tasyo
|
Daaan! No, pa da vidimo, če se bo kaj začelo dogajat... Prazniki so mimo, moram rečt, da sem jih imela kar zadosti in obiskov za nekaj časa tudi. Čeprav je fino počvekat, mi paše tudi malo več počivat. Silvestrovo je bilo umirjeno, na večerji sem bila pri tašči, nato pa sva si z mojim privoščila razvajanje v dvoje, ob polnoči nazdravila z otroškim šampanjcem (ki je meni boljši od penečega vina, mehurčki gredo lažje po grlu), malo gledala tv in ob pol dveh zaspala. Naša mala je tudi praznovala z nama, saj je od polnoči do pol enih tako rogovilila, da mi je prvič res cel trebuh poplesaval. Sem imela občutek, kot da je v trebuščku ena kača, ki ne ve, kam naj se zvije... smešno! Meni iz prsi ne izteka nič, tako da ti ne morem ničesar svetovat, Roberta! Glede opreme pa - januar je tu, počasi se bo treba lotit... Posteljico imam izbrano, vzmetnice še ne, ampak ne mislim preveč komplicirat. Mala oblačilca pa bom kupovala počasi, da ne bo vsega preveč, samo toliko moram še počakat, da moj srček zaključi inventuro in bo šel z mano, ker so mu te cotke takooo všeč! Zadnjič ga skoraj nisem dobila iz H&M, tako da imamo sedaj prvi kos nove obleke - majčko z napisom My daddy is stronger then your daddy. Mi ga je ful fajn videt, da mu je to v tako veselje! Moje počutje je ok, samo medenica me od časa do časa fejst boli, križ še vedno, vendar ponoči kar spim - z enim vmesnim skokom na WC. Ponavadi ga izkoristim še za to, da se z možekom malo pocrkljava... Evo, toliko za prvo ponovoletno javljanje. Ketrin, zdaj si pa ti na vrsti, da malo izbrskaš, kdaj imamo aprilčice čas in kam jo bomo mahnile na čvekec v živo... Pozdravček in božajte trebuščke!
|