|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
4.9.2007 14:12:54   
Anonimen
Finta je, da se mali sploh ne potrudi pogledat, če kaj teče... 2-3x pogoltne in že spi.... Nič ne tečnari, ko spi na joški, samo jaz ne morem vsako popoldne 3 ure ležat poleg njega, ker bi on dremucal tam.

No, se mi zdi, da dok so prsi trše (nekje do 2h popoldne), da lepo papa, ko so pa mehkejše (pač ni take enormne količine mleka), da pol pa se mu neda in spi. Ampak lačen pa je.... Pol  ponoči, ko se mleko spet nabuta v joške, pa spet lepo je.

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1576
4.9.2007 14:14:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Verjetno odvisno od flaše. Mi imamo tako, da se vseeno mora mal potrudit, da kaj priteče, čeprav gre ziher lažje kot iz joške. Sodelavka ima pa res tako, da njena tamala samo požirat rabi, nič vlečt.

In kakšno flašo imeta to?

Midva uporabljava Tommee Tippee, cucelj enkica. Še jaz komaj povlečem iz tiste luknice. user posted image

Aja, pa finta... Ko sem mu včeraj dala zvečer 60 ml, sem ga potem takoj na joško dala, pa je lahko še 10 minut pridno vlekel in požiral.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1577
4.9.2007 14:40:47   
Anonimen
Punce, a ste prepričane, da lahko pije kamilico s SLADKORJEM? Pa koliko sladkorja sploh dati? Ker mojega napenja, pa bi mu dala to, da se vsere, kr tečen postaja..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1578
4.9.2007 14:42:59   
Anonimen
Aventovo, cucelj 1. Pa ne vem, če nima ta sodelavka glih te kot ti, isto s cucljem 1, je mala tud julijka. Pa kakorkoli jo je obrnila, je kar teklo iz nje.user posted image Mala sploh ni sesala, samo goltala je. Pri naši flaški pa, če Jure konkretno ne sesa, če samo narahlo, sploh nič ne priteče.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1579
4.9.2007 14:44:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Malena*

Punce, a ste prepričane, da lahko pije kamilico s SLADKORJEM?

S sladkorjem, ja. Nimam pa pojma, kolk ga dat. Še nisem prakticirala tega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1580
4.9.2007 15:07:37   
baja*
ja malena, ziher s sladkorjem, so mi včeraj v ZD tak rekli. Prevrela sem pa približno 1 dcl vode, dala kamilco not + 2 žlički sladkorja. Dala sem mu pa enih 10-15 malih žličk za spit. Pokakal se je v roku pol ure. Očitno ful hitro požene.
Ajvy user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
4.9.2007 16:26:37   
madejka
Zadnje case vas samo berem in se sploh nisem mogla pripravit do pisanja... vreme je to jauser posted image

Kak ste babike? Nas otrocek je tud siten danes... vreme za user posted image . Zdaj na sreco malo spi, ampak ce je pa buden pa samo sitnari. Drugace pa ponoci spimo kar dobro. Ampak vec ko spim, bolj se mi zdi, da se rabim spanca. Zdaj pa ne vem al za mano prihajajo vse tiste neprespane noci al kaj je zdaj to.

Tiste, ki ste ze dobile menstruacijo... kak ste vedle, da ni vec cisca? Zarad svetle barve? Ker ce sem jo ze dobila, potem odpade tisti mit, da ce dojis, je ne dobis tak hitro peekola!

Vem, da je ze blo dosti govora o tem sooru al glivicam al kaj so ze, ampak se takrat nisem tak zavzela...  A ko jih otrok ima, ima take bele pikice v ustni votlini? Ker nas jih ma na spodnji dlesni in nekaj malega po nebu. Ampak nic kaj bolj ne joce kot ponavadi. Jih to boli? In Dakratin (se tak rece?) se dobi na recept al brez? Jooj ne bi rada da se mi kaj prenese na joske...

Ajvy sozalje!

Freycha v Miklavz pridi, kadarkoli bos dobrodosla oz. vidve z Dito oz. vsi trijeuser posted image Samo prej poklicite, da bomo doma. Moj dragi je dans zacel s sluzbo in sem tak sama cele dopoldneve.

