|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
3.1.2008 9:53:52   
zolika
Ojla punce moje...pa so mimo tile prazniki...kaj čemo - tak to je! user posted image  prehitro...sicer pa - hvala bogu - ker če bi še trajali bi se zredila še za 15 kg user posted image user posted image user posted image

Drugače pa sva bila z mojim pridna sva tamalemu popleskala sobico in izbrala pohištvo za sobico. user posted image  midva!
Po pohiptvo bova šla v IKEo - se mi zdi,da imajo vsaj zame najlepše in cenovno ugodno! Tako,da...je odločitev padla - skoraj soglasno! user posted image

Drugače pa pri nas nič posebnega le da ima naš korenjak včasih dan ko bolj kot ne miruje spet drugi dan pa <"nabija" ko nor...user posted image  je pa zanimivo - ko da ati roko na trebuh - smrtna tišina! Nič...se včasih prav jezi - zakaj noče brcnit, da bi ga čutil...saj bo - še preveč ti bo kraužlau živlke ko bo na svetu   user posted image user posted image user posted image

Lepo mi bodite!

p.s. Fantje so letošnje leto 08 začeli odlično, kaj ne? Prvi otrok je bil deček!!!!user posted image

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
3.1.2008 10:32:34   
Ketrin
Dobro jutro mačkice moje!!! user posted image

Sem zdele med prazniki kar nekajkrat pomislila na vas....sem vas prav pogrešala!user posted image  V novem letu vam želim predvsem da čimprej pride april in da bodo naši user posted image   vsi zdravi, veseli in polni energije....Posledično pa tudi me mamice in očki! user posted image

Res super, da je bil tale praznični teden bolj miren tukaj gor na forumu, sem v miru z vsem na tekočem.... user posted image

Zdaj pa imam hudo nalogo, da zorganiziram tole naše srečanje.....sploh ne vem kako naj se tega lotim user posted image  skratka najbrž smo večinsko za, da je srečanje med tednom.... Jaz bi predlagala sredo ali četrtek.... Datumsko user posted image user posted image  23 ali 24 jaunar, 30 ali 31 januar? Ne vem, kaj pravite.....

Drugače pa, dajte se še ostale pofočkat za tole srečanje.... Pa glede na to, da je večina iz LJ, sledi pa štajerska (tosja tebe tudi štejem user posted image ), bi mogoče predlagala Celjski rejon?!?!  user posted image

No, zdaj me pokomentirajte, da vidimo kje smo.... Sem čist falila!? user posted image user posted image

SREČANJE APRILČIC – JANUAR 2008

Št.     Aprilčica          Od kod            Prostor v avtu   Do kod
1       Roberta            Ljubljana            1 + 4                     SLO
2       Sinska              Ljubljana            1 + 4                     SLO

3       Barbi                 MB / Celje          1 + 4                     SLO 
4       Majček              Ljubljana            1 + 4                     SLO
5       Simvir               Okolica Ljubljane     /                        LJ  
6       Ketrin               Ljubljana            1 + 3                     SLO
7       NiLe                  Ljubljana            Ketrin                          
8       Tasyo                Ljubljana                                               
9       Big mama         Domžale              1 + 7                       LJ 
10     Violica               Jesenice              1 + 4                       LJ
11     Katka                Laško                                                    

12     Joan                 Ljubljana             1 + 3                     SLO
13     Scorpiogirl        Šk. Loka               1 + 3                      LJ
14     Urška               Celje                    1 + 5                     SLO
15     Kaa                  Ptuj                      1 + 4                     SLO
16     Tejcha              Velenje                1 + 4                     SLO
17     SKY                   Ljubljana             1 + 4                     SLO 
18     Lepa posadka  Novo mesto           /                          LJ   
19     Srečka              Ljubljana              1 + 4                    SLO 

20     Katja                Novo mesto          1 + 3                    SLO

Ljubljana 11
Štajerska 5
Gorenjska 2
Dolenjska 3  

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
3.1.2008 11:06:00   
Roberta69
Materinska šola - midva bova šla po moje enkrat februarja kar v porodnišnico, ker so baje predavanja bolj izpopolnjena kot v zdravstvenih domovih.

Oprema - bi bil res že cajt, da si kaj nabaviva ali pa se vsaj za kaj odločiva - ker, če mene vprašate, je april že skoraj tu! A pravite, da so v Avstriji že popusti? Čez dva tedna se nam na faxu začnejo počitnice in bo lažje kak dan kam skočit.

tosja
- za seznam imam pa jaz pregled 17.1, 3D pa 15.1 (in že kooooomaj čakam user posted image ). Za glukozni test mi G ni nič omenila, le kri moram dat še enkrat za toksoplazmo.

Srečanje - me prav zanima, kako bodo vsi pobuljili, ko se bo na kup nabralo ducat žogic user posted image user posted image user posted image . Jaz se že prov veselim user posted image - naj bo čim prej! Meni vsi datumi (zaenkrat) odgovarjajo, ampak recimo da izberem 24.1. Če bo v Ljubljani, mi zaenkrat na misel pride recimo slaščičarna Zvezda poleg Merkurja v BTC-ju (parking), bom pa še malo razmislila.

