itak drži čisto pri meni, do ljudi ji ni (se jim kar izogne), s psi se pa igra, le če ti pridejo do nje (nikoli sama ne leti nekam, razen če sta z dotičnim user posted image prijatelja), v glavnem je glede teh reči je res kar se da neproblematična. No in jaz vedno, ko vidim kakšnega velikega spuščenega user posted image , svojo user posted image čisto iz preventive dvignem, danes sem pa to user posted image (Staffordski terier) prepozno opazila in sem videla le mojo, kako se je kar ritensko v polmesecu odmikala stran, takrat zagledam terierko, kako se s krvoločnimi očmi požene za mojo, jaz mojo pokličem in jo še zadnji čas dvignem v naročje, terierka pa skoči name, laja in renči, jaz se vrtim v krogu, da mojo psičko umikam od njenih "ugrizov" in se derem na tipa, da naj prime psa (ker sem komaj folgala) on jo pa samo kliče po imenu in se je ves presran ne upa prijeti - haloo!?!?! Na koncu, ko sem bila že čisto črna (imela sem belo bundo), jo je končno nekako ukrotil. Bila sem čisto "prestrašena" in znervirana". Potem je prišel za mano in se ful opravičeval itd., pa sem mu povedala, da na psa sploh nisem jezna, ker res nisem - tudi če bi me ugriznil, bi že potrpela, razen zaradi user posted image mi je mal tko - ker je to pač nagonsko, ljudje so pa tisti butlji user posted image , ki surovo ravnajo z živalmi in so zato te napadalne! Rekla sem mu tudi, da naj psičke zdaj nič ne pretepa, ampak jo ima pač drugič na vrvici (prijavila ga pa jaz nikoli ne bi). Čist mi živc potegnejo taki mulci, ki imajo pse za izživljanje svojih frustracij, jih vzgojijo v napadalce in se jih nato bojijo - nasrkajo pa user posted image , da je potem vsa vesoljna Slovenija nastrojena proti njinm (v preteklih primerih napadov psov, je 99% krivde na lastnikih!!!!!).

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
16.1.2008 10:49:04   
Ketrin

SREČANJE APRILČIC se bo zgodilo

v četrtek 24.1.2008 ob 17. uri 

v Areni Vodafone v ljubljanskem BTC!

Neposredna povezava do sporočila: 4065
16.1.2008 11:19:55   
pikica030407
Pozdravljene

Hvala vsem za skrb in nasvete user posted image .

Zdaj bi naj bilo vse vredu, ceprav se cakam da om sla na ponovni pregled k G, seveda se moram prej dobiti odpusnico. Potem pa se narocit, komaj cakam, da vidim kak se moja pikica razvija.

Lepo bodite v user posted image
papa

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
16.1.2008 11:28:32   
barby78
Ojla punce!
Moram vas mal pozdravit.
Jutri grem na pregled k moji G,čez 14 dni imam pa kontrolo v bolnici.Upam,da bo vse vredu,ker če ne bom morala spet tam ostat in pol bom verjetno do konca user posted image .Bomo že zdržali,samo da bo s pikico vse OK.
Vidim,da se pripravljate na srečanje,jaz bom to srečanje spustila,se bom pa udeležila srečanja ,ko bomo skupaj z našimi user posted image .Upam,da se bomo dogovorile tudi za takšno srečanje.Drugače pa ,lepo se imejte ob spoznavanju in druženju.

Vam javim,če bo jutri kaj novega.
Se čujemo,PA-PA

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu pikica030407)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
16.1.2008 12:03:41   
katka28
Ojla punce!

Najprej veliko srece vsem pri pregledih. Sploh na pregledu za cuker ( sma vem, da ni niti malo prijetno in ko te enkrat imajo tam te ne spustijo zlahka kljub dobrim rezultatom ), jaz imam cuker pregled spet 29 in tekrat jim povem kaj jim gre in ne pridem vec tja, ker v Celju je groza. Tja moras priti 1,5 ure po jedi, da ti vzamejo kri ( se pravi ob 7 moras biti tam, ce kaj hoces), ko pa ti vzamejo kri ti cakanja 5 ur min. ne uide. Sem bla prejsnjic penasta kot stekel pes in ce me glede na dobre rezultate nebi kar sestra naprej vzela in ni bilo treba zdravnice cakat bi res vsi dobili jezikove zupe. Zdravnice sploh ni srem najprej zamudi po 1 uro ( standardno brez obveznosti), potem dva pacienta obdela in spet nekam gre za cca. eno uro ti pa kot nek bedak cakas-in taki naj bi dobili visje place pa kam gre ta svet. ( pardon za tole ampak kokr me kdo spomni na cuker test dobim kar povisan pritisk user posted image ).
Drugace pa je pri nas vse po starem, stirinozni narascaj raste zdaj cakam kdaj bodo spregledali in kdaj se jim bodo odprli sluhovodi, da bodo slisali dogajanje okoli sebe potem pa bo festa za en mesec in se malo. Bo cas hitro minil. Potem pa se slab mesec in pol pa bom ze mamica user posted image . Zdaj gre pa res vse hitro. Nekatere boste sicer to izkusile ze prej in boste lahko dale kaksen svez nasvet pred nasim porodom user posted image .

