|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
18.11.2007 13:56:39   
resnično srečna
ekola...mi smo s tekme...in hvala bogu je naša ekipa zmagala in naš sine ne bo spet dva dni jokal, ker so izgubili...drugače pa je hud nase, ker je fasal 5 osebnih....he he...če bi se trener tako name drl bi se tud kujala...

in veste prav grozno je, ko to poslušaš in moraš biti tiho en **** tip pa nad tvojim srčkom vpije da je neumen, da nič ne misli itd...

ampak ker je to njegova želja (mislim sinova, da tako aktivno sodeluje v športu) mi pač ne preostane drugega in sem tiho...v meni pa vre... naša pikica v trebuščku je pa tudi preživela vse navijanje in živčno vojno...

zdaj grem pa malo kavč gret in tv buljit...

papa

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
18.11.2007 14:58:09   
kekec in mojca
Jeeeeeeeeee! Bravo, naši so zmagali!!! user posted image user posted image user posted image Čestitke tvojemu sinu, pa glede osebnih mu povej, da tak morajo bit, ker je potem igra bolj zanimiva in da naj ne bo slabe volje!

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
18.11.2007 19:25:37   
tosja

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image
   user posted image   A P R I L Č I C E   2 0 0 user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  Lepa posadka :user posted image  user posted image  user posted image PDP: 01.04.

user posted image    NJINJA: PDP: 01.04.

user posted image   modrookica (25 let): PDP 02.04. - GP 12.12. 3D 17.12.  NS user posted image MF user posted image Luka,  LJ

user posted image   majazmaja: PDP 03.04.

user posted image   matejka..: user posted image  PDP 03.04. NS user posted image

user posted image   pizamca (32 let): PDP 04.04.

user posted image   Verita: PDP 04.04. NS user posted image

user posted image   violica_23: PDP 04.04. Jesenice 
 MF 22.11. NS user posted image

user posted image   tejč29 (29 let): user posted image  PDP 05.04. 
NS user posted image MF user posted image
 Izola

user posted image   temistokleja (30 let): PDP 05.04.
NS user posted image

user posted image   Tanja555 (29 let):  PDP 05.04. NS user posted image MF 28.11.

user posted image   aisha84 (23 let): PDP 06.04. NS user posted image CE 

user posted image   Klarisa28: user posted image  PDP 07.04.

user posted image   jazabel (29 let): user posted image  PDP 07.04. NS user posted image   KR

user posted image   misa79: PDP 08.04. NS user posted image

user posted image   Majček28 (28 let): PDP 08.04.  UZ 04.12.
NS user posted image MF 04.12.

user posted image   maja24-2 (27 let): user posted image  user posted image PDP 09.04. - GP 18.12.
MF 7.12 
NS user posted image  LJ

user posted image  Big mamma :user posted image  user posted image  user posted image  user posted image PDP 09.04. - GP 23.11. NS user posted image

user posted image   simvir (26 let): user posted image  PDP 10.04. MF
05.12.
NS user posted image   
LJ

user posted image   tosja: PDP 10.04. - GP 15.11. MF 29.11.
NS user posted image  Feldbach, MB 

user posted image   sončnica14: PDP 10.04.

user posted image  Barb 77: user posted image user posted image  PDP 10.4. MF 27.11. NS user posted image  LJ

user posted image   petty82: PDP 10.04. MF 05.12.

user posted image   srečna miška: user posted image  PDP 11.04.

user posted image   malamaja (27 let): user posted image  PDP 11.04.  LJ

user posted image   Katja271 (27 let): PDP 12.04. -  GP 28.11.
MF 3.12.
NS user posted image

user posted image   tana13: user posted image  PDP 12.04.

user posted image   nisika: PDP 12.04. NS user posted image

user posted image   barby78: user posted image user posted image PDP 13.04. MF 11.12. NS user posted image

user posted image   MARUŠKA28 (28 let): PDP 13.04. - GP 21.11.
MF...  
NS user posted image

user posted image   kekec in mojca: PDP 13.04. SG

user posted image   sky77: user posted image  PDP 14.04. MF 28.11.  NS user posted image  LJ

user posted image   Calena: user posted image user posted image   PDP 14.04.  NS user posted image

user posted image   Ketrin (28 let): PDP 14.04. NS user posted image   LJ 

user posted image   u04111976: user posted image user posted image   user posted image user posted image  PDP 14.04. - AC 14.11.
GP 6.12.
MF 6.12.
NS user posted image CE

user posted image   5erca04: PDP 14.04.  NS user posted image   MB

user posted image  Tejcha (24 let): PDP15.04. MF 13.12. NS user posted image

user posted image   Skabi: user posted image  user posted image  PDP 15.04.

