|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska
8.9.2007 23:00:59   
nektarina
Lep pozdravček vsem.: tudi danes se javljam ob taki uri( kasno zvečer - moji trije moški vsi spijo). Eden od  dvojčkov že par ur trdno spi v sobi drugi pa je še vedno z mano v dvevni ,ampak tako globoko spi v košarici ,da ga nočem prebudit. Bo že sam dal znak pol pa previjanje, umivanje in hranjenje.
E danes pa je bil tako lep dan. Z malimi in  s kolegico smo pohajali po Kopru. Prav luštno je bilo.

Majrim: bravo za tvojega moža.  Moj že ostane sam z enim ampak z dvema pa ga je strah ker ne oblada delo .Jaz sem se že navadila in ko oba jokata že nekako poskrbim user posted image  .. he he on  pa ratauser posted image .
Ma kaj res  zvok sesalca jo umiri? No to pa še nisem  provala. Prejšnji teden sta spala medtem ko so zidarji  s hiltijem vrtali v steno. Njim je bilo OK mene je pa bolela glava. 
Oppss. iz košarice se nekaj po tihem oglaša. Ne . ne spi naprej se pravi ,da bom še malo počakala in pol bom šla spat. POnoči sta pa res pridna , zbudita me samo enkrat na noč in še to samo eden, drugi spi do jutra.

Lahko noč..

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 276
8.9.2007 23:53:40   
Žana04
Dober večer!

Na hitro se javim, potem pa v posteljo, ker se mi od utrujenosti že blede.user posted image
Thaiss, zdaj pa vem, katera si. Spomnim se tvojega korenjaka, ki je kraljeval med ostalimi. Nosiš očala, drži? Hm, kako naj se opišem... Veš kaj, naslednjič pridem, kar do tebe.
Sibil, v ponedeljek dopoldne bom zagotovo v Kopru in prav vesela bi bila, da se končno spoznamo.
Melaverde, glede joka v avtu naj te potolažim, da je pri nas podobna težava, najhujše je (upam) že mimo, saj že nekaj dni ni bilo večjih izpadov.user posted image user posted image user posted image  Jaz Julijo zamotim s kakšno igračo in včasih je celo pot pridna. Sicer pa imamo še vedno probleme z ležanjem v vozičku.user posted image user posted image user posted image Kakšen predlog?
Za danes dovolj. Lepo se imejte!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 277
9.9.2007 12:07:27   
Sibil_
Žana04 ZS!user posted image

Kdo še bo kaj jutri okrog po Kopru?A?A?Dejte noooo......čvek vabi.....user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Žana04)
Neposredna povezava do sporočila: 278
9.9.2007 14:20:34   
topstar
Sicer pa imamo še vedno probleme z ležanjem v vozičku.user posted image user posted image user posted image Kakšen predlog?

mi smo probali z lupinico, smo jo pritrdili na voziček in je zdržala ene 30 user posted image min not, boljše kot v vozičku 0 min

Če imava dve jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno po eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, imava vsak po dve. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu Žana04)
Neposredna povezava do sporočila: 279
9.9.2007 14:31:13   
topstar
Marjim, samo da je šlo mimo, vem kako zgleda ko ti ne pustijo otroka zraven. Nina je tudi imela 2 meseca (dojila se je na 1 uro), ampak jaz nisem imela te sreče da so jo sestre na ginekološkem oddelku sprejele, najprej so me na sprejemu nahrulili, da kaj si jaz mislim z dojenčkom hodit v bolnico user posted image (ginekolog mi je zagotovil, da bo tamala z mano še sam je reku) in potem sem jih poslušala še gor user posted image , tudi če sem jim razložila da se doji na eno uro in da zavrača flaško!! njo in moža niso pustile v sobo user posted image ma kdo jih razume, čim manj opravka z njimi.

Če imava dve jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno po eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, imava vsak po dve. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu topstar)
Neposredna povezava do sporočila: 280
9.9.2007 14:51:46   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Austen-pa saj od Izole do Kopra je en tak lep sprehod ob morju....komot prideš peš....user posted image

SIBIL  v nasprotno smer KP-IZ tudiuser posted image ..pridi ti na en sprehod k nam!!!
Pridem jaz v ponedeljek pa še Žano in Julijo spoznam!!!user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 281
9.9.2007 15:30:49   
Sibil_
Ja, ampak jaz nisem rekla da grem peš-sicer pa sem tudi motorizirana, če bi že bila sila.Ampak ker se za Izolo nikakor ne zmenite pač iščem kandidatke za Koper....se vidimo jutri, no vsaj Thaiss in jaz bova...user posted image

