NiLe
|
Čeeeer ... preden mrknem, sem še malo prišla pokukat gor ... danes pa res niste bile zgovorne. Pa tudi v prihodnjih dneh, ko bodo prazniki vprašanje, če se boste(mo) tako pridno javljale. Si bomo pa imele potem več za povedat, a ne ? Za mano je naporen dan, doma bolanega: beri tigrastega , ki je šele pred 1 uro prišel k sebi ... cel dan prespal in prebruhal ... ja, kaj pa pije če mu škodi , jaz pa letala naokoli - opravila zadnje nakupe , skrbela, za otroka, pospravljala, zvečer pa spekla biskvit za torto in pa eno rundo piškotov; no, tu mi je pa moja zlata hčerkica pomagala. Ko sem pripravila testo in dala v hladilnik počivat, sem se počla na kavč in se skoraj odločila , da bom jutri pekla. Potem je pa moja pupa prišla k meni in me tako lepo pogledala in rekla: "Mami, plidi, gleve pečt piškote." moj. Tako, sedaj sem pa čist , še pod tuš in šlafen. Aja, danes sem dobila odločbo od komisije in imam bolniško do 13.2. jupiiiii Ketrin; imaš malo časa za nas, ker je tvoj možek na žurki, a ne? Fino, da si se oglasila pred odhodom na Balkan. Pa uživajte na fuuul! SinskaT; ne, včeraj mi ni zneslo priti na telovadbo. Zdej bomo pa počivali 14 dni, jaz sem prelena, da bi sama od sebe telovadila Roberta; ti imaš pa pestro ... kar za dve stanovanje skrbeti, jap, veliko dela vaju še čaka. Resnično srečna; ni kaj, fuuul se ti dogaja ... tvoja pupa je pa že sedaj žurerka. Lepo preživi praznike, čeprav ne tako kot bi morala ... sej boste vse nadonadili Jutri je moj dan ... praznujem RD in dragi mi spet pripravlja presenečenje. Pa mislim, da bo jutranja budnica od mojih dveh škratov - vse najboljšeeee. Lep predpraznični vikend vam želim, uživajte s svojimi najdražjimi v svojih lepo okrašenih domovih in v predbožičnem vzdušju.