|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska
12.9.2007 14:16:47   
Sibil_
Ja, v kapitaniji je bil klepet na višku-hehe.Kako pa kaj v Izoli?

Thaiss kaj pa ti je avto zakuhal?A je crknil al kaj?Nisi rekla da je vozen?user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 301
12.9.2007 15:03:34   
aljuška
user posted image ojla, primorčice, se oproščam ker se ''štulim'', ampak me zanima če katera od vas pozna še kakšen zanimiv piknik plac, kjer bi se dalo organizirat rojstnodnevno zabavo z žarom?? Poznam že 2 kraja, ki sta na user posted image  zasedena, eno opcijo še imam, ampak če katera ve še za kakšen fajn plac, bi bila vesela, če bi mi namignilauser posted image ,ker vem da več glav več ve..Rabim pa za mojo mulo..
Hvala in pozdravček,

Alja

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 302
12.9.2007 15:13:55   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Ja, v kapitaniji je bil klepet na višku-hehe.Kako pa kaj v Izoli?

Thaiss kaj pa ti je avto zakuhal?A je crknil al kaj?Nisi rekla da je vozen?user posted image

LP,
Sibil RR

Z austen in majrim smo tudi jezičke nabrusliuser posted image  user posted image  Neža in Erika so ful kokice user posted image

SIBIL Avto je vozen samo jaz sem prpa in se ne bom zezala. Je pa financ minister odobril nov avto tako da user posted image  user posted image  jUTRI PA PRIDEM V kOPER, KER MAMO FT ops črke sam še ne vem kdo naju bo pripeljal. Javim zvečer, pa se lahko zmenimo za kafe

Aljuška žal nebi vedla!! Pa lepo praznujte!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 303
12.9.2007 16:09:56   
Sibil_
UUU Thaiss nov avto-kakšnega boste pa vzeli?Firbec babji pač....user posted image

Aljuška za piknik plac ne vem, mi ne piknikiramo sploh, hehe.

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 304
12.9.2007 19:31:07   
thaiss
sibil firbec babji user posted image  user posted image  odločitev je definitivno padla danes popoldan... ford fusionuser posted image  user posted image  zdej nimam dnarja niti za vam kafe plačatuser posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 305
12.9.2007 21:39:18   
austen
thaiss ... ne se sekirat... bomo že napraskale za en kafe tudi zateuser posted image če nas boš še poznala zdaj ko se boš v tako nobel avteku vozilauser posted image
lahko noč ....vsem čim manj bujenjuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 306
12.9.2007 22:05:18   
thaiss
austen se je že moj zagrebu da ga bo on vozil, ker je avto velik....izgovori!!!!

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 307
13.9.2007 11:32:17   
Sibil_
Thaiss ne daj se-ti rabiš velik avto za šopinge v Trstu in to.
In Matia se mora peljat v varnem avtu, ne?user posted image

Sicer pa kdaj dobiš makino, da si bomo malo oči napasle-no ja, vsaj jaz?In kakšne barve bo/je?

Obalke-kaj zdej?Kdaj snidenje ponovno?Sicer sem jaz zdaj mal boga z zamašenim nosom in še Lukas se je nalezel, vsi smo bolni skratka.user posted image

Drug teden bi šlo?Če se seveda pozdravim..

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 308
13.9.2007 14:41:50   
majrim
evo, ko se spravim pisat se začne oglašatuser posted image ...to človek ne more verjet..user posted image ...bo počakala kako sekundouser posted image
...torej, lepo te je blo spoznat thaiss...se opravičujem za mojo tečnobico, ampak zgleda, da ji voziček ne paše v primerjavi z mojimi rokamiuser posted image ...je pa po poti od utrujenosti kar zaspalauser posted image ...a forda boste vzeli???...mi se bomo tudi en dan malo odpravli po ogledih...ampak me je že zdej strahuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 309
13.9.2007 14:48:51   
thaiss
Sibil avto je take bolj kodrlajsasto-frnjolčasteuser posted image user posted image user posted image
za šoping pa n bo več € tako da do nadaljnega nič trstauser posted image user posted image
Se bomo zmenle za naslednji teden, upam da nas bo kaj več. Upam, da boste čimprej zdravi!!!

Majrim tudi meni je bilo v veselje da smo se spoznale, Neža pa je pravi cukrček, tudi ko joka in izsiljuje mamico... itak so vsi user posted image  isti in dosežejo kar hočejouser posted image
Drugi teden se vam spet pridružim na šetki... sveda če me vzameteuser posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 310
13.9.2007 14:51:22   
aljuška
Punce, našla kraj za našo feštouser posted image user posted image , eden od tistih zasedenih piknik placov se je ''odsedu''user posted image , zdaj se moram samo še zdilat za ceno, je najprej hotu 100euruser posted image , češ da ima slabe iskušnje..user posted image user posted image , zdaj grem pa v akcijo. Thenxs!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 311
14.9.2007 7:17:03   
austen
samo da vam zaželim dobro jutrouser posted image ... ker smo padle na drugo stranuser posted image

(odgovor članu aljuška)
Neposredna povezava do sporočila: 312
14.9.2007 7:47:15   
thaiss
user posted image

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 313
14.9.2007 8:32:30   
Sibil_
Joj ma samo dobro jutro in odmaglite?Ejj-tule je ČVEK tema.Torej????user posted image

Thaiss-tele barve ne poznam-definitivno bo treba pogledat v živo...hehe.user posted image

Sicer pa jaz tu šmrkam in kiham za računalnikom od vas pa nič zanimivih tem...ah ja.Sem malo žalostna ker ne morem ven, drekec pekec.Doma je pa tudi dolgčas.Pogrešam čvek v živo...user posted image

MA drug teden bo, ne?Thaiss boš imela ti avto?Če ne te pridem iskat, oziroma se prištulm v Izolo...

