|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
21.12.2007 21:43:59   
NiLe
Čeeeer ... preden mrknem, sem še malo prišla pokukat gor ... danes pa res niste bile zgovorne. Pa tudi v prihodnjih dneh, ko bodo prazniki vprašanje, če se boste(mo) tako pridno javljale. Si bomo pa imele potem več za povedat, a ne user posted image ?

Za mano je naporen dan, doma bolanega: beri tigrastega user posted image , ki je šele pred 1 uro prišel k sebi ... cel dan prespal in prebruhal ... ja, kaj pa pije če mu škodi user posted image user posted image , jaz pa letala naokoli - opravila zadnje nakupe user posted image , skrbela, za otroka, pospravljala, zvečer pa spekla biskvit za torto in pa eno rundo piškotov; no, tu mi je pa moja zlata hčerkica pomagala. Ko sem pripravila testo in dala v hladilnik počivat, sem se počla na kavč in se skoraj odločila , da bom jutri pekla. Potem je pa moja pupa prišla k meni in me tako lepo pogledala in rekla: "Mami, plidi, gleve pečt piškote." user posted image moj. Tako, sedaj sem pa čist user posted image , še pod tuš in šlafen.

Aja, danes sem dobila odločbo od komisije in imam bolniško do 13.2. jupiiiii user posted image user posted image user posted image

Ketrin; imaš malo časa za nas, ker je tvoj možek na žurki, a ne? Fino, da si se oglasila pred odhodom na Balkan. Pa uživajte na fuuul!

SinskaT; ne, včeraj mi ni zneslo priti na telovadbo. Zdej bomo pa počivali 14 dni, jaz sem prelena, da bi sama od sebe telovadila user posted image

Roberta; ti imaš pa pestro ... kar za dve stanovanje skrbeti, jap, veliko dela vaju še čaka.

Resnično srečna; ni kaj, fuuul se ti dogaja ... tvoja pupa  je pa že sedaj žurerka. Lepo preživi praznike, čeprav ne tako kot bi morala ... sej boste vse nadonadili user posted image user posted image user posted image

Jutri je moj dan ... praznujem RD in dragi mi spet pripravlja presenečenje. Pa mislim, da bo jutranja budnica od mojih dveh škratov - vse najboljšeeee.

Lep predpraznični vikend vam želim, uživajte s svojimi najdražjimi v svojih lepo okrašenih domovih in v predbožičnem vzdušju.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
21.12.2007 21:59:29   
Lubici
NiLe upam, da sem prav razumela in imaš 22.12. user posted image rojstni danuser posted image ...vse najboljše! In res en super zimski, topel (od toplih objemov, poljubčkov in ljubezni tvojih najbližjih) in pa smeha poln dan ti želim iz srca.

Mam pa tud jst rojstni dan 22. 12. user posted image  tko, da verjamem, da si SUPER punca! hihiuser posted image  
Komi čakam pihat svečke in rezat torto... upam, da bo user posted image !!

Tud vsem ostalim lep vikend!
Papa

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
22.12.2007 11:21:26   
NiLe
Hej, Lubici, hvala za tako lepo voščilo user posted image .

Enako želim tudi tebi! Vse, kar si sama želiš, da boš lepo preživela dan, uživala vsak naslednji dan in se imela maksimalno lepo v družbi tistih, ki ti največ pomenijo user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Lubici)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
22.12.2007 11:57:46   
scorpiogirl
Pozdravljene srečke user posted image !

NiLe in Lubici, vse najboljše in najlepše user posted image user posted image

Par dni ni blo nič časa ... v službi precej noro, je mularija imela en kup priprav na včerajšnjo zabavico user posted image včeraj pa po službi še na kavico in čvek, potem pa na faks ... dobro, da je konc za nekaj časa (no, do 3.1., potem pa vse spet na polno), tko da med prazniki počivamo user posted image mal žuranja bo sicer tud (da ne pozabim, kako to zgleda user posted image ), drugače pa tili prazniki čist na izi ... se mi pozna nosečnost in sem že ful zgodaj zvečer utrujena user posted image

