|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
5.9.2007 12:08:50   
Freycha
sem že nekaj vzrokov za polivanje pri njej ugotovila:

- hlasta in zraven ogromno zraka požre. Podiram ji kupčka na 5. minut in vedno rigne, zraven pa še malo ulije
- grozno se napenja in prdi in ko se fajn napne, še polije
- če je jezna, ker sva jo odstavila od joške začne kričat in od napenjanja spet polije. Poliva torej vsakič, ko joka, čeprav je od hranjenja že dve uri
- če je preveč pojedla, pa bi se samo cartala na joški, pa ji seveda teče - logično tudi poliva.

to so glavni vzroki, zakaj Dita polivauser posted image user posted image . Seveda pa je tega tekom dneva veliko, zato je tudi veliko polivanja. Corfu imaš prav in nič ne zamerim, ne smem biti obremenjena z njeno težo. Ampak če tega ne bi bilo, bi mi bilo pa že dolgčas user posted image  ne hecam se...... sedaj je skoraj cel mesec praktično nič nisem tehtala, potem sem pa jo enkrat za foro in ugotovila, da je (vsaj meni se je zdelo) pridobila premalo gramov, pa sem jo potem dnevno tehtala, pa ni praktično nič pridobivala, sedaj je pa spet začela lepo pridobivati in je ne bom več tehtala. No, samo še jutri, da se bom považila, da je šle čez 5 kg.

No, stvar, ki me pa res vedno bolj skrbi pa je, da ji full poka v desni rami. Me jo je kar strah prijeti pod pazduho, ali ji roko malo premakniti, ker vedno poči notri...... Sicer boli je nič ne, ni pa prijetno..... A je kaka imela take ali podobne izkušnje, pa ve, zakaj je malčku pokalo v rami?

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
5.9.2007 12:10:20   
baja*
hvala punce za čestitkeuser posted image

freycha tudi jaz sem ob branju tvojega posta pomislila na to, da Dita mogoče preveč poje in zato poliva. Ne mislim nič slabega, da bi ti gnjavla kolko naj tvoje dete poje, bog ne daj. Ampak kot zunanji opazovalec oz. bralec pač poštudiraš tudi na to. Upam, da polivanje čimprej mine!user posted image

Midva z Renejem sva tud bla prej 1 urco zunaj pa ne vem, kak bi ga mogla v takem oblečtuser posted image . Pod hlačami štrample oz. žabice al kaj so že? Jaz mu jih nisem, ampak se mi zdi, da ga je malo zeblo. Bil je sicer pokrit pa tisto prevleko za noge sem dala na voziček, pa je imel fuuul mrzle rokice, pa malo hladna lička in čelo. strah me je da bi se prehladil. Pa v bajti se mi tud zdi mrzlo, bi najraje zakurla, ker še mene zebe, sem bolj zmrzljive sorte.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
5.9.2007 12:19:06   
baja*
Ja, Reneju je že tudi tu pa tam poknilo nekje v roki, verjetno v rami, ko sem ga prijela, da ga npr. oblečem, dvignem, obrnem... Sem se ful prestrašila, da mu bom še ki roko zlomla al pa zvila, ampak ne kaže nobenih znakov, da bi ga to bolelo.user posted image
Pa še glede podiranja kupčkov: naš je zadnje čase začel bolj grdo jest - tak hiti, da pozabi dihat in ga moram odstavit, da pride do lufta; plus tega non stop cmoka in tudi, ko ga odstavim in nazaj pristavim, ni nič bolje. Zato pa seveda veliko zraka zraven pogoltne in potem skoz riga, včasih še 2 uri po hranjenju, ampak poliva pa ne, kako malenkost ven špukne, a ni omembe vredno.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
5.9.2007 12:22:15   
Freycha
joj jaz pa full ne kompliciram. Prej sva bili zunaj pa je imela body z dolgimi rokavi, en puloverček čez, ki niti ni ne vem kaj debel, pa kapuco ima in dam kapuco na glavo, spodaj pa hlače bombažne in štumfke čez in dekico (poletno),s katero jo pokrijem. Če ima mrzle rokice jih pokrijem, lička pa se mi zdi logično, da ima mrzla, če je zunaj kar sveže..... V glavnem nočem je pa preveč oblačiti - naj se navadi na prihajajočo zimo.......

baja* kot sem napisala... polivanje zaradi prenajedanja je samo en faktor.... nažalost jih je več. Pa nič nisem užaljena, hvala bogu, da ste toliko, da poveste svoje mnenjeuser posted image user posted image  jaz imam to full rada!user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
5.9.2007 13:01:51   
baja*
Jaz pa za nič na svetu ne morem malemu pokrit rokic. Jih še v isti sekundi da nazaj ven. Te mu že paše. So pa pomojem ful razlike med dojenčki - isto kot pri odraslih. V tem prehodnem cajtu vidiš ene s kratkimi rokavi, druge pa s pulovri in jaknami. No kot sem že rekla, jaz spadam k slednjim - pozimi imam skoz mrzle noge in rokeuser posted image . user posted image  zima - me kr zmrazi, brrrrrrr.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
5.9.2007 13:13:48   
Anonimen
evo nas od dohterceuser posted image zrasla je iz 48 na 55 in se poredila iz 2975 na 4670user posted image vse je vredu in oh in splohuser posted image
mi je pa dala ta AD3 zdaj pa ne vemuser posted image že tak mi jo lomi vsak večer pa vse pravte da po tem še bolj zvijauser posted image pa neke tablete je dala ki naj jih jaz jem ( fluor men se zdi) da pol mala to prek mleka dobi......a je kera jemala to?

