|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
25.12.2007 16:03:54   
Roberta69
VSEM ŽELIM VESEL IN PRIJETEN BOŽIČ user posted image !

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
25.12.2007 22:50:30   
pikica030407

VSEM ŽELIM VESELE PRAZNIKE IN SREČNO, ZDRAVO ... LETO 2008
Uživajte ob brcikah svojih user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
26.12.2007 10:10:48   
u04111976
Vsem user posted image  želim vesele praznike in vse dobro v letu 2008!!!

(odgovor članu pikica030407)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
27.12.2007 6:51:09   
sasy20
Dobro jutro!

Mene daje nespečnost user posted image  tako da vam malo pišem. Upam da ste prvi del praznikov preživele lepo v krogu svojih najbližjih. Midva bova letos kar doma...moj dela tako da ne morva nikamor user posted image .
Mene se loteva manjši prehlad...tako da domača lekarna spet prav pride.
Pikec moj v trebuščku skače tako močno, da se mi cel trebuh premika. Komaj čakam pregled...upam da ga vidim in da zvem kako napreduje v rasti in teži.
Toliko punce lepo se imejte te zadnje dni tega leta...

(odgovor članu u04111976)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
27.12.2007 9:12:27   
zolika
lep pobožični pozdrav... Kako ste kaj sonosečke? Upam, da ste SUPER!?

Prazniki ( 1.del) so zanami - upam, da nismo preveč kg pridelali....če pa je tako težko rečt NE hrani, kaj ne? user posted image Drugače pa rastemo, brcamo in smo navihani, da je joj!

Včeraj sva bila pri njegovih sorodnikih v DOmžalah...pa je mali tako veseliko brcal in skakal, ko pa je kdo drug dal roko na trebuh...pa MIR! NIč...mislim ne...nagajivec!user posted image
Sva pa v torek z mojim možem cartala Ano - od moje prijateljice dojenčico, ki je stra 9 dni! Kak je to fajn! Komaj čakam, da pride naš korenjak...da se bomo cartali! user posted image

Nič punce moje...lepo bodite - samo toliko sem vas prišla pogledat da vidim, če ste OK? user posted image

lp

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
27.12.2007 9:40:20   
lepa posadka
Naj še jaz pridam želje: upam, da ste božične praznike preživele mirno in doživeto. Letos nam je pomagal še sneg, da je bilo vzdušje res čisto ta pravo.
Lepe praznike še do konca...pa vse dobro v prihodnjem letu. Bo pestro za vse nas :-)))
Srečno.

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
27.12.2007 10:22:59   
leni5
Srečno vsem tudi z moje strani. Božične praznike smo preživeli na snegu v pravi snežni idili na Sviščakih, moja tamala, ki ima 3 leta je prvič stala na smučkah in uživala, da je joj...moj user posted image  pa je pridno spal in se najavil zamo zgodaj zjutraj in zvečer! Očitno ne bo divjak kot sestrica...

Čim več dobre hrane in skrbi, pa srečno vsem nam user posted image v letu 2008 z našimi pikicami!

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
27.12.2007 11:18:09   
Roberta69
Mi smo imeli pa zadnje čase prov nesrečo s hrano. Zadnjič so se s školjkami zastrupili moj fant, oči, brat in en prijatelj. Jaz tistih surovih hvala bogu nisem jedla, pečene na žaru pa sem (ker so tako omamno dišale, da se jim nisem mogla upreti) in me je bilo vseeno ful strah, ker najprej nismo vedeli od česa so zboleli, je vsak od njih mislil, da od česa drugega, ker jih ni napadlo isti dan. Tko da je bil lubi za božični večer v bistvu v postelji in sva z mami sami večerjali pa tudi potem ni bilo nikogar (ponavadi pride ene 20 ljudi in gremo skupaj na polnočnico). Sem imela zelo napet dan na božični večer, ker sem morala vse narediti sama (okrasiti smrečico in ostalo, skuhati, speči pecivo in piškote, zaviti user posted image , pospraviti...), predvsem se mi je pa smilil lubi, ker je prejšnjo noč ponoči ene trikrat močno bruhal, potem ga je ful zeblo (sem ga kar s fenom grela), meni je bilo pa noro vroče in je celo noč stokal, ker ga je vse bolelo, jaz mu pa nisem znala pomagati. Bolezen je res en user posted image , človek šele potem vidi, da brez zdravja nima popolnoma ničesar! No mene je pa podobno doletelo včeraj. Sem za božič veselo posegla po francoski in še drugih rečeh (dobesedno sem se nažrla za deset ljudi) in včeraj se je začelo: 38 vročine, čist izmozgana, kosti so me bolele tako močno, da bi si, če bi si lahko, hrbtenjačo potegnila ven in še trikrat sem bruhala, prvič francosko, drugič samo čaj, ker itak nisem nič jedla, tretjič pa mandarino - želodec ni prenesel popolnoma ničesar. Danes sem ok (vročine in bolečih kosti ni več user posted image ), le več ali manj bom počivala, da pridem popolnoma k sebi.

