|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
19.11.2007 11:39:53   
tosja

user posted image user posted image user posted image Pozdravljene čvekice!

Čez vikend sem se potepala... je bilo prijetno in lepo. user posted image

Včeraj pa me je začel mučit modrostni zob user posted image Že dobrih 6 let mi lezejo ven...nimajo dovolj prostora... user posted image in pol boli uho, pa grlo... user posted image
Dans je že boljše, sem pa ponoči slabo spala.
Včeraj mi je priteklo prvo mleko user posted image nisem mogla verjet, da tako hitro... user posted image user posted image user posted image
kekec in mojca - tud tebi! user posted image

simvir - če se ne motim si ti omenila otrdevanje tebuha - tud men se je že zgodilo... Prav smešen filing...user posted image

Ketrin - kjeeeeee siiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???

Sam še to bi napisala glede mojega razumevanja posta... pa hormonov... user posted image
 - Se mi zdi, da me hormoni ne zdelujejo tako zelo.
- Na čist preprosto vprašanje, ki je bilo zastavljeno sem odgovorila.
- RR je javen forum, tako da vsak lahko pove svoje mnenje.
- Je pa res, da se  glede bolniške velik piše po RR - mišljenja so čist različna...user posted image

Jaz sem pač povedala svoje mnenje oz. sem odgovorila na vprašanje.
Če ne bi imela težav me G zagotovo ne bi dala v bolniško!!!
Pa tud kot kreganje nisem razumela tega, kar sem odgovorila Darji, kot ste ene zapisale. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: maja24-2

Bolniška kako je s tem jaz od 16.11 nisem več breme delodajalca, sedaj pa čakam odločbo pa me zanima kdaj naj bi jo dobila in kako je potem z bolniško preko ZZSja kdo javi TRR ... a gre to vse prek delodajalca.

Maja odločbo pričakuj v teh dneh. user posted image Pa vse uredi delodajalec, tako, da ne skrbi...nobenih nepotrebnih poti!!!

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
19.11.2007 11:46:31   
zolika
ojla punce...vidim, da ste se razgovorile da je kaj! user posted image  Saj prav...tako si krajšamo čas..kaj ne?

Vidim, da iščete in debatirate o bundah? Jaz sem si jo kupila že septembra...ampak sem vzela eno številko večjo kot običajno - pa je OK! Tako,da smo pripravljeni na zimo! user posted image

Tudi sama moram priznat da sem bila na H&Mjem v CE zelo razočarana...no, tud v A ni kaj boljši - jaz zase dosti prej najdem stvari v C&Aju - ali pri nas ali v A. Tako,da...

V soboto sva z možem debatirala o sobici za najinega user posted image  ...barve sva dorekla - so nevtralne - ne glede na to kaj nosim pod srcem...in sva se odločila da med prazniki sobo popleskava in nalepiva borduro. Da potem v novem letu počasi začneva opremljat...vsak mesec nekaj - da slučajno ne bankrotirava...user posted image

Nič...sem danes doma - grem namreč v laboratorij - te pa dela samo popoldan - tako,da sem si fraj vzela!

Lepo bodite!

Lep teden!

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
19.11.2007 11:53:20   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: zolika

Nič...sem danes doma - grem namreč v laboratorij - te pa dela samo popoldan - tako,da sem si fraj vzela!

A greš kri za toxo dat???

Mene še to čaka...sam moram bit zjutraj do 7:30 (najkasneje), zaradi "cukr" testa... user posted image user posted image user posted image

Naj bodo izvidi 1A! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
19.11.2007 11:57:51   
NiLe
Hojla aprilčice ... uf, danes je pa tak smotan, turoben dan ... se mi totalno nič ne da. Ta vikend ste bile pa ful pridne, kar se pisanja tiče user posted image user posted image user posted image

Dobrodošla dvojna nosečka, katka28 user posted image

Ketrin, kje si se pa ti izgubila?

Bunda: jap, izbira za nosečnice je slaba ... jaz zaenkrat še zapnem svoj plašč in bundo, ampak ne bo za dolgo. Kaj bom pa nosila kasneje, pa nimam pojma.  Lubici, a imaš mogoče link od tiste jakne od Neckermana? Mislim, da sem nekaj gledala, samo ne vem, če je to ista. Aja, pa trebušček imaš še čisto majčken ... fletno.

Pa da imamo dve zdravnici - Tasyo in Darjo33 med nami je tud fino. Bomo lahko kaj povprašale, če bomo imele težave.