Thaiss kaj tasha pride kaj mimo?Kako je Gael in vrtec?user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 282
9.9.2007 19:15:42   
majrim
topstar...veš kaj meni ne gre v glavouser posted image ...da na zgornjem porodnem oddelku full težijo za dojenje in je kao dojenčkom prijazna porodnišnica, pol pa tako nasprotje...to mi ne gre v glavo...aj se moram pozanimat, ker naj bi bilo obvezno da sta otrok in mama skupaj...to bo še cia izvedelauser posted image
austen...drugič pa kaj pokliči neuser posted image ...pa bi šle dve familje na kavouser posted image user posted image user posted image ...tudi moja je bla pridna, pol doma pa je blo malo bolj glasnouser posted image ..je pa ratala malo bolj pridna kar se joka tiče...sem ga pa zgleda zasrala zdej dva dni,ker sem jedla jajce in jo je šraufalo user posted image  in seveda mene tudi...pa driska...nekaj ni štimalouser posted image ...

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 283
9.9.2007 22:08:52   
austen
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Austen-pa saj od Izole do Kopra je en tak lep sprehod ob morju....komot prideš peš....user posted image

SIBIL  v nasprotno smer KP-IZ tudiuser posted image ..pridi ti na en sprehod k nam!!!
Pridem jaz v ponedeljek pa še Žano in Julijo spoznam!!!user posted image user posted image

user posted image ja saj v starih časih mi ne bi bil problem ... ma kaj ko moja princeska papca včasih še vedno zelo pogosto... na žalost pa ob tej poti ni nobene klopceuser posted image dojenja stoje pa raje ne bi prakticiralauser posted image da ne bi kdo komu v rit prileteluser posted image user posted image
Majrim saj sem te hotla poklicat, pa smo imeli ene obiske... pa so se nenapovedano priklopili še eni tako da mi je šel dan kar hitro mimo pa gužva je bla tudiuser posted image
Smo pa bili danes na plaži.. ta malo sva malo dala ležat na brisačko in jo pokrila.. se je ful smejala. Očitno ji je bilo všečuser posted image Smo pa šli kar hitro proč, ker ob morju je kar pihalo.
zdaj grem pa počasi spat.... mi je zaspala že ob osmih tako da bo verjetno tudi kaj prej budnica kot ponavadi.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 284
9.9.2007 23:51:16   
NAVT
Pozdravljene!
Končno mi uspe malo poškiliti sem gor! Pri nas je ful gužva. Občutek imam, da samo gasim požare, pri dvojčicah ali pa pri tavečjemu. Še dobro, da mi pomagajo , ker bi bila sicer lačna in žejna, umazani pa bi bili vsi. Včasih ne vem ali naj grem na sprehod, ali naj oddam otroke komu drugemu, da mi jh pelje ven. Po navadi se odločim, da grem tudi sama malo ven med ljudi, saj me sicer daje osamljenost. Danes zvečer sem začuda budna. Navadno me zmanjka, ko uspavam tavečjega (mogoče bolj uspava on mene:)

Austen, snubci....a v Izoli?

Nektarina, kako si ti organizirana s tvojima dvema fantoma?

No, naj se pa le pohvalim z eno stvarjo: naš tavečji je prejšnji teden začel hoditi v vrtec in sem pričakovala krizo. Ampak nas je prijetno presenetil in obožuje vrtec; še popoldne bi šel tja. Upam, da ga ta evforija drži čimdlje.

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 285
10.9.2007 21:31:12   
majrim
navt...končno...sem se že bala,da je kaj nrobe, ker ni galsu od tebeuser posted image ...ampak je pa za razumet...jaz z eno komaj shajam, kaj šele ve z dvojčki...kak dan me res prime krizauser posted image ..da ne govorim danes, ko smo šle z austen v šetnjo...njena jee ko bubica...leži, tiho ,spi....moja pa za tri...jok in jok...samo jedla bi, klopc pa premalo ali pa jih sploh ni, da bi človek vsaj podojiluser posted image

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 286
10.9.2007 23:00:15   
Žana04
Pozdravljene!

Danes dopoldne v Kapitaniji je bilo prav luštno.  Sibil RR, Thaiss, Tasha23 - ful v redu ste in prav lepo je bilo poklepetati z vami.user posted image
Jutri je pred mano naporen dan; psihično se moram pripraviti na to, da bomo Žana odpeljati k zobarju. Verjetno bo zadeva zgledala tako...user posted image user posted image user posted image
Navt, meni z dvema komaj uspeva, ne morem si predstavljati, kako mora biti s tremi. Pa še včasih me spreletava, da bi morda bilo lepo imeti še enega... user posted image
OK, grem v vodoraven položaj, ki ga nestrpno čakam že ves dan. Se vidimo v sredo v Kapitaniji?
Lahko noč!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 287
10.9.2007 23:10:14   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: Žana04