user posted image   resnično srečna (35 let):user posted image user posted image PDP 15.04. - GP 20.11. LJ

user posted image    NiLe (34 let): user posted image user posted image  user posted image user posted image PDP 15.04. - GP 5.12.
MF
7.12.
 NS user posted image    LJ

user posted image   ruki: user posted image PDP 16.04.

user posted image   sasy20 (26 let): PDP 17.04. - GP 23.11.
MF 6.12.
NS user posted image  LJ

user posted image   Krista28: user posted image  user posted image  PDP 17.04. NS user posted image

user posted image   JuR_ChIkA: PDP 18.04. NS user posted image

user posted image   SpeliG (27 let): PDP 18.04. MF 26.11. NS user posted image

user posted image   mišeka: PDP 18.04. NS user posted image

user posted image   darja33: PDP 18.04.
MF 03.12. CE

user posted image   bondi: PDP19.04.

user posted image   bela vrtnica (28 let): PDP 19.04. MF 3.12.
NS user posted image  
CE

user posted image   Mamacebela: PDP 19.04. NS user posted image

user posted image   zvončica30: PDP 19.04.

user posted image   Lubici (25 let): PDP 19.04. MF 18.12. LJ

user posted image   matejchykam (21 let): user posted image  PDP 20.04.
MF 04.12. 
NS user posted image

user posted image   tasyo (28 let): PDP 20.04. MF 12.12. NS user posted image

user posted image   gregica74 (33 let): PDP 20.04.  NS user posted image  PO

user posted image   najč: PDP 20.04.

user posted image   cebelca27 (27 let): PDP 20.04. NS user posted image Izola

user posted image   malamalinca (33let):user posted image user posted image user posted image user posted image PDP 21.04. - GP 3.12. NS user posted image   LJ

user posted image   tipriga (29 let) : user posted image user posted image PDP 22.04. MF 14.12. NS user posted image

user posted image   leni5 (28 let): user posted image  PDP 22.04. - GP 23.11 Izola

user posted image   maxi133 (24 let): PDP 22.04. MF 10.12.

user posted image   Katka28:user posted image user posted image PDP 22.04. MF 11.12.

user posted image   Kaa (29 let): PDP23.04. NS user posted image

user posted image   T*i*A*r*A: PDP 24.04. NS user posted image

user posted image   zolika: PDP 24.04. - GP 20.11. NS user posted image MB

user posted image   scorpiogirl (26 let): PDP24.04. MF 12.12. NS  user posted image   KR

user posted image   moon: PDP 25.04. user posted image  user posted image   

user posted image   Srčekgirll (24 let): PDP 25.04.
- GP 16.11. UZ 19.12.
NS user posted image PO

user posted image   sinskaT (26 let): PDP 25.04. MF 12.12. NS user posted image PO

user posted image  aprill: PDP 25.4. 

user posted image   Jo@n (31 let): PDP 26.04. -  NS user posted image

user posted image   zokica: PDP 26.04.

user posted image   KatyMM: user posted image PDP 26.04.

user posted image   Sandrin: user posted image  user posted image user posted image  PDP 26.04. NS user posted image

user posted image   malecka24: PDP29.04.  NS user posted image   PO

user posted image   pikica030407: PDP 29.04. - GP 16.11. NS user posted image  

user posted image   Naša črtica koraka: user posted image user posted image  PDP 27.03.  NSuser posted image  KR

user posted image   nikica18: PDP...

user posted image   eminak: PDP...

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tako je do sedaj prijavljenih:
78 srečk user posted image

Z NAMI ZAČELA user posted image  POT:
lindy, Anonimna2, pinka1, Vesnyca, vebo, tejka** user posted image   
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

GP - ginekološki pregled
NS - nuhalna svetlina
MF - morfologija

P.S. za vse napake se vnaprej opravičujem - hitro me "pocukajte za rokav", da popravim morebitne napake.

Z RUMENO sem zapisala v kateri porodnišnici bo na svet prijokal user posted image .