Tosja: a tebi je pa že mleko priteklo? Jaz imam tud take još..., da ne vem kaj bo šele, ko bom rodila. Se mi zdi, da v prvih dveh nosečnostih ni bilo tako. Joj, naj te modrostni zob ne matra preveč.

Resnično srečna: a danes greš na telovadbo? Jaz sem razmišljala, da bi šla. A mi lahko zaupaš, kaj moram imeti s sabo in pa najbrž moram priti malo prej, da se vpišem. Pa niti pod razno ne vem, kje sploh je ZD? Bi bila vesela, za kakšen namig user posted image .

Lep ponedeljek vam želim ... pa naj čim prej mine.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
19.11.2007 12:01:16   
kekec in mojca
Tosja, samo kot opozorilo, test za sladkorno ti opravljajo samo v ponedeljek in četrtek. Da ne boš po nepotrebnem hodila tja v torek, tako kot nekatere... user posted image (jaz na primer!).

Še danes sem doma, jutri pa grem v služboooooooooo! Joj, ful se že veselim, da vidim te moje carteke in jih malo pobožam (saj veste, da se desetletniki ne pustijo več cartat...). Pa še spraševala jih bom... ampak bom pridna in razdelila veliko petk! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
19.11.2007 12:04:00   
maja24-2
Tosja hvala

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
19.11.2007 12:13:06   
barby78
Ojla punce!
Jaz pa zdajle šibam v laboratorij in na pregled,če me bo vzela.
Poročam,ko se vrnem.
LP

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
19.11.2007 12:40:24   
Lubici
NiLe, link je: http://www.neckermann.si/article.aspx?articleid=2407954
Jst mam cifro 38, in ni ozek model. LP

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
19.11.2007 13:03:25   
MARUŠKA28
naj se še jaz malo oglasim; sem tud "vaša" pa je bolj malo glasu od mene; sem sicer v bolniški, ampak kadarkoli sem sporočala na glas kake vesele novičke, je bilo že drugi dan ali pa isti kaj narobe, tako da sem stoično tiho...
mal gledam vaše trbuščke in nekatere ste že prav luštne; jaz ga nimam skor nič, resnično pa se je danes začel pisati 20.teden (19t 1d); da mi je bilo toplo, ker sem šla v lab.za toxo, sem oblekla one hlače z debelim pasom za nosečnice pa mi vse dol leze; imam edino obseg skozi želodec, to pa je že itak od prej; nisem sploh močne postave (54 kg pred nosečnostjo, sedaj 58 kg na 163 cm). Ne vem kje je moj otročiček??? Na trebuhu bi lahko še kamot spala,sam imam slabo vest in se vležem sam za par minut če me res že oba kolka in križ pečeta ko kar precej počivam (grem recimo 3 x na teden ven - le pregledi in tako za dušo - kakšen sprehod in trgovina, da se ne bom čisto odtujila od folka).

Je še katera na plovici pa brez trebuščka???

(odgovor članu Lubici)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
19.11.2007 13:08:29   
kekec in mojca
Ja, jaz! Vsi mislijo, da sem se (spet) zredila.

Ampak tukaj pa imam nekaj za smeh (sem kopirala od LadyB). Mamice, ki imate več otrok, koliko je kaj res?

Oblačila:
1. otrok: Nosečniške obleke začnete nositi takoj, ko vam ginekolog
potrdi nosečnost.
2. otrok: Normalna oblačila nosite, kolikor dolgo je to mogoče.
3. otrok: Vaša normalna oblačila so vaša nosečniška oblačila.

Ime za otroka:
1. otrok: Berete leksikone imen, delate sezname, črtate, dodajate itd.
2. otrok: Nekdo mora poimenovati otroka po prababici Štefki. Zakaj to
ne bi bila ti?
3. otrok: Odprete imenik, zaprete oči in pogledate, kje se vam je
ustavil prst. Zdravko? Odlično ime!

Priprave na porod:
1. otrok: Zelo resno vadite dihanje
2. otrok: Ne obremenjujete se z vajami, ker vam dihanje prvič ni
    pomagalo.
3. otrok: Zahtevate epiduralno v 8. mesecu nosečnosti.

Oprema za dojenčka:
1. otrok: Skrbno perete vse perilo, ga zlagate po barvah in
   shranjujete v otrokovo omarico.
2. otrok: Preverite samo, če je perilo umazano in zavržete tistega z
največjimi madeži.
3. otrok: Tudi fantki lahko nosijo roza, kajne?!

