corfu
|
Glede spanja...npr. jaz se v tem vremenu ne morem držat pregovora, da oblečeš otroka kakor sam sebe. npr. jaz sem v trenirki in kratkih rokavih, ker skoz nekaj letam po stanovanju, tamali pa paše če je malo bolj oblečena in potem spi kot polhek. Kapica poskušaj Dinota zaviti v kakšno odejico, moji to zelo dene. Danes ima žabice, pa toplo trenirkico, body z dolgimi rokavči in majčko pa štrikane copatke, pa lepo zavita v dekico, spi kot angelček. Zvesta, jaz sem pri Aljažu tudi hotela nekaj dodajat, ker sem imela občutek, da ni mleka, pa ni hotel spat, pa cel dan se je po joški pasel...ampak ni bilo potrebe. Včasih pride obdobje ko imajo poskok v rasti, ali pa se jim enostavno paše crkljat, jaz mislim, da imaš ti popolnoma dovolj mleka. Sama flaša je pa samo potuha, saj tam pa res ne rabi vlečt, saj skoraj samo teče, no to je samo moje mnenje. Jaz imam včasih joške trde kot kamen in komaj čakam, da gre jest, ker imam občutek, da mi jih bo razneslo, pride pa dan, ko so upadle, mehke in se mi zdi, da so prazne , ampak ravno takrat se lepo naje, nič se ji ne zaletava in ne hlasta za zrakom, saj ni takega pritiska, mleko pa je veliko bolj gosto in nasitno, kot tista voda ki šprica na začetku kadar so prsa trda in nabita.