kar se polivanja tiče, ga meni tud serje s tem.....se čudim da ji sploh kaj ostane, pa že zgleda, drugač se nebi redila.....sere kar naprej in bruhauser posted image user posted image čudno da sploh pridobiva, ko pa vse kar sproti gre iz njeuser posted image je pa ziher zarad prenažiranja, sploh ko ma krče bi bla kar na zizi, sam žal tudi teče ven.....tu je spet prednost dudeuser posted image
ma pa ful mozolčke in zarad bruhanja (mislim vsaj) tako čudno kožo po ličkih....hrapavo in suho....sem pozabla vprašat dohterco s čem bi jo lohk namazala....kaka koza semuser posted image sem jo zadnjič z riboderminom, pa si je v oči spravla in seveda tulila ko zverina poluser posted image tak da če kira ve kaj bi blo primerno in da bi tud oči in usta to prenesla......

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1606
5.9.2007 13:16:09   
Anonimen
kar se pa oblačenja tiče....jaz tudi ne pretiravam, mislim kaj bomo pa pozimi, če jo bom že zdaj ful oblačla ko je malo mrzlouser posted image in mi gre ful na živce ko vsi tolk težijo s tem, madonauser posted image če bi blo kaj na tem,bi jo že zdavnej prehladila, pa je nisem....pa še tak je dostkrat mokra po hrbtu ko pridema iz sprehoda, pa je res preveč ne oblačim.....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1607
5.9.2007 13:19:07   
bačko
Rumba a ti hodiš v razvojno ambulanto v moste?Mene zanima če morajo vsi hoditi v razvojno ambulanto ali to določi zdravnica?Malo sem leva in ne vem.Meni moja zdravnica nič ni omenila da mi mogla hoditi v razvojno zato me zanima.
Midve sva tudi bile eno uro vzunaj.Oblečene je imela hlače pa nogavičke bodiji z dolgimi rokavi in jopico.Seveda tudi kapico.Pokrila pa sem jo z dekico in eno dekico sem dala pod njo da je na njej ležala.Upam da jo ni zeblo.Zdajle leži na pojstelji in se ne more odločiti ali bi spala ali bi jokala.Jaz pa pijem kavo!No lepo se imejte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
5.9.2007 13:23:19   
Anonimen
Živjo.

Mi smo včeraj imeli super dan, le noč je bila slabaaa.. Zbujal se je na uro, včasih pol ure in hotel jesti. Seveda sem mu naredila mleko, da je jedel in nato je full polival. Tako, da Freycha, jaz lahko rečem, da poliva, ker se ga preveč nažira.

Glede oblačil : ima pajacek, ene hlače, potem spet pajacek bolj debelejši z dolgimi rokavi, pa kapico in seveda topla odejica. Ima pa roke zmeraj mrzle, zato mu dam rokavice, ker jih pod odejo niti pod razno noče imet.

Baja*, čestitam za 3.mesec.

Ma, meni se zdi, da naši malčki hitro rastejo.. Kadar mali spi cel dan, mam zvečer slabo vest, ker ga nisem cartala.. Le kako bi ga, če spi, ampak vseeno. Sem čudna a ne user posted image user posted image

Patrick že ima ziher več kot 5 kil, je tak težki ratal. Posvetovalnico imamo pa 10. septembra, da vidimo, kolko se je res zredil in povečal.. user posted image

O, Ulla, dobro pridobiva na teži, ni kaj

Aja, pa danes se je Patrick tak vsral, da je šlo skozi oblek tudi, madona. Zdaj se pa tu pri atiju smejčka, baraba mala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1609
5.9.2007 13:27:46   
Anonimen
malena jaz sem jo včeraj trikrat preoblačila komplet, ker se je tak posrala da je vse čez šlouser posted image user posted image ta otrok ni normalen.......zjutraj je pa tak klasika, jo vzamem k sebi v postlo in ji položim brisačo in pol ona kakauser posted image jaz pa dremam zraven....in tak stoka in jamra da je jojuser posted image in obvezno ji na vseh koncih ven udariuser posted image je seronja po atijuuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1610
5.9.2007 13:28:53   
Anonimen
Evo nas od pediatrinje!

Smo bili pohvaljeni, ker smo se lepo zredili. Do 5. meseca mora otrok podvojiti porodno težo. Na mesec mora pa pridobiti najmanj 600 g, to je potem normalno.