Kaa, tudi tebi vse lepo user posted image bom pa tvoje voščilo porabila za na čestitke user posted image user posted image

tale vikend v planu delanje čestitk, darilca sva z user posted image kupila res samo nujna ... že tako je pomanjkanje € user posted image v nedeljo dobiva še smrekco user posted image sicer ne vem, kako bojo pasali gor glineni okraski, ker je smrekica pri bolj kičastih ... pa bo že user posted image aja, pa še eno rd praznovanje je v nedeljo, tko da vikend še ne bo počivaški user posted image
naš user posted image že veselo razgraja ... se včasih že vidi, kako trebuh skače skupaj z njim user posted image pa zadnjič je user posted image dal roko na trebuh in je user posted image začel čist razgrajati ... sva bila oba čist user posted image

lepo se imejte, se še kaj beremo med prazniki user posted image

< Sporočilo je popravil scorpiogirl -- 22.12.2007 12:00:53 >

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
22.12.2007 12:13:55   
SpeliG
Živjo punce!
Že kar dolgo se nisem oglasila, tut brat nisem utegnila dost, ker je v službi ful dela in sem skoz zaposlena. Malo se me loteva prehlad, tudi spanje se je poslabšalo, ker sem navajena spat na trebuhu, to pa ne gre.
Včeraj smo imeli službeno zabavo in so me kar začudeno gledali, ko me je kar odneslo na plesišče, sploh ob bolj rock muziki. Joj, tako rada plešem, ampak sem potem ugotovila, da ne zmorem več toliko in se je bilo potrebno vmes tudi spočit,ha ha.
So bili sodelavci tako navdušeni nad plesočim trebuščkom, da so me dali kar na sredino kroga plesat, prav luštno je bilo.
Glede daril (in glede marsičesa, kolikor vidim iz preteklih postov...) sem ista kot ti Resnično srečna, ful rada dajem darila, mal štorasta beri-smotana sem pa pri prejemanju. Še do danes se npr. nisem izjasnila kaj si želim od "božička", medtem ko imam sama za vse že pripravljena darila.
Izbrat si moram štiri darila (imam štiri božičke), meni se pa sploh ne sanja kaj bi rada imela. Sem mojga spravila v solze, ko sem se ob njegovemu vprašanju kaj si želim samo pobožala po trebuščku in rekla, da iskreno nevem, ker vse imam...
V ponedeljek imam GP, pa ne računam več na to, da bomo izvedeli kaj imamo, sploh nevem če bo tokrat delal ultrazvok. No, če kaj izvem, bom sporočila.
Ali vaši otročki vsi tako intenzivno telovadijo v trebuščkih? Ker naš je FUL miren, če se že mal premakne je to izredno nežno, včasih pa kakšen dan skorajda nič.
Vsem vam in vašim najdražjim želim lepe praznike, novo leto 2008 pa nam bo  vsem spremenilo življenje in veselimo se tega!

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
22.12.2007 16:02:00   
tasyo
Evo, da se vam samo na hitro javim - mene je prehlad pošteno zmatral, smrkam, kiham, solzijo se mi oči - da o utrujenosti sploh ne govorim...
Kljub temu so darilca že pripravljena, zavita in stojijo pod okrašeno smrečico (sej vmes tudi počivam...); sem pa tudi sama takšna, da raje podarim, ker zase nikoli nimam idej, kaj bi rada. No, letos sem se z božičkom in dedkom Mrazom dogovorila, da naj lepo poskrbita za našo punčko, pa imam potem vse - oči pa bo dodal Bajedero in bomo vsi veseli in srečni!

NiLe in Lubici - čestitke ob rojstnem dnevu; preživita ga maksimalno lepo, uživajta in se prepustita ljubezni vajinih najbližjih!!!

Ketrin, mene lahko šteješ k Dolenjkam ali pa Ljubljančankam ali pa v Posavje, je čist vseeno, ker bom prišla kamorkoli, ostala pa potem v Ljubljani...

Nič, bodite še naprej fajn, pa se slišimo, ko bom malo boljše...