Drugače pa jaz drug teden resno začnem vsaj ene 2x na teden na Fužine na vadbo hodit, ker čas kar mineva, jaz se pa vedno manj gibljem in imam občutek, da mi že načenja zdravje. Najesti do onemoglosti se pa ne mislim (to zdaj pravim, ker je bil včeraj recimo tak dan) do konca nosečnosti, ker potem ful slabo spim in sem še zjutraj čisto napihnjena in mi je kar slabo (v bistvu mi je že kake dva tedna tako slabo kot prve mesece user posted image - recimo kratkotrajno 1x do 2x na dan).

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
3.1.2008 11:33:08   
Ketrin
Roberta, hvala za predlog.... Ja fino je, da bo parking in seveda da je v lokalu veeeeeliko prostora za nas buškice user posted image ! Drugače pa jaz tudi kooooomaj čakam!

Na telovadbo pa le pridi, da še tebe spoznamo! Meni zdaj teh 14 dni prav fali in komaj čakam ponedeljek, da se spet razgibamo! user posted image

Jaz ta teden začenjam z intenzivnim dokončanjem diplome....zdaj sem nekje na polovici (malo čezuser posted image ) in moram nujno to spravit čez, ker mi gre že vse na živce.... Tko da bom zdele januarja kar porabila mal letošnjega dopusta, marca pred porodniško itak ne morem na dopust, ker gre kar nekaj sodelavcev na smučanje....tko da bom do zadnjega v službi! Bom pa zdaj izkoristila! user posted image

Šola za starše - midva sva mislila it prvi ponedeljek v februarju, se pravi 4.2! Jaz bom hodila kar na Fužine k tej naši tovarišici za telovadbo, mi je ful fajn in realna in super ženska.... Sem mislila it marca, ampak user posted image  začetek marca sejem in vedno takrat norišnico v službi....tko da bo bolje februar....pa še če me kaj prehiti...

Stvari za dojenčka - midva imava do sedaj en kompletek copatkov in kapice, ki nama ga je kupila sestrična... Drugega pa čisto nič. Ko nam bo naš mizar naredil pisarno v dnevni sobi bomo lahko šele razmišljali in opremljali otroško sobico.... Upam pa, da bo to enkrat do aprila! user posted image Pa saj se nič ne mudi..... Bom pa šla zdaj enkrat sredi januarja v ITA po voziček....

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
3.1.2008 11:44:31   
tasyo
Evo mene... Sem bila pridna, igrala varuško skoraj 2 letnemu nečaku, še zadnjič prebarvala sestavne dele za previjalno - zdaj me čaka samo še lakiranje in sestavljanje... Kako fajn!

Ketrin, meni istrezajo vsi datumi, mogoče pa malenkost bolj četrtek... Zaradi mene je lahko v Lj ali pa Celju, glede mikrolokacije pa vsekakor nekje, kjer je dovolj parkirnih mest - šoping centri so za to najbolj priročni. Pa itak zdaj ni nikjer panike, ker se ne kadi noter. Meni je to najbolj luštno, grem z velik večjim veseljem na kavico.

Tosja, se popolnoma strinjam s tabo. Voz, avtosedež in kvalitetna vzmetnica, to je tudi zame zelo pomembno. No, obutev tudi, samo te še ne bomo rabili takoj na začetku... Vsekakor gledam na to, da je jogi antialergijski, ker sva oba z možem alergika. Je pa res, da je o tem že veliko napisanega in lahko povzamem mnenja in izkušnje, pa je odločitev lažja. Z vozičkom je bilo glih obratno - bolj kot sem razmišljala, brala in študirala, manj sem vedela, kaj hočem. Ampak zdaj je že 10 dni doma in ga vozim po stanovanju (se mi zdi, da ima moj občutek, da se mi je malo zmešalo), sprobavam čez ovinke, danes pa sem noter posadila še nečaka in sem navdušena. Ful je lahek za obračat in vodit! Sicer se še malo lovim, ampak do aprila bom pa že profi! user posted image  Sicer si pa tudi očka kdaj privošči krog s formulo po hodniku, kadar misli, da me ni blizu...

Roberta - tebi se pa pridružujem, tudi pri meni se spet pojavljajo male slabosti, pa količinsko moram za en obrok precej manj pojest, ker me sicer ful zgaga daje. In zvečer mora bit večerja obvezno vsaj 2 uri preden grem v posteljo, ker sicer s spanjem ni nič...

Neposredna povezava do sporočila: 3680
3.1.2008 11:48:05   
simvir
Živjo punce!

Ja prazniki so prehitro minili, po drugi strani bi se pa verjetno res preveč poredile, če bi še kar trajali. Me prav zanima koliko mi bo danes na pregledu pokazala tehtnica. Vsekakor prevečuser posted image . Vidim, da imam samo jaz pregled takoj po praznikih, ker ga imam popoldne, vam jutri javim kako je bilo.

Pri nas je pa mali prvič zbolel. Ima že od torka vročino in mu ful teče iz nosa, tako da je bil danes mož doma, jutri bom pa jaz dopust vzela. Ker je ponoči zelo slabo spal, tudi v službi nisem funkcionalna. Pa tudi jaz sem precej prehlajena, upam da se ne razvije v kaj hujšega.