Uživajte, božajte bušije in bodite user posted image  

Katka28 in darja33 - dobrodošli 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

PDP - število user posted image

01.04. 2
02.04. 1
03.04. 2
04.04. 3
05.04. 3
06.04. 1
07.04. 2
08.04. 2
09.04. 2
10.04. 5
11.04. 2
12.04. 3
13.04. 3
14.04. 5
15.04. 4
16.04. 1
17.04. 2
18.04. 4
19.04. 4
20.04. 5
21.04. 1
22.04. 4
23.04. 1
24.04. 3
25.04. 4
26.04. 4
27.04.
28.04.
29.04. 2
30.04.

??? 2 user posted image ???
PDP

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
18.11.2007 19:27:04   
tosja

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
user posted image user posted image user posted image   UZ - morfologija/november user posted image user posted image user posted image

13.11.  modrookica user posted image user posted image , tejč29 user posted image

22.11. violica_23

26.11. SpeliG

27.11. Barb77

28.11. Tanja555, sky77

29.11. tosja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image   UZ - morfologija/december  user posted image  user posted image  user posted image

03.12. Katja271, bela vrtnica, darja33

04.12. matejchykam, Majček28

05.12. simvir, petty82

06.12. u04111976, sasy20

07.12. maja24-2, NiLe

10.12. maxi133

11.12. barby78, Katka28

12.12. sinskaT, tasyo, scorpiogirl, kekec in mojca

14.12. tipriga

18.12. Lubici,  tosja

20.12. MARUŠKA28

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
AC
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

14.11.2007

user posted image user posted image user posted image   u04111976  user posted image user posted image user posted image  
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
18.11.2007 20:30:51   
NaTaŠa*
Pozdravljene aprilčice!

Zj sm komaj najdla cajt oz. sem komaj pršla do računalnika. Tako da se zdaj malo oglasim.

Vidim da ste mele eno debato pa malo krega. Ne se kregat tukaj smo zato da si pomagamo in svetujemo.

Nevem kaj nj vam napišem?

Sam nekaj me zanima,... a kaj veste kako je s tem šumečim tabletam kalcija oz. vseh vitaminov, ali lahko pijem te šumeče tablete?
Kako je s plavanjem v bazenih? Ali lahko jest zj u 21t grem plavat?

LAHKO NOČ PA BOŽAJTE BUŠIJE, SE JUTRI KAJ OGLASIM!!!

PA-PA

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
18.11.2007 21:01:04   
simvir
Dober večer!

Pri nas sneži že od včeraj, a se sneg sproti topi, tako da ga je na tleh le kakšnih 5 cm. Tudi to pa je bilo dovolj, da smo naredili prvega snežaka.

Kekec in mojca a potem nisem samo jaz tečna 100/urouser posted image . Si grem že sama na živce. Se ne spomnim da bi bilo tako v prvi user posted image , se sedaj pozna da imamo doma že enega falota in da si moram včasih izboriti svoj mir. Možek se pa kar ne sprijazni s tem, da sem noseča in da so za vse to krivi hormoniuser posted image .

Katka dobrodošla in čestitke za dvojčka, sem že mislila da ne bo nobene "dvojne" nosečke z nami.

Big mamma upam da si že boljše, verjamem da ste se vsi prestrašili in da je res težko počivati od 4 sončkih, ki te potrebujejouser posted image .

Resnično srečna user posted image  za sina. Čez nekaj let bomo tpa tudi me navijale za svoje otroke. Verjetno je to prav poseben občutek.

Bolniška - jaz sem bila v njej od 8 - 18 tedna, potem pa sem se počutila bolje in sem spet v službi. Ni pa nihče pričakoval da se vrnem. Če bom čutila, da sem preutrujena ali če bo kaj narobe bom pa seveda šla spet v bolniško. Se bodo pa € povečali v denarnici zdaj in tudi pri porodniškiuser posted image .

Violica šumeče tablete mislim da lahko piješ, samo pazi da ne dobiš preveč vitaminov če slučajno ješ že katere druge vitaminske tablete. Glede plavanja pa tudi mislim da lahko, če nimaš problemov z glivicami, če jih boš pa potem dobila, pa pojdi h g po kakšne vaginalete.

Se mi zdi, da mi je že začel otrdevati trebuh - tudi v prvi user posted image  se je to dogajalo od 20. tedna naprej in očitno bo sedaj enako. Ali se še kateri to dogaja?

Imejte se lepo, jaz se že veselim jutrišnega dne, ko imam dopust (ga moram še precej izkoristiti).