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
22.12.2007 17:47:19   
katka28
Lep snezen pozdrav se od mene. Jutri koncno greva z mojim v MB sem zasledila oglas za stajco in nekaj cotk in sva se odlocila zadevo pogledat in ce bo vse tako kot mora tudi zadevo kupit. Komaj cakam. Drugace pa sem tudi jaz ze darila zavila, smrekica se bo delala v ponedeljek, ko dobimo na obisk dva soncka, ki se4 bosta ubadala s tem :). Meni pa je Bozicek prinesel NeoVin tablete in Magnesol user posted image ostalo pa pricakujem v aprilu ( najlepse darilce bo kr na kvadrat user posted image ). Ce se ne pisemo vam zelim vse naj naj z vasimi pikicami ( no niso vec pikice ) , veliko lepih praznovanj v krogu svojih najdrazjih. Skratka srece, zdravja in mnogo veselja v 2008.

pa pa

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
22.12.2007 18:50:01   
kekec in mojca
Hej,

res sem se začela poredko oglašati (mogoče je katera celo opazila user posted image ). Trenutno sem fejst zaposlena, zdaj pa pride čas, ko si bom za celih 12 dni lahko oddahnila.

Danes sem bila na pregledu za dojenčkov srček in tokrat je bil zraven tudi ati. Kardiolog je rekel, da sicer zaenkrat ni nič videti, da bi bilo kaj narobe, moram pa priti še čez en mesec enkrat, ker bomo imeli kontrolo zaradi slabše vidljivosti.

Je pa našega atija mučila radovednost in je - seveda - pogledal med nogice, ko se je naše dete obrnilo, pa je videl, da med nogicami ni lulčka (no, jaz sem bila prepričana, da sem ga videla), zdaj pa sva spet na začetku, ko ugibava, kaj imamo. user posted image Vesela sem, da ne veva... ker bo potem aprila presenečenje toliko večje.

A je že bila pri aprilčicah debata o paketih za novorojenčka? Ne ljubi se mi gledat za nazaj, ker je preveč strani. V glavnem, meni se zdi dobro, da si bomo pakete lahko sestavljale same preko e-maila. Posebej sem navdušena nad jajčko maksi cosi in nad previjalno mizico, ki sva jo ravno hotela kupit... Vendar to dvoje skupaj stane več kot pa 250 €... tako da bomo morali izbirati med eno ali drugo.

Hotela sem vprašat, a si recimo barve pohištva in barve jajčke lahko izbiramo sami ali pa kar pošljejo, kar pride na vrsto? Ker če bomo slučajno imeli fantka, potem res ne vem, kaj bi izgledal v roza lupinici. Raje bi imela bolj nevtralne barve... Pri pohištvu pa tudi ne bi ravno lepo prišla bela komoda zraven cele sobe v barvi bukve...

Edino ena caka se mi zdi pri teh stvareh - recimo da vzameš denar (250 €), pa lahko kupiš te stvari v akciji... in prišparaš, pa lahko dobiš več stvari za enako ceno.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
22.12.2007 19:09:05   
Jo@n
Kekec in mojca, nekaj strani nazaj sem pisala, da je pri paketih sedaj novost, da lahko izbereš e-paket in si nabereš po svoji volj v vrednosti paketa. Ker sprašuješ za barvo previjalne, če se ne motim, je v BC do konca meseca akcija previjalnih, je znižana tudi od Lip Poljčane, ki je sicer v paketu za novorojenčke. Cena, ki je znižana je pa 166 EUR.

Tako da če skombiniraš, in v paketu vzameš lupinico, v akciji pa previjalno, prideš po mojem najceneje skozi.

Lp Joan

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
22.12.2007 19:47:19   
Ketrin
Čeeeer!

Enostavno ne morem brez vas!user posted image

NiLe, ja včeraj je bil možek na službenem prednovoletnem izletu! Danes pa je tudi rabil cel dan da je prišel k sebi! Oh, ta december bo naše možeke pokopal.... user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa seveda vse najboljšeeeeeeee! Upam, da je bilo lepo presenečenje in ste lepo praznovali!user posted image

Lubici, tudi tebi vse naj naj!!!!

Tasyo, čimprej odpravi tale prehlad, da se lahko potem še z večjim veseljem predaš prazničnemu vzdušju!user posted image

Kekec in mojca, sem te že nekaj časa pogrešala....Pa vedno pozabim napisati kje si!? user posted image No, važno, da si spet med nami! Ne skrbi, srček bo sigurno OK! Tale presenečenje kaj je med nogicami je pa tudi meni tko ..... romantično! user posted image

Joj, punce, tako lepo je brati, da si nobena od nas nič materialnega ne želi od dobrih mož! Samo da bo čimprej april in da vse naši user posted image privekajo zdravi na ta svet!!! To bo največje darilo kar ga lahko dobimo!!! user posted image

Trenutno čakam user posted image je šel v trgovino po pršutek....pa bova imela malo romantične večerjice ob olivah, siru, pršutku in seveda vinčku.... user posted image Jutri pa potujeva....in se vrneva v torek!