Tasonka tvoj podpis... Eh, ko bos na morju z otroki in bos imela Jureta v narocju bodo tak vsi njega gledali. Ce pa kdo se "slucajno" tebe pogleda, pa mu je tak jasno, zakaj slauheciuser posted image
No "slucajno" pa pisem zarad tega, ker jaz zdaj kamorkoli grem sploh nic ne veljam vecuser posted image To vidis, kak mene odrinejo, da pridejo do Majauser posted image Tak da se sploh ne sekiram, ce ne zgledam glih najbolj suha... saj me noben ne pogleda vec dobrouser posted image Saj se bomo navadle na to a?user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
4.9.2007 18:05:49   
Ronči
user posted image  kak glup dan

pa še malo navijanja za muca dinota user posted image  user posted image

You can't fix stupid.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
4.9.2007 18:12:19   
baja*
Ronči, glas oddan.
madejka, Daktarin dobiš brez recepta.

"alarm" se je vklopil, tak da vam nič ne morem gnjavituser posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
4.9.2007 18:19:12   
Ronči
baja hvala!!

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  odprem to stran http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1833552 in link v prvem postu.
user posted image  moje dete ma pa slab okus za glasbo, takoj je zaspala user posted image . Zdaj bomo morali namesto prave glasbe Murkota vrtet?????????

You can't fix stupid.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
4.9.2007 18:43:42   
Anonimen
Glas oddan... user posted image

(odgovor članu Ronči)
  Neposredna povezava do sporočila: 1586
4.9.2007 19:03:16   
majrim
dannnnnnnnnnnnnuser posted image user posted image user posted image ...mi smo kar doma osatli...nič ne bo iz Krka...malo preveč je zapihalo, pa še tamala je nekaj prehlajena. pa danes je jokala ko nora zjutraj...tako, da smo kar doma ostali
...kaj se pritožijete čez vreme???..noro je...ampak saj bo spet malo bolje...vikend že napovedujejo lepšiuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
4.9.2007 20:14:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Tasonka tvoj podpis... Eh, ko bos na morju z otroki in bos imela Jureta v narocju bodo tak vsi njega gledali. Ce pa kdo se "slucajno" tebe pogleda, pa mu je tak jasno, zakaj slauheciuser posted image

Sej škoda, da v podpis ne grejo še smajliji, ker bi tega dala zraven --->user posted image . Mišljeno je sicer v zajebanciji, čeprav je žal tole s šlaufi še kako res. V dveh letih dvakrat rodila, poleg otrok sem pa pridelala še 3 konfekcijske številke.user posted image user posted image Maš pa prav, bom šlaufe z Juretom v naročju skrivala.user posted image

Ajvy, sožalje še za nazaj.

Ronči, sem glasovala. Šponska fotka!user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1588
4.9.2007 21:01:01   
Anonimen
user posted image kak dan....popizdiš, mala samo tečka, joj, sem čist blažena zdaj ko je zaspala....nenormalnouser posted image dopoldan je blo še nekak, popoldan pa samo dretje in stokanje, samo na rokah bi se nosla, jo dam na joško dvakrat potegne pol pa histerično vpije, se umiri in spet mal potegne....jaouser posted image zdej čakam da se zbudi, pol bo menda ok, ko bo že ura taka, pa da se normalno naje revica, mam joške tak polne da mi jih bo razneslo....
jutri mama posvetovalnico, em pa res zanima kako bo....se mi zdi da se je kr konkretno poredila in zrastla, zato ji tudi nočem nič dodajat, čeprav zarad teh krčev včasih cel popldan pa večer nič ne je,ji ne paše zgleda, samo dokler tak raste in se redi, ji zgleda nič ne manjka...upam da se res pr 3h mescih neha tole....

grem pod tuš zdej pa pojest neki, k mam glih cajtuser posted image sm zdejle poštudirala da sem zverinsko lačna...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1589
4.9.2007 21:59:34   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Vem, da je ze blo dosti govora o tem sooru al glivicam al kaj so ze, ampak se takrat nisem tak zavzela...  A ko jih otrok ima, ima take bele pikice v ustni votlini? Ker nas jih ma na spodnji dlesni in nekaj malega po nebu. Ampak nic kaj bolj ne joce kot ponavadi. Jih to boli? In Dakratin (se tak rece?) se dobi na recept al brez? Jooj ne bi rada da se mi kaj prenese na joske...

