|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
7.12.2007 9:49:08   
Calena
Jutro aprilčice,

Najprej čestitke vsem za uspešno MF in user posted image  ali user posted image ; važno je, da bodo otročički zdravi in da se lepo razvijajo.

Glede EA sama nimam izkušenj; sem pa bila v 1.user posted image  na posvetu v Postojni in podpisala za papirje, potem so se pa začele komplikacije, tako da sem rodila v Ljubljani. Tudi tam sem podpisala vse papirje za EA po posvetu z anesteziologinjo, a mi je žal niso mogli dati, ker se je moji user posted image  že zelo slabo godilo v maternici in niso vedeli ali bo potreben urgentni CR. No na srečo sem rodila čisto po naravni poti.
Zdaj pa o EA še nisem razmišljala, se pa slišala od kolegic, da toplo priporočajo in da so bolečine res zelo majhne. Baje samo prvi dan malo bolj glava boli...
Sicer imamo pa še čas za razmislek..

Sicer  sem včeraj spet imela GP, pa je bilo vse ok, naslednjič pa ga imam 27.12.. Sem ful vesela da imam tako skrbno G.

Tudi nas je Miklavž že obiskal in razveselil s sladkarijami, danes pa imamo še Miklavža v očkovi službi. Lana se
že zelo veseli.

Sicer pa glede zaprtja meni zelo pomaga pitje mlačnega ali toplega Donata na tešče in jogurt Activia s suhimi slivami ali figami..

Zunaj se že kaže sonček, ki obeta lep dan.

Vsem želim obilo dobrega počutja in en lep vikend!

Calena

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
7.12.2007 9:59:46   
scorpiogirl
Pozdravljene, bejbe user posted image
bravo za super opravljene preglede user posted image user posted image user posted image  pa bo očitno tudi kar nekaj user posted image  med aprilčki user posted image  za naše dete sem skoraj prepričana, da je user posted image  (pa ne vem, zakaj sem tako sigurna) ... pa upam, da drug teden ne misli skrivat user posted image  če ne bomo videli ... potem se mogoče odločiva za 3D (zdaj se malo lažje za kaj takega odločiva, ker sta dve plači in ne samo ena), drugače pa ne.
tudi mi smo v sredo dopolnili 20 tednov, tako da smo na pol user posted image user posted image user posted image  
pa včeraj sem bila v šopingu (je bil user posted image  ful vesel, ker mu ni bilo treba it zraven user posted image  sem šla z eno kolegico), je bilo treba v Qlandijo pogledat ... v CA (majo res veeeeeeeeeelik nosečniški oddelek ... celo eno stojalo nam privoščijo user posted image ) sem dobila en pulover (ni za user posted image , je pa malo daljši, ker mi je že vse tako kratko) pa eno user posted image  majčko ... se ji nisem mogla upreti ... z nogicami in napisom Kickin' baby user posted image
pa kar vleklo me je povsod na oddelke za tamale in sem se komaj zadržala, da nisem nakupila še kakšnih cunjic za našega user posted image  user posted image  pa jih bom ogromno dobila, ampak bi vseeno kar kupila kaj cortkanega ... sploh v HM sem videla takooooooooo dobro majčko ... z bobni in napisom Do you think I'm loud user posted image  pa sem bila karakter, nisem popustila pa odšla z njo domov user posted image

fajn se imejte, čvekajte še naprej ... čeprav potem komaj dohajam user posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
7.12.2007 10:10:45   
NaTaŠa*
Pozdravljene aprilčice!

Se še jaz malo oglasim. Včeraj sem imela tako hud glavobol da sem probala bit čim dalj brez kakršnih koli tablet ampak ppol zvečer mi že ni ratal več in sem spila polovico Lekadola oz. Dalerona. Tako da je minil in sem mlahko umiru zaspala.

Vidim da se že pogovarjate o porodih in o anelgetikih med porodom EA in U. Jaz bom šla čist brez usega. Sem rekla da grem prvič brez česarkoli. Imam visok prag bolečine in mislim da mi bo ratal. Sj k bom pa na prsa dobila user posted image  bo tako ali tako use pozabljeno. Čeprav me ena prijateljica prepričuje da nj uzamem EA da je velik bolje in manj bolečin sem se odločila brez. Sem pa rekla da bom šla na tisti sestanek za EA čisto informativno, tako da vidim kaj pravijo oz. predlagajo anesteziologi. Drugače sem pa rekla brez, mogoče se pa pri naslednjem odločim za EA ali pa kj drugega.

