|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
16.8.2007 14:46:11   
poldy
Punce, spet ste naklepale tolko strani,.....
Ja jaz se moram spetuser posted image user posted image user posted image pohvalit, da moja Urša je pa kar pridna. Zvečer jo včasih kaj ščipa in se malo jokamo, pa crkljamo in spimo tudi po4-6ur ponoči in podnevi. Sva že zunaj in res ji paše zrak, ker potem več spi kot če sva v stanovanju.
Kar se tiče širokega povijanja, je meni fizioterapevtka relka, da tudi če bi imela slabe kolke bi mi svetovala normalno povijanje z malo več telovadbe oz. fizioterapije. Za rokico imava 27.8. pregled pri ortopedinji, drugače pa je bulica že malo manjša, pa tudi z rokico že precej bolje gibljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . 29.8. imava kontrolo v neonatološki ambulanti, 4.9. pa posvetovalnico. Naporen teden!
Jaz pa imam probleme z odvajanjem blata, ker vsakič ko grem me grozno boli in priteče kri. Ne vem ali naj se obrnem na G ali svojega zdravnika? Drugače pa čišče je še čisto malo, šivi so se dobro zacelili, malo me še boli včasih tam dol, ampak bo.
Tudi midva sva se že pogovarjala o še enem....................

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
16.8.2007 16:09:21   
Freycha
Danes je bil prav zanimiv dan. Na obisk je prišla prijateljica s hčerko, ki je bila rojena konec aprila, torej 4. mesece staro pupo in je bilo prav zanimivo opazovati, kako dojemljivi so že 4. mesečniki, kako že držijo glavico, se smejejo, hja, jokajo pa tako, kot naši malčki user posted image  mi je bilo pa prav smešno, ko sva se pogovarjali, pa vsaka svojo pupo na joški, pa si slišal samo cmokanje malčic user posted image user posted image user posted image  Potem pa sva dali vsako v svoj stolček (pa še isto znamko imava, samo barve so druge) in vsaka svojo pupo guncali. Dita je potem zaspala, Kaja pa je začela jokati in se je sploh ni dalo pomiriti, zato se je prijateljica kar odločila, da greuser posted image  Saj razumem, da je tečno, če ti otrok joka pri kakih obiskih, ampak Dita se itak ni dala motiti, jaz sem pa tudi joka navajena user posted image  V glavnem, drugič se bova pa dobili zunaj na kavi, na sončku, pa bova raje tam čvekali user posted image user posted image  Joj, prav veselim se sedaj tega obdobja, da bova lahko hodili naokoli po kavicah in sprehodih s prijateljicami in kolegicami, ki imajo tudi približno tako stare čmrlje. Še dve nosečki čakam, da prideta na svoj termin (konec avgusta), da bomo potem skupaj hodile naokoli user posted image user posted image user posted image

Poldy bom držala pesti, da bo vse ok na vseh pregledih, ki jih imate v prihodnje user posted image user posted image

Zvesta čemu pa je pripisati, da je ena polovička možganov večja kot druga? kaj to potem pomeni, da se ena polovica ne razvija tako, kot druga, al kaj?user posted image  A to potem kaj vpliva bistveno na otročka??

Majrim, vi rabite naš obisk, pa bo vse tako, kot mora biti user posted image user posted image user posted image  Jaz že prav odštevam dneve... sem pa vam fovš, da greste že prej na dopust, samo hvala bogu, da se bomo lahko sestali in piknik naredili in po kavah viseli user posted image user posted image user posted image

Kapica jaz sem od nekdaj govorila, da bi imela čim manj razlike med otročki. Z bratom sva narazen 4. leta pa mi je kar veliko...... Ja Dita je na obiske zelo občutljiva in se ji pozna, če jo ljudje "matrajo".... saj bo boljše, boš videla user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
16.8.2007 18:37:46   
madejka
Poldy jaz imam enake tezave pri odvajanju... prav sveza kri pritece, cisce je pa tud se full malo. Mah tud jaz ne vem, kam naj gtrem. Pa se moja G je na dopustu, tak da se tud na pregled ne morm narocit.user posted image Ce bos kaj zvedela al je to normalno al je kaj hudega, sporoci!