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
18.11.2007 23:09:31   
Anonimen
Kako pa ves, da ti trebuh otrdeva?
Violica:glede sumecih tablet se raje posvetuj z G, ker vcasih jih potrebujes vcasih pa je bolje, da jih ne jes...Glede plavanja v bazenu bojda plavanje ni priporocljivo zaradi bakterij, ki so lahko v vodi. Spet pa se je treba posvetovati z G, da preveri kako zaprt je tvoj maternicni vrat in potrditi, da ni straha za okuzbo v noznici.

pa pa

(odgovor članu simvir)
  Neposredna povezava do sporočila: 2532
18.11.2007 23:10:58   
katka28
Kako pa ti, da mi je kljub temu, da sem prijavljena napise, da odgovarja anonimen?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
19.11.2007 6:27:54   
scorpiogirl
Dobro jutro punce user posted image

upam, da ste se naspale za nov teden user posted image jst bi namreč šeeeeeeeeeeeee user posted image

user posted image
evo kavica za dobro jutro ... da se naši user posted image zbudijo ... moj zjutraj kar še spi ... pa upam, da bo res tako tudi pote muser posted image user posted image user posted image je pa včeraj parkrat že tako močno brcnil/a, da se je rahlo že čutilo skozi trebuh ... moj user posted image komaj čaka, da bo tudi njega brcalo naše dete user posted image

en lep dan vsemuser posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
19.11.2007 6:28:48   
scorpiogirl
IZVIRNO SPOROČILO: katka28

Kako pa ti, da mi je kljub temu, da sem prijavljena napise, da odgovarja anonimen?

Katka, pri odgovarjanju imaš na vrhu možnost "anonimni uporabnik" ... če to obkljukaš, potem ostaneš anonimnauser posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
19.11.2007 6:45:55   
resnično srečna
jutro scorpio...jaz bi tud še spala he he...je baje danes eno pusto vreme zunaj...jaz odkar imam to blazino spim kot angelček...je pa naša punčara očitno tudi napredovala in me je včeraj zvečer prav konkretno nabrcala...tisto, da se primeš za trebuh in rečeš : Auaaaa...

mogoče je dobila nekaj športnega duha pa bratu...who knows...

ekola popijem kavo (veliko šalo z več mleka kot kave), malo kruha z medom (zadnje čase sem kot kak sladkosnedni medo)...potem pa bc bc v službo...čeprav bi se tako crkljala doma...vsak teden mi je težje he he...pa še kup zoprnij me čaka danes...

zvečer pa telovadba...se že prav veselim, saj je res fletno...

kar se tiče vitaminov...če jih bo preveč telo samo reagira in ti bo postalo slabo...drugače pa magnezij in kalcij je jemlji...jaz jemljem sicer centra med mami...in mi je ok...

plavanje je baje priporočljivo prav do konca kot rekreacija...le kako čista je voda je vprašanje...

ekola...uživajte in se prebijte skozi sivino ponedeljka...

big mama zate pa držim pesti, da bo ok...vem, da je lažje reči, da naj človek miruje, kot pa to storiti ampak poskušaj...da kasneje ne bo slabe vesti....

pip

G.

She
Within the measur

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
19.11.2007 7:37:12   
tasyo
Dobro jutro tudi od mene!

Kako ste? Pri nas se sneg še ni popolnoma stopil in snežak, ki smo ga naredili skupaj z nečakom, še stoji, čeprav mu je odpadlo eno oko... Vikend je bil kar naporen, saj smo včeraj praznovali eno 50-letnico. Sem prišla domov konkretno utrujena.

Big mama, upam da si v redu!

Ketrin, kje si se pa ti izgubila? A si ves denar pustila v austriji in te niso spustil domov? user posted image  Javi, kaj lepega si nabavila....

Katka, dobrodošla! Je prav fino, da imamo tudi pri aprilčicah ene dvojčke. Upam, da ti bo prijetno čvekati z nami.

Glede spola - jaz tudi komaj čakam, da izvem, upam da na morfologiji, če bo naš lumpek hotel pokazati, kaj ima med nogicami... Aja, zdi se mi, da sem danes pa zagotovo čutila nekaj brcik za dobro jutro! Upam da se ne motim!