Kar se tiče popustov pa mislim da nekje že imajo miklavževe popuste, pa pol bojo božičkovi,... Ampak mi je ena prijateljica rekla da naj bi od 7.1.2008 začeli za popusti za otroška oblačila in da naj bi biu popust kar do 50%. Midva z mojim user posted image  sva videla v Championu eno full cortkano bundico (55evrov) ampak je rekla prodajalka da nj prideva po novem letu da bo 50% ceneje tako da greva takrat po bundico. Vzela bova mal večjo da jo bo lahko pol nosil/a. Voziček pa greva najverjetneje iskat zj konc meseca ker user posted image  in moj ati dobita božičnico in ga gremo iskat, jupi.......... Komaj čakam!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse dobro opravljen MF in GP, super da so se začele tudi user posted image  mal kazat.

Vse tiste ki pa imate danes pa velik sreče pa čimprej poročajte.

LEP DAN ŠE NAPREJ PA ČEPRAV JE OBLAČN.

PA-PA

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu Calena)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
7.12.2007 10:13:27   
NaTaŠa*
Aja sem pozabila napisat da sem dopolnila 23t in vstopam v 24t, kar pomeni da imam naslednji petek že celih 6 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image .

PA-PA

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
7.12.2007 10:43:32   
barby78
Ojla!
Mene pa neki zanima,če mi lahk kaj pomagate.
Baje da bo pri nas na firmi letos 13.plača.Pa me zanima,če sem jaz tud upravičena do nje,glede na to da sem že od avgusta na B.user posted image
Sam po moje bi do plače mogla bit,prej bi rekla,da mi ne bi izplačali nagrade,oz.božičnice.
Kaj ve mislite?

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
7.12.2007 10:46:03   
Ketrin
Hej, hej klepetulje! user posted image

Sem imela tolk za povedat, ko sem vas brala, zdej pa se nič kaj dosti ne spomnem....

Skratka čestitke za vse dobre novice, za vse user posted image  in user posted image ! user posted image

Glede poroda: Jaz bom rodila v LJ in brez vsega.... Več kot toliko pa še ne razmišljam o tem ker res nima časa... Se pa popolnoma strinjam z Roberto. Ven mora priti, tako ali drugače...malo bomo pa že potrpele, ne? user posted image

Glede miklavža: jaz sem letos dobila polno mandarin in sladkarij. Se je pa letošnji miklavž malo razdal in sem dobila vzglavnik Dormeo! user posted image user posted image  In zdaj že dva dni bolje spim.... user posted image  Hvala Miklavž! user posted image

NiLe bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

No, pa še poročilo od včeraj!
Bili smo na MF! Vse je odlično! Bejbi raste in se debeli! user posted image  Veliki smo že 21 cm! user posted image  Je pa toko poziral, da je blo prav smešno. Videli smo vse, odprta/zaprta usta, nosek (še luknjice v nosku), očke (kako je zapiral/odpiral veke), rokice, prstke, rebra, hrbtenico, želodček, možgane, srček, sečni mehur, kolenčka, stegnenico, stopala... Skratka vse kot mora biti!!! user posted image  Pravi dojenček že izgleda! user posted image

No, kot sem že napovedala je spol našega user posted image user posted image  in bo tako tudi ostalo do poroda! user posted image

V Trstu pa..... ajoj, spet nakupila polno cunjic in to za 50 EUR! Se splača! user posted image  Seveda sem kupovala zase, nekaj pa sem kupila tudi user posted image ! Za bejbija pa nisem nič kupila, se mi zdi še przgoda, oz. dokler ne uredim sobice ne bom nič kupovala, ker nimam kam dat..... Je pa brez veze, da kupim in mi potem leži 2 mseca v košu za umazano perilo.... user posted image  Tko da: mi nimamo še nič za dojenčka! Bomo itak spet vse zadnjo minuto.... Pri nas je vedno tko,,,smo skoz na ful speed! user posted image

Nič, ne vem kaj naj še napišem, razen to, da je danes peeeeeeetekkkk! In da je bil ta teden noooooor! Še 14 dni in počitnice! user posted image user posted image