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
27.12.2007 12:08:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69
dragi pa po raznih osmicah in oktoberfestih popiva user posted image .

Si še pišemo...

Roberta kaj pa to pomeni-"po raznih osmicah"? So mi kolegi zadnjič razlagali neki tašnega, pa sploh nisem gor prišla kaj naj bi to pomenilo???

(odgovor članu Roberta69)
  Neposredna povezava do sporočila: 3634
27.12.2007 12:36:41   
Ketrin
Dober dan sončice moje user posted image

Samo da se javim....spet iz delovnega mesta user posted image  Prvi del praznikov preživeli, da vam ne razlagam kaj vse se je zgodilo... Skratka pestro je.... kar naprej eni obiski in ljudje... Zaenkrat nisem še postorila še čisto nič kar sem si zadala da bom uredila med temi prazniki.... Bom že enkrat... user posted image user posted image user posted image

No, sem rekla, da se javim, da sem spet v varnem pristanu in čakamo na najdaljšo noč... Danes grem še Oliverja v mesto poslušat...jutri pa na večerjo z mojimi puncami.... Potem pa že na vikend k enim prijateljem, kjer bomo uživali v snežnih radostih in pričakali Novo leto.....

Želim vam lep dan in pridne bodite user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
27.12.2007 13:45:05   
resnično srečna
čau ženskice!

no pa je božič za nami...

midva s sinom sva bila na Krasu pri mojem očetu in moram priznati, da sva se imela lepo...morda bi ostala še kakšen dan a so Matevža že čakali treningi, včeraj pa je imela v Novem mestu Dan slovenske košarke, kjer je bil povabljen kot eden obetajočih mladih igralcev...

seveda mama ni ostala doma ampak sva se z našo pupo podali navijat...in ta brcačica je tako skakala po trebuhu, da sem komaj prestala tistih 5 ur sedenja...očitno želi biti navijačica...

punčara je očarala tudi božička, saj je že dobila fensi šmensi kengurujčka...in jaz sem se spravila malo pregledat kaj imamo še od prejšnjega dojenčka in kaj bo potrebno počasi nakupiti in ugotovila, da imamo garderobe za trojčke in ne za eno samo razvajenko...

drugače pa so tile prosi dnevi minili kot bi mignil...in že spet gulim stol v službi...ampak odkrito povedano se mi danes ne da...ne in ne...in jo bom že okrog 16. ure odkurila domov...

sem se kar malo polenila...ko je pa tako fino brez ure, urnika in neke napetosti preživljati dneve...v glavnem nas čaka v naslednjih dneh končno veliko crkljanja...pa seveda žuranja...

in ker se tako super počutim (ok pozabimo na brce...ampak če jih ni, jih pogrešam) se bom v naslednjih dneh gotovo naplesala in nazabavala...

vam pa želim, da se imate tako, kot si želite...v celem letu...da ugajate sebi in da ne živiti življenja za druge...da se boste znale zabavati v vsakem trenutku...kjub temu, da včasih nastopijo težave...z nasmehom in dobro voljo je vse lažje...

uživajte...

pip

G.

pip

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
27.12.2007 18:50:19   
Katja 271
Še sreča za tele praznike, da se je aprilska scena malo potuhnila in sem jst lahko na tekoče prišla z vašimi posti. :) Ste tako luštne, da ne bi mogla, da ne bi vsega za nazaj prebrala (od 134 strani sem bila odsotna). Zdej pa sploh ne vem kje naj začnem?!

Aha, seveda, najprej vsem želim, da tele zadnje dni leta preživite kar se da lepo, da bodo ti dnevi odnesli vse, kar želite pozabiti in da bo lahko prvo januarsko jutro prineslo obilo lepih trenutkov za vas in vaše sončke.

Srečanje v januarju - kako lepo bi vas bilo osebno spoznati, tako da upam, da bo zneslo. Se pa pridružujem Dolenjski varianti iz NM (mislim da Tasyo in Lepa posadka) s tremi frej placi v avtu.

