|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
3.9.2007 8:32:32   
Freycha
meni se tudi bolj prav zdi, da ena to zbere, pa objavi, da ne bo milijonkrat popravljen, ker se bo zagotovo kje kaj izgubilo.....

no, včeraj zvečer in ponoči je bilo končno bolj mirno in nekje v starih tirnicah. Polivala ni nič, fajn se je po dveh dneh spet najedla (se ji je poznalo, da je šla za 10g gor, prej je bila pa dva dni na isti teži) in tudi spala je veliko več, kot zadnji dve noči za pored. Upam, da bo sedaj lepše napredovala v teži. Jaz se pa tudi malo boljše počutim in psiha je tudi boljša user posted image  Sedaj imam pa dragega doma do četrtka, v petek ima nočno, pride v soboto zjutraj domovin gremo na morje za en teden user posted image user posted image user posted image user posted image  komaj čakam!!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
3.9.2007 8:39:46   
corfu
Dobro jutro

Punce jaz se abolutno strinjam s Kapico, da samo ena ureje seznam in vnaša podatke enkrat tedensko npr. vsak petek v tednu, če ne bo postala prava poplava podatkov in seznam bo osvežen na vsako uro. No, to je samo moje skromno mnenje.
Mi smo ok. Danes je šel Aljaž prvič v vrtec, pa me je ravno mož klical, da je kar pogumno prestal, ob desetih ga gre pa iskat. Mi je kar težko pri srcu user posted image . Sicer pa komaj čakam, da gremo na dopust, da se vržem v bazen, svobodno, brez trebuha user posted image user posted image user posted image . Danes šibam še z Manco v lov na kavbojke, pa se bojim, da imajo vse na koren, te mi pa ravno ne dišijo, razen v kombinaciji s škornji user posted image . Držite pesti, da kaj dobim.

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
3.9.2007 10:12:07   
Kristina_1
Dan, jaz sem tavečjega že peljala v vrtec, mu šla nabavt nove copate in nakupla špežo, zdej pa sve z malo doma in že veselo zizamo.

Mogoč bi blo lažje, če bi tisti, ki bo prpravljena delat seznam sporočali podatke na ZS, da ne bo rabla skoz po tekstu brskat, ko bo osvežila seznam user posted image , pa to dela enkrat na teden al pa na 14 dni.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
3.9.2007 10:35:30   
Anonimen
Hojla..

Seznam lahko jaz delam, če nimate nič proti, lahko pa kdo drug..

(odgovor članu Kristina_1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1529
3.9.2007 10:54:45   
Anonimen
Lahko se tudi tako zmmenimo, ja... da mi na ZS pošiljate nove podatke.... Ni problema.... Bom prevzela vodenje seznama, če mi pa ne bo zneslo, pa bom predala naprej, a mislim, do bo... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1530
3.9.2007 10:55:16   
Anonimen
Ups, nisem vidla, da se je Malena ponudla...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1531
3.9.2007 11:03:46   
Anonimen
Hehe, Zvesta, kar ti delaj, če pa ne znese, pa bom jaz user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1532
3.9.2007 11:10:35   
Anonimen
Evo, sem klicala za UZ kolkov in to ni v ortopedski ambulanti.. Zdaj se pa tak sekiram, sploh nevem kam klicati ali pa kam iti.. Je že katera bila za otroka na UZ kolkov, bi lepo prosila za pomoč, kje se to sploh nahaja? user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1533
3.9.2007 11:47:18   
Anonimen
V neonatalni ambulanti...

V porodnišnici v 1. nadstropju....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1534
3.9.2007 12:13:28   
rumba
Dan! user posted image user posted image user posted image
Pa sem le uspela do računalnika. Utrujena sem kot 100user posted image . Odkar smo z morja (prišli v petek), je Julija nehala spati ponoči. Zaspi za pol urce, pol pa jok pa bediva dve, pa spet malo zaspi, pa jok..... Krči so se spet pojavili v vsej svoji lepoti...user posted image user posted image . Pa tak mir je bil na morju...
Danes sta Anej in Hana šla po 1m v vrtec, nihče ni hotel vstati in bi še spala. Sicer pa se nista kaj pretirano upirala. Jaz sem oprala že tri stroje perila, sedaj se pere četrti (še vse z morja). Kdaj bom obesila, ne vem, saj Julije ne morem odložiti, ker se bo sicer razpočila. Po trbuščku ji pa dela tako štalo... ven se sliši ropotanje... bogica se tako zvija. Ko je močno stisnjena v naročju, z dudo v ustih, še nekako gre...
Majrim, pri nas je za dlesni pomagal le Dentinale (kupiš v It). Calgel ni imel nobenega učinka. dentinale pa shranjuj v hladilniku, se lažje namaže, sicer je preveč tekoč. Zame je zakon!
corfu, midve bova šli na plavanje. Tudi ta večja dva sta ful uživala. Kdaj, še ne vem. Verjetno tako kot Mari71, marca08 na DIF
zvesta, siskamiska je omenila, da si ti enkrat priporočala eno pumcico za nosek. Ker me kar nekaj časa ni bilo, sem to verjetno izpustila. Mi lahko še enkrat napišeš?
Malena, iskreno sožalje!
kapica, a ti si v SLO? Glede tresenja ustnice: ne, jih ne zebe.user posted image  To je še eden od refleksov, ki se pojavljajo pro dojenčkih in s čpasom izzvenijo. To boš lahko le še kratek čas občudovala, potem nikoli več.