Prejšnji teden sem tudi jaz kupila prvo novo star za user posted image - luškan body na preklop v H&M-u, ker drugače imam že vse doma prejšnjega. Se mi zdi, da me je sedaj začelo prav razganjati ob misli na novega družinskega člana, pa se z nakupi nekako zadržujem, ker res nič ne potrebujem.

Mako majčke - jaz sem jih pri prvem na začetku uporabljala. Sem jih tudi precej dobila in se mi je zdelo brezveze vse novo kupovat. So pa za novorojenčke res praktične, kasneje pa že lezejo ven, sploh ko se preneha široko povijanje.

Iztekanje mleka - v prvi user posted image mi je iztekalo od 20. tedna dalje, sedaj pa res zelo redko. Takrat sem uporabljala kar blazinice za dojenje, drugače sem imela vse majice flekaste.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 3681
3.1.2008 12:00:12   
Ketrin
Tasyo, kako si lepo opisale tole dirkanje s formulco po stanovanju.....user posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
3.1.2008 12:09:11   
sinskaT
Pozdravljene moje sonosečke!

Upam, da ste vse lepo preživele praznike in da ste polne energije za novo leto 2008, ki bo zelo pestro.

Sem vas kar pogrešala , pa tudi na srečanje sem večkrat pomislila. Moj predlog je kar 24.1., čimprej user posted image torej. Pa kaj čem ovinkarit, najraje bi videla, da bi se zbrale v Lj, seveda pa se bom prilagodila večini. Sem opazila, da se ful nerada vozim z avtom, sploh kam dalj. Je tud moj opazil, da sem kar nekam bolj na trnjih in kar oprezam okrog ko kakšna pobesnela levinja, ki brani svoj roduser posted image . Se še kateri to dogaja?

Glede opreme bi pa prosila tiste, ki greste v ITA, če boste kupovale voziček ali lahko plosim plosim... pogledate, če imajo bebe confort high trek vozičke, ker baje so jim zdaj okrog novega leta kar pošle zalogeuser posted image , pa naj bi jih dobili spet proti koncu januarja. Ne bi rada zastonj gor hodila (in bila na preži - glej zgornje godrnjanje nad vožnjo z avtomuser posted image ).

Drugače pa je moj ravno danes začel sestavljati komodo, ki bo hkrati previjalna mizica.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
3.1.2008 12:11:07   
sinskaT
Spet računalnik nekaj zaj....in me ven meče- se še kaj oglasim, ko bo konec teh motenj user posted image .lp

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
3.1.2008 12:20:32   
Ketrin
Hej, sinska! Ni problema za prevoz...Saj valda ne bomo vse iz LJ šle vsaka s svojim avtom....Brez veze!
Tko da te jaz peljem, meni ni problema.... Celje pa je itak za ovinkom! user posted image  Seveda če si za, da se zaenkrat pelješ z NiLe in menoj..... Potem pa imamo še dva prosta mesta za dve ljubljančanki..... user posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
3.1.2008 12:38:28   
tasyo
Sinska, a te pride še ful ceneje, če se pelješ v Ita, kot če bi naročila prek spleta? Sem tudi jaz pred časom gledala High treka, pa je prek spleta mislim da okoli 100 e cenejši kot pri nas, ne vem pa, koliko pride potem še lupinica in košara, če jo nameravaš kupit... Glede na to, da ti ni pretirano do vožnje, je to tudi ena opcija, ampak preveri... Naju je poštnina prišla 30e, za ta denar pa se ne bi pripeljala do ita in nazaj, pa še ne znajdem se tam nikjer, ker sva vedno hodila v avstrijo. Aja, pa nočem solit pameti, samo ideja...

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
3.1.2008 13:01:56   
majci23
tasyo, če lahko vprašam: kje si pa naročila voziček? kakšna trgovina ali kako?

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
3.1.2008 13:13:49   
NiLe
Hojla souser posted image !

Vidim, da smo pošteno zakorakale v leto 2008 in naš čvek je spet aktualen user posted image user posted image user posted image

Srečanje; jaz sem tudi za 24.1. in pa seveda lokacija od Roberte se mi zdi OK.  Vsekakor moramo imeti v mislih, da bo prostora dovolj, ker dvajset nosečk je kar lepa številka user posted image

Oprema; kot vidim, ste ful pridne z nakupi ... no ja, mi imamo večino doma, kupili bomo novo vzmetnico (Tosja, hvala za namig) in pa voziček ter lupinico. Je pa Božiček mislil na našo user posted image in je dobila prvo božično darilo pod smrekico: luštno majčko Champion in komplet dud user posted image

Katrin: lepo od tebe, da si prevzela organizacijo srečanja nase ... pa še diplomo boš začela pisati user posted image user posted image Daj še meni malo odstopi tvoje motivacije user posted image user posted image user posted image Tudi jaz fuuuul pogrešam telovadbo, sem tolk zaležana, ampak kaj ko se sama težko postopim telovadit. Do ponedeljka bomo že zdržale, a ne?

Tasyo: user posted image sem se prav nasmejala tvoji novi okupaciji ... testiranje vozička ... A lahko še enkrat poveš, katerega sta izbrala?

Tosja: upam, da ti ne morim preveč, vendar bi te prosila, da ob priliki popraviš pri meni podatke. Ravno prej sem se naročila za 3D UZ v Dobrni in sem dobila datum 17.1., pa če mi lahko prilimaš, da imam doma že dva navihanca, pa da pričakujemo user posted image .  Očitno se ti je ob zadnjem popravljanju to zbrisalo.