Trebuščki -  ja, moj že kar pridno raste in temu primerno tudi kilogrami (se bojim da bo do konca kakšna dvojka spredaj, ko bom črto potegnila, koliko sem jih pridelala). Pa nič zato, važno da naš fantek pridno raste. Zadnjič mi je na GP merila trebuh (od vrha sramne kosti do vrha maternice) in je primerno velik. A ste vedele, da se morajo centimetri ujemati s tedni - se pravi kolikor tednov, toliko mora biti centimetrov. Tako lahko tudi same malo spremljamo, kako naši jenčiji rastejo.

Brcike - so že kar precej občutne, čeprav v primerjavi s tistimi, ki pravite da vidite hribčke in valovanje trebuščkov je naš poba kar mirne sorte (pa ne bom hvalila dneva pred nočjo). Se mi je pa zdelo, da sem že parkrat čutila tak premik, kot da bi se mu kolcalo - a je to že možno?

Hm... kaj sem mislila še komentirat... mah, sej na temo tašč bi lahko še kej dodala, pa škoda izgubljat besede. :) O cukr testih je blo tud že vse povedano, smrečice in voščilnice smo že izdelale,... Jah nič, to je to...

Aja, zdej me pa še nekaj zanima - a ste že kaj razmišljale o vzmetnicah za naše škratke? Tiste, ki ste že mamice na kakšne jogije prisegate? Lateks, kokos, pena, vzmetenje? Se mi zdi da sem isto zmedena, kot takrat, ko sem začela vozičke izbirat.

Uf, še nekaj - a se je še kateri koža na obrazu spremenila v en sam mozolj. Jst sploh ne vem več kaj naj še naredim. Taka nisem bila niti v puberteti. Sem pa sigurna, da so za vse krivi hormončki, pa ne poznam nobene metode, kako to preprečit / zdravit. Najbrž bo treba kar april počakat...

Pa še ažuriranje seznama (Tosja plosim) - rodila bom v NM, naslednji G pregled 18. januar, pa postarala sem se tudi že za eno leto odkar sem srečka&tečka nosečka.

Rožice, lepo se crkljajte tele praznične dni!

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
27.12.2007 22:08:38   
Sandrin
Pozdravljene aprilčice.

Vsak dan se bolj veselim brcik, bolj se veselim življenja, ki raste v meni,...

Za praznike smo se imeli lepo.

Moja koža ostaja nespremenjena, nespremenjene so kile, nespremenjeni so lasje, le nekaj pa je.....sladkarij še pogledati ne morem, kar zagnusile so se mi.

Opreme še nismo nič kupovali, večino bomo porabili kar od naše zdaj 4-letne pupe. Je pa moj user posted image  danes kar kupil 2 avtomobilčka. Pravi, da se mu zdi, da bo fant. Ma, je tale moj user posted image  včasih pravi cukrček. Sam, da ne bo preveč razočaran, če bo potlej user posted image

Uživajte vsak trenutek!!

Neposredna povezava do sporočila: 3638
28.12.2007 19:51:17   
kekec in mojca
Midva sva danes našla voziček, ki bo primeren za najin avto. user posted image Rezervirala sva ga, po moje bom atija že jutri šla prepričat, da ga greva še kupit... user posted image

(odgovor članu Sandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
29.12.2007 13:11:23   
SpeliG
Katja 271, tudi moja koža se je kar neki poslabšala! Prej sem imela prav lepo sijočo (še lepšo kot pred nosečnostjo), zadnja cca 2 tedna pa je obupna, pa nevem kaj naredit. Čakam da mine tudi ta faza, so hormoni.
Pri nas sva za našega aprilčka kupila Quinnyja  Freestyla, ki nama je bil obema najbolj všeč. Vedno sem govorila, da mi trikolesniki niso preveč všeč, no zdej ga pa imam, pa še blazno mi je lep.
Tudi naš dojenček (ki noče pokazati spola, mimogrede...) je še precej miren, se javlja vsak dan po večkrat na dan, ampak ni zaenkrat nekih hudih akrobacij.
Lepo praznujte in lep vstop v novo leto 2008, boste videle, kako hitro bo šlo šele od tu naprej...
Srečno!

Neposredna povezava do sporočila: 3640
29.12.2007 13:39:47   
suzana.ivandic
oj,kje ste aprilčice 2008?

(odgovor članu majazmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
29.12.2007 16:01:24   
NaTaŠa*
Moje drage aprilčice

ŽELIM VAM VESELJA, ZDRAVJA, SMEHA,... POLNO LETO 2008. DA SE VAM VSE ŽELJE IZPOLNEJO.