Skrbi
1. otrok: Jočete pri vsakem znaku otrokovega vznemirjenja, na vsak
znak nezadovoljstva ga vzamete v roke.
2. otrok: V naročje ga vzamete šele, ko obstaja nevarnost, da bo
zbudil prvorojenca.
3. otrok: Svojega triletnika naučite pestovati dojenčka s kolikami.

Aktivnosti:

1. otrok: Otroka peljete na gimnastiko, plavanje, v igralnice, na
izlete, sprehode.
2. otrok: Otroka peljete na sprehode.
3. otrok: Otroka peljete v supermarket.

Večerni izhodi:

1. otrok: Kličete varuško vsakih pet minut.
2. otrok: Tik preden odidete od doma, se spomnite, da bi ji lahko> pustili številko, na kateri   ste     dosegljivi.
  3. otrok: Poklicati vas sme samo, če vidi veliko krvi.

Doma:
  1. otrok: Večji del dneva očarano buljite v otroka.
   2. otrok: Večji del dneva pazite, da starejši otrok ne bi poškodoval
mlajšega.
  3. otrok: Vsak dan se poskušate vsaj za kratek čas skriti pred otroki.

Duda:
  1.otrok: Ko pade duda na tla, obvezno prekuhat.
  2.otrok: Ko pade duda na tla, operemo pod tekočo vodo.
  3.otrok: Bolj je usrana, rajš jo ima.

(odgovor članu MARUŠKA28)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
19.11.2007 13:13:08   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Tosja: a tebi je pa že mleko priteklo? Jaz imam tud take još..., da ne vem kaj bo šele, ko bom rodila.

user posted image user posted image user posted image   moji joški se v velikost niso kaj zelo spremenili... user posted image Nosim še stera modrce... user posted image Tak, da zgleda, da ni pomembna velikost... user posted image user posted image user posted image

barby78
- fajn porihtaj!!! user posted image

kekec in mojca - hvala za opozorilo. Me je že sestra opozorila, tak da sem šla vprašat... user posted image user posted image user posted image   Ste pa imele ene kr hitro ta test user posted image Men je rekla, G da naj grem v 24t user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
19.11.2007 13:47:00   
malamalinca
tosja za seznam:
morfologija 13.12.

LP

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
19.11.2007 13:53:10   
resnično srečna
Tosja ta test naj bi se tudi delal nekje v 24 tednu, ravno tako toxa, vsaj tako je meni pisalo na prvem izvidu...

sicer pa velikost prsi s samim mlekom nima nobene zveze...jaz sem bila pred mojim sinom čisti "ploh", tako da je tašča govorila, da naj kar kupim umetnega, pa sem dojila do 11 meseca, ko sva se brez kakih problemov odstavila, ne da bi bila meni ali sinu kriza... svakinja pa je imela joške do Koroške...pa ni priteklo nič ven...v glavnem...če so velike prsi, je lahko to le maščoba pa mišice...važna je pa mlečna žleza...

je pa meni bilo v prvo težje in bolj boleče, ko sem dobila mleko kot pa sam porod...moj je rekel, da še ni videl ženske, ki bi jokala med dojenjem, ampak prvih 14 dni je bilo peklenskih...ker sem bila pa trmasta sem pa preživela...tako da se bom sedaj oborožila z nastavki, linolinom in bepantenom za v porodnišnico...

pač izkušnje naredijo svoje...tam pa itaq takrat ni bilo nikogar, ki bi mi svetoval...hvala bogu sem poslušala sebe, si takoj kupil pumpico in si po vsakem dojenju izčrpala, kar je ostalo...tako vsaj nisem dobila mastitisa pa še zalogo za kasneje sem si povečala...in še kako prav nam je pišlo, saj je bil naš mali (sedaj veliki) alergičen na kravje mleko...

..kar se pa iztekanja mleka tiče, se pa spomnim da so ga ene imele že pred porodom...druge pa šele nekaj dni po porodu...pač ljudje smo si različni...vse je pa popolnoma naravno in normalno...

kekec in mojca...stara a resnična fora...jaz res še stare obleke uporabljam...si sploh še nič nisem kupila...