Pište kaj punce nooo...
LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 314
14.9.2007 13:15:45   
asso
Evo, jaz se samo na hitro oglasim. Drug teden bo več iz mene, ker bom imela več časa. Namreč bom v službiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Od začetnega super uvajanja Nastie se je končalo s tem tednom katastrofalno. Jok, jok in jok... in ni bilo druge, kot jo zapustit v joku.... Bil je vikend vmes, v ponedeljek je bil že jok (jutranje zbujanje)... popoldne je zakuhala in bila dva dni doma tako, da... četrtek spet jok in danes, da niti ne omenjam....
No, za spat sem ji sešila BELO dekico in medvedka vzame...
Ja, vsi smo prehlajeni, Nastia je spet, kot ponavadi vse nalezla. Tarin še povrh vsega dela zobke in je da gorje.  Mimogrede ima danes 1 leto. Čestitke moji miški.
Praznovali bomo itak v ožjem družinskem članu, ker se mi zdi brez veze delat fešto za enoletnega otroka, ki nima pojma zakaj gre.

No, jaz sem bila danes v šopingu v Trstu in je moja porodniška šla že po vodi v vseh smislih...

Lep vikend vsem, se pišemo v ponedeljek

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 315
14.9.2007 13:21:54   
thaiss
Tarin vse najboljše za 1. rojstni dan!!!

user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 316
14.9.2007 13:35:38   
austen
heheuser posted image drage moje... zjutraj ni bilo časa za kaj več kot dobro jutro. Mi še vedno jemo vsaj dva zajtrka, vmes se seveda še pokaka, tako da jo moram umit in celo preoblečt.... pa saj vsete kako je, sta dale - ali pa dajete to skozi. V glavnem medve sva pa danes skoraj same pohajale ene 3 urce. Sva imele zraven še user posted image , ki se je v San Simonu zaljubil v eno psičko in sem se kar namučila, da sem ga odvlekla stran. Še dobro da ni velik.
Ima pa Erika malo zamašen nosek... dajte mi povedat kako jih vi čistite? Jaz pridem do te točke, da ji dam kpljice v nos, več nam pa ne znese, ker se začne dret kot da jo iz kože dajemuser posted image
Uživajte na sončku z vašimi sončki, se tipkamouser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 317
14.9.2007 13:36:10   
topstar
Tarin vse najboljše user posted image lepo prznujteuser posted image

Če imava dve jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno po eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, imava vsak po dve. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 318
14.9.2007 13:40:08   
thaiss
austen jaz mu dam najprej fiziološko v nosek in potem z Narhinelom spucam!! Se pa tudi Matia dere, sam boljše da se joka kot da mu gre na ušesa itd!!!

(odgovor članu topstar)
Neposredna povezava do sporočila: 319
14.9.2007 13:44:04   
Sibil_
Tarin vse najboljše za rojstni dan!user posted image user posted image user posted image

Austen-za nosek pucat je dober Narhinel iz Italije, daš fiziološko v nos in potem spumpaš ven šmrklje.Dere se pa itak vsak otrok, tu nimaš kaj.Saj tudi odraslemu ni prijetno, če mu zliješ vodo v nos, ne?Ampak kar je treba je treba.
Mi imamo pa tudi Baby-vac, pumpico za na sesalec.Je res učinkovita in se jo splača nabavit.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu topstar)
Neposredna povezava do sporočila: 320
14.9.2007 13:45:57   
topstar
austen jaz mu dam najprej fiziološko v nosek in potem z Narhinelom spucam!! Se pa tudi Matia dere, sam boljše da se joka kot da mu gre na ušesa itd!!!
[/quote]

Enako!!, verjemi je huje nam ki jih poslušamo, ko jokajo kot njim. Dej si v glvo, da je za otrokovo dobro in da mu ta sluz, če je ne pobereš ven naredi lahko ogromo škode, pol boš šele vidla kaj pomeni ko se dere in je bogi.

Če imava dve jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno po eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, imava vsak po dve. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 321
14.9.2007 15:33:34   
austen
Punce hvala za nasveteuser posted image zdaj mi pa še povejte kje naj nabavim ta Narhinel? Nič mi ne kaže da bom kaj čez hodila,  pa bi komu naročila naj mi prinese. Čekatera ve kje v Trstu imajo to bom zelo hvaležna.user posted image  

(odgovor članu topstar)
Neposredna povezava do sporočila: 322
14.9.2007 15:49:49   
Sibil_
Imajo v vsaki lekarni čez mejo.Jaz grem v to ta prvo za Škofijami ponavadi, ima parking in blizu je, pa še dosti robe imajo.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 323
14.9.2007 16:59:11   
asso
Hvala vsem za voščila.

Mi tudi uporabljamo Narhinel. Ta večja se kar lepo pusti, brez problemov ji spucam. Ta manjša user posted image  Moramo jo v dveh držat, ker ne samo, da se dere, ampak odmika in odriva s vsemi štirimi...

Sej meni bi tudi pasalo, da bi mi kdo spucal nos tako, kot njim, ga imam tako zamašenegauser posted image user posted image user posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 324
14.9.2007 21:53:43   
majrim
austen...pejdi v baby center (je bližje kot trst) in si tam kupi rotho aspirator...je isto kot to italijasko "sranje"user posted image ...pa bližje jeuser posted image ...danes sem ji že 2x očistla...to je res zakon...dve kapljice fiziološke,potegneš pa pride šmrkelj venuser posted image ...mi je pa manjkal sprehod danesuser posted image
...zdej pa šibam pod tuš dokler ne bo prva akcijauser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?