|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
3.9.2007 19:12:56   
majrim
malena...ni problem, ti kar pošlji...saj zato smo tu, da si pomagamo med sabouser posted image user posted image user posted image ...kamilca je zakonuser posted image , pa še exa ko norauser posted image ...in se v miru pokakauser posted image
...grem naprej pakirat,pridem več ksnouser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
3.9.2007 21:20:27   
Ronči
majrim hvala, ji že predvajam user posted image

You can't fix stupid.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
3.9.2007 21:35:50   
Anonimen
Ronči, jaz dam sinčka takole :

user posted image

Mogoče ti tudi tak delaš, pa se ne umiri? Ker pri meni se tako najbolj pomiri, celo zaspi.

(odgovor članu Ronči)
  Neposredna povezava do sporočila: 1553
3.9.2007 22:47:31   
Anonimen
Majrim, daj še meni prosim pošlji zvok sesalca!user posted image Mail je tasi_p@yahoo.com

Malena, meni se tudi mali takole umiri!user posted image

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 1554
3.9.2007 23:32:28   
pupi
Malena probaj z Aptamil Comfort, naša sračka ko vidra, no pa malo ma v genih to po ateju  user posted image !!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
4.9.2007 8:11:17   
Ajvy
Dobro jutro vsem...kako smo mamice in kako so kaj vaši dojencli na tale zamorjen dan....
NIsem si nikoli mislila,da bom kdaj samodejno vstala tak zgodaj, sem namreč bolj zaspane sorte...sem spila kavico , zdej se pa vržem na likanje sem kr v zaostanku... bradavice me še vedno bolijo, to se res počasi celi, sej ni čudno, če razmislim...vsakič ko se dojiva, mi jo ponovno razvleče, pa zelo lepo je- si sploh ne predstavljam, kaj bi bilo če ne bi....

Mi sploh ni všeč k je dež, k niti ven na sprehod ne moremo it...včeraj sva končno prišli do pokopališča- sva nesli svečke k moji mamici, torej njeni babici...sem jokala ko dež...ne morem verjet, da je to vse še vedno tak težko....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
4.9.2007 8:25:55   
Freycha
Dobro jutro tudi iz naše strani!

Res je zamorjeno vreme. Ampak jaz se full ok počutim, ker je Dita spala v enem kosu 7. ur user posted image user posted image user posted image  joj, kaj bi dala, da bi bilo tako vsak dan user posted image  No, sem jo podojila in sedaj spet spi....

Potem pa se zrihtamo, nafutramo in gremo do moje zdravnice, potem pa nekam nekaj pojesti. Verjetno bomo šli kar v Europark, saj si povsod drugod takoj moker do kosti.

Hvala vsem za predlog sladkih kamilic, ker mi ji naslednjič, če/ko ne bo kakala toliko časa, ni za dajati svečke.

joj Ajvy si sploh ne predstavljam kako to boli. Sem na svojo mamo zelo navezana in jo imam zelo rada in je moja najboljša prijateljica in zaveznica in vse..... Meni bi bilo zelo zelo hudo, če bi že sedaj umrla. Pa njej je mama umrla, ko sem bila jaz stara 2. leti pa je bila enako nanjo navezana in vem, da je kar nekaj časa zelo bolelo, ko se je nanjo spomnila. Še zdaj pa se pomoje dnevno nanjo spomni in jo full pogreša. sploh sedaj, ko je prva mamina vnukinja na svetu in vem, da si je že zaželela, da bi bila njena mami še živa, da bi jo videla user posted image  Moje sožalje!

Aja, Dita je pa dobila KONČNO svojo osebno izkaznico in je na njej vsa čudna user posted image  če nas ne bo carinik že prvič spustil čez, se ne bom nič čudila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
4.9.2007 9:08:31   
corfu
Dobro jutro

Naša noč je bila lepa, jedla ob 22.30, ob 3.30 in 7.30, zdaj pa spiuser posted image . Malo slabše je bilo z Aljažem user posted image , že deluje psiha glede vrtca, ponoči se je dvakrat zbudil in jokal, na koncu pa ob pol šestih pristal pri nama v postelji user posted image . Ravnokar pa me je moj klical, da je zjutraj v vrcu delal paniko in jokal user posted image user posted image user posted image . Upam, da bo kmalu boljše. Pa komaj čakam toplice user posted image  v nedeljo bom že čofotalauser posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
4.9.2007 9:10:00   
corfu
Kateri se na ZS pošilja podatke o naših user posted image  ? Manca ima jutri tehtanje, da lahko posredujem podatke.

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
4.9.2007 9:14:14   
Anonimen
corfu... kar meni pošlji....bom konec tedna objavila... nekaj jih je že poslalo, tudi mi imamo jutri tehtanje...