Maruša...v moji prvi nosečnosti sem začela trebušček dobivati šele v 6. mesecu tako da se nič ne boj...saj lahko pogledaš pri Ljubici ki ga tudi skoraj nič nima...verjemi, da bo slej ko prej prišel...in to čez noč...

ekola...moja pupa spet trka na trebuh tako da se grem malo raztegnit ...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
19.11.2007 14:14:44   
Ketrin
user posted image Heeeej punce!!! Evo me! Sem že tukaj!!! Sem pa rabila da sem vse prebrala celo debelo uro.... Pa ne boste verjele nihče me ni zmotil... In sem bla toook pametna pa sem odgovore kar sproti pisala v odgovor...Ker če ne bi vse pozabila.....

Zato bo pa tale post mal dolg....user posted image user posted image  Pa saj zdaj itak lovimo 200 stran, ne?! Najprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za 100!!! Prave carice smo!

Potem pa hvala, ker ste me pogrešale...kako lepo! user posted image user posted image  Tosja, za seznam, MF 6.12! Hvala!

V petek sem imela v službi katastrofalno gužvo, se sploh nisem mogla priklopit na RR. Ob 13.30 pa sva z možekom in njegovo sestro šibali v Celovec. No pa še poročilo. Možek ima novo zimsko kolekcijo (za 120 everčkov sva kupila enih 5-6 srajc, pulovec, 4 hlače, zapestnico, manšetne gumbe user posted image user posted image ) Jaz pa sem bila pridna in nisem kupila niiiiiččč! No, pa saj smo itak šli z namenom, da možeka oblečemo, da bo lep hodil o svoji user posted image !user posted image user posted image user posted image  No, po šopingu pa smo šli na pico! Mnjammmm je blo tko dobr!! Vse pojedla! user posted image

V soboto dopoldan pa sva šla v trgovino PP in izbrala voziček...  Prijazna trgovka mi je vse razložila in po GT3 modelu sem se odločila za najnovejši model Skate!!! To ne morte verjet kaj ta voziček vse zmore... To je ko sport bili torbica.... user posted image user posted image  No, potem še obiski pri 2 in 4 letnicah... V nedeljo še en obisk, pa kosilo pri tašči.. Popoldan pa se je možek učil, ker ima v soboto izpit za čoln... Da bomo poleti s čilničom naokoli brbali... user posted image user posted image  Pa likanje, pospravljanje in evo je že ponedeljek in smo spet na delovnem mestu....
Danes pa greva zvečer za koncert dalmatinske klapa v Španske borec, zato spet špricam telovadbo... user posted image

NiLe, ne rabiš priti nič prej, ker tovarišica na telovadi zamuja, tudi po pol urice. Tko da ob 19 bo čist ok. S seboj rabiš telovadno opremo, vodo, superge, brisačko. Uteži, elastike, blazine in povštrčki so tam. Vpišeš pa se po končani vadbi. Je pa to v samem centru Fužin. Iz strani Center - Zalog, zavij na naslednjem semaforju od Portala na desno in potem po prednostni levo. Prideš v Fužine. Potem pa po kakem kilometru (mogoče prej) boš videla na desni strani belo tablo Zdravstveni dom Fužine. Tam greš desno, parkiraš in tista velika stavba je ZD. Greš mimo vratarja, in takoj na desno po stopnicah navzdol. Tam pa boš že videla same nosečke... Ne moreš falit... Upam, da sem ti pomagala.... user posted image Pa pridno migaj, še zame! user posted image user posted image

Malamalnica ko so meni izruvali osmico, sem si izpirala z žajblom. Ne sme pa biti preveč postan. Žajbelj je nek analgetik (al kako že) in ga priporočajo....

Barby jaz še kar jemljem CentramedMami. Se mi zdi pametno, ker so notri tudi vsi potrebni vitaminčki... Sploh zdaj za zimo...
Violica, bravo za šoping! Priden lubi. Seveda moraš biti lepa nosečka... To je res lepo videti...user posted image  A imajo v Adessi tudi nosečniške stvari al kako) user posted image Mi je pa hudo za tvojo kolegico in njenega user posted image ! Reva boga... Pa v 3 mesecu!!! Joj! To boli, ampak mine.... user posted image

Maja, upam, da je Lara že bolje!!! user posted image user posted image

Tajso, seveda da te spravimo (no, tokrat spravijo, ker sem bla odsotna user posted image ) v dobro voljo... Zato pa smo tukaj! Pravi tim smo!!!

Maxi dobrodošla!!! Pa fino klepetaj z nami!!!

Darja tudi jaz delam. Mislim, da ni tukaj nobene, ki bi bila brez razloga na bolniški. Mislim, da bi si kar zrihtala... Sicer pa kolikor jaz vem, ti itak ne dajo kar do konca bolniške. Razen če ni res kaj hudega.... To pa ne želimo nobeni, ne!?user posted image  Tko da ti kar delaj...Delo krepi!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Se moram mal sama sebe tolažit...