Resnično srečna - čestitke za zmago sinovega moštva! Mora bit tako lepo, ko opazuješ, kako je tvoj otrok uspešen in zadovoljen... Upam da ti dan v službi čimlepše mine, brez velikih zoprnij!

Darja, tudi sama specializiram interno (gastro), ampak sem na bolniški, ker sem krvavela, zdaj pa imam velike težave s križem. Baje čisto v križu nosim, zato imam tudi čisto majhen trebušček. Z dežurstvi pa res prenehaj, da si ne boš očitala - pikec je sicer zaščiten kot kočevski medvedek, ampak pri terenskem delu pa nikol ne veš, kaj te doleti, pa še zima je!

Kekec in mojca - a veš da sem jaz mislila, da bom preskočila tele menjave razpoloženja, potem pa sem se zasačila, kako sem tečna in me lahko iz tira vrže že najmanjša stvar, naprimer barva glasu... Verjetno zato tudi nisem tako zelo uživala včeraj na fešti... No, moj mož še ne jamra preveč, tako da upam, da sem znosna. Ampak kontrolirat se pa ne morem, nikakor. Ah, ti hormoni...

Sigurno sem še kaj pozabila komentirat, ampak bom pa kasneje. Naredite si prijeten dan, pa se oglasim še kasneje. Božajte trebuščke! Grem na zajtrk...

Neposredna povezava do sporočila: 2537
19.11.2007 7:45:42   
Katja 271
Dobro jutro, rožice!
Ste se naspale čez vikend in nafilale baterije čez vikend?

Darja in Katka, dobrodošli med nami! Katki pa iskrene čestitke za dva srčkota!
Big mama, uf, mi je kar pritisk narastu, ko sem prebrala, da imaš težave. Upam da boš uspela čim več počivat in da bo naprej potekalo vse super.

Šumeče tabletke - jst sem slišala, da niso ravno priporočljive (razen Magnesol), ker se nikol ne ve, koliko je še vse druge kemije zraven zmešane. Čeprav jst na čase vzamem kakšen kalcij, kadar imam občutek, da nisem dovolj mlečnih zadev jedla/pila. Se pravi - zmerno, pa nima bit kej narobe.

Sem prejšnji teden spraševala Celjanke, če vedo kaj o ponudbi bund v H&M. No, in sem šla prevert na lastne oči. Popolnoma razočarana, ker niso imeli tudi ene nosečniške bunde. Niti v C&A! Še sreča, da se nisem samo zato peljala v CE, ampak sem bila itak namenjena v Ikeo (A). In sem skočila v H&M še v Grazu in tudi tam niti ene nosečniške bunde. Pa pri nas v Dolenjskem koncu v Popku tudi nobene bunde ?!?! Punce moje, dejte mi povedat - a ve še zapnete lanske bunde, al kaj nosite?

No, da pa povem še to, da naš jenči tudi veselo brclja. No ja, bolj žgečka kot brca. Sem opazila, da ima žurko zvečer in zdej zjutraj, ko spijem svojo prvo in edino kavico - mu da kofein vetra :) Je pa občutek neverjeten, kajne? Očka že ve, kdaj pobrca, ker meni usta raztegne do ušes (kadarkoli in kjerkoli že sva).
A kej veste v kolikem času od prvih metuljčkov se brcike začuti tudi na dlani?

No, lep začetek tedna vam želim in naj tale doolgii ponedeljek mine čimhitreje!

Neposredna povezava do sporočila: 2538
19.11.2007 8:04:14   
Isabellabina
Vsem aprilčicam hvala za lepe želje,naj povem da sem danes bolje in komaj čakam da grem zdajle na pregled ,da mi pove kako je.Izcedek je še rjavkast samo imam to smolo da sem negativna in moram spet nekakšno kri dajat za te trombocite in ne vem kaj še.Zdajle grem .

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
19.11.2007 8:52:56   
darja33
Halo! Js dans spet delam, sam bolj na izi!
Ejte punce js sem vam pa FUUUUL fauš ko že čutite brce!!! Js še pa nič... Kdo je zdej čuden. Niti tistih metuljčkov še ne. Na UZ pa ful lepo skače. Mogoč sem pa js preveč neobčutljiva. Bom zdej bolj pozorna...
Ja js sem tud bla v HM v Celju in nič... Ene hlače sm kupla v CA ampak še ne taprave nosečniške, sam bolj elestične in malj večje ter z nižjim pasom...
Očitno tud tak bolj v križu nosim kot Tasyo, še nimam tapravga bušija.
Danes grem pa po doooolgem času na telovadbo (upam!). Ponavadi me zvečer vse mine in se zleknem na kavč in se razvajam. Se mi sploh ne ljubi na telovadbo. Pa vem da bi mi (in mojemu deteku) ful koristlo. Očitno nucam enga da me porine taj! Pa ga nimam...
Bodite pridne.