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
7.12.2007 10:46:56   
Ketrin
Aja, pozabila! Tosja, naslednji pregled imam 7.1! Prej moram pa v laboratorij spet dat kri in vodo!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
7.12.2007 10:48:47   
Ketrin
Barby, mislim, da morajo 13. plačo dobiti vsi ali nihče! Če se delodajalec odloči da bo dal 13. plačo, jo mora izplačati vsem zaposlenim.... Ne more enim ja drugim ne.... da si jo eni zasližijo bolj kot drugi pa je itak jasno in v vsakem podjetju je tko.... user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
7.12.2007 11:34:09   
tasyo
Ketrin, saj si zaslužiš mal zapravljanja, ko si pa tako pridna v službi! Pa čestitke za tako lepo opravljeno morfologijo! user posted image

Barby, tudi jaz menim, da bi morala dobit 13. plačo, če jo dobijo vsi, saj si v delovnem razmerju. Ampak že večkrat se je izkazalo, da moja kmečka logika pri plači odpove... tako da se ne zanašaj name.user posted image

Sinska, uživaj v vikendu! Aja, sem hotela komentirat, da je pri nas isto - jaz se lahko razčetverim, pogovarjam s pikolinotom, božam bušija in kaj vem kaj še, pa me še vedno brca. Ko pa oči položi roko na trebuh, se pa čisto takoj umiri. Pravi čudež. Se hecava, da je sigurno punčka, ker je že zdaj očitova mazica... In je moj takooo srečen!

Evo, jaz sem danes spekla še navadne mašinske kekse, da bo nekaj zaloge pri hiši (se moram lotit, kadar se mi glih da), zdej pa se grem zrihtat za šoping. Verjetno se bom javila šele v nedeljo. Upam da me cotke v h&m ne bodo premamile...

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
7.12.2007 11:35:07   
tasyo
ups, sem pozabila user posted image  - lep vikend vsem!

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
7.12.2007 11:39:38   
tasyo
Aha, sej vem, da sem nosečniško pozabljiva...
Lepa posadka, ti zbiraš recepte za kekse, kajne? No, tokrat za te navadne (jih nečak takooo rad zoblje):
70 dag moke, 30 dag sladkorja, 30 dag margarine, 4 jajca, vanilin sladkor, 1 pecilni in limonina lupinica. Vse zmešaš, potem pa oblikuješ kekse po želji - na testomat, modelčke... Jaz včasih polovici mase dodam malo kakava in so potem lepo pisani, ali pa je pol čokoladnih. Pečem na 180 st. 15-20 min,oz. dokler niso lepo zlato rjavi. Bolj enostavno že ne gre, kajne?user posted image

Zdaj se mi že malo mudi, za orehove kroglice napišem drugič, če bo katera želela, da se ne vsiljujem....

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
7.12.2007 11:41:32   
Ketrin
Tasyo, hvala! user posted image user posted image user posted image

Tudi ti si privošči dober šoping, ker si tudi ti pridna! Vse smo pridne! user posted image

Lep vikend nazaj! user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
7.12.2007 13:37:30   
zokica
Pozdravljene! Moj srček je že pred eno uro odšel v službo, pred nekaj minutami pa je ravno začelo deževati.user posted image
No, jaz sem zdaj v 20. tednu, pa ne vem (ker je to moja 1 nosečnost), ali so bile to , kar sem čutila brce. Morala bi začutiti prve premike okrog 24.11., ampak ni blo nič iz tega, zdaj pa sem mogoče enkrat ali pa dvakrat na dan čutila takšne čisto nežne dotike - za sekundo, pa ne vem, če je to to ali ne.
V sredo imam morfologijo in komaj čakam, da vidim, če je vse v redu, ker sem že tak živčna.user posted image  Kolikor sem zasledila, ste že vse poročale o brcah, pri nas pa še je tema party!!!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
7.12.2007 14:00:43   
sky77
Barby tudi če si na bolniški ali na porodniški ti pripada regres in božičnica. Če jo delodajalec da, jo morajo dobiti vsi, brez izjem.

Zokica to so brcike. Jaz sem v prvi nosečnosti najprej mislila da me kaj napenja, potem pa ugotovim da so to brcike. Imamo pa mi sedaj kar enega velikega ragrajača v trebuhu, ki zelo rad skače po mehurju. Kaj šele bo user posted image

Lep dan še naprej, pa čeprav pada dež

(odgovor članu zokica)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
7.12.2007 14:30:17   
simvir
Ketrin user posted image za pregled in nakupe.

Tasyo ti kar napiši še kakšen recept, ko se ti bo dalo. Ko bom imela kaj časa bom še jaz napisala kakšnega, pa bomo tako dobile kakšne nove ideje.

Zokica jaz tudi mislim, da so to brcike, počakaj še par dni pa boš bolj prepričana.