Aja, sem danes šla v Hoferja po veliko gimnastično žogo, na kateri bom lažje sedela in mogoče malo potelovadila. Je bilo pa prav fino vidit ene 5 nosečnic na kupu, ki smo kupovale to žogo.

Naj bo dovolj za sedaj ... grem kuhat kosilo: danes bodo po doooolgeeeem času na jedilniku špageti bolonjez. Mljaskiii user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
3.1.2008 13:30:00   
tasyo
NiLe, a veš da je tudi moj dragi meni nabavil to žogo- je fulč fajna, sam jaz potem ves čas hopsam na njej in me malo bolijo noge... To pa je verjetno posledica dolge bolniške in počivanja. Mi je pa ful pomagala pri bolečinah v križu.
Voziček... Izbrala sva na koncu 4-kolesnika, ker trikolesnik brez snemanja koles ne bi šel v možev prtljažnik, pa ker mu je bil tudi bolj všeč. Je pa Chicco Tour 4 - v bistvu ista stvar kot S3, samo na 4 kolesih. Aha, da vam povem še to, da sem bila z njim danes zunaj na snegu-ledu in ni bil noben problem, čeprav so kolesa gladka ni zdrsaval. Pa imamo kar klanec... To me je namreč še najbolj skrbelo...

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
3.1.2008 13:47:23   
Barb77
Ojla punce, tokrat se tudi jaz po dooolgem času oglašam.
Prazniki so minili kot bi mignil, pa smo že v službi za svojimi računalnički in na forumu...
Imam eno vprašanje in sicer, ali  je nujno delati "cuker test" ravno v 25 tednu nosečnosti, ali lahko v 26t? No problemček je postal, saj v Domžalah čez praznike testa diabetisa niso delali, tako mi je v 25 t splavalo po vodi. Bi pa šla jutri in se bojim da sem  prepozna. Seveda bom pri G omenila da je bil test delan teden kasneje.
Sicer sem navdušena nad srečanjem, tako da se vam pridružim tudi jaz, sem iz Kamnik-a zato sem za srečanje v LJ.
Za seznamček pa G pregled imam 18.1. stara pa sem 30L.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
3.1.2008 15:33:42   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Barb77

Imam eno vprašanje in sicer, ali  je nujno delati "cuker test" ravno v 25 tednu nosečnosti, ali lahko v 26t? No problemček je postal, saj v Domžalah čez praznike testa diabetisa niso delali, tako mi je v 25 t splavalo po vodi. Bi pa šla jutri in se bojim da sem  prepozna. Seveda bom pri G omenila da je bil test delan teden kasneje.

Barb ne skrbi! Danes sem bila pri diabetologu, ker je bila 50g obremenitev tik pod mejo - G je zapaničarila user posted image (to lahk zdaj rečem!) Potem sem šla k diabetologu, ki me je poslal še na 100g obremenitev.

Danes sem zvedela, da je vse bp!!! user posted image user posted image user posted image   Me je vprašal zakaj me je G poslala na test...aja, ker ste že 30 user posted image

G mi je rekla, da moram na test v 24t...diabetolog pa mi je rekel, zakaj sem šla tako zgodaj, da je bolje okoli 30t user posted image

So pa res bile user posted image na tem testu, ki so bile že proti koncu...
Tako, da - vsak po svoje!
In nisi prepozna!!! user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Barb77)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
3.1.2008 15:43:13   
tosja

user posted image Aprilčice v januarju user posted image

03.01. simvir GP

07.01. modrookica GP, Ketrin GP, u04111976 GP, bela vrtnica GP, malamalinca GP

08.01. Tanja555 GP, Katka28 GP, Jo@n GP, tasyo GP

09.01. sky77 GP, NiLe GP, zolika 3D UZ

10.01. tosja GP

14.01. sasy20 GP, scorpiogirl GP

15.01. Jelcy GP, tosja UZ, Roberta69 3D UZ

17.01. violica_23 GP, zokica UZ, Roberta69 GP, NiLe 3D UZ

18.01. Katja271 GP, resnično srečna GP, Barb77 GP

21.01. Sandrin 3D UZ

29.01. Srčekgirll GP

31.01. resnično srečna biopsija

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
3.1.2008 15:50:46   
tosja

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image    user posted image
   user posted image   A P R I L Č I C E   2 0 0 user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  Lepa posadka :user posted image  user posted image  user posted image PDP: 01.04.
MF user posted image   NM

user posted image    NJINJA: PDP: 01.04.

user posted image   modrookica (25 let): PDP 02.04. - GP 07.01.
NS user posted image MF user posted image Luka,  LJ

user posted image   majazmaja: PDP 03.04.

user posted image   matejka..: user posted image  PDP 03.04. NS user posted image

user posted image   pizamca: (32 let): PDP 04.04.

user posted image   Verita: PDP 04.04. NS user posted image

user posted image   violica_23: PDP 04.04. - GP 17.01. Jesenice 
 MF user posted image NS user posted image

user posted image   tejč29 (29 let): user posted image  PDP 05.04. 
NS user posted image MF user posted image
 Izola

user posted image   temistokleja (30 let): PDP 05.04.
NS user posted image

user posted image   Tanja555 (29 let):  PDP 05.04. - GP 08.01.
NS user posted image
MF user posted image

user posted image   aisha84 (23 let): PDP 06.04. NS user posted image CE 

user posted image   Klarisa28: user posted image  PDP 07.04.

