malamalinca
|
Živjo žogice moje, evo, še sem živa, se javljam po dvomesečnem več ali manj molku. Vidim, da vas je kar nekaj novih tukaj gor, vsem izrekam dobrodošlico in vas lepo pozdravljam v aprilskem kotičku. Ketrin...zelo si pridna , da takole organiziraš srečanje nosečk, kljub temu, da si najbrž že itak preokupirana s pisanjem diplome.Predvidevam, da nisi v službi, ali pač? Tudi meni je uspelo opraviti še en izpit, tako, da imam še dva, potem pa tudi mene čaka diploma. Ne vem kako je z vašimi kilogrami, ampak moje kile so nenormalne...v zadnjem mesecu sem se zredila za 5,5 kg, tako, da imam zdaj že 13+ kg Zolika, o kako dobro poznam to, da nehajo tamiceni brcat, ko da očka roko na trebuh...se mi je že dvakrat isto zgodilo.No, zdaj imamo v tretje punčko ( po dveh ), ta pa ne neha brcat, ko oči trebuh poboža.O, že vidim kaka očkova lubica bo to..prava mala scrkljanka... Mako majčke..jaz sem grozno nezadovoljna s tistim zavezovanjem trakcev, k sreči sem pri drugem sinku naletela na mickene body-e s pripetkami in sem raje uporabljala bodye, kot te mako majčke. ŽOGA? Sem zamudila nasvet, zanima me kje jo kupim in predvsem čemu služi? jaz imam namreč tudi kar precejšnje težave s križem, oz.s simfizo.Tudi pri tem kaj žogica pomaga? Cuker test- zanima me, ali je to obvezen pregled, ali kaj? V prejšnjih dveh nosečnostih nisem imela takšnih pregledov, zato me res zanima, če je to kaj novega? Kako pa je z UZV-ali res po ta novem pripadata samo dva (tisti na začetku in morfologija) potem pa je vsega konec? Jaz sem se odločila, da bom januarja še pretrpela v službi, potem pa grem kar na bolniško.Vse me tišči in že zelo težko sedim za mizo.Sem namreč kar majhna in se mi trebuh že zelo pozna, tako da vprašanj v stilu - še čisto malo, a ne? - ne manjka. Otrdevanje trebuha...meni se samo ponoči dogaja, da mi otrdi trebuh, skrbi pa me to, da so prisotne kar močne bolečine, ki se kasneje razširijo proti križu in v stegenske mišice. Bomo videli, kaj bo na to moja G rekla v ponedeljek, ko imam pregled. In pa še vprašanje za naše "dohtarce"..se kateri sanja, zakaj sem dobila živčne noge in kako naj to odpravim, saj zaradi tega res res zelo slabo spim. Bodite v aprilke moje in se beremo. papa