SREČNEGA, ZDRAVGA VESELEGA VAM ŽELI VAŠA VIOLICA

PA-PA

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu suzana.ivandic)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
29.12.2007 17:55:01   
darja33
Halo!

Spet se javlam po dolgem času! Uživam na dopustu in sploh redko prižgem računalnik. Ga nič ne pogrešam!

Predvsem lenarim, pečem in veliko jem ter se redim (v mesecu decembru 4 kile!!!??). Vse skupaj 7 kg. No ja....

Po nakupih sva bla v Avtriji, kjer sma kupla Hauckov voziček in lupinico. V januarju pa cotke..

Punce bodite pridne, pazite nase in svoje pikice in želim vam veliko lepega v prihajajočem letu.
Uživajte še v preostanku praznikov!!

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
30.12.2007 12:42:29   
scorpiogirl
Še en praznični pozdravček z Gorenjske user posted image

danes je bil pravi čistilni dan ... čistka v stanovanju, tako da letos ne bo več treba ... je šel user posted image s user posted image na en dooooolg sprehod, tako da sta sedaj oba vodoravno user posted image
čakamo še obiske, potem pa pride mogoče še kaj za faks na vrsto user posted image al pa ostane to tud za drugo leto user posted image

je fajn brat, kako uživate med prazniki ... pa dobro, da je zatišje, da ne zamudim preveč, ker se mi ne da viset na čarunalniku user posted image

jutri na vrsto še packanje muffinov in raffaello kroglic, da se bomo zvečer lahko sladkali (Sandrin, nisem taka srečka kot ti, da bi se mi sladko uprlo user posted image ) ...

uživajte med prazniki, ogromno se sladkajte ... drugo leto pa same lepe stvari, pa veliko užitkov z našimi aprilčki user posted image

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
30.12.2007 20:22:50   
tosja
Drage mi aprilčice!

Med nami vlada pravo praznično zatišje...in prav je tako! user posted image

Sama nisem tolk bizi, sam me prehlad zdeluje...saj bo!

Vsem želim, lep in prav poseben skok v novo leto 2008, ki nam bo prineslo obilo smeha, joka, neprespanih noči, pleničk... user posted image
...in nas seveda neizmerno osrečilo!
Nekatere med nami bomo to srečo izkusile prvič - postale bomo mame!!! user posted image

Vsem vam drage moje user posted image , pa vašim  user posted image user posted image user posted image user posted image , očkom in bodočim očkom želim lepo, prelepo, najlepše leto!!!

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
31.12.2007 8:53:44   
Tejcha
Jutro!

Ja, res vlada zatišje tule gor. Js prebrat še priletim, za kaj več pa že zmanjka časa. Spravljam se na en izpit in moram izkoristit čas, ko je user posted image doma, da ima Tilna čez. Včeraj smo dopolnili 15m. Ne morm verjet, kako čas beži. Dans zvečer bo pa dve leti, odkar naš tavečji falotek dejansko obstaja... user posted image

No, tudi midva sva se odločila, da se bomo prihodnje leto od avgusta naprej vsi pisali enako. Staršem sva že povedala, priči sta potrdili,  muska je rezervirana, za civilno dobiva ceglc 7. ... potem pa počasi štartamo z ostalimi pripravami. Rada bi namreč, da bi bilo do aprila vse "pripravljeno", da ne bo potem preveč laufarije.

Vse lepo v letu, ki prihaja! Naj bo pravljično in zdravo!
Če bo to dvoje, se vam sreča enostavno ne more izognit.

Tea&co.

Scorpio, kakšne muffine pa delaš? Js enostavno zmečem v maso vse, kar imam, pa še nisem sfalila. Pazim le na to, da je masa taprave gostote. V tem času dodam tudi cimet.

Darja33, hja, kile... js rajš ne bom nič okrog tehtnice hodila. Sicer jem normalno, a včeraj zvečer... bi umrla za hamburger. No, še vedno migam, tk da... sem ga dobla.  Takoj po miganju na Kingstonih.  Je blo sicer mrzlo, ampak luštno. Mali je bil najmanjši in najmlaši fan in je plesal kot utrgan - taglavna atrakcija. 
Maša je pa tud kar konkretno dala vedet, da bo tudi ona takšna migica kot bratec. Tak je brcala, da sem se morala vmes dol poknit, ker sem imela feeling, da mi bo kar  čez popek ven pogledla. user posted image

Zdej pa šibam za zapiske.