Big mamma upam, da si ok!! Super, da je samo še izcedek! Srečno!user posted image

Katka tudi ti dobrodošla!! Pa imamo dvojčke med nami!!! Počivaj in upam, da si bomo skupaj krajšale čas!

Glede šumečih tabletk: jaz isto kot Katja vzamem kako kalcij tabletko, kadar ne pojem dovolj mlečnih zadev....

Katja, pa morda sploh ne rabiš nosečniške bunde. Probaj normalno bundo, kak drug model in večjo številko. Meni so še vsi plašči prav, una bela bundica do mečev pa se bolj težko zapne, ker je bolj oprijeta... Ampak mi bo mami (ker je dosti večja od mene) posodila kako pa bo... Kupovala pa tega ne bom.....

Sinska, jaz tudi čutim raztezanje...če je to to... user posted image

Urša, kako lepo da si ok, in da si nazaj med nami.....user posted image user posted image user posted image

Joj, zdej sem pa tooook napisala, da se vam ne bo dal vsega prebrat... user posted image user posted image user posted image

No, zaenkrat je to to.... Papa

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
19.11.2007 14:31:17   
tosja

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
user posted image user posted image user posted image   UZ - morfologija/november user posted image user posted image user posted image
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

13.11.  modrookica user posted image user posted image , tejč29 user posted image

22.11. violica_23

26.11. SpeliG

27.11. Barb77

28.11. Tanja555, sky77

29.11. tosja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image   UZ - morfologija/december  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

03.12. Katja271, bela vrtnica, darja33

04.12. matejchykam, Majček28

05.12. simvir, petty82

06.12. u04111976, sasy20, Ketrin

07.12. maja24-2, NiLe

10.12. maxi133

11.12. barby78, Katka28

12.12. sinskaT, tasyo, scorpiogirl, kekec in mojca

13.12. malamalinca

14.12. tipriga

18.12. Lubici,  tosja

20.12. MARUŠKA28

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
AC
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

14.11.2007

user posted image user posted image user posted image   u04111976  user posted image user posted image user posted image  
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
19.11.2007 14:34:25   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image
   user posted image   A P R I L Č I C E   2 0 0 user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  Lepa posadka :user posted image  user posted image  user posted image PDP: 01.04.

user posted image    NJINJA: PDP: 01.04.

user posted image   modrookica (25 let): PDP 02.04. - GP 12.12. 3D 17.12.  NS user posted image MF user posted image Luka,  LJ

user posted image   majazmaja: PDP 03.04.

user posted image   matejka..: user posted image  PDP 03.04. NS user posted image

user posted image   pizamca (32 let): PDP 04.04.

user posted image   Verita: PDP 04.04. NS user posted image

user posted image   violica_23: PDP 04.04. Jesenice 
 MF 22.11. NS user posted image

user posted image   tejč29 (29 let): user posted image  PDP 05.04. 
NS user posted image MF user posted image
 Izola

user posted image   temistokleja (30 let): PDP 05.04.
NS user posted image

user posted image   Tanja555 (29 let):  PDP 05.04. NS user posted image MF 28.11.

user posted image   aisha84 (23 let): PDP 06.04. NS user posted image CE 

user posted image   Klarisa28: user posted image  PDP 07.04.

user posted image   jazabel (29 let): user posted image  PDP 07.04. NS user posted image   KR

user posted image   misa79: PDP 08.04. NS user posted image

user posted image   Majček28 (28 let): PDP 08.04.  UZ 04.12.
NS user posted image MF 04.12.

user posted image   maja24-2 (27 let): user posted image  user posted image PDP 09.04. - GP 18.12.
MF 7.12 
NS user posted image  LJ

user posted image  Big mamma :user posted image  user posted image  user posted image  user posted image PDP 09.04. - GP 23.11. NS user posted image

user posted image   simvir (26 let): user posted image  PDP 10.04. MF
05.12.
NS user posted image   
LJ

user posted image   tosja: PDP 10.04. - GP 15.11. MF 29.11.
NS user posted image  Feldbach, MB 

user posted image   sončnica14: PDP 10.04.

user posted image  Barb 77: user posted image user posted image  PDP 10.4. MF 27.11. NS user posted image  LJ

user posted image   petty82: PDP 10.04. MF 05.12.

user posted image   srečna miška: user posted image  PDP 11.04.