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1560
4.9.2007 9:49:49   
corfu
ok. Hvala user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
4.9.2007 10:08:15   
rumba
user posted image user posted image user posted image  Dobro jutro!
Zaspana, utrujena, pa še zunaj je tako šutasto vreme... bljek!
Noč je bila ubitačna. Ma tile krči pa res že rahlo pretiravajo. Spet sva bedeli celo noč, napenjalo jo je kot noro, ni se mogla nič dojiti, 2x potegne pol pa v obupen jok. Ja, pol pa joče že od lakote, pa še vedno ne more jesti. Ko ji končno uspe nekaj požirkov, pa pride en hujši krč in vse izbruha. Po kakih dveh urah pa od vsega hudega zaspi za pol urce, potlej pa spet ponovi vajo...user posted image user posted image user posted image

Kristina_1 in Tašonka, hvala za odgovor.user posted image
Ronči, ful lepe rožice!user posted image
corfu, naša Hana je tudi imela neke more danes ponoči... verjetno bo res vrtec kriv. Sicer zjutraj ni bilo problema, razen tega, da bi ona še spaaaaaala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
4.9.2007 10:24:03   
Kristina_1
Jutro! Mi smo mel danes megalomansko spanje. Od 22h do 5.30, ziza in nato spanje do 10h. user posted image user posted image Tara. No jaz pa sem do polnoči pospravljala zelenjavo in do pol dveh likala en ogromen kup cunj. Jih je blo tolk, da se mi jih danes ne da niti znosit po sobah.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
4.9.2007 11:14:50   
Ronči
joj kak ste pridne... meni se pa ničččččč ne da!!!!!!!!!!!dns ne bom delala prav ničuser posted image

You can't fix stupid.

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
4.9.2007 11:21:48   
corfu
Jaz sem bila danes tudi že pridnauser posted image  Obesila perilo, dala novo rundo prat, pobrisala prah, pomila posodo, pospravila dnevno, zložila cunje...zdaj pa čakam, da se moja beba zbudi, da malo potelovadiva, zmasirava trebušček, se namalcamo...pol pa spat. Okoli dvanajstih pa pride Aljaž domovuser posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
4.9.2007 11:28:46   
baja*
Ronči, maš pravuser posted image . Sam kaj ko bo tisti kup cot tam vseeno počakal nameuser posted image . Včasih me tak razuser posted image di, da je na nas ženskah tolko več za naredit samo zato, ker smo ženske. Torej, če bi mela med nogami privesek, mi pa ne bi blo treba.user posted image  user posted image user posted image  Ja, ja, saj marsikateri moški tud kaj postori, a običajno je to smatrano kot pomoč (bi komot raje jaz pomagala njemuuser posted image ) plus tega si niti ne predstavljam mojega, da bi ga dobla zraven, da npr. čisti wc. Kaj čemouser posted image .

Tudi mi smo dobro spali ponoči, zjutraj do 9-ih, zdaj pa mali spet spi. Ko je tako depresivno vreme, večino dneva raje prespi. Edino pravilnouser posted image . Zjutraj se mi je pa tak lepo nasmihal, da bi ga najraje pojedlauser posted image  user posted image .

Nič, grem pospravljati, juhuhuuser posted image  user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
4.9.2007 11:35:48   
kapica
Joj, punce, pa kaksen je to recept , da otroci tako dolgo spijouser posted image . Jay sem danes spet od stirih ye pokonci skoraj, ko bi on ye kr rad bil na rokah, pa da ga nekdo yabava, jay pa komaj gledam. Je apa res da je vceraj cisto prehitro ye yaspal, pol pa ni cudno da je hitro konec nocke.

Za tiste ki imate CR oy. ste imele. A vas trebuh se kaj boli?Mene se kr malo matra, ko se dotaknem, je tud se otopel na enem delu, pa ydi se mi, da je vecji. Ne vem, yredila se menda nisem, ker so kile ostale enake.  Vcasih oblecem svoje kavbojke, pa me majckeno se tiscijo, a ima to kaksen vpliv?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
4.9.2007 12:06:10   
Anonimen
Joj, punce... naš tudi NE spi danes. Tako je zmatran, da komaj gleda, a zaspat ne more. Je navajen, da sva takšnega časa zunaj 3 ure z vozičkom. Zdaj bo pa cel teden kislo in nikamor ne moreva. Bi mogla kupit prevleko za dež za voziček.