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
19.11.2007 8:56:55   
Lubici
Dan.
Kako je ta usoda nepredvidljiva ane, nekatere imaste težave, ampak jst verjamem, da se bo vse poštimalo, zato za vse, držim pesti in ful mislim na vas!!
Ravno sem po TV slišala, da je letos se ful povečalo število rojstev in nosečnosti in nej bi na to imela vpliv celo luna! Kdo ve, mejbi pa res, hihi.
Drugače pa glede jakne/bunde... jst nosim še vse staro, ker nimam tko velikega trebuščka, me je pa lubi ravno včeraj predčasno presenetil za roj.dan in mi naročil iz neckermanna plašček, ki je pa kot naročen za nosečnice, ker se zapenja pod pasom!! Res je super. Nisem pričakovala, da mi bo to nabavil, enkrat sem samo omenila že poleti, da mi je ful ušeč.. pa si je zapomnil, jupiuser posted image

Men se tud dozdeva, da mam trdega bušija, oz. napetega, kar se mi zdi prou super, ne pa negativno. Sem pa šla po vaših sledeh in tudi prilimala eno slikico v album, tko za začetekuser posted image .

Čeprav je zunaj sivo, mamo me svoje sončke in je treba mislit pozitivno! Bodite lepo in pazite nase. Papa

Neposredna povezava do sporočila: 2541
19.11.2007 9:00:43   
barby78
Morgen aprilčice!
Vidim,da ste že kar prebujene.Jaz pa se še odločam,če bi še zlezla mal pod kovter?!
Danes moram še enkart dat vodo,ker neki ni blo vredu.Bom še prosla,če bi me lahk G tud pregledala,ker sem včeri,ko sva z dragim user posted image ,rahlo zakrvavela.MIslim si,da je to od polipa,ampak nikoli ne veš.bom videla kaj bo rekla.Upam,da me bo hotela pregledat (mislim,da bi me skoraj morala),ker nisem naročena.vam javim,kako in kaj.
LP

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

Neposredna povezava do sporočila: 2542
19.11.2007 9:07:47   
scorpiogirl
no, pa so se čvekice zbudile user posted image

resnično srečna, to si kupila v BC to blazino, ki je v akciji? se mi zdi, da si nekaj že pisala o tem, pa se mi ne da brat nazaj user posted image  super, da ti ustreza, jo mislim tudi jaz nabavt user posted image

Darja, mogoč si pa preveč aktivna ... tele nežne brcike začutiš, ko čisto miruješ, če takrat brca user posted image  vsaj jaz prvih drugače nisem ... sedaj pa že kar konkretno brca, ga očitno nosim bolj spredaj ... tudi trebušček mi je naenkrat kar zrastel, se mi zdi, da pred enim tednom še skor ni bil opazen, sedaj ga pa že lahko ponosno razkazujem user posted image  pa moti me tud že, če se sklonim al pa kam pritisnem user posted image

plavanje ... je super rekreacija, jst bi tud ... ampak sem čist nezaupljiva do bazenov ... imam slab občutek zaradi okužb, tako da bomo tovrstno rekreacijo najbrž preskočili user posted image

lepo se imejte, gremo delat user posted image

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
19.11.2007 9:19:38   
sinskaT
Hojla!

da še jaz malo pojamram (z nasmeškom na obrazu!) na ta temačen dan....

včeraj zvečer se je malček tako kobacal, da sem se že vstrašila, če ni preveč, ker me je že kar malo bolelo - raztegovalo okrog mat. vezi...upam, da je bilo to user posted image in ne kaj drugega. Tako da vidite, ene jamrate, ker še ne čutite brcik, jaz pa se sprašujem, če ni to že malo preveč za 18t. Zgleda, da je res, da smo si ful različne. Pa vseeno, še katera čuti občasno raztezanje ali kako bi temu rekla?