Madejka, to je soor, ja. Pa hitro v lekarno po Daktarin, da se ne prenese na bradavice, ker to je pa res huuuuuuudooooo! Pa bradavice kar preventivno po vsakem dojenju namaži, pa bo ok.user posted image
Ronči, evo en glas več. Lepa slikca! Pa ti poznaš Dinota?
majrim, res škoda za Krk.user posted image  A je Neža že kaj bolje?
Tašonka, se ti pridružujem s svojimi šlaufi.user posted image  Pišuka, punce, pišete, da že nosite stare hlače, pa kaj ste že vse izgubile trebušček? Meni sicer kile gredo, a šlaufi ostajajo..... no, po treh porodih sem verjetno že res upravičena do njih.user posted image
ulla80, imaš srečo, da Ula lepo napreduje in zvečer lepo je, naša pa se mi zdi, kar slabo napreduje, ker se čez cečli dan in noč! ne more normalno dojiti. Kot si napisala, 2x potegne pa kriči...user posted image  Komaj čakam, da to mine!

Danes popoldan sem strašila po Cityparku in spet zapravila premoženje za cunjce... pa ko bi bilo vsaj kaj zame! Kje pa, le za mulce. Pol pa moram že teči domov.... Sicer pa, kaj bi si sploh kaj kupovala. Tako bom imela več motivacije, da rešim te šlaufe in se stlačim v stare hlače.user posted image
No, lepo noč vam želim!
user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
4.9.2007 22:56:07   
Freycha
očitno je res vreme ja.... Dita je danes od popoldneva naprej tudi tečkana in je sploh ne moreva pomiriti. Celo voda je ni zmatrala in sedaj bi kar jedla in jedla in jedla, po drugi strani pa stalno poliva in ven meče hrano. Potem pa se sprašujem, a ven meče, ker je polna, al res toliko zraka med hranjenjem poje, da ko rigne, še ven pocediuser posted image  V glavnem upam, da bo kmalu padla, ker sva oba z dragijem danes nekam zlo zmatrana, čeprav je mala full spala....
Je pa danes spet kakala - 3. dan in očitno jo je res tisti Novalac proti polivanju tako zapiral. V glavnem sedaj ima doma proti krčkom in upam, da ji bo kaj pomagalo takrat, ko ga bo dobila......

Majrim user posted image user posted image user posted image  full sem žalostna za vas, res! Upam, da ne bo Neža kaj resno zbolela user posted image  Sicer pa bova medve skupaj šli kaj na plažo, če bo vreme, ok? Deda bosta pa v senčki naše sončke pazila user posted image

Bačko, vi greste v Izolo sedaj?

Tašonka  dobrodošla v klubu šlaufov user posted image  Lansko leto nisem nič plavala v morju pa če sem slučajno pozabila, imam itak šlaufe s sabo, se ne utopim user posted image user posted image

joj, moram priznati, da sva danes z dragijem malo po novih avtomobilih pogledovala, bolj natančno po Seatu Altei XL, v katero sva se kar malo zaljubila. Pa še možnost imava,da jo full ceneje dobiva, pa ne vem, če se ne bova kar odločila zanjo. Sicer se mi je vedno zdelo smešno, da dobiš otroka pa takoj avto za kakega karavana ali enoprostorca menjaš, samo vseeno pa z Getzom in 206 čutiš utesnjenost.......

eh.. mala ni zaspala.... jo moram čuvat

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
5.9.2007 4:03:13   
baja*
dobro jutro...