Aha.... Pri nadaljnem pregledu (hoja, refleksi, držanje glavice) pa sva bila pohvaljena z besedami: "Ja super... Za 3 mesece pa ti že super obvladaš glavico." Jaz sme samo debelo pogledala, pa rekla, da je star šele 2 meseca. In pol se ona ni mogla načudit, da je naš zahiranček tako močan in oh in sploh. Juhu... Jaz sem ful vesela... user posted image user posted image user posted image

Kakorkoli... Zdrava sva... Preventivno nama je predpiasala Daktarin, če ga bova potrebovala, pa jaz sme si izprosla Syntocinon, da se bova lažje dojila. In napotnico za RA sva dobila. Se greva pokazat zaradi asimetričnih možgančkov, zahiranosti in zlateničnosti.

Jaz sme tak vesela. Moja kravica pa spi... Zakaj kravica? Bom slikce dala v album ob priliki....

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1611
5.9.2007 14:22:24   
Kristina_1
Ulla80 bepanen gre lahko v usta, v oči pa verjetno ne.

Sem jo prejle vagala, k sm mogla itak celo preobleč, k je spet tolk kakala, da je vse čez pršlo in ima že 5600 g in 59 cm ob porodu je mela 3100 g in 51 cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
5.9.2007 15:33:01   
corfu
Mi imamo pa 4930 in veliki smo 57cm user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
5.9.2007 15:37:30   
Anonimen
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA kok sm besnauser posted image user posted image user posted image babnca k je 40 let nazaj mela otroka mi bo pamet solila in mi pridigala in me celo označla za slabo mamo....ggrrrrrrrrr....do nafte bi jo zatolkla...

user posted image user posted image user posted image

sm že dobr.....sm se mogla mal razpizdit, preklemane babe pržgane, sej ne morš verjet nouser posted image grem na sladoled, za ohladitev....

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1614
5.9.2007 16:41:01   
Kristina_1
Ulla80 kakšen pameten nasvet pa ti je dala?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
5.9.2007 16:42:47   
rumba
Pozdravček!
Midve sva bili danes zunaj na sprehodu, pa me je orng prezeblo.user posted image  Madonca piha hladni veter. Julija je imela oblečen body na dolge rokave, nogavičke, pletene copatke, hlačke na naramnice in flis jopico. Pokrita pa je bila z poletno dekico. Še dobro, da je imela flis jopico. Kapice ji še ne dam, ker je samo v vozičku. Tudi ona je imela mrzle rokice in lička, a menim, da je zaradi tega ni zeblo. Ali je user posted image  zadosti toplo, se preverja na vratu, kjer mora biti toplo, rokice in lička pa so kamot hladna. No, sicer jaz nobenega svojega otroka nisem pretirano oblačila, kape pa imamo le v res mrzlem in vetrovnem vremenu.
Freycha, kaj je s to ramo, ti ne bi vedela povedati.user posted image
Ulla80, tvoja lubica pa ful lepo raste in se redi.user posted image  Jaz hrapavo in suho ložo mažem s karitejevim maslom. Sicer pa je tudi kar hladilno mazilo menda za vse.
bačko, mi imamo pediatrinjo v ZD Vič. Tu na Mostah ne poznam nikogar. V razvojno ne gre vsak, pač pa le če so kaki problemi. Mi smo bili zaradi Hanine hipotonije.
zvesta, user posted image  za Izaka! Ta jih je pa presenetil, kaj?user posted image
Kristina_1, cofruuser posted image  tudi za vajina sončka!user posted image  Uau, kako vsi lepo napredujejo. Nas dva tedna ni bilo, pa so se vsi čudili, kako je zrasla. Kako gre to hitro, kajne?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
5.9.2007 17:24:20   
Anonimen
Jaz se danes tak gnilo počutim...user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1617
5.9.2007 17:26:59   
Anonimen
Punce...

Če želi katera na seznamu drugačno sličico, si jo naj izbere na tem linku in mi jo skopira v ZS...

http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1618
5.9.2007 17:30:07   
rumba
zvesta, user posted image user posted image user posted image  Bo krivo vreme, kaj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
5.9.2007 17:32:21   
Anonimen
kak pa to nardišuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1620
5.9.2007 17:34:00   
Anonimen
ja vreme je ubitačno, js sem kt cota....pa tehle mojih skor 5 kil je tud tečnihuser posted image glih zde mi bo roka odpadla, komi čakam atkoja da predam malouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1621
5.9.2007 17:37:51   
Anonimen
Ma ja.... Tak me je zamorilo danes ta user posted image ...

Ne morema ven, da bi kaj nardila za svojo postavo. Ker se počutim kot user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1622
5.9.2007 17:40:39   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1623
5.9.2007 17:42:24   
Anonimen
nikol mi ni blo jasno....namreč tale smajliuser posted image kose ono roza pokaže, preden se začne smejat, kaj je touser posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1624
5.9.2007 17:50:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

nikol mi ni blo jasno....namreč tale smajliuser posted image kose ono roza pokaže, preden se začne smejat, kaj je touser posted image

user posted image

kje se kaj roza pokaže?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.