Bunde, plaščki...moje so mi še prav, tuti tiste telirane, ko bo pa buši že večji, mi bosta pa sestri posodli širša varovala proti mrazu, ena bundo druga plašček. Zato ne bom nič več kupovala in tudi ne morem pomagat, kje bi se dobile prav nosečniške, nisem nič gledala. drugače pa sem ugotovila, da so mi vse noseč. hlače prevelike, verjetno pa jih bom kalu zapolnila.

aja, Lubici, lep buši, še majhen, fotka je pa tud dobro posneta.
Pa pa...

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
19.11.2007 9:32:31   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: scorpiogirl
resnično srečna, to si kupila v BC to blazino, ki je v akciji?

točno ta...je super zadeva...sedaj je zame..fina je tudi za pred tv...tako da me hrbet ne boli več...ponoči jo imam, da lažje spim, ker sem pretežno na trebuščku spala...jo bom pa vlekla s seboj tudi v porodnišnico...najprej za v porodno sobo, ker se še prav dobro spomnim tistih neudobnih postelj miz...kasneje pa za v posteljo tja, da bo pomagala pri dojenju...si namreč lažje pristaviš dojenčka k prsim pa še ne obremnjuješ svojih rok in križa toliko...

drugače pa so moj službeni plani splavali po vodi...mi je trebušček kar naenkrat otrdel in me je začelo nekaj zbadati in sem se odločila, da danes raje počivam in ne grem na delo....bom pač v naslednjih dneh morala biti toliko bolj pridna...

sinskaT tudi mene je prav konkretno že nabrcala in tudi raztezanje čutim...predvem pa je to zvečer, ko se umirim...ali pa če pretiravam...tako da se nič ne boj...je vse tako kot mora biti...samo rastejo zelo pospešeno in počasi se jim bo začel manjšati tudi maneverski prostor...

se še kaj tipkamo kasneje...

pip

G.

She
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 2545
19.11.2007 9:35:03   
sasy20
Dobro jutro!

Vidim da ste bile zelo aktivne čez vikend glede pisanja. Lepo jaz sem preživela lep vikend. Včeraj ko je snežilo sva se z user posted image  odpravila na sprehod za 2 uri malo po stari Ljubljani, blo je super mal po snegu hodt.
Najprej dobrodošli user posted image  Darja in Katka; in katka čestitke za user posted image user posted image .
Big mamma vidim da si napisala da si sedaj že bolje; upam da bo res in da sedaj počivaš. Me je kar stisnilo ko sem prebrala post. Eno user posted image  za to da bo vse ok. Barby tudi jaz upram da ni nič resnega in da te bo G pregledal. user posted image  Vsekakor pa javi kako in kaj.
Simvir veš da tudi meni vsake toliko otrdi trebuh. Posebej po user posted image  ampak za to sem prebrala da je nekako normalno. Kdaj pa kar tako na lepem trebuh otrdi. Pa ne vem ali je to normalno ali ne?
Katja glede bundice, jaz sedaj nosim eno jakno ki jo še zapnem in smučarsko bundo ki je malo bolj široka. Samo če dobro premislim sigurno ne bom mogla nosit do konca nosečnosti ker ne bom mogla zapet. Tako da se bom tudi jaz kmalu podala v lov za novo bundico. A v BTC-ju v hali A si pogledala? Vem da imajo tudi tam eno trgovino za nosečnice. Samo ne vem kako se imenuje user posted image  če bom kaj tam hodila ti povem. Glede brcik pa jih jaz že zelo konkretno čutim. Včeraj sem jih začutila ob 6 zjutraj...me je pikec zbudil user posted image  že zdej mi nagaja kaj šele bo user posted image . Jih pa že tako čutim, da če da moj user posted image  roko na trebuh jih tudi začuti. Tako da je naš pikolino kar aktiven. Ponosni očka pravi da bo po njem nogometaš user posted image .

No tako upam da nisem kaj izpustila, sedaj šibam na zajtrk.

Lep dan.

Neposredna povezava do sporočila: 2546
19.11.2007 10:52:30   
u04111976
Toliko da se vam na hitro javim. Izvid AC dobim že v sredo, ker ne bodo delali genetike, sam za toxo. Imam pa 2x morfologijo 27.11. v LJ in 6.12. pri G, kar pa sploh ni slabo.

Nisem se mogla nič javit, ker od doma nisem mogla poslat sporočila.

Danes sem vas prebrala, resnično srečna - hvala da si posredovala informacije. Pogrešam Ketrin in Tosjo.

Vsem novim - dobrodošle, big mami pa najlepše želje in pesti, da bo vse ok.