Danes dopoldne v Kapitaniji je bilo prav luštno.  Sibil RR, Thaiss, Tasha23 - ful v redu ste in prav lepo je bilo poklepetati z vami.user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Žana04)
Neposredna povezava do sporočila: 288
11.9.2007 0:04:06   
NAVT
Majrim, ti imaš klopc za eno premalo, pomisli kakšno pomanjkanje čutim jaz. Poleg tega pa ti še obstoječe klopce umaknejo. Že nekajkrat sem namreč dojila v parku pri Oljki (nasproti starega zdravstvenega). Ko smo se odpravili od doma, pa očitno želodček še ni bil čisto poln, smo se prebili iz Livad proti mestu. Pol sem se pa v tistem parku ustavila, malo podojila in smo šli zadovoljni dalje. Danes sem poskusila ponoviti vajo (že obupana od tega joka in stoka) in pridem tja, pa zagledam, da so odžagali obe klopci. Upam, da jih vrnejo. Mogoče bi si pa omislile tisti trinogi zložljivi stolček, kot ga imajo ribiči. A si predstavljate, da se sredi vsega zvleče izpod vozička stol in ... mizica pogrni se. To bi bilo pravzaprav kar fajn, sploh po kakšnem deževnem vremenu, ko komaj čakamo na sprehod in je vse mokro.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 289
11.9.2007 8:21:26   
Sibil_
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 290
11.9.2007 13:40:31   
tasha23
Končno malo cajta. Mali je zaspal in jez imam 1001 stavr za postorit, še prej pa malo počekirat RR user posted image
Žana04 tudi mene je veselilo te spoznat in upam, da se še kaj vidimo. V glavnem mi smo bili danes pri P ker sem včeraj opazila na malemu čudne fleke, vročine nič, fleki pa so bili samo po trebuhu in po hrbtu pa malo okoli ust: diagnoza: 6. otroška bolezen
Jutri gre lahko že v vrtec user posted image user posted image user posted image
Mali je totalno očaral pediatrinjo saj jo je toplo pozravil in celo 4 poljubčke poslal user posted image user posted image user posted image  (verjetno ker ga ni nič piknilauser posted image )

Thaiss, Sibil RR in Žana04 jutri bom po vsej verjetnosti kaj v giru okoli 9.30, če bo katera tam se že veselim  user posted image user posted image user posted image

Oj Žana04 kako je bilo pri zobarju? Mi ga imamo 1.10, do takrat bomo imeli vse enke in vse dvojke zunaj (če gre tako naprej bodo že ta teden vse 4 dvojke zunaj user posted image )

Nič lep dan vsem, se vidimo jutri user posted image user posted image user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 291
11.9.2007 16:09:02   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

Thaiss, Sibil RR in Žana04 jutri bom po vsej verjetnosti kaj v giru okoli 9.30, če bo katera tam se že veselim  user posted image user posted image user posted image

mene pa je avto zajuser posted image  tako da sem nemobilna. Bom jutri po Izoli šetkala, a je katera za kafe???

tasha23 - eno veliko piko poko za Gaela
user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 292
11.9.2007 21:22:17   
austen
ja user posted image jaz bi šla na kafeuser posted image Kdaj pa greš okoli in kam v Izoli? 

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 293
11.9.2007 21:47:02   
thaiss
austenuser posted image jaz grem ven takoj po deveti uri in imam cajt do 12.30 tako da se lahko kjerkoli dobimo!!! Kje ti najbolj odgovarja???

pride še ktera???

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 294
11.9.2007 22:01:38   
majrim
jazzzzzzzzzzzzzzzzz...če bo vse po sreči in ne bo treba v koper po avto od staršev...če ne,pa se vidimo v izoli...pa me pocuki za rokavuser posted image ...če ne,se pa lahko zmenimo za drug teden...user posted image
gre,..sem crknjena...smo ble še v pozni popoldanski šetnji,pa je kar pasalo, čeprav je tečnarila...

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 295
11.9.2007 22:36:07   
Žana04
Ciao, pupe!