user posted image   jazabel (29 let): user posted image  PDP 07.04. NS user posted image   KR

user posted image   misa79: PDP 08.04. NS user posted image

user posted image   Majček28 (28 let): PDP 08.04. 
NS user posted image MF user posted image  user posted image

user posted image   maja24-2 (27 let): user posted image  user posted image PDP 09.04.
NS user posted image MF user posted image Lan   LJ

user posted image   big mamma :user posted image  user posted image  user posted image  user posted image PDP 09.04.
NS
user posted image   MF user posted image  user posted image

user posted image   simvir (27 let): user posted image  PDP 10.04. - GP 03.01.

NS user posted image  
MF user posted image  user posted image   LJ

user posted image   tosja: PDP 10.04. - GP  10.01. UZ 15.01.
NS user posted image MF user posted image user posted image

user posted image   sončnica14: PDP 10.04.

user posted image  Barb 77 (30 let): user posted image user posted image  PDP 10.4. - GP 18.01.
 NS user posted image  
MF user posted image user posted image LJ

user posted image   petty82: PDP 10.04. MF...

user posted image   srečna miška: user posted image  PDP 11.04.

user posted image   malamaja (27 let): user posted image  PDP 11.04.  LJ

user posted image   Katja271 (28 let): PDP 12.04. - GP 18.01.

NS user posted image
MF user posted image user posted image NM

user posted image   tana13: user posted image  PDP 12.04.

user posted image   nisika: PDP 12.04. NS user posted image

user posted image   barby78: user posted image user posted image PDP 13.04.  NS user posted image MF user posted image

user posted image   MARUŠKA28 (28 let): PDP 13.04.
MF...  
NS user posted image

user posted image   kekec in mojca:user posted image  user posted image PDP 13.04. MF user posted image SG

user posted image   ppika: PDP 13.04. MF...

user posted image   sky77 (30 let): user posted image  PDP 14.04. - GP 09.01.
NS user posted image
  MF user posted image LJ

user posted image   Calena: user posted image user posted image   PDP 14.04. NS user posted image MF user posted image  user posted image

user posted image   Ketrin (28 let): PDP 14.04. - GP 07.01. NS user posted image MF user posted image   LJ 

user posted image   u04111976: user posted image user posted image   user posted image user posted image  PDP 14.04.
GP 07.01.
NS user posted image MF user posted image  user posted image CE

user posted image   5erca04: PDP 14.04.  NS user posted image   MF 19.12. MB

user posted image   Jelcy: PDP 14.04. - GP 15.01. MF user posted image user posted image

user posted image   sasy20 (27 let): PDP 14.04. - GP 14.01.
NS user posted image  
MF user posted image user posted image   LJ

user posted image   NiLe (35 let):user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   PDP 14.04. - GP 09.01.
3D UZ 17.01.
  NS user posted image MF user posted image user posted image LJ

user posted image  Tejcha (24 let):user posted image user posted image PDP15.04.  NS user posted image MF user posted image Maša

user posted image   Skabi: user posted image  user posted image  PDP 15.04.

user posted image   resnično srečna (35 let):user posted image user posted image PDP 15.04. - GP 18.01. biopsija 31.01. MF user posted image  user posted image LJ

user posted image   ruki: user posted image PDP 16.04.

user posted image   Krista28: user posted image  user posted image  PDP 17.04. NS user posted image

user posted image   JuR_ChIkA: PDP 18.04. NS user posted image

user posted image   SpeliG (27 let): PDP 18.04.  NS user posted image MF user posted image

user posted image   mišeka: PDP 18.04. NS user posted image

user posted image   darja33: PDP 18.04.
MF user posted image  user posted image CE

user posted image   Roberta69: PDP 18.04. - GP 17.01. 3D UZ 15.01.
MF user posted image user posted image

user posted image   bondi: PDP19.04.

user posted image   bela vrtnica (29 let): PDP 19.04. - GP 07.01.
NS user posted image
MF user posted image Zara  CE

user posted image   Mamacebela: PDP 19.04. NS user posted image

user posted image   zvončica30: PDP 19.04.

user posted image   Lubici (25 let): PDP 19.04. MF user posted image  user posted image LJ

user posted image   Krista28: PDP 19.04.
MF user posted image user posted image

user posted image   matejchykam (21 let): user posted image  PDP 20.04.

NS user posted image
MF user posted image

user posted image   tasyo (29 let): PDP 20.04. - GP 08.01.
 NS user posted image
MF user posted image  user posted image

user posted image   gregica74 (33 let): PDP 20.04.  NS user posted image  PO

user posted image   najč: PDP 20.04.

user posted image   cebelca27 (27 let): PDP 20.04. NS user posted image Izola

Kaa (29 let): PDP 20.04. NS MF Feldbach, Ptuj

user posted image   malamalinca (33let):user posted image user posted image user posted image user posted image PDP 21.04.- GP 07.01.