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
19.11.2007 11:00:37   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: Katja 271

Sem prejšnji teden spraševala Celjanke, če vedo kaj o ponudbi bund v H&M. No, in sem šla prevert na lastne oči. Popolnoma razočarana, ker niso imeli tudi ene nosečniške bunde. Niti v C&A! Še sreča, da se nisem samo zato peljala v CE, ampak sem bila itak namenjena v Ikeo (A). In sem skočila v H&M še v Grazu in tudi tam niti ene nosečniške bunde. Pa pri nas v Dolenjskem koncu v Popku tudi nobene bunde ?!?! Punce moje, dejte mi povedat - a ve še zapnete lanske bunde, al kaj nosite?

Jaz sem si kupila novo bundo ampak kr moski model stevilko vecjo, da jo bom v hudi zimi lahko zaprla. Mi je pa prijateljica povedala, da potem ko si v visoki nosecnosti ti je tako ali tako vroce in ponavadi nikoli ni bunda zaprta. Tudi jaz sem razocarana z ponudbo nosecniskih oblacil v CE ne H&M ne C&A nimata nic pametnega, me zanima ali bo se kaj zimske kolekcije. Drugace me pa zanima kako je v LJ s tem. V torek bom lutala po LJ in upam, da bom domov prisla vsaj z kaksno majcko, ker je moja omara ze prazna ( nicesar skoraj ne morem vec dat nase) user posted image to je pa slaba stran dvojckov trebuh hitreje raste user posted image .

Glede vitaminov pa jaz jem samo NeoVin in veliko sadja G mi je dejala, da za enkrat to zadostuje potrebam mojih dveh...

pa pa

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
19.11.2007 11:09:59   
malamalinca
Drage soaprilke,

najprej bigmamma želim ti, da bo vse ok.Če je kri že rjavkasta, j eto kar dober znak.
Kekec in Mojca..moj zob je tako-tako, še vedno je dlesen otečena, nimam pa več takih bolečin
Resnično srečna, hvala za skrb, z žajbljem pa ne pretiravam..

Čez vikend sem rahlo zakrvavela- ponoči iz petka na soboto.
K zdravniku ne grem, saj vem, kaj mi bodo rekli, jaz pa ležat enostavno ne morem.
Čutim pa, da je vse ok, morda le malo preveč naprezanja pri telovadbi.

Tosja, ne nameravam ničesar več pogrevati, pa vendar naj ti povem le to, da sem tudi jaz zelo podobno razumela darjo33, kot si jo ti.

Darja33 dobrodošla med aprilke, želim ti vse naj naj.Jaz delam na polno, vsak dan od 7-15, študiram in imam doma že dva otroka ( 11 in 2,5), pa se mi še nič ne mudi na bolniško.
Se pa strinjam, da je nosečnica tudi popolnoma zdrava lahko na bolniški, če ji tako paše.

Glede "pametnih" šefov:
Če bi moški rojevali, bi imeli avtomatično celo nosečnost 100% bolniško z dodatki + 3 letno 150% porodniško.Seveda bi jim vsekakor po porodniški pripadalo še zdravilišče 2 X letno do otrokovega 10 leta in 2 x tedensko masaža in savna...da bi revčki lahko sploh prišli k sebi.

Žal v parlamentu sedi premalo žensk.....

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu u04111976)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
19.11.2007 11:10:35   
maja24-2

Dobro jutro mi smo zakorakali že v 20 t jupiiiiiiiiiiii joj gre res hitro
Naša Lari je hvala bogu že zdrava- jupiiiiiiiiiii, upam pa da za več kot 3 dni
Mamo pa vse v rasulu sva se odločila za novo dnevno sobo.
Zatekanje Men se pa dogaja da sem zjutraj in zvečer zatečena to opazim predvsem na rokah k me prstan začve tišat, pa ga pol komi dol vzamem, drugače pa sem vesela da je počutje super in jaz res vmes kar pozabm da sem nosečka pol pa brc brc pa me spomni tuki sm,  naš user posted image  se mi zdi da nič ne spančka kr naprej razgraja user posted image
Bolniška kako je s tem jaz od 16.11 nisem več breme delodajalca, sedaj pa čakam odločbo pa me zanima kdaj naj bi jo dobila in kako je potem z bolniško preko ZZSja kdo javi TRR ... a gre to vse prek delodajalca.

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......