Nič punce, jaz grem zdaj počasi iz službe, vam pa želim lep vikend in čim manj dežja.
Pa pobožajte svoje trebuščke.

lp

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
7.12.2007 14:36:49   
Ketrin
Punce, hvala za čestitke!

Jaz tudi počasi krenem iz službe, ker se nam je začel kolektivno mešat....se vsi kr neki režimo (mam prov solze v očkih), pa sploh ne vem zakaj, k ni sploh nč smešnega..... user posted image

Lep vikend, se pišemo v ponedeljek!

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
7.12.2007 14:47:00   
zokica
Barby, če dobijo, dobijo vsi delavci.No, na naši firmi lahko sanjamo o 13. plači in o božičnici, ker še niti vsega regresa nismo dobli. Do 15.11. bi nam še morali dati zadnjo tretjino regresa ampak ni blo nič iz tega. Tako, da punce bodite srečne, če kaj dobiteuser posted image
No, sicer se ne moremo primerjati  s plačami naprej od MB, ker je tak že na splošno znano, da imamo v pomurju najslabše plače. Čeprav smo lani imeli zelo veliko dela in je direktor za kopalnice, ki smo jih delali za Nizozemsko, pokasiral mastne dnarce, delavci tega nismo občutili na računu.user posted image
Je pa res žalostno, da jaz dobim za cel delovni mesec s potnimi stroški in malico okrog 430 evrov. Po eni strani pa nekaj je več kot nič. Če gledamo, da se moj srček vsak dan vozi v Maribor (50 km) in dobi 3x večjo plačo kot jaz.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
7.12.2007 14:53:38   
Majček28
Blagor enim, ki že odhajate iz službe, jaz imam pa dons popoldansko in bom tuki do 19huser posted image
Pa bi bla tko rada doma pri mojmu user posted image , ki je bogi doma pa 2 dni po operaciji pruha. No, sej ne vem, če ni boljš bit v službi ker je kar mal tečko pa naveličan vsega lažanja. Sej vesta, ko so moški mal bolančkani so kot mali otroci user posted image user posted image user posted image

Uživajte v vikendu, pa če bo dons kateri še dolgčas nej kaj napiše, da bom lažje dočakala konc šihta.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
7.12.2007 16:31:30   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image ojla klepetulje...

tasyo - user posted image za dobre piškote; na šopingu pa max. uživaj! user posted image

maja24-2
- verjetno si danes opravila vsaj mali nakup...zdaj pa se že z Laro cartkate... user posted image

sasy
- bogica...tud mene občasno boli križ; sploh če veliko sedim, proti večeru...

sky77
- glede krvavenja dlesni pri umivanju zob ti toplo priporočam obisk zobozdravnika. Tud sama ga že 1 mesec kličem user posted image . Med 4. in 6. mesecem je obisk piporočljiv.
Jaz težav s krvavitvijo nimam odkar uporabljam zobno pasto Sensodine pro namel...za občutljive dlesni...  user posted image vredna svojega denarja. Včasih je v Mullerju znižana, drugač pa okol 5 evr.

barby78 - znižanja so že, predvsem sedaj je bilo Miklavževo. Drugače pa od 07.01.2008 user posted image user posted image user posted image
Sem pa jaz že v okaidu kupila majčko znižano za 50% user posted image user posted image user posted image

sinskaT - čestitke za polovičko user posted image user posted image user posted image user posted image

scorpoogirl
- uživaj v nakupovanju...A niso vse stvari nesramno lepe...

Ketrin - user posted image user posted image user posted image za MF in seveda za user posted image Sam da je vse OK! user posted image

zokica - mislim, da so bile to brcike user posted image user posted image user posted image , pa verjetno je tvoj user posted image bolj nežne sorte, pa se sploh nisi zavzela user posted image
Naj te MF pomiri! user posted image

user posted image user posted image user posted image naš user posted image je včeraj dobil od babice Miklavževo darilo!!! user posted image user posted image user posted image Dva krasna kompletka.
Povejte, a tud vam čas tako zelo beži... meni se zdi, da je ponedeljek, pa je že vikend...pa spet...Res hitro mineva!
Naslednji teden grem v laboratorij...upam da bo vse bp! user posted image

Glede poroda se še ne obremenjujem...še to ne vem kje roditi user posted image
Drugače pa sem sploh bolj pristaš - naravnega poroda user posted image
Trebuh se mi je kr fajn povečal, oblačenje nogavic je že pravi podvig user posted image da o pedikuri ne govorim... user posted image
Moja linea negra se ne spreminja - ostaja na črti, kot bi jo potegnil s svinčnikom user posted image prsi pa imam ful prepredene z žilami - pa ne kaj strašno povečane...