Lep zimski večer punce moje.... user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
23.12.2007 10:07:02   
NaTaŠa*
Pozdravljene souser posted image

Kako ste kaj?
Se moram kar pohvalt na hitrco, včeraj mi je soseda prinesla za darilo lupinco, pravi da je  za moj RD pa čeprav ga mam šele konec naslednjega meseca, ampak sj ni važn, darilo je darilo, an. Mi je rekla da bom dobila kr še nekaj stavri ker sem dostkrat  merkala njeno mlajšo hčerko, sploh je bila pa njena pupika rojene 2,5 meseca prej in je bila skos pri meni če kaj ni vedela, sploh pa ko ji je enkrat nehala dihat. Soseda pa je prav panična ker ji je prva hčerka umrla pri treh mesecih (smrt v zibki) no, hvala bogu je s to vse uredu.

NiLe- user posted image za tvojo hčerkico da ti je pomagala pečt piškote, in pa za bolniško. Aja sem se spomnila da si imela RD no vse najboljše pa velik sreče, zdravja, ljubezni, dnarja in pa da čimprej primeš svojegauser posted image v roke (da april pride čimprej).

Lubici- tudi tebi vse najboljše za RD

Ketrin- uživaj na Balkanu. Mene pa sam zanima kam greš to na Balkan oz. v ker konc?

Punce moje drage želim vam VESELE PRAZNIKE IN SREČNO NOVO LETO, DA SE VAM VSE ŽELJE IZPOLNEJO V LETU, KI PRIHAJA. UŽIVAJTE ČEZ PRAZNIKE PA NE PREVEČ ŽURAT DA NE BOTE V LETU 2008 POL POČIVALE oz. DA NE BO KAJ NAROBE Z VAŠIMI SONČKI.
Ker kot veste se po novem letu oz. začetek leta zače za nas user posted image zelo pomembno obdobje, ko bomo mogle počas že pripravljati stavri za naše sončke.

LEPE PRAZNIKE!!!

PA-PA

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
23.12.2007 15:34:24   
barby78
Ojla punce!

Mi smo še danes opravili zadnje nakupe.Sva z user posted image  komi najdla Hot wheels stezo,ki jo je tamali napisal Božičku. Sedaj pa še samo priprave na praznike.Ampak nič posebnega.

Nile in Lubici,vse naj,naj za rojstni dan user posted image user posted image .

Vse,ki pa se kam odpravljate med prazniki,pa uživajte kolikor se da. user posted image ( seveda to velja tudi za vse tiste,ki boste ostale doma-tako kot jaz.Tudi me bomo uživale,a ne?user posted image )

Lepo se imejte,se čujemo
PA-PA

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
23.12.2007 15:55:22   
NaTaŠa*
IZVIRNO SPOROČILO: violica_23

Pozdravljene souser posted image

Kako ste kaj?
Se moram kar pohvalt na hitrco, včeraj mi je soseda prinesla za darilo lupinco, pravi da je  za moj RD pa čeprav ga mam šele konec naslednjega meseca, ampak sj ni važn, darilo je darilo, an. Mi je rekla da bom dobila kr še nekaj stavri ker sem dostkrat  merkala njeno mlajšo hčerko, sploh je bila pa njena pupika rojene 2,5 meseca prej in je bila skos pri meni če kaj ni vedela, sploh pa ko ji je enkrat nehala dihat. Soseda pa je prav panična ker ji je prva hčerka umrla pri treh mesecih (smrt v zibki) no, hvala bogu je s to vse uredu.

NiLe- user posted image za tvojo hčerkico da ti je pomagala pečt piškote, in pa za bolniško. Aja sem se spomnila da si imela RD no vse najboljše pa velik sreče, zdravja, ljubezni, dnarja in pa da čimprej primeš svojegauser posted image v roke (da april pride čimprej).

