Freycha
|
Dobro jutro Baja čestitke Reneju za tri mesece Bačko ma super Midva bova že od sobote dol in morata obvezno poklicati, pa se z majrim in Nežo in njenim Igorjem dobimo na kavi, ok? Če ne te bom pa že zvohala in pocukala za rokav Dita bi pa zmagala v tekmovanju za miss tečnost. Zagotovo! Tako tečne je pa še nisem videla. Sploh ni hotela zaspati zvečer, pa sem jo iz obeh jošk podojila, ji dala še 60ml mleka, ki sem si ga popoldan stisnila ven, pa še ni bilo dovolj, sem ji dala še 30ml, pa bi še kar, samo je pa tudi kar ven metala hrano, ker je bila polna. Potem je končno zaspala in čez tri ure že auf, potem pa spet ni in ni hotela zaspati, pa sem ji naredila dodatek (priznam, da samo zato, da jo na hitro zadanem in grem spat, ker v joškah je bilo dovolj materiala) spila le 30ml (ker se je že prej najedla na joški) in po dodatku je po dveh urah tečnobe končno zaspala, pa sva mislila, da bo pa sedaj zaspala - ma jok brate, samo tri ure. Sedaj sem jo podojila in sem jo imela poln kufer in sem si šla glavo barvat, njo je pa dragi zazibal nazaj v spanec in onedva lepo spita, jaz pa s podočnjaki do brade in z barvo v laseh tole tipkam Pa jaz ne morem verjeti, kako histeričnega otroka imam. Če je to sedaj že odraz njenega karakterja, bomo imeli še veliko dela z njo. Ker se bo sposobna sredi štacune vržt po tleh, če ne bo po njeno Sicer pa drugega niti ne morem pričakovati, če je vsaj malo po meni No, moje skrbi so se razblinile kar se pridobivanja teže tiče, ker je bila stagnacija očitno samo posledica zaprtosti, ker je samo včeraj pridobila 80 g in jih ima sedaj že 4970 - jutri pričakujem, da bo že čez 5 kil
|