Freycha
|
Evo smo s piknika nazaj. Ne Madejka, tokrat smo bili pa nekje na Pohorju na pikniku Mala je bila super pridna, enkrat sem jo vmes podojila in je skoraj non stop spala,pa malo gledala, sicer pa se ni nič pritoževala, ker so jo po rokah vlačili, pa jo božali pa toliko različnih vonjav, pa toliko različnih rok in glasov itd..... bomo videli, kaj bo zvečer, ko bo zmatrana od celega dneva. Sem pa kar ene parkrat kar zgubila živce, pa sem se komaj zadržala, ker so bili vsi tako pametni, da jo zebe, pa ji je vroče, pa ji veter piha, pa bi mogla biti bolj gor, pa bolj dol, pa levo pa desno, pa zakaj nima dude, pa saj jo bo še hotela, pa naj ji dam to in naj ji dam uno itd itd itd pa naj se kurčev folk zase briga. To je moj otrok in jaz jo bom bolačila in slačila in obračala in futrala in vzgajala kakor bo meni pasalo. In sem sklenila, da od danes naprej ne bom več tiho. Tastu sem danes že rekla, da bova midva že poskrbela zanjo, da bo njej najbolj prav, pa se mi zdi, da ni dojel, da bom mogla še bolj ostro povedati in postaviti meje, vsem ostalim bom pa od danes naprej tudi povedala, da so oni svojega otroka (če ga imajo seveda) že vzgojili in naj pustijo, da jaz s svojim delam tako, kakor mislim, da je zanj najboljše. Pa če bi mi rekli: a se ti ne zdi, da ji je malo hladno? pa bi ji rekla ne, ok ji je.... me še ne bi motilo. ne pa da mi najprej vzame otroka iz rok in potem mi začne povijati v (po vrhu vsega še pokozlano) tetra plenico in ko Diti tisto plenico dol vlečem, una vleče nazaj in jo povija ko mumijo, da sem se raje obrnila in šla. Problem je v tem, da je bila to familija od dragega in se nočem komu zameriti, samo so mi pa potem na poti domov, ko so trdili, da otrok ne sme tako pokonci sedeti v jajčki, da bi mogla bolj ležati in da naj jo bolj poleževa, zbili dno s soda. Pa še tašča me je totalno užalila in sem zaključila z nasmeški in držanjem jezika za zobmi itd..... Najin otrok je in midva ga rihtava..... uf sorry punce, ampak sem se mogla spihati, ker sem besna ko ris in vse v sebi držim......
|