...danes sem pa definitivno prvauser posted image . Reneju očitno podnevi ni bilo dovolj, zato se je odločil, da se bo še ponoči malo cartal. Zdaj že spančka in če sem čisto odkrita, mi je celo pasalo, da me je dans gor vrgel - ima namreč mini roj. dan, star je že 3 meseceuser posted image , jaz pa v teh nočnih urah obujam spomine na porod in popadke, ki so bili tej uri že zelooooo konkretniuser posted image . Ne morem verjeti, da je že 3 mesece, odkar je prijokcal na svet. Srček mali mojuser posted image . Tak me čustva zdajle preplavljajo.... Če ni rojstvo otroka največji čudež sveta...user posted image user posted image user posted image  Evo v tem obziru sem pa srečna, da sem ženska in ne bi menjala za nič na svetu!!!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
5.9.2007 9:04:36   
bačko
Freycha v Izolo gremo 12.9.
Naša je tudi bila včeraj popoldne tečka.Sploh ni hotela nič spati, če pa je zaspala je bilo za 15 minut.Mene pa nekaj zanima.Kako se izračuna koliko mora otrok pojesti v enem obroku?MI je zadnjič zdravnica povedala pa sem pozabila.
Sem ugotovila da ta teden naša noče ponoči spati dlje kot do 2 ure.Ponavadi je do 4 zdaj pa samo do 2 ure.Čudno!Bom videla kako bo danes ponoči ko jo bom prej še kopala.
Včeraj sem imela kar naprej ene prebliske da je z njo kaj narobe.Vsakič ko je zajokala me je v želodcu stisnilo.Prav bojim se za njo.Moj je rekel da prav pretiravam!
Rumba kdaj pa se lahko začne hoditi z otrokom na plavanje?Pri katerih mesecih?
Danes bom šla z Žano ven.Jo bom dobro pokrila in bova pol okoli 12 ure šle ven.Še razmišlajm kaj naj ji sploh oblečem.Mogla bi iti kupiti malo bodijev za 3 mesece.Imam jih veliko za 6 mesecev za 3 pa nič.
No lepo se imejte!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
5.9.2007 9:07:55   
bačko
Baja*iskrene čestitke za 3 mesece.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
5.9.2007 9:18:58   
kapica
jutrouser posted image .
nocka je bila pa danes yelo solidnauser posted image . se mi kr poyna, da sem bolj spocita.
Corfu, a toliko stvari ji obleces. pol sem pa jay res cisto nesposobna, al kaj, ker ga ygleda premalo oblecem. ampak se vedno po tem orientiram, ce ima topel nosek in nogice, pa jih ima. ne vem, bom ga pa danes bolj oblekla, pa bom videla, kako bo.
baja cestitke ya tri meseceuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
5.9.2007 9:53:16   
Freycha
user posted image user posted image Dobro jutro

Baja čestitke Reneju za tri mesece user posted image user posted image user posted image

Bačko ma super user posted image user posted image user posted image  Midva bova že od sobote dol in morata obvezno poklicati, pa se z majrim in Nežo in njenim Igorjem dobimo na kavi, ok? Če ne te bom pa že zvohala in pocukala za rokav user posted image user posted image

Dita bi pa zmagala v tekmovanju za miss tečnost. Zagotovo! Tako tečne je pa še nisem videla. Sploh ni hotela zaspati zvečer, pa sem jo iz obeh jošk podojila, ji dala še 60ml mleka, ki sem si ga popoldan stisnila ven, pa še ni bilo dovolj, sem ji dala še 30ml, pa bi še kar, samo je pa tudi kar ven metala hrano, ker je bila polna. Potem je končno zaspala in čez tri ure že auf, potem pa spet ni in ni hotela zaspati, pa sem ji naredila dodatek (priznam, da samo zato, da jo na hitro zadanem in grem spat, ker v joškah je bilo dovolj materiala) spila le 30ml (ker se je že prej najedla na joški) in po dodatku je po dveh urah tečnobe končno zaspala, pa sva mislila, da bo pa sedaj zaspala - ma jok brate, samo tri ure. Sedaj sem jo podojila in sem jo imela poln kufer in sem si šla glavo barvat, njo je pa dragi zazibal nazaj v spanec in onedva lepo spita, jaz pa s podočnjaki do bradeuser posted image in z barvo v laseh tole tipkamuser posted image  Pa jaz ne morem verjeti, kako histeričnega otroka imam. Če je to sedaj že odraz njenega karakterja, bomo imeli še veliko dela z njo. Ker se bo sposobna sredi štacune vržt po tleh, če ne bo po njenouser posted image user posted image  Sicer pa drugega niti ne morem pričakovati, če je vsaj malo po meni user posted image user posted image
No, moje skrbi so se razblinile kar se pridobivanja teže tiče, ker je bila stagnacija očitno samo posledica zaprtosti, ker je samo včeraj pridobila 80 g in jih ima sedaj že 4970 - jutri pričakujem, da bo že čez 5 kil user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
5.9.2007 9:55:45   
corfu
Dober dan