NS user posted image   MF user posted image  user posted image   LJ

user posted image   shoo (32 let): user posted image user posted image PDP 21.04. MF user posted image user posted image CE

user posted image   tipriga (29 let) : user posted image user posted image PDP 22.04.  NS user posted image
MF...

user posted image   leni5 (28 let): user posted image user posted image  PDP 22.04. MF user posted image   Izola

user posted image   maxi133 (24 let): PDP 22.04. MF...

user posted image   Katka28:user posted image user posted image PDP 22.04. - GP 08.01. MF user posted image user posted image user posted image user posted image

Jo@n (31 let): PDP 22.04. - GP 08.01.
NS user posted image   MF user posted image user posted image   LJ

user posted image   T*i*A*r*A: PDP 24.04. NS user posted image

user posted image   zolika: PDP 24.04. 3D 09.01.
NS user posted image MF user posted image  user posted image MB

user posted image   scorpiogirl (27 let): PDP24.04. - GP 14.01.
 NS  user posted image  
MF user posted image  user posted image KR

user posted image   moon: PDP 25.04. user posted image  user posted image   

user posted image   Srčekgirll (24 let): PDP 25.04. - GP 29.01.
UZ 26.02.
NS user posted image PO

user posted image   sinskaT (26 let): PDP 25.04.
NS user posted image
MF user posted image PO

user posted image  aprill: PDP 25.4. 

user posted image   zokica: PDP 26.04. - 17.01. UZ MF user posted image user posted image

user posted image   KatyMM: user posted image PDP 26.04.

user posted image   Sandrin: user posted image  user posted image user posted image  PDP 26.04. 21.01. 3D
NS user posted image MF user posted image

user posted image   malecka24: PDP29.04.  NS user posted image   PO

user posted image   pikica030407: PDP 29.04.  NS user posted image MF user posted image   user posted image

user posted image   Naša črtica koraka: user posted image user posted image  PDP 27.03.  NSuser posted image  KR

user posted image   Leiah: PDP 28.04.

user posted image   ppika: PDP...

user posted image   nikica18: PDP...

user posted image   eminak: PDP...

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tako je do sedaj prijavljenih:
83 srečk user posted image

Z NAMI ZAČELA user posted image  POT:
lindy, Anonimna2, pinka1, Vesnyca, vebo, tejka** user posted image   
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

GP - ginekološki pregled
NS - nuhalna svetlina
MF - morfologija

P.S. za vse napake se vnaprej opravičujem - hitro me "pocukajte za rokav", da popravim morebitne napake.

Z RUMENO sem zapisala v kateri porodnišnici bo na svet prijokal user posted image .

Uživajte, božajte bušije in bodite user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

PDP - število user posted image

01.04. 2
02.04. 1
03.04. 2
04.04. 3
05.04. 3
06.04. 1
07.04. 2
08.04. 2
09.04. 2
10.04. 5
11.04. 2
12.04. 3
13.04. 4
user posted image 14.04. 8 user posted image
15.04. 3
16.04. 1
17.04. 1
18.04. 5
19.04. 5

user posted image 20.04. 6 user posted image
21.04. 2
22.04. 5
23.04.
24.04. 3
25.04. 4
26.04. 3
27.04.
28.04. 1
29.04. 2
30.04.

??? 2 user posted image ???
PDP

14.04.2008 user posted image user posted image user posted image vodi!!!

18., 19.,20. in 22. 04. 2008 user posted image user posted image user posted image
                         ...gužva v porodnišnicah! user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
3.1.2008 16:22:21   
Barb77
Tosija najlepša hvala za odgovor. No tako bom šla jutri brez skrbi na test. Upam le, da se praznična kosila in nažiranja ne bodo preveč poznala in da bo test OK. Do sedaj je bilo še vse bp.
Drugače pa moram tisti teden pred G pregledom še na pregled krvi. Saj ne vem za kaj vse, samo mi je dala kar nekaj listkov za laboratorij... tudi prav. Mislim da bodo kontrolirali tudi železo itd.
Kdaj pa dobiš rezultate? (mislim za diabetis) Če bodo še dovolj kmalu pricurljali na dan pa poročam.
Lepo se imejte, pa lepo božajte svoje buhije.
PS: Sem opazila da ni nobenih novejših fotkic naših trebuščkov... bi bilo fino spet malo novejših gor dat, da se mal primerjamo - katera je bila bolj pridna user posted image )

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
3.1.2008 16:24:38   
Ketrin
Tosja user posted image user posted image user posted image  ker je vse bp!!!! Zdaj pa res samo uživaš! In še toritce ki smo ti jih dolžne boš lahko z veseljem pohamsala! Mmmmmm! user posted image

Punce, bravo za žogice.... Kolk pa to stane?! Mene je tudi zdaj začel hrbet mal dajat....Pa tkole  v službi 8 ur sedet user posted image  Izgleda da se začenjajo težave zadnjega tromesečja, ne! user posted image  Mislite, da bi hecno izgledala na tej žogi za službeno mizo!? user posted image user posted image user posted image

Sinska, tole res ni neumna ideja z naročilom vozička prek spleta.... Jaz lahko pogledam v ita za tvoj voziček, jaz grem rada v ita imam na primorskem tudi žlahto, tko da smo večkrat tam...in tudi bolj mi leži tisti konec kot AVT....

