kapica
|
Baja, jaz´imam tud enako knjigo kot Ajvy, pa ce sem iskrena, nisem se kaj dosti prebrala . Na zacetku sem o dojenju in previjanju, ker sem rabila nasvete, pa je bilo tako malo opisanega, da nisem ravno zadovoljna. Kako je pa naprej, pa se ne morem povedat. Corfu, jaz si tud takooo zelim plesat, pa mojmu ze zadnja tri leta tezim, da greva v tecaj. In vsakic rece, bova sla konec leta in ko pride konec leta, je spet nekaj. Sem obupala, vama pa veliiko veselja, pa porocaj, ce sta zadovoljna in kako vama gre od rok. Bravo za lepo nocko. FreYcha, zakaj pa bi dito sploh mazala? Masiras in igras z njo se lahko tudi brez tega. Jaz sem samo prvih dva al tri krat vzela olivno olje, sedaj pa ze kr nekaj casa nic, ker morem hitet oblacit, ker mali ne zdrzi vec, se mi zdi da mu je premrzlo, ceprav fejst zagrejem kopalnico. No, hotla sem rect, da ima pravtako lepo kozo, gladko, nic ni suhega, tako da sem se odlocila, da ga ne bom mazala. Pa sploh ce pravis da je dita alergicna, oz. reagira na te zadeve, raje opusti stvar. Zvesta, verjamem da te je panika zgrabla, moj bi kr takoj klical zdravnika, brez kaksnega posveta prej . Ulla, res so hecni ti nasi otroski. Nas sesalec je tud taaak glasen, pa malega nic ne zmoti, kr naprej spi. Vazno, da sta odkrila nekaj, kar vam pomaga . Tasonka a ti tud soping? Ma vse nekaj sopingirate no, od kod vam tolko denarja punce, ker jaz bi tudi . Kristina ti si tud imela uspesen soping, a ! Corfu, mislim da je rumba na morju in uziva . Tast in tasca so sli, jaz sem takoj zjutraj zacela pucat, sem malo prej koncala, v glavnem spucala sem pa v nulo . Tri runde perila oprala, tako da balkon je zaseden, upam, da bo fajn posusilo. Sem studirala, ce lahko po stanovanju sesam in brisem po tleh, kjer tud fejst rabis trebusne misice, potem se lahko pravtako spravim na kolo, a ne Freycha? saj bom, mogoce kr jutri.