rumba
|
Dan! Pa sem le uspela do računalnika. Utrujena sem kot 100 . Odkar smo z morja (prišli v petek), je Julija nehala spati ponoči. Zaspi za pol urce, pol pa jok pa bediva dve, pa spet malo zaspi, pa jok..... Krči so se spet pojavili v vsej svoji lepoti... . Pa tak mir je bil na morju... Danes sta Anej in Hana šla po 1m v vrtec, nihče ni hotel vstati in bi še spala. Sicer pa se nista kaj pretirano upirala. Jaz sem oprala že tri stroje perila, sedaj se pere četrti (še vse z morja). Kdaj bom obesila, ne vem, saj Julije ne morem odložiti, ker se bo sicer razpočila. Po trbuščku ji pa dela tako štalo... ven se sliši ropotanje... bogica se tako zvija. Ko je močno stisnjena v naročju, z dudo v ustih, še nekako gre... Majrim, pri nas je za dlesni pomagal le Dentinale (kupiš v It). Calgel ni imel nobenega učinka. dentinale pa shranjuj v hladilniku, se lažje namaže, sicer je preveč tekoč. Zame je zakon! corfu, midve bova šli na plavanje. Tudi ta večja dva sta ful uživala. Kdaj, še ne vem. Verjetno tako kot Mari71, marca08 na DIF zvesta, siskamiska je omenila, da si ti enkrat priporočala eno pumcico za nosek. Ker me kar nekaj časa ni bilo, sem to verjetno izpustila. Mi lahko še enkrat napišeš? Malena, iskreno sožalje! kapica, a ti si v SLO? Glede tresenja ustnice: ne, jih ne zebe. To je še eden od refleksov, ki se pojavljajo pro dojenčkih in s čpasom izzvenijo. To boš lahko le še kratek čas občudovala, potem nikoli več. Nič, opravičujem se za vse napake, ker tipkam z eno roko, druga pa trenira s petkilogramsko utežjo.
|