Pa je uspelo še meni do računalnika. Uf, je bil naporen dan. Dopoldne smo le rešili pri zobarju, čeprav so bile muke. Žan je stokal, jokal, kričal in še kaj, vse z zaprtimi usti. Pa je zobozdravnici le nekako uspelo pogledati v mala usta in je vse ok. Le nasvet smo dobili - večkrat bi morali k zobozdravnici, da se navadimo. Mislim, da bo težka, ker se še splošne zdravnice po treh letih nismo navadili.user posted image user posted image user posted image
No, po končanem pregledu še ni bilo konec. Žan je trdil, da je bil priden in da si zasluži nagrado (kaj še?!) in ga je bilo kar težko prepričati, da ni bil priden, pa tudi če bi bil, kje pa piše, da mora vedno kaj dobiti. Stara navada oz. razvada, krivda očka, ki se v vsaki nerodni situaciji skuša znajti z "če boš priden, bomo šli potem v trgovino..."
Ko smo ga prvič peljali k frizerju (pred tem smo ga mesece in mesece pregovarjali), si je "zaslužil" toliko stvari, da nas je striženje par kocin v končni fazi stalo skoraj toliko, kot če bi si mama naredila trajno.user posted image user posted image user posted image  Katastrofa!
Tasha23, upam, da bo Gael bolj korajžen oktobra. Sicer pa bo ta tvoj fantina pravi šarmer, če že zdaj osvaja v ambulanti. Naš je prijazen samo, ko je vse rešeno in smo pripravljeni za domov. Sicer pa mislim, da je vsega krivo to, da smo imeli v treh letih kar nekaj neprijetnih srečanj z zdravniki (noga v mavcu, šivanje ustnice...). Boljše, da se niti ne spomnim. Včasih je bil ubožec še preveč korajžen.user posted image user posted image user posted image
Thaiss, jutri imam opravke v Kopru, tako, da v Izolo mi ne bo uspelo priti. Škoda, sem upala, da se dobimo v Kapitaniji, saj sem obljubila user posted image . Vsekakor bom prišla po 9. uri pokukat, ali se bo katera prikazala. Tasha23 in Sibil RR, upam, da se vidimo.
Dovolj za nocoj, čas je za počitek. Mirno noč (brez vstajanja) vsem!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 296
11.9.2007 22:54:40   
nektarina
Pozdravček vsem. Sem ponovno med vami..pač taka ura in pri meni doma je vse mirno. Moji mišeki  trdno spijo.user posted image Zaenkrat jih moram kar pohvalit,ker oba zaspita okoli 9 ure in do 2 spijo, pol dobijo stekleničko in spanje do 7 ure ko rabijo ponovno  malo mleka in pol zvlečemo al do 8 al pa tudi do 9 ure( odvisno od opravkov).V ponedeljek sem bila z njimi v ZD za 7 uro in je bilo kar težko jih zbudit. Čez dan pa je ojoj...  včasih prav  molim, da malce zaspijo in da lahko kar naredim doma.

NAVT: včasih je prav huda. Fantki so pridni samo krči so pa hudi. user posted image NA srečo še nikoli nista imela  krče hkrati. Enkrat eden in enkrat drugi.  Ko se začneko zna bit huda, ker enega moram  pustit  in se posvetit drugemu. Joj kako jočejo in vriskajo user posted image ko jih krči.  Huda je ko jih moram nosit na ramenih celo jutro ali celo popoldne. Včeraj sem se kar zjokala  ker je bilo tako hudo. 
Bravo NAVT, da še dojiš.Kako rasteta tvoji dvojčici? Jaz sem dojila na polno 2 tedna, pol do drugega meseca sem še  dodajala , zdaj pa samo še adaptirano mleko.  Mleko mi še malo teče ampak moja dva sta se tako naučila pit iz stekleničke ,da se sedaj kregajo z mojimi  dojkami.  Začnejo prav na veliko jokatin stokat.
Je pa sedaj lažje zame,ker imam tako manj dela.  Ko sem oba dojila nisem imela časa za nič. Sta pa sedaj zelo zahtevna.. non stop se moram igrat z njimi , na sprehodih pa sta pridna in večinoma spita .
Majrim: tudi tvojo Nežo krči? Jaz sem mislila da bomo s tremi  meseci rešeni pa je še huje... zdaj smo 10 dni čez 3 mesece. Sta pa rojena 3 tedne pred rokom, mogoče je to  krivo.

Za tiste ki imate večje otroke: do kdaj so vaši otroci imeli krče?

No pa lahko noč.. se mi že spi, by

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 297
12.9.2007 7:52:06   
austen
Jutro punceuser posted image gremo na kavo? Že ki se je narisal tak lep dan....
Majrim  se nam boš lahko pridružila?
thaiss
sem ti poslala ZS

Šibam..... Erika hoče zajtrk številka 2

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 298
12.9.2007 7:52:54   
thaiss
austen maš ZSuser posted image

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 299
12.9.2007 8:23:29   
thaiss

Vsekakor bom prišla po 9. uri pokukat, ali se bo katera prikazala. Tasha23 in Sibil RR, upam, da se vidimo.

Tasha23 sporoča da je ne bo, ima opravke!! Žana04 upam da se vsaj Sibil prikaže za kafe user posted image

pa pa

(odgovor članu Žana04)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?