Za spremembo od vaših je moja včerajšni dan cel prespala, vmes se je samo dojila in previjala user posted image . pa tudi noč je bila lepa. Kapica, mogoče je dovolj oblečen, nimam pojma, samo moji paše raje več kot manj. Danes ob treh imamo tehtanje, me prav zanima koliko se je poredila, mislim, pa da kar, saj so jo sama ličkauser posted image . Baja čestitke!user posted image . rumba, upam, da pri vas tole čimprej mineuser posted image . Naša se pa zadnje dni samo smeje, pa gruli, pa skoz bi se nekaj pogovarjala, mami pa nič ne razumeuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
5.9.2007 11:12:05   
Kristina_1
Če ni rojstvo otroka največji čudež sveta... Evo v tem obziru sem pa srečna, da sem ženska in ne bi menjala za nič na svetu!!!
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

Če ni rojstvo otroka največji čudež sveta...user posted image user posted image user posted image  Evo v tem obziru sem pa srečna, da sem ženska in ne bi menjala za nič na svetu!!!

user posted image Baja* lepo si to npisala, sem enakega mišljenja.

Bačko za vn ni panike, sam da je nad nulo in da je user posted image dovolj oblečen.

Naša je tud včeraj ogromno spala, dopoldne 2 uri in popoldne 3 ure, pa tudi noje bila lepa user posted image . Danes pa je peljala bratca v vrtec in prababico po špežo, pa z babico in prababico smo ble na kavi - 4 generacije babnc.
Zdej pa hitro kosilo končam in malo vn na sprehod, pol pa po tamalga v vrtec.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
5.9.2007 11:28:43   
rumba
Jutro!
No, danes smo pa malo bolje spali.user posted image  Jaz sem samo na kruhu in krompirju, pa lepše spimo.user posted image
Freycha, kaj pa če Neža toliko poliva, ker se prenajeda? Pa če jo ponovno podojiš spet polije... Ne vem. Držim pesti, da se to polivanje čimprej konča. A ti pa še imaš upanje, da Dita kasneje ne bo izsiljevala z prečudovitimi izbruhi???user posted image user posted image user posted image  To je le del otrokovega razvoja in le redki se temu izognejo. V razvojni je naša zdravnica rekla, da so lahko zaskrbljeni tisti, ki teh izpadov nimajo. No, mi smo ravno včeraj pobegnili iz Cityparka z dvema kričačema, ker sta si vbila v glavo, da moramo kupiti ŽIVO KAČO!user posted image user posted image user posted image  Pa smo jim malo zglancali tla.user posted image  Aja, ravno danes sem stehtala Julijo: 4970g. Tako kot tvoja sončica.user posted image
baja*, čestitke za 3 mesece.user posted image
bačko, na plavanje se hodi po dopolnjenem 4 mesecu. Začne se 8.10, tako da mi odpademo. Gremo naslednjo rundo.
kapica, ma nisi nesposobna, no! user posted image  Pač Dino ne rabi biti toliko oblečen. Je tak kot naša Julija. Jo oblečem približno tako kot ti Dinota, pa je vse ok.

Tako, sedaj pa se odpraviva ven.
Lep dan vsem!

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
5.9.2007 11:42:09   
corfu
Freycha tudi jaz sem iz tvojega pisanja najprej pomislila na to, da se tvoja prenajeda in potem ven meče, pa je spet lačna, začaran kroguser posted image  Ne pojedo vsak dan enako, tako kot nam enkrat paše, drugič ne...moja enkrat je na štriri ure, drugič na eno pa pol user posted image pa ne bodi toliko obremenjena z tehtanjem...user posted image . pa tole je bilo čisto dobronamernouser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.