Katja 271
|
Še sreča za tele praznike, da se je aprilska scena malo potuhnila in sem jst lahko na tekoče prišla z vašimi posti. :) Ste tako luštne, da ne bi mogla, da ne bi vsega za nazaj prebrala (od 134 strani sem bila odsotna). Zdej pa sploh ne vem kje naj začnem?! Aha, seveda, najprej vsem želim, da tele zadnje dni leta preživite kar se da lepo, da bodo ti dnevi odnesli vse, kar želite pozabiti in da bo lahko prvo januarsko jutro prineslo obilo lepih trenutkov za vas in vaše sončke. Srečanje v januarju - kako lepo bi vas bilo osebno spoznati, tako da upam, da bo zneslo. Se pa pridružujem Dolenjski varianti iz NM (mislim da Tasyo in Lepa posadka) s tremi frej placi v avtu. Trebuščki - ja, moj že kar pridno raste in temu primerno tudi kilogrami (se bojim da bo do konca kakšna dvojka spredaj, ko bom črto potegnila, koliko sem jih pridelala). Pa nič zato, važno da naš fantek pridno raste. Zadnjič mi je na GP merila trebuh (od vrha sramne kosti do vrha maternice) in je primerno velik. A ste vedele, da se morajo centimetri ujemati s tedni - se pravi kolikor tednov, toliko mora biti centimetrov. Tako lahko tudi same malo spremljamo, kako naši jenčiji rastejo. Brcike - so že kar precej občutne, čeprav v primerjavi s tistimi, ki pravite da vidite hribčke in valovanje trebuščkov je naš poba kar mirne sorte (pa ne bom hvalila dneva pred nočjo). Se mi je pa zdelo, da sem že parkrat čutila tak premik, kot da bi se mu kolcalo - a je to že možno? Hm... kaj sem mislila še komentirat... mah, sej na temo tašč bi lahko še kej dodala, pa škoda izgubljat besede. :) O cukr testih je blo tud že vse povedano, smrečice in voščilnice smo že izdelale,... Jah nič, to je to... Aja, zdej me pa še nekaj zanima - a ste že kaj razmišljale o vzmetnicah za naše škratke? Tiste, ki ste že mamice na kakšne jogije prisegate? Lateks, kokos, pena, vzmetenje? Se mi zdi da sem isto zmedena, kot takrat, ko sem začela vozičke izbirat. Uf, še nekaj - a se je še kateri koža na obrazu spremenila v en sam mozolj. Jst sploh ne vem več kaj naj še naredim. Taka nisem bila niti v puberteti. Sem pa sigurna, da so za vse krivi hormončki, pa ne poznam nobene metode, kako to preprečit / zdravit. Najbrž bo treba kar april počakat... Pa še ažuriranje seznama (Tosja plosim) - rodila bom v NM, naslednji G pregled 18. januar, pa postarala sem se tudi že za eno leto odkar sem srečka&tečka nosečka. Rožice, lepo se crkljajte tele praznične dni!
|