Nič, opravičujem se za vse napake, ker tipkam z eno roko, druga pa trenira s petkilogramsko utežjo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
3.9.2007 12:42:41   
Kristina_1
Rumba sem že od večih slišaa, da na morju krči čudežno izginejo.
Naš tud ni hotel ustat, kar je zanj zelo čudno, ker kakor se dan nardi že teži za ustat. Je šel pa z veseljem v vrtec, tud po 1m.

Aspirator za nosek se imenuje Baby Vac in se prklopi na sesalc, pa lepo nosek spuca.

Jaz sem pa na vrtu mal zelenjave pobrala, bo spet polno dela za to pospravt. Zdej grem pa še fižolete nabrat. Pa še en ogromen kup cunj čaka na peglanje, dva stroja se sušita in še dva čakata na pranje. Pa Tari morem mal garderobo pospravit, ker je že kar nekaj prerasla.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
3.9.2007 12:44:19   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: *Malena*

Evo, sem klicala za UZ kolkov in to ni v ortopedski ambulanti.. Zdaj se pa tak sekiram, sploh nevem kam klicati ali pa kam iti.. Je že katera bila za otroka na UZ kolkov, bi lepo prosila za pomoč, kje se to sploh nahaja? user posted image user posted image

Zdaj mi pa nič ni jasno. Meni na izvidu piše, da imamo uz kontrolo v ortopedski ambulanti. Pa še ob izpustu so mi isto rekli. Je pa to tam nekje poleg laboratorija pri stolpnici. No UZ imamo ta petek in bom takrat poročala. Malena na tvojem mestu bi poklicala v P in jih vprašala za datum.

Kak hudo mora bit mamicam, ki prvič peljejo otroka v vrtec. Jaz že zdaj vem, da bom jokalauser posted image . Upam samo, da bo mali dobro prenesel. Ok, prehitevam...user posted image user posted image

Pa daj, kako bedno vreme napovedujejo. Mi tud nameravamo po UZ-ju na morje, sam če bo tako kislo in hladno vreme pol ne vem, če se splačauser posted image .
Rumba in Kristina pozdravljeni nazaj!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
3.9.2007 13:04:14   
corfu
O, Rumba, Kristina dobrodošle nazaj user posted image , sem prav vesela!!!

Punce letošnja moda je čist adijo pamet, se skorajda ne dobi dolgih kavbojk, kajti letos so moderno vse možne dolžine kavbojk, samo klasične ne, se pravi dolgeuser posted image

Moj sine je uspešno prestal prvi dan v vrtcu, uh kako mi je odleglo user posted image . Pravi da bo jutri še šel, potem bo pa videl user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
3.9.2007 13:48:32   
Ronči
kaj naredit, če se user posted image  ne rada previja?? Jo zamotiš z rožicami user posted image . Narejene so iz mos gume

user posted image

You can't fix stupid.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
3.9.2007 13:58:06   
Ronči
Zakaj mi kaže v albumu napako. Če pa fotko( čeprav piše napaka) dvakrat kliknem, jo pa odpre user posted image

You can't fix stupid.

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
3.9.2007 14:15:53   
Anonimen
Široko povijanje - jaz ga sploh nisem, ker je imel oba kolka 1A in moram rečt, da mi je kar pasalo, da ni blo treba.

Kapica, jaz mu mažem ritko z ognjičevo kremo od Babylove. Ampak bolj na tanko.

Zvesta, super seznam!user posted image Meni je všeč in res si se potrudila! Mi imamo 11.9. prvo posvetovalnico in bom lahko dodala uradne podatke, čeprav ga doma tudi meriva in tehtava. Ima po najinih meritvah že 6 kil in 62 cm. So mu cotke 62 že bolj na knap.user posted image Ampak dobiš uradne podatke drug teden na ZS.

Rumba, tisto pumpico lahko pri RR-jevki z nickom rija naročiš.

Ronči, super si tole naredila!user posted image Jaz moram tudi nekaj takega narest.

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1541
3.9.2007 15:32:28   
baja*
Pa je kakaluser posted image . 6. dan je že bil, zato sem klicala v ZD, tam so mi rekli naj probam s cukranimi kamilcami in res delujeuser posted image . V pol urce se je posraluser posted image . Zdaj je pa kr lažji, se pozna pri nošenjuuser posted image . Hec. Zdaj pa šibamo malo ven, dokler nam še sonček strežeuser posted image .