user posted image   malamaja (27 let): user posted image  PDP 11.04.  LJ

user posted image   Katja271 (27 let): PDP 12.04. -  GP 28.11.
MF 3.12.
NS user posted image

user posted image   tana13: user posted image  PDP 12.04.

user posted image   nisika: PDP 12.04. NS user posted image

user posted image   barby78: user posted image user posted image PDP 13.04. MF 11.12. NS user posted image

user posted image   MARUŠKA28 (28 let): PDP 13.04. - GP 21.11.
MF...  
NS user posted image

user posted image   kekec in mojca: PDP 13.04. MF 12.12. SG

user posted image   sky77: user posted image  PDP 14.04. MF 28.11.  NS user posted image  LJ

user posted image   Calena: user posted image user posted image   PDP 14.04.  NS user posted image

user posted image   Ketrin (28 let): PDP 14.04. NS user posted image MF  06.12LJ 

user posted image   u04111976: user posted image user posted image   user posted image user posted image  PDP 14.04. - AC 14.11.
GP 6.12.
MF 6.12.
NS user posted image CE

user posted image   5erca04: PDP 14.04.  NS user posted image   MB

user posted image  Tejcha (24 let): PDP15.04. MF 13.12. NS user posted image

user posted image   Skabi: user posted image  user posted image  PDP 15.04.

user posted image   resnično srečna (35 let):user posted image user posted image PDP 15.04. - GP 20.11. LJ

user posted image    NiLe (34 let): user posted image user posted image  user posted image user posted image PDP 15.04. - GP 5.12.
MF
7.12.
 NS user posted image    LJ

user posted image   ruki: user posted image PDP 16.04.

user posted image   sasy20 (26 let): PDP 17.04. - GP 23.11.
MF 6.12.
NS user posted image  LJ

user posted image   Krista28: user posted image  user posted image  PDP 17.04. NS user posted image

user posted image   JuR_ChIkA: PDP 18.04. NS user posted image

user posted image   SpeliG (27 let): PDP 18.04. MF 26.11. NS user posted image

user posted image   mišeka: PDP 18.04. NS user posted image

user posted image   darja33: PDP 18.04.
MF 03.12. CE

user posted image   bondi: PDP19.04.

user posted image   bela vrtnica (28 let): PDP 19.04. MF 3.12.
NS user posted image  
CE

user posted image   Mamacebela: PDP 19.04. NS user posted image

user posted image   zvončica30: PDP 19.04.

user posted image   Lubici (25 let): PDP 19.04. MF 18.12. LJ

user posted image   matejchykam (21 let): user posted image  PDP 20.04.
MF 04.12. 
NS user posted image

user posted image   tasyo (28 let): PDP 20.04. MF 12.12. NS user posted image

user posted image   gregica74 (33 let): PDP 20.04.  NS user posted image  PO

user posted image   najč: PDP 20.04.

user posted image   cebelca27 (27 let): PDP 20.04. NS user posted image Izola

user posted image   malamalinca (33let):user posted image user posted image user posted image user posted image PDP 21.04. - GP 3.12. NS user posted image   MF 13.12. LJ

user posted image   tipriga (29 let) : user posted image user posted image PDP 22.04. MF 14.12. NS user posted image

user posted image   leni5 (28 let): user posted image  PDP 22.04. - GP 23.11 Izola

user posted image   maxi133 (24 let): PDP 22.04. MF 10.12.

user posted image   Katka28:user posted image user posted image PDP 22.04. MF 11.12.

user posted image   Kaa (29 let): PDP23.04. NS user posted image

user posted image   T*i*A*r*A: PDP 24.04. NS user posted image

user posted image   zolika: PDP 24.04. - GP 20.11. NS user posted image MB

user posted image   scorpiogirl (26 let): PDP24.04. MF 12.12. NS  user posted image   KR

user posted image   moon: PDP 25.04. user posted image  user posted image   

user posted image   Srčekgirll (24 let): PDP 25.04.
- GP 16.11. UZ 19.12.
NS user posted image PO

user posted image   sinskaT (26 let): PDP 25.04. MF 12.12. NS user posted image PO

user posted image  aprill: PDP 25.4. 

user posted image   Jo@n (31 let): PDP 26.04. -  NS user posted image

user posted image   zokica: PDP 26.04.

user posted image   KatyMM: user posted image PDP 26.04.

user posted image   Sandrin: user posted image  user posted image user posted image  PDP 26.04. NS user posted image

user posted image   malecka24: PDP29.04.  NS user posted image   PO

user posted image   pikica030407: PDP 29.04. - GP 16.11. NS user posted image  

user posted image   Naša črtica koraka: user posted image user posted image  PDP 27.03.  NSuser posted image  KR

user posted image   nikica18: PDP...

user posted image   eminak: PDP...

