Ketrin
|
Hej, hej klepetulje! Sem imela tolk za povedat, ko sem vas brala, zdej pa se nič kaj dosti ne spomnem.... Skratka čestitke za vse dobre novice, za vse in ! Glede poroda: Jaz bom rodila v LJ in brez vsega.... Več kot toliko pa še ne razmišljam o tem ker res nima časa... Se pa popolnoma strinjam z Roberto. Ven mora priti, tako ali drugače...malo bomo pa že potrpele, ne? Glede miklavža: jaz sem letos dobila polno mandarin in sladkarij. Se je pa letošnji miklavž malo razdal in sem dobila vzglavnik Dormeo! In zdaj že dva dni bolje spim.... Hvala Miklavž! NiLe bravo!!!!!!!!!!!!!!!!! No, pa še poročilo od včeraj! Bili smo na MF! Vse je odlično! Bejbi raste in se debeli! Veliki smo že 21 cm! Je pa toko poziral, da je blo prav smešno. Videli smo vse, odprta/zaprta usta, nosek (še luknjice v nosku), očke (kako je zapiral/odpiral veke), rokice, prstke, rebra, hrbtenico, želodček, možgane, srček, sečni mehur, kolenčka, stegnenico, stopala... Skratka vse kot mora biti!!! Pravi dojenček že izgleda! No, kot sem že napovedala je spol našega in bo tako tudi ostalo do poroda! V Trstu pa..... ajoj, spet nakupila polno cunjic in to za 50 EUR! Se splača! Seveda sem kupovala zase, nekaj pa sem kupila tudi ! Za bejbija pa nisem nič kupila, se mi zdi še przgoda, oz. dokler ne uredim sobice ne bom nič kupovala, ker nimam kam dat..... Je pa brez veze, da kupim in mi potem leži 2 mseca v košu za umazano perilo.... Tko da: mi nimamo še nič za dojenčka! Bomo itak spet vse zadnjo minuto.... Pri nas je vedno tko,,,smo skoz na ful speed! Nič, ne vem kaj naj še napišem, razen to, da je danes peeeeeeetekkkk! In da je bil ta teden noooooor! Še 14 dni in počitnice!
|