Lubici- tudi tebi vse najboljše za RD

Ketrin- uživaj na Balkanu. Mene pa sam zanima kam greš to na Balkan oz. v ker konc?

Punce moje drage želim vam VESELE PRAZNIKE IN SREČNO NOVO LETO, DA SE VAM VSE ŽELJE IZPOLNEJO V LETU, KI PRIHAJA. UŽIVAJTE ČEZ PRAZNIKE PA NE PREVEČ ŽURAT DA NE BOTE V LETU 2008 POL POČIVALE.
Ker kot veste se po novem letu oz. začetek leta zače za nas user posted image zelo pomembno obdobje, ko bomo mogle počas že pripravljati stavri za naše sončke.

LEPE PRAZNIKE!!!

PA-PA

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
23.12.2007 19:46:20   
Isabellabina
Vsem user posted image lepo praznovanje Božiča ,naj vam prinese mir in srečo ,ter veliko razumevanja.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
23.12.2007 21:49:58   
kekec in mojca
Naj bo Božič v objemu topline, ljubezni in prijetnih trenutkov.

Kekec, Rožle (ati) in Mojca

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
24.12.2007 6:16:04   
zolika
Dobro jutro punce moje...da vam malce poreportiram kaj smo počeli čez vikend! Bilo je veselo: barvali smo od user posted image  sobico. Z mojim sva to "strokovno" izvedla - in nad rezultatom sva zelo zadovoljna! Zadovoljna je tudi tašča...tako,da potem je res OK!user posted image
Sva nabavila rdečeo bravo in z gobico "tapkala" na steno - potem pa sva nalepla še borduro z ivčkami, kužki, meuljčki, slončki,....in sobica čaka na pohištvo in uporabnika!user posted image

Drugače pa: sem sedaj v službi potem pa se začne veliki finale!Trgovina - nakup še zadnjih malenkosti - postavitev drevesa, jaslic,...in nato večerja - in daaaaaaaaaaaaaaaarila! user posted image

Tako,da časa za RR bo bolj malo zato Vam želim:
MIREN IN BLAGOSLOVLJEN BOŽIČ
IN NAJ VAM BOŽIČNO JUTRO
IZPOLNI ŽELJE, KI JIH SANJATE!
VSE LEPO!

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
24.12.2007 7:49:45   
tasyo
Dobro jutro!

Ja, med temi prazniki bo pa bolj zatišje tukaj gor, kajne... Veliko vas odpotuje, druge bomo uživale doma z najdražjimi.

Skratka, naš vikend je minil v znamenju čajčkov in robčkov, ampak danes sem malo boljše, upam da bo do večera že super! Sem pa bolj kot ne kar počivala, ker nisem imela energije za nič drugega. Še po tel. se nisem mogla pogovarjat...

No, pa da ne bom dovgovezila - Vsem želim lepe praznike, čudovit božič in naj vam dobri možje prinesejo samo veselje!

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
24.12.2007 7:57:03   
sasy20
Vsak dan je novi čas za sanje,
za male in velike želje,
za smeh, radosti in veselje,
vsak dan pot naprej nas pelje.
Naj bo ta pot mirna, lepa in srečna.
Vesel Božič in srečno ter mirno 2008.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
24.12.2007 8:52:10   
sinskaT
Danes bom kratka in jedrnata, ker me čaka še milijon opravkov (kot vsako leto - tik pred božičnim večerom).
Vsem želim mirne in ljubezni polne praznike, veliko sreče in lepih trenutkov v novem letu!user posted image

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
24.12.2007 9:09:57   
Lubici
Hvala vsem za čestitke za r.dan.

To so res lepi dnevi, čeprav se leto izteka in vedno znova ugotavljamo kako hitro je šlo mimo nas. Ampak drugo leto nas čaka aprila veliki dogodek, za nekatere prvi za druge pa že drugi ali več... Vseeno nekaj posebnega in najlepšega kar smo si lahko želele.

Vsem vam in vašim družinicam in bližnjim želim, zadovoljstva in iskrivih pogledov poln božični večer!