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tako je do sedaj prijavljenih:
78 srečk user posted image

Z NAMI ZAČELA user posted image  POT:
lindy, Anonimna2, pinka1, Vesnyca, vebo, tejka** user posted image   

GP - ginekološki pregled
NS - nuhalna svetlina
MF - morfologija

P.S. za vse napake se vnaprej opravičujem - hitro me "pocukajte za rokav", da popravim morebitne napake.

Z RUMENO sem zapisala v kateri porodnišnici bo na svet prijokal user posted image .

Uživajte, božajte bušije in bodite user posted image  

Katka28 in darja33 - dobrodošli 

PDP - število user posted image

01.04. 2
02.04. 1
03.04. 2
04.04. 3
05.04. 3
06.04. 1
07.04. 2
08.04. 2
09.04. 2
10.04. 5
11.04. 2
12.04. 3
13.04. 3
14.04. 5
15.04. 4
16.04. 1
17.04. 2
18.04. 4
19.04. 4
20.04. 5
21.04. 1
22.04. 4
23.04. 1
24.04. 3
25.04. 4
26.04. 4
27.04.
28.04.
29.04. 2
30.04.

??? 2 user posted image ???
PDP

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
19.11.2007 14:37:04   
simvir
Živjo!

O Ketrin, si se javila, sem tudi jaz hotela napisati kje si. A zase nisi pa nič kupila v A? A ni izbire al nisi iskala? Pa bravo za Skate, se mi zdi ful zanimiv voziček.

Katja jaz tudi mislim, da najprej poskusi kakšno navadno bundo, morda št. večjo. Jaz imam že kar velik trebuh pa še vedno vse bunde zapnem. Upam da bom s smučarsko prišla do konca user posted image .

Kekec in mojca - poznana forauser posted image , ne vem koliko kaj drži, jaz že pri prvem nisem preveč komplicirala. Ampak nekatere stvari pa vseeno držijo.

Tosja meni je prvič po malem teklo mleko že od 20. tedna dalje, nekaterim pa sploh ne izteka. Zdaj mi še ni, če pa malo stisnem, pa se že nabere kakšna kapljica, tako da mislim da bo sedaj enako. Se mi pa zdi, da imam prsi še večje kot v prvi user posted image .

Resnično srečna  tudi meni so znane težave s prvimi tedni dojenja (no pri meni 2 meseca), ampak ko to premagaš je pa dojenje ena najlepših stvari v življenju. Komaj čakam, da spet stisnem user posted image  k sebi.

Lp

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
19.11.2007 15:15:45   
Ketrin
Simvir, tokrat zase nisem prav nič kupila... Razen pico!user posted image  Prejšnjič sem bila z mami in sem si kupila ene lepe fine črne nosečniške hlače in eno majčko tako kjut, z rokicami na bušiju... No, danes sem ponosna, sem v novem oblečena... Drugače pa hvala bogu ne rabim veliko, ker so mi prijateljice dale kar nekaj stvari.. Tko da zdaj ne bom nič več kupovala, razen kako luštno majčko...

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
19.11.2007 15:39:46   
resnično srečna
Ketrin...zelo ok nakup...h he...sicer se pa meni navadno to zgodi, da grem zase nakupovat, nakupim pa za vse ostale...

...ampak počasi bom morala biti malo egoistična, ker ne bom zlezla v nobeno stvar več...

...čestitke za vozek...samo se gotovo ne zloži na prav majhno a...grrr..mene tako jezi naša prostorska stiska v avtu...ampak bomo že nekaj pogruntali...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
19.11.2007 15:46:26   
zolika
tosja: samo vodo sem mogla dat v laboratoriju...za toxo ( 2.del) me še čaka!user posted image
NE maram igle! user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa sem ravno iz laboratorija! pred mano je bila ena, ki je noseča 11 tednov...pa se mi je zdelo...uf kje sem že jaz?! user posted image  Kak čas beži....

Lp

K.

p.s. jutri pa na pregled - UZ mi ne bo delal...mi je že zadnjič povedal...tako,da...upam samo da bomo srčeka poslušali?