Pa popolne mi noče več jest. Enostavno takoj zaspi na zizi in spi, dokler mu jo držim v ustih. potwm pa dretje. Lačen pa je tako, da je včeraj za večerjo zmazal 60 ml in pol pred spanjem (uro kasneje) še 120 ml in bi še. Ampak je pa ne, kar zaspi. Tako se obnaša že kakšnih 14 dni. Mleko je, saj ko stisnem bradavico, špricne kar pol metra daleč (drugače mi mleko ne izteka). Ampak ne vleče, samo zaspi na zizi. Vsak dan. Pa ni tako utrujen oz. tudi po triurnem popoldanskem spancu se obnaša enako. In potem tuli od 5h do 8h, ko se ga usmilim in mu dam adaptirano mleko. Za znoret... Včeraj se je nazajdnje dobro najedel ob 13h, pol pa do večera je na zizi samo spal.

Kaj naj nardim?

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1568
4.9.2007 12:36:37   
arijana..
Čestitke srečnicam za lepe noči. Pri nas je pa zadnje tri dni porazno. Ta večja je staknila virozo, z nosa ji teče kot za stavo, ne more se izkašljat, ko pa se že, pa vse izbruhne. To pa se najraje dogaja prav ponoči. V primerjavi z včerajšnjo nočjo, je bila današnja še kar solidna, ker včeraj sta se menjavali. Ko je prva zaspala, se je prebudila druga in tako do jutra.
Da pa je vse še boljše pa je moj do petka na terenu, tako, da same kraljujemo doma.

Kar pa se mleka tiče, pa enkrat teče iz mene, da bi lahko dva otroka preživela, čez nekaj ur pa je premalo, da je treba dodat. Upam, da se bo pri treh mesecih res naštelalo vse skupi.

Lepo se imejte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
4.9.2007 13:53:26   
Kristina_1
Zvesta probi si stisen al pa spumpat popoldne, se mi zdi, da je vedno še tolk noter da če stisneš mal šprica, vprašanje pa če je not še kaj, mogoče zaspi ko parkrat potegne in znanjka user posted image

(odgovor članu arijana..)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
4.9.2007 13:56:49   
Anonimen
jaz si že zjutraj, ko imam nabite joške ne morem nič spumpat... enostavno ne gre....

Neposredna povezava do sporočila: 1571
4.9.2007 14:04:47   
corfu
Glede spanja...npr. jaz se v tem vremenu ne morem držat pregovora, da oblečeš otroka kakor sam sebe. npr. jaz sem v trenirki in kratkih rokavih, ker skoz nekaj letam po stanovanju, tamali pa paše če je malo bolj oblečena in potem spi kot polhek. Kapica poskušaj Dinota zaviti v kakšno odejico, moji to zelo dene. Danes ima žabice, pa toplo trenirkico, body z dolgimi rokavči in majčko pa štrikane copatke, pa lepo zavita v dekico, spi kot angelček. Zvesta, jaz sem pri Aljažu tudi hotela nekaj dodajat, ker sem imela občutek, da ni mleka, pa ni hotel spat, pa cel dan se je po joški pasel...ampak ni bilo potrebe. Včasih pride obdobje ko imajo poskok v rasti, ali pa se jim enostavno paše crkljat, jaz mislim, da imaš ti popolnoma dovolj mleka. Sama flaša je pa samo potuha, saj tam pa res ne rabi vlečt, saj skoraj samo teče, no to je samo moje mnenje. Jaz imam včasih joške trde kot kamen in komaj čakam, da gre jest, ker imam občutek, da mi jih bo razneslo, pride pa dan, ko so upadle, mehke in se mi zdi, da so prazne user posted image , ampak ravno takrat se lepo naje, nič se ji ne zaletava in ne hlasta za zrakom, saj ni takega pritiska, mleko pa je veliko bolj gosto in nasitno, kot tista voda ki šprica na začetku kadar so prsa trda in nabita.

Uživaj življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 1572
4.9.2007 14:06:03   
Anonimen
Zvesta, jaz sem dolgo mislila, da imam še ful v joškah, ker je res špricalo, ko sem stisnila, pol sem ga mela pa enkrat dost (Jureta, ki je tečnaril na jošk) in sem si hotla spumpat in po flaški dat, pa sem napumala celih 5 ml!user posted image Sem šla samo Aptamil narest, pol je bil pa sit in zadovoljen.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1573
4.9.2007 14:06:56   
corfu
...jaz tudi nisem ravno genij v pumpanju mleka, me potem ful bolijo, to raje prepustim tamaliuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
4.9.2007 14:10:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Sama flaša je pa samo potuha, saj tam pa res ne rabi vlečt, saj skoraj samo teče

Verjetno odvisno od flaše. Mi imamo tako, da se vseeno mora mal potrudit, da kaj priteče, čeprav gre ziher lažje kot iz joške. Sodelavka ima pa res tako, da njena tamala samo požirat rabi, nič vlečt.

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.