kapica
|
Freycha, skoda no, da nisi kaj nasla, ce sem iskrena, jaz si sama sploh ne bi upala iti v soping. ker tako kot si rekla, bi samo gledala, kdaj bo mali zajokal , itd. No, pa jaz sem ti privoscla kaksno cotico, da ves . Mas pa res super mozek,a naj te kr jutri pelje v soping . A ves kaj sem jaz danes naredila z akosilo? Tud makarone z tuno . Kaak so bili dobri, res. Ajvy, ubogica, no, pol pa kr zbudi moza in naj kaj naredi. Ampak ce te potolazi, moj je skoz doma, ker ima se vedno ocetovski dopust, pa tud nic kaj velik ne naredi v gospodinjstvu . Ja, kaj ces, taki so. Majrim, jaz se pazim kaj jem. Nic kruha, nic cokolade, sveze zelenjave, v glavnem pri hrani sem bolj boga no. Danes sem bila na kolesu . Ampak samo 15 min, ker kondicija je pa res na nuli no. Nisem mogla vec, ko sem prisla nazaj, mi je bilo kr slabo, kako me moge bolijo, pa sploh ne rabim povedat . Ampak je bil res super obcutek, za kazen me sedaj se trebuh boli, prav pika me spodaj, ampak jutri hocem it spet . A veste kaj bom pa jaz jutri? Grem v soping . Ce ve vse ze hodite, se je meni tud zalustalo. Bom malo pogledala za kaksne kopalke, pa natikace, pa se kaj za duso.