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
19.11.2007 16:05:36   
kekec in mojca
soboto dopoldan pa sva šla v trgovino PP in izbrala voziček... Prijazna trgovka mi je vse razložila in po GT3 modelu sem se odločila za najnovejši model Skate!!!

Ketrin, kako pa kaj deluje tista košara spodaj? Jaz bi si zelo rada ogledala ta voziček v živo, samo ne vem, kje bi ga našla! Na sončkovi strani jih imajo malo bolj poceni, kot sem slišala, da je cena v trgovinah okoli 620 €, na sončku pa je 589 € + poštnina seveda.

Še nekaj bi te vprašala glede tega vozička - kako se ti kaj zdi, da pašejo enoletniki noter? Je košara bolj majhna?

Komaj čakam, da jih dobijo še v BC!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
19.11.2007 16:09:54   
Ketrin
Joj, resnično srečna, a veš kako se zloži ta vozek... Zkožen je pol manjši kot GT3. Že zaradi 4 kosel. Mislim res tok praktičnega vozička jaz še v življenju nisem vidla in nisem tudi mislila da obstaja. Košare sploh ne rabiš. Športni del se prelevi v košaro in vse skupaj lahko odpneš in neseš posaeba... Skratka pejte pogledat, teta je fuuuul prijazna in res razloži in pokaže v nulo....

Resnično srečna, nič zabušavat na telovadbi... user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
19.11.2007 16:12:26   
Ketrin
Kekec in mojca pojdi pogledat v trgovino Peg Pereggo na Celovški cesti. Oni so uvozniki. Potem pa ga naročiš tam kjer je ceneje. Košara zadrži 5 kg. Lahko pa dokupiš tak harmonika ruzag za spodaj... Skratka meni se zdi super. Je rekla da je voziček od 0 do 3 leta.... Tko da je najbrž tudi za enoletnika ok. Sicer pa res ne vem kolk so veliki enoletniki....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
19.11.2007 17:08:29   
katka28
Kaksen pregled za toxo mete ve to ?
Meni je moja G to pregledala ze na prvem pregledu in na mojo sreco sem toxo ze prebolela. Mene zdaj caka morfilogija in nek test z glukozo ali moras res med testom 1 uro in pol cakati, da ti teste ponovijo, ce je katera ze imela ta test.

Vcasih imam obcutek, da nimam pojma kaj me se caka user posted image bolj ko berem knjige in revije manj mi je jasno je pa res, da skoraj nikjer ne pise nic o dvojckih user posted image .
Vidim, da nekatera pridno telovadite kako vam je lusno tudi mene vcasih user posted image zamika, da bi malo pomigala pol se pa na soncka spomnem in raje malo potrpim... Vidim, da nas je kar nekaj iz Celja mogoce bomo se skupaj v porodnisnici saj nekje pravijo, da se dvojcki rodijo 14 dni pred rokom. Komaj cakam, da bo novo leto mimo potem pa bova tudi midva z mozem zacela priprave na nova clana. Ali ima katera od vas kuzka? Kako ga navajate na prihod novega clana?

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
19.11.2007 17:29:36   
scorpiogirl
Katka, če toxe ne preboliš pred user posted image , moraš vsako trimesečje enkrat na test za toxo ... jaz tudi na srečo že prebolela, ni več panike user posted image

Ketrin, kako fajn, da mata že voziček user posted image user posted image user posted image je pa cena kar konkretna ...

Urška, super, da si se malo oglasila ... si bla pogrešana user posted image držim pesti, da bojo rezultati superuser posted image user posted image

kužki ... naš je sicer precej scrkljan user posted image , ampak ga že od začetka navajamo na določene prepovedi ... na kavč ali posteljo na primer sploh ne sme ... zna pa bit ljubosumen, ko je tisti vikend, ko ima moj user posted image čez vikend svojega 4-letnika ... ampak mislim, da je to ljubosumje tudi zato, ker je tamal precej ljubosumen na psa in to tudi pokaže user posted image sicer je pa za svojih 8 mesecev naš user posted image precej toleranten do otrok, mal občutka pa še mora dobiti ... bo pa ob prihodu našega user posted image star že dobro leto, tako da pomoje ne bi smelo biti panike user posted image ... je pa res, da se ne sme počutiti zanemarjen ... midva imava pesjanarja tudi take pasme, da so nasploh zelo tolerantni do otrok, imajo visok bolečinski prag (otroci pač radi vlečejo za ušesa user posted image ) ... me sploh ne skrbi ... pomoje bosta totalna zaveznika user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......