Počutje je user posted image , najlepše mi je, ko se user posted image odloči, da bo mal telovadil...predvsem opažam, da ima zelooooooooo rad glasbo user posted image
Jaz sem sploh večino časa user posted image Me je user posted image res polepšala in spremenila user posted image

Pridno božajte bušije...lep vikend!
Jazuser posted image - Mi3 je gremo jutri na 5. rojstni dan user posted image od sestrične! user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
7.12.2007 16:32:44   
NiLe
Ojlaaa, aprilčice ... čeprav je zunaj tako smotan, meglen, zamorjen dan, je zame danes sijalo sonce, saj sem končno spet videla našo user posted image in sem prav uživala user posted image . Pravzaprav smo uživali user posted image , starejši sin (star 6,5 let) in jaz. No, malo smo se načakli, ker sem imela MF v porodnišnici in sem prišla na vrsto 1,5 ure po dogovorjeni uri. Sinu se je že malo user posted image , je bil lačen, pa žejen, pa zdolgočasen ... KO smo prišli na vrsto pa se je začel šov: sin v pričakovanju, kaj bo videl in ko je zagledal našo user posted image na ekranu mu enostavno ni zmanjkalo vprašanj ... no, ker imajo trenutno v lj. porodnišnici na preizkušnji nov, sodoben UZ, je G preklopil na 3D in pokazal obrazek, takrat je moj sine samo izustil: "Uuuuaaaauuuu...!" Pušenjak se je samo smejal user posted image . V glavnem, vse je OK, user posted image tak kot mora biti, vse vidno, malo je bil v čudnem položaju, tako da je s težavo pregledal, kako je s srčkom, ampak na koncu je vse super user posted image user posted image . Za konec pa še spol: jap, imeli bomo še eno user posted image !!!! S seboj sem imela tudi CD, pa Pušenjaku ni uspelo posneti, ker je UZ nov in še niso uspeli vsega proučiti user posted image

Tako, sedaj pa bežim... komentiram vas naslednjič!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
7.12.2007 16:43:50   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image NiLe - za  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
7.12.2007 16:50:36   
maja24-2

No mi smo iz MZ IN NE BOSETE VRJELE NAŠI user posted image  JE ZRASTELuser posted image  očka je bil tako vesel da je jokat začel skratka še en fantek več med aprilčicami drugače pa vse bp.
Sva šla potem v Celovec in morm rečt da ima C&A res veliko, lepo in poceni cotke za naše user posted image  sedaj bo treba pa res šopat 
se vam še kaj javim

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
7.12.2007 17:01:54   
NaTaŠa*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za dobro opravljene MF in pa za šopinge.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  NiLe za user posted image  in pa maja24-2 za user posted image

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
7.12.2007 17:06:58   
Majček28
maja 24-2: moj možek tud upa, da bo naši user posted image  še kaj zrastel. Je zadnič ginekologinji reku, da je sigurno user posted image  ampak, da ima tko majhnega lulčka, da se ga še ne vid!!!! Upanje umre zadnje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
7.12.2007 19:21:32   
kekec in mojca
Glede spola, našemu ta prvemu je lulček zrastel šele v 7. mesecu, prej je tudi bil punčka! user posted image

Drugače pa, joj, koliko napišete, sploh ne uspem vsega prebrat. Danes mi je prvič otrdel trebuh in to kar dvakrat. A že kateri zatekajo noge? Meni so včeraj in danes, popoldan sem si pa privoščla dveurni spanec in o zatekanju ni več sledu. Me pa še peče zgaga, ampak tu Donat kar pomaga. Edino te slabosti, ki so se spet pojavile, te so še zoprne... Pa utrujenost.

Prvič sem rodila brez EA, razen neke injekcije proti bolečinam, ampak ne vem, kaj je tisto bilo, ker mi pomagalo ni nič, samo še bolj mi je bilo slabo in mi je šlo na bruhanje. Saj ni bilo tako hudo, ampak tokrat pa se bom šla zmenit za EA... ker zdaj vsaj vem, o čem se odločam. Ampak je res, ni tako hudo, da se ne bi dalo zdržat brez pomirjeval in protibolečinskim injekcijam... user posted image

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......