NiLe
|
Dobro jutro ... če čez teden ne uspem pripraviti kavico za vas, ker ste nekatere tako pridne in zgodaj vstanete, vam pa saj nedeljsko kavico postrežem, čeprav je ura že pol enajstih. Sicer pa, vstala sem šele pred pol urce, ker sva z možem sama ... najina sončka sta prespala pri mojih starših in sva to seveda izkoristila ... drugače bi bila auf že ob 7h !!! Prav neverjetno mirno in tiho je v stanovanju . No, ko pride pa naš na svet, bo pa takega razvajanja za nekaj časa konec. Ampak bo pa tudi lepo. Meni so bila jutra, ko sta se oba podojila in zadremala nazaj ... nekaj najlepšega ... če nisem bila zaspana sem ju samo opazovala, kako lepo spita in bila presrečna za zakladek, ki leži ob meni Lubici, spraševala si za vražo glede brcik in datuma poroda. Teh vraž boš najbrž slišala še ogromno ... ti pa povem mojo izkušnjo ... rodila sem točno na isti datum oz. dan, kot sem opravila test nosečnosti - sicer sta bila oba rojena v 38. tednu. Aja, pozabila sem pohvaliti tvoj plašček. A ga že imaš? Jaz že imam bel plašček od prej, tako da ne bom kupovala spet belega. Scorpiogirl, bravo za tvojega tasta in taščo ... lepo darilo! Barby78, kako so uspele koline? Meni je to boleča izkušnja, ko smo bili na kolinah, ko sem bila še majhna in ne bom pozabila tistega cviljenja, preden so prašički odšli pa pa. Majček, tebe so si pa ornk privoščili in te šetali gor in dol. Upam, da si bolje in da je kašelj že preteklost. Kaj je pa s tem vremenom ? Človek bi misli, da je APRIL - toplo, sonce, dež, sonce, dež ... in ne november. Preživite lepo nedeljo ... glede na vreme, se boste oz. se bomo stiskali kar doma in uživali