NiLe, ja do ponedeljka še zdržimo.... Mene je tale december čist iz tira vrgel...nič sprehodov, že skor 3 tedne nič telovadbe...Joj, skrajni čas, da pridemo na stare tirnice..... Še ta dva meseca potem pa spet nov retem. user posted image  Motivacijo za diplomo bi ti pa z veseljem dala, ampak jo imam taaaaakoooo maloooo, da si jo moram še sam drugje sposojat.... Me lubi spodbuja..... Pa včasih tudi to ne pomaga....Ampak moram nujno v januarju tole oddati...Saj zagovor imam lahko tudi ko bom že mami... Čeprav bi bilo bolj zdaj ko sem s trebuhom.... bi me prej čes spustili... user posted image user posted image user posted image user posted image  No, upam! user posted image user posted image user posted image

Punce, grem domaaaaaaaa!!!!! Me čaka lubi s vročo home made pizzooooo! Mljask!!!!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
3.1.2008 16:27:10   
Ketrin
SREČANJE APRILČIC – JANUAR 2008

Št.     Aprilčica          Od kod            Prostor v avtu   Do kod
1       Roberta            Ljubljana            1 + 4                     SLO
2       Sinska              Ljubljana            1 + 4                     SLO

3       Barbi                 MB / Celje          1 + 4                     SLO 
4       Majček              Ljubljana            1 + 4                     SLO
5       Simvir               Okolica Ljubljane     /                        LJ  
6       Ketrin               Ljubljana            1 + 3                     SLO
7       NiLe                  Ljubljana            Ketrin                          
8       Tasyo                Ljubljana                                               
9       Big mama         Domžale              1 + 7                       LJ 
10     Violica               Jesenice              1 + 4                       LJ
11     Katka                Laško                                                    

12     Joan                 Ljubljana             1 + 3                     SLO
13     Scorpiogirl        Šk. Loka               1 + 3                      LJ
14     Urška               Celje                    1 + 5                     SLO
15     Kaa                  Ptuj                      1 + 4                     SLO
16     Tejcha              Velenje                1 + 4                     SLO
17     SKY                   Ljubljana             1 + 4                     SLO 
18     Lepa posadka  Novo mesto           /                          LJ   
19     Srečka              Ljubljana              1 + 4                    SLO 

20     Katja                Novo mesto          1 + 3                    SLO 
21     Barb                 Kamnik                 1 + 4                     LJ  

Ljubljana 12
Štajerska 5
Gorenjska 2
Dolenjska 3  

24.1.07 - 5 user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
3.1.2008 16:44:36   
tosja
Barb ne sekiraj se, če si pridno papcala dobrote user posted image
Glede rezultatov pa ti ne morem glih pomagat. Jaz vse opravljam v UKC Mb in potem tud če ne pošljejo rezultatov G, jih sestra najde v računalniku.
Drugač pa mi sestra, ki mi je delala test prvič in drugič ni rekla nič...
sam sem vidla razliko, ko sem škilila v zvezek...Ene so imele napisano:
1) 0
2) 1
3) 1
4) 0

Jaz pa vedno 0!!!

(odgovor članu Barb77)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
3.1.2008 17:12:11   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin
Potem pa imamo še dva prosta mesta za dve ljubljančanki..... user posted image

eko bejbe jaz se takoj javim za četrto navigatorko....he he obljubim, da ne bom bruhala he he...

drugače pa...

SREČNO 2008 bejbe...

v glavnem kratki povzetek naših ultrakratkih počitnic...ma kolk to pašeeeeeeeee...jest bi še...

s predragim in kosmatincem smo se tokrat po sobotnem žuranju s kolegi odpravili v Strunjan...brrr temperatura v hiši reci in piši cele 4 stopinjice C....no ja in sva samo vrgla hrano v hladilnik, pa cote v spalnico, prezračila in prižgala centralno pa jo zviznila v trgovino po zadnjih nakupih, pa pod trto na kosilo in na dolg sprehod po solinah....med tem se je pa hiša tudi že ogrela na zavidljivih 18 stopinj...seveda mi je bilo v smučarskem perilu, termovelurju in termo nogavicah skoraj prijetno toplo...

v ponedeljek je žal predragi moral v službo zato smo se za kratek čas vrnili v lj...ampak sem spekla dva pekača zavitka (slan, sladek, jabolka)...pa malo sprehodila marcino in juhu spet nazaj na sončno primorsko...

naša pupa v trebuščku je itaq otrok akcije...če ležim pred Tv in počivam me tako nabrca, da raje migam in si ne dam predaha...potem se ona lepo umiri in uživa...