V glavnem punce do aprila le pocakajte in zacnite potem rojevati, pridno pocivajte in se cartajte z mozekim, ker potem vcasih zmanjka casa zanje...

pa pa

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
16.1.2008 12:05:30   
lepa posadka
Pozdravljene!

Mi smo pa bolj v počasnem tempu. Dekleti sta zboleli...jaz pa tudi. Pa je malo kar pasalo in smo cel vikend prelenarili...pa tudi zadnja dva dni. Ta noč je bila že krasna, le jaz nisem mogla takoj zaspat, zato bi zjutraj še kar potegnila :-)

V ponedeljek sem imela pregled. G me je takoj poslal na bolniško, da je čas, da si rpivoščim tudi malo miru...pa doma imam tri otročke, ki tudi nič ne morejo imet od mene, če pridem domov čista cunja. No, lepo da ene skrbi zame. Saj sem kar pridna in hodim v službo samo še po par ur. Sem pridem še ene 10x, potem pa grejo možgani na pašo in bomo samo še uživali. Res se že zelo veselim časa, ko bom doma. Meni je bilo to vedno krasno obdobje.

Vse mamice, ki v prvo pričakujete...še preveč dobro se spominjam kako je bilo romantično gledat oblekice, pa vozičke, tako da vas ne bom prikrajšala tega veselja. Je pa res, da vsega ne kupujte :-))))

Sploh naši aprilski otročki imajo tos rečo, da rabijo le od začetka nekaj več cunjic...potem pa rabimo samo bodije za poletje...če bo le normalno vreme :-)

Sicer pa lepo počasi. Jaz imam za ta dva meseca, ko bom še doma pred rokom kar nekaj načrtov. Oblekice bom razpakirala konec februarja, začetek marca...

Papirji niso tako zakomplicirani, kot se sliši. Načeloma se na CSD-ju vse poštima. Je pa res, da je za eno in isto zadevo danes treba 5 papirjev, pred 7 leti pa smo z enim papirjem opravili isto.

Glede porodniške je bilo včasih tako,d a se je redno mesečno usklajevala s povprečno inflacijo, tako da se je dvigovala sproti...medtem, ko s plačo vsaj pri nas ni tako :-( Je pa res, da te razlike niso tako hudo očitne. Jaz si bom vzela zadnjo januarsko plačo za povprečje za porodniško, ker februarska (ki jo bom dobila sredi marca) bo bolniška, ki bo revna in brez vseh stimulacij??!!

Lepo se crkljajte, načrtujte, nakupujte...

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
16.1.2008 12:07:01   
lepa posadka
Pa za tabelco: naslednji pregled imam 7.2. z zadnjim UZ-jem. Takrat bom tudi uredila vse papirje glede porodniške itd...

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
16.1.2008 12:19:45   
resnično srečna
Eto tud mi smo končno kupili voziček...sicer barva ni ravno punčkasta, ampak tega niti nisem hotela...je pa izredno praktičen...cene za vozičke v Italiji pa so za kakih 100 eurov nižje kot pri nas...eto tukaj kopiram slikico...upam, da mi bo uspelo...

naša pupa brca, mama še vedno ogromno dela, in če bi bilo vreme malo lepše in bi imeli več časa bi bilo življenje kot v raju....

kar se tiče srečanja...jaz pridem valda...bi že bil čas, da se vidimo...

user posted image

ni jani svetlo modre ampak je nekaj med zeleno in živo rumeno...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
16.1.2008 13:26:33   
Roberta69
Ketrin, a pol je diploma fertik? Ja user posted image user posted image user posted image . A za telovadbo pa praviš, da je bolje da ta večerne spustim? Sej imam tok dela, da ne bo panike in tudi res je, da če je prevelika gužva (ko sem bila jaz nas ni bilo 26, ampak recimo okrog 20 pa se mi je zdelo, da je že precej na tesno - le v sprednjo vrsto bi se lahko še kakšna user posted image zrinila) nobena nima prav veliko od telovadbe. 