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
24.12.2007 9:55:21   
barby78
Ojla!user posted image
Vidim,da ste vse dobre volje.In tako je tudi prav,saj je danes Božični večer!user posted image user posted image user posted image
Pa sneg tak lepo naletava,prav čarobno je zunaj.
Kako hitro bo april.Pa se mi zdi,da smo komi tedne začele štet,sedaj pa smo že čez polovičko.JUPIIIIIIIII!!!
Sva zjutraj z user posted image  gledala,kak naša pikica telovadi.Je blo prav smešno,ampak fajn za videt,kak je trebuh skakal gor,dol,sem in tja.Grem še francosko do konca zrihtat,pol pa še mal pospravit.Mogoče pride kak obisk,drugač se bomo pa kar samo stiskali na toplem.In pa seveda našuser posted image .

Se čujemo,LP

Najlepši dnevi,so majhni kot škratki-
kar naprej rastejo,
a so vedno prekratki.

Vesel Božič in srečno,predvsem pa zdravo Novo leto 2008,
želi Barby

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Lubici)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
24.12.2007 10:41:30   
Majček28
Drage moje nosečke,

tudi z moje strani nekaj lepih želja in ker je bila tudi moja želja letos tako velika kot vaša, me je Božiček obvestil, da zaradi velikega povpraševanja, nepredvidljivih vremenskih razmer, težko prevoznih poti in zaradi same občutljivosti vsebine, bo paketek dostavil v aprilu! user posted image

Ker vem, da čas hitro beži, da se Zemlja hitreje vrti, da so tedni vedno krajši in dnevom primanjkuje ur, bo april kmalu pred vrati in izpolnila se bo tudi moja, vaša, naša skupna želja, da se bodo vsi prekratki dnevi napolnili z novim upanjem v jutri in neizmerno ljubeznijo, ki jo premore samo mama.

Lepo praznovanej, veliko toplih objemčkov, veliko skakanja v trebuščku in nežnosti svojih user posted image

Včerajšnji dan so le sanje, jutrišnji le vizija.
      Vendar vsak dobro preživeti dan,
                                                     spremeni sleherni včeraj v sanje o sreči
                                                     in vsak jutri v vizijo upanja.
user posted image  Maja

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
24.12.2007 12:25:38   
simvir
Lep božični pozdrav še z moje strani!

Jaz sem danes še v službi, smo vsi računali, da bomo lahko šli ob 13h domov, pa ne vem če bo kaj iz tega. Bom pa verjetno vseeno šla pred 15h domov.
Saj delamo tako skoraj nič ne, tako da mi ni težko biti tu. Bom pa zdaj do 3. januarja doma in mi bo prav pasalo.

Včeraj sem imela pester dan, sem skoraj cel dan pekla - potico, piškote in eno skutno pecivo in mislim, da bo za letos kar dovolj. Sem se pa po koncu peke še komaj premikala, tako me je vse bolelo, ampak za božično vzdušje mi ni problem nekaj narediti. Zvečer sem pa še darila zavila, tudi meni je to prijetno opravilo. Drugače imam doma vse ostalo porihtano, tako da pripravim danes le še večerjo.

Zdaj pa še nekaj dolgov:
Nile in Lubici vse najboljše za rojstni dan, upam da sta lepo praznovali in da se vama izpolnijo vse skrite željeuser posted image user posted image
Pa Nile še user posted image podaljšanje bolniške.

Ketrin upam, da uživaš na Balkanu.

Tasyo
super da si bolje, upam da dokončno preženeš tvoj prehlad.

Vsem hvala za lepa voščila. Zdaj sem pa še jaz na vrsti, ker ne vem koliko se bom zdaj kaj oglašala.

Vsem vam in vašim najbližjim želim lepe božične praznike, v novem letu pa nas aprila tako čaka najlepše darilo.

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
24.12.2007 14:14:53   
NiLe
Danes je angel dobil sporočilo,
naj vas poljubi,poboža prav milo,
naj vam srečen Božič želi,
ob vas stoji
in skrbno varuje vaše poti.

Spi, dete, spi!

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
24.12.2007 15:35:22   
Tanja555
Drage sonosečkeuser posted image ,

tudi z moje strani vsem želim vesel Božič in srečno novo leto 2008, veliko ljubezni in medsebojnega razumevanja in predvsem, da bi bili naši zakladki, ki jih nosimo pod srčkom zdraviuser posted image !

Nile in Lubici, vse najboljše!!!user posted image

Tanja

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......