tasyo
|
Dobro jutro tudi od mene! Kako ste? Pri nas se sneg še ni popolnoma stopil in snežak, ki smo ga naredili skupaj z nečakom, še stoji, čeprav mu je odpadlo eno oko... Vikend je bil kar naporen, saj smo včeraj praznovali eno 50-letnico. Sem prišla domov konkretno utrujena. Big mama, upam da si v redu! Ketrin, kje si se pa ti izgubila? A si ves denar pustila v austriji in te niso spustil domov? Javi, kaj lepega si nabavila.... Katka, dobrodošla! Je prav fino, da imamo tudi pri aprilčicah ene dvojčke. Upam, da ti bo prijetno čvekati z nami. Glede spola - jaz tudi komaj čakam, da izvem, upam da na morfologiji, če bo naš lumpek hotel pokazati, kaj ima med nogicami... Aja, zdi se mi, da sem danes pa zagotovo čutila nekaj brcik za dobro jutro! Upam da se ne motim! Resnično srečna - čestitke za zmago sinovega moštva! Mora bit tako lepo, ko opazuješ, kako je tvoj otrok uspešen in zadovoljen... Upam da ti dan v službi čimlepše mine, brez velikih zoprnij! Darja, tudi sama specializiram interno (gastro), ampak sem na bolniški, ker sem krvavela, zdaj pa imam velike težave s križem. Baje čisto v križu nosim, zato imam tudi čisto majhen trebušček. Z dežurstvi pa res prenehaj, da si ne boš očitala - pikec je sicer zaščiten kot kočevski medvedek, ampak pri terenskem delu pa nikol ne veš, kaj te doleti, pa še zima je! Kekec in mojca - a veš da sem jaz mislila, da bom preskočila tele menjave razpoloženja, potem pa sem se zasačila, kako sem tečna in me lahko iz tira vrže že najmanjša stvar, naprimer barva glasu... Verjetno zato tudi nisem tako zelo uživala včeraj na fešti... No, moj mož še ne jamra preveč, tako da upam, da sem znosna. Ampak kontrolirat se pa ne morem, nikakor. Ah, ti hormoni... Sigurno sem še kaj pozabila komentirat, ampak bom pa kasneje. Naredite si prijeten dan, pa se oglasim še kasneje. Božajte trebuščke! Grem na zajtrk...
|