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
16.1.2008 14:40:29   
zolika
Oj dekleta...vidim, da ste prave čveke...si človek mora kr nekaj časa vzet, da vas pregleda! user posted image
Danes sem bila doma - sem pospravla po hiši ( končno) in kosilo pripravila: narastek iz žemelj in domači jabolčno/hruškov kompot..... mmmmmmmmmmm - tak narastek je pekla moja pokojna NAJBOLJŠA oma!
Zato ga imam še toliko bolj rada...samo ni pa bil tak, kot ga je ona naredila....

Sedaj pa grem na firmo pospravit božično dekoracijo! Me čaka že en teden...pa skoz prestavljam nekaj,...

LEpo bodite!

Neposredna povezava do sporočila: 4073
16.1.2008 15:05:57   
tasyo
Resnično srečna - bravo za nakup vozička! A imaš barvo discovery? Meni je ta ful všeč - no, zato sva jo tudi izbrala... Ampak najin je bil kar 230 evrov cenejši v Italiji. Sicer pa vidim, da si še naprej ful v pogonu - pridna.. Samo dej že počasi malo izpreži, zdaj si pa res že zaslužiš! No, upam da se na srečanju vidimo, ker me res že firbec matra, kaj se skriva za nicki...

Lepa posadka - upam, da se čimprej pozdravite, vse tri! Le pazi nase in lepo počivaj, vsaj kakšen dan si vzami malo časa zase, no!

Barby in pikica - seveda bo vse ok!!!! Mora biti. Ve kar počivajta, seveda se bomo potem tudi kdaj dobile z vozički, pa se bomo takrat spoznale! Barby, dobro opravi jutri! user posted image user posted image  za srečo!

Katka, te čist razumem, da ti takšno delo dvigne pritisk, samo prosim, ne meči vseh zdravnikov v isti koš! Sem pa tudi sama za to, da se v tem našem zdravstvu ukine uravnilovka in bi bili plačani po količini dela, ki ga opravimo. Ker nekateri se pa res šlepajo... Čeprav mi še vedno ni čist jasno, zakaj moraš toliko časa čakat, da dobiš rezultat... Pri nas to bolj laufa, pa je vedno gužva v dispanzerju. Moram rečt, da imajo naši super organizacijo dela, pa sestre so fenomenalne.

Zolika, zdej si me pa spomnila na rižev narastek - ga bom naredila za večerjo - z veliiiiiko sadja. Drugače pa pri nas danes dišijo štruklji in mini goveje roladice - sem morala porabit meso, ki mi je včeraj ostalo...

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
16.1.2008 15:34:57   
Ketrin
No, evo me spet mal.....
Resnično srečna, bravo za voziček! Kako ste vse pridne z nakupi! user posted image user posted image  Upam, da se danes vidimooooo!

Katka, ne se sekirat, ko greš k zdravniku se moraš naštelat na njihovo hitrost in se s tem sprijaznit... No, vsaj jaz se in mi je čist kul... Se pa strinjam s Tasyo...ne metat vseh v en koš!

Barby, seveda se bomo dobile tudi z vozički....in takrat spoznale tebe in tvojega user posted image ! Ti pa kar počivaj in se nič ne razburjaj...Še malo pa bo april tu!

Lepa posadka, pazite nase, baje spet neka gripa razsaja..... user posted image user posted image user posted image

Roberta user posted image user posted image  za kriminalko..... res katastrofa!

Glede telovadbe: ja če se le da hodi v popoldanskem terminu, ker tole kar je bilo v ponedeljek je bilo nenormalno in zoprno... Jaz žal nimam te možnosti, bom pa prešaltala marca na dopoldanski čas....

Glede diplome pa: se je že začelo! Sem že žalostna..... user posted image user posted image user posted image  je kolegica etnologinja prišla do 5 strani in že čist zakomplicirala.... Joj, to se te akademiki, doktoratorji, magistri znanosti in ne vem še kaj..... Še sama sebe ne razume, kako naj jo jaz.... Mah, sej brez veze..... Sem mal žalostna danes, ampak bom kar svoji mentorici poslala pa naj ona skritizira al karkoli komentira....konec koncev je važno njeno mnenje, oz. odobritev.... user posted image user posted image user posted image  Sem taka k vreme...bljak! Tko da grem zdaj domov in kar spat.... Potem pa na telovadbo, da se razbistrim.....

Zaenkrat pa lepo popoldne in pazite nase.....

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Vas skrbi recesija
ksenija12

Vas skrbi recesija? Ste že začeli ukrepati?

ne, ne skrbi me (39%)

ja, skrbi me (61%)

Število vseh glasov: 196

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!