Zvesta, zelo si se potrudla s seznamom. Pridna!user posted image

Ronči Rene pa vedno pri previjanju gleda en kipec na polički, jaz sem ga poimenovala afriška družinica. Kar bulji not, se jim smeji, včasih pa jih prav grdo pogledauser posted image . Ga pa vedno zamotiuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
3.9.2007 15:49:05   
Ronči
Zvesta seznam je user posted image

Tašonka rožice so zakon. Kako se jim samo nasmeji. Fino je ker visijo na nitkah in če samo malo pihneč v njih se premikajo. Klarica ima pa potem oči na pecljih user posted image

baja kipec, rožice, zvezdice vse jim je zanimivo, a ne? Ko bi vsaj nam bile zanimive čisto preproste reči  user posted image

Naša user posted image  je zadnji teden..ajej...kako naj se lepo izrazim... nemogoča... stokca in jokca, nič ji ni prav. Nosimo jo na tisoč in en način, premetamo iz vozička v počivalnik v posteljco... nič ne pomaga ko jo prime tečnarjenje... Ponavadi popoldne pa tam do 23 ure. Danes jo je celo ena epizoda zjutraj zagrabla user posted image . Kaj ve naredite, ko ni lačna, pleničke so suhe, ne izgleda da bi bili krčki... vse "fizične" stvari so preverjene....pa vseeno stokca????

You can't fix stupid.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
3.9.2007 16:58:33   
majrim
ronči...vklopi sesalec...midva sva potegnila dol z neta ta zvok in dala na cd, da ne vklapljava več sesalcauser posted image user posted image user posted image ...čudežno deluje (zvok sesalca je podoben zvoku pretoka krvi v telesu)...za krče je to naša najboljša terapija, pa še zaspi zraven
baja...jaz sem tudi dala moji sladko kamilco, ker ni bla tri dni na blatu, pa prdela je ko user posted image ...pa še tako smrdi...in zdaj je superuser posted image user posted image user posted image
...danes smo bli na UZ kolkov, je super...kako rutinsko to pogledajo...kot po tekočem traku smo šle...mali bataljon nas je blouser posted image
...jutri pa šibamo proti Krkuuser posted image user posted image user posted image , v soboto pa nazaj, ker pride freycha v izolo...user posted image user posted image user posted image ...komaj čakam,da vsaj eno spoznamuser posted image user posted image user posted image
...punce mejte se fajn...grem spakirat stvari (mala po čudežu kar spi danes )...se beremo še proti večeru kajuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
3.9.2007 17:08:48   
Ronči
kje na netu si dobila ta zvok? Preko mule? torentov?

You can't fix stupid.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
3.9.2007 17:14:23   
majrim
ej ronči, če daš mail, ti ga pošljemuser posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
3.9.2007 17:20:29   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

ej ronči, če daš mail, ti ga pošljemuser posted image

jaz tudi jaz tudi....

Je pa Dita danes izredno vremenska in kar tečka nekaj..... se vidi, da se slabo vreme približuje user posted image

Majrim, midva bova v soboto šele pozno popoldan prišla, ker se ustaviva še v LJ, zato se vama nič ne mudi domov user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
3.9.2007 17:44:15   
Ronči
brez.ideje@gmail.com

You can't fix stupid.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
3.9.2007 18:01:51   
majrim
freycha,ronči...zvok sesalca imasta v nabiralnikih...user posted image user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
3.9.2007 18:13:32   
Anonimen
Punce, hvala.. Se je lubi potrudil in je našel izvide in ima kontrolni UZ šele oktobra. Ja, kje pa vidiš otroka v 2.mesecu na UZ. user posted image

Je pa mali priden. V soboto je po čudežu spal od 23.h pa do 4.h zjutraj, včeraj pa po še večjem čudežu od 20.h do 4.h, nato se je ob 6.h zbudo nekaj zajamral pa šel nazaj spat do pol devetih. Prav spočita sem, razen tega da me oči še pečejo od včerajšnega joka. Ja, življenje gre naprej, spomini bodo pa ostali.

Uh, čez dan pa veliko jamra. Malo se smeje, potem se pa odloči, da bo jamral in take zvoke spušča tudi, ko ima dudo. Pomirim ga pa tak, da ga vzamem k sebi, nevem kako naj rečem, ni tako da bi mel glavico tam kjer imajo ponavadi, drugače je, in ga to pomiri in zaspi. Sta mi to pokazali babica in mama.

Majrim, jaz bi tudi imela to prosim, če ti je, ti pošljem e-mail na zasebnega.

Aja, tudi moj redkokdaj kaka, ga Aptamil zapira user posted image Sem se odločila, da mu kupim po novem Bebo, upam, da bo to sprejel. Hvala, Majrim, bom tudi jaz probala s sladkano kamilico.

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.