Silvestrovo sva skoraj prespala, saj naju je spanec ujel na kavču in sva se prebudila le toliko, da sva nazdravila...ampak smo se pa nacrkljali in nasončkali, sprehodili do onemoglosti in guštali v zraku polnem joda...v glavnem bilo je lepoooo...

no ja...včeraj smo praznike zaključili na koncertu Đibota...in se še malce naplesali ter popili kozarček kuhančka (celo jaz)...in eto nas...spet delam...zaključujem lansko leto, delam prehod v novo in sprejemam klice sodelavcev, ki javljajo, da so na bolniški...

srečanje naj bo...24. je pa tudi čisto luštkan datum he he...tako da ni panike...le res se javljam za družbo v avtu...

trebušček je v zadnjem tednu postal gromozanski, pupa v njem pa prava vrtavka, tako da me brca nekaj časa spodaj, nekaj časa zgoraj, pa malo na levi in malo na desni...celo mojemu nadebudnežu je že pokazala hudiča in mu roko prav fino premasirala, ko jo je božal...in prav lepo je videti, kako se veliki brat veseli svoje male sestrice in je do mene tako zeloooo pokroviteljski...

materinska šola...tudi mene mika na fužinah in ker nikoli ne vemo, kdaj bo naša vrtavka prikukala bi skoraj tako kot Katrin planirala nekje začetek februarja...ufff bo to kmalu he he...

obleke in voziček...naša jih ima za tri...pa še prihajajo, saj mi kolegice kar prinašajo vrečke...tako da nagica gotovo ne bo...voziček pa že vemo, da bo PP modular, le malo bomo prej še skočili za cenami v IT...pa en trax se nam obeta na posodo...pa bomo pač enega imeli na morju in enega na celini in s tem malo rešili problem prtljage...

moje počutje je pa zelo variabilno...zadnjič se je spravila mala nesramnica v tak položaj, da sem komaj predihala noč, saj sem imela občutek, da se mi je tovornjak parkiral na pljuča...trebuh mi tudi otrdeva, če nisem pridna in ne pijem redno Magnesola...tako da se kar topijo tabletke...drugače pa sem super razpoložena...nasmejana in prav nič tečna...pa nadvse zaljubljena he he...imam občutek, kot da me že daje spomladanski filing he he...totalno na spidu bi rekel naš najstnik...

ekola...sem se razpisala...skoraj tako, kot da pišem diplomsko he he...

če ne prej se vidimo v ponedeljek na telovadbi, ki bo tudi meni zeloooo pasala...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
3.1.2008 19:55:21   
katka28
Pozdravljene aprilcice...Prazniki so za nami in sedaj spet gremo na stare tirnice.
Pri nas smo danes dobili narascaj. Nasa psicka je namrec skotila 8 visavckov presenetljivo je, da prevladujejo psicke jih imamo kar 6. Tako, da smo dva dni imeli bolj neprespana ( se pripravljamo na nas narascaj in s tem manj spanja user posted image ). Tako, da bomo zdaj imeli delo do februarja potem pa se bova pocasi zacela pripravljati na najina soncka. Bozicek nama je prinesel dvojne copatke za soncka tako, da nekaj ze imava...
Moja sladkorna se umirja sem danes bila na pregledu in rezultati so bili lepi kljub mojemu nepazljivemu prehranjevanju ( saj sem vedela, da ni z menoj nic narobe ). Srecanje : jaz sem ZA bomo ze prisli kamor bo samo zemljevide pripravite.

Nic lepo se imejte do naslednjic...

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
3.1.2008 21:00:12   
Isabellabina
Uh ,pozdravljene po dolgem času!

Nisem se nič oglašala ,ker mi je net nagajal,no sedaj so mi ga končno spravl skupi.Jaz sem stopila v prvi teden sedmega meseca ,joj kako se hitro bliža pričakovani dan .
Ker prej nisem mogla napisat vam vsem želim SREČNO 2008

SREČANJE-kadarkoli datum mi je vseen

SLADKORNA-nimam je ,vse je vredu

BRCE-ker so bile skozi zelo slabe ,so se  sedaj povečale še vse za nazaj in naš pikolino tako žonglira notri ,da je veselje in vsi otroci se drenjajo okrog mene kdo bo prej videl, kako se trebuh premika, sploh najmlajši mi se kar vleže na trebuh in pravi ,da je njegov

OTRDEVANJE TREBUHA-obupno ,včeraj in danes je grozno, ne vem ,za kakšno minuto popusti,potem pa znova otrdi, prav boleče je že vse skupaj in če se bo jutri še kar nadaljevalo bom šla do G ,ker me tudi v nožnici nekaj špika

OBLAČILA-ja jaz sem že pregledala vse in si pripravila da se bo počasi opralo in zlikalo ,saj imam kar nek čuden filing , da me bo nekaj prehitelo(tudi G je rekla ,da je maternica za dva tedna prevelika-S/F=29)

NASLEDNJI PREGLED-04.02.08 (za seznam lahko dopolniš ,da sem stara 33 let)Uz ni več,razen ,če ga sama plačam ali če bi bilo kaj narobe

PRAZNIKI-hvala bogu ,da so za nami ,saj je bilo preveč naporno -kar se hrane tiče

KILOGRAMI-do sedaj sem jih imela 2- ha ha ha, to pa se je sedaj prevesilo v 6+

Sedaj imam pa še eno vprašanje tiste iz Ljubljane ,če mi poveste kje je stara babiška šola ali nekaj podobnega .Tja me je povabila socialna delavka zaradi tega ker sem poslala napotnico za sterilizacijo očitno na nepravi naslov.Jaz sem ga poslala v porodnišnico kot mi je rekla sestra ,pa je napaka tako ,da se moram tam zglasit .Na vabilu piše ,da se nahajajo za porodnišnico ni mi pa jasno kje naj bi to bili.Tam kakor se jaz spomnim ni nič le ena stara lesena bajta stoji,če še!
Hvala za odgovor ,rabim pa do ponedeljka

Pa lep pozdravček

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......