Čau

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
31.12.2007 9:08:17   
tasyo
Še zadnjič letos el lep, snežen pozdravček!

Ja, tile prazniki so nas vse dodobra zaposlili z drugimi stvarmi, kar je tudi prav... Midve tudi očitno pridno rasteva, brcava, saj gredo kile lepo gor... Tolažim se s tem, da bo praznikov glih kar konec, pol bo pa spet manj hrane.
Tejcha, čestitke k odločitvi za poroko! Uživaj v dvojnih pripravah, pa moram te posebej pohvalit, ker še vedno pridno študiraš!

Da pa ne bom predolga -

Vsem vam želim lepo silvestersko noč in obilo dobre volje ob novih radostih in preiskušnjah, ki jih bomo dočakale prihodnje leto!

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
31.12.2007 9:11:30   
sasy20
Ojla souser posted image !

Da se vam saj malo javim med prazniki. Moram povedati da sem tudi sama praznovala rojstni dan tako da sem za eno leto starejša - za Tosjo in naš seznamček 27 let sedaj. Drugače pa pri nas valda pravo praznično vzušje le da sem bila v petek pri svoji G ker sem ponoči čutila močno srbenje tako da me je vzela kar na pregled. Srček user posted image  ok, rastemo ok, dala pa mi je canesten 3 tabletke in kremo.  Pa v lekarni sem mogla kupiti sirup za železo.
Sedaj imam naslednji pregled 14.1.08. in ne 7.1. ker smo sedaj naredile pregled.
V soboto imamo namen v Avstrijo ker so že popusti...tako da bom sedaj dobila paket od sestre, da pregledam kaj rabim in kaj ne. Verjetno kakšen body bom še rabila drugače pa več ali manj bo vse ok...no edino roza stvari user posted image .
Tejcha user posted image  za poroko.

Tako toliko od mene...sedaj pa le še....

Želim Vam lepo, srečno, mirno  in predvsem zdravo in polno zadovoljstva v letu 2008.

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
31.12.2007 9:14:06   
zolika
evo...pa smo skoraj do konca pripeljale leto 2007 - prihaja pa za nas ČUDOVITO leto 2008! Še posebej mesec april!
Tako,da drage moje souser posted image  želim vam, da bo leto, ki prihaja za vse nas pravljično in posebno v vseh pogledih - izkoristiteg v polni meri!
Vse lepo in se beremo drugo leto. user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
31.12.2007 10:49:07   
Roberta69
Res med prazniki vlada pravo zatišje, kar pa verjetno pomeni, da čas preživljamo s svojimi dragimi in to je edino prav. Midva sva oba več ali manj frej in tok lenuhariva, da ni nobenemu nič jasno. Načeloma bi imela oba že po enem dnevu poležavanja čez glavo in bi šla kam hodit ali kaj podobnega, zdaj sva pa kot dva zalimana medveda user posted image . V bistvu sva si pa oba še kako zaslužila tole počitnikovanje, tako da ne bo nihče na slabšem (če si preveč buzy, user posted image slej ali prej pride za tabo).

Muffine pa tudi jaz delam na vse možne načine (zmečem notri, kar je pri roki), ponavadi pa najbolj teknejo črni z višnjami in koščki čokolkade, smo pa v tem času prvič sprobali recept z malce jogurta, jabolk, rozin in cimeta in so bili tudi ti zelo okusni. Ponavadi jaz osnovno maso naredim iz: 175 g moke, 125 g margarine, 125 sladkorja, 2 jajc, par žlic mleka in kisle smetane, pecilnega praška ter dodatka po izbiri.

Midva ne bova nič "silvestrovala", bo pač podoben dan kot ostali, le da bom verjetno spila kak deci vinčka (jaz bi se tudi za doma mal "zrihtala" in nališpala (ker se drugače nikoli ne mažem), ampak sem s tem trebuhom tako okorna, da sem še najbolj komot v trenirki (user posted image pa nič ne impresioniram s kakšno nobel opravo) - mogoče pa vseeno ne bom zdržala in bo kam priromala kakšna bleščica. Zdajle (upam, da res kmalu, ker ga že 100 let čakam, da nekaj dokonča) še odšibava na tržnico, ker brez orng šopka rož pa nismo skoraj nikoli, naj bo silvestrovo ali pa čisto navaden dan.

user posted image Naj bo vaše praznovannje veselo in polno smeha, v novo leto bomo pa tako in tako zakorakale z eno najlepših novic - zatorej, le še to - naj se nam rodijo zdravi in veseli otročički! Srečno 2008! user posted image

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......