Midva sva pa rekla, da bo naslednji otrok pomladni, tak da naslednje leto poleti zacnemouser posted image Se mi zdi glih dovolj razlike, da ni prevec.

No zdaj pa konc zaenkrat z laufanjem okol in obiski. Danes smo se obisk pri drugi babici in dedku naredili, zdaj imamo pa mir vsaj za en tednuser posted image Jutri pride patronazna in bomo malega prvic kopali user posted image Me prav zanima kak bo!

Nic morm letat, dete je zejnouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
16.8.2007 20:01:26   
Anonimen
Evo... mis mo bili pri pediatrinji in kljub temu, da ni najina izbrana, nama je nardila celoten pregled. In sva zdrava. Zredila sva se v 14ih dneh 440 g in zdaj tehtava 3660 g.  Kar je baje še zmeraj premalo. Prej sva se v mesecu dni zredila za 550, pa je bilo še kao dovolj, zdaj je pa 440 v dveh tednih premalo. user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1029
16.8.2007 22:36:36   
pupi
Čer!
Sem se malo oglasal, ker naša pupa spi ko ubita. Smo bli od 19ih-21ih veni, ja vem ja je bla že tema ampak se je mama začvekala, v 15 min smo se skopali  uredili in ostalo v drenju seveda ker je bla lakota tu mi par krat potegne zizo in zaspi ko top. Očitno jo je res zrak zdelal, me pa zdaj res zanima kak dolgo bo zdržala brez dodatka!?
Madejka Kopšetka je že prišla z dopusta, danes je začela, jaz sem se naročla danes za pregeled.
Sem jezna ko user posted image . Jutri mama z Najo posvetovalnico ob 12ih in to ni ustavlo moje sestrične in njene družine (dveh ravajencev in moža) da še pred posvetovlnico prisvetijo k meni na obisk, ob 10ih pol pa grejo malo po mestu, ker niso od tu in se potem še vrnejo. Sem jim kar odkrito povedakla da naj kosila ne pričakujejo, jaz pa tudi mislim zjutraj delat stvari ki bi jih počele tudi drugače. Njihov problem, kaj pa nimajo nič v glavi. Aja, pa še to z Najo sma same doma, pa si bojo pač sami stregli, njihov problem!! Me edino ta razvajena otročaja stara 3 in 1,5 let skrbita mi bota spet svinjarijo vsepovsod delala, ko tak še svoje nimam časa spucat. Ati pa mami pa tak nič ne rečeta, tak da bom spet jaz komandirala!!
Jaz naše male ne povijam na široko oz malo širše no, ker je prevliki živčko naša pupa, pa prevroče je! Tudi ponoči ne, upam da se ne bom po glavi tolkla zaradi tegauser posted image

Fajn bodite, fejts se cartajte jaz grem zdaj vse Najine igračke umkit, da mi jih ne bota tamaladva po tleh vlačla, pa kauč v folijo ovit pol pa spat. Bomo vidli za kak dolgo!?

LN

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
16.8.2007 23:25:29   
madejka
Pupi hvala za info. Se bom jutri narocila. Cez kolko casa pa mas pregled?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
17.8.2007 8:59:25   
arijana..
Freycha zasledila sem, da imate z Dito probleme s polivanjem, pa me zanima, če je s tem začela že takoj v porodnišnici ali šele kasneje. Mi bomo jutri stari 4 tedne in do pred nekaj dnevi je bilo vse v redu, zdaj pa skorajda po vsakem obroku poliva. Konkretno podiranje kupčka in podloženo vzglavje zgleda, da ne pomaga kaj dosti, najhuje je to, da, ko se naje tako konkretno polije, da naslednji trenutek že išče dojko, ki pa je navadno prazna. Zdaj sem si za vsak slučaj nabavla Novalac AR in naslednjič ga dobi.
Drugače pa je Katja ultra pridno dete, meni se zdi da samo je in spi, ful rada je zunaj, ponoči pa redkokdaj potegne manj kot pet ur, zaenkrat se res ne smem pritoževati. Da se le ne bi že danes obrnilo.
Lep dan.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
17.8.2007 9:11:09   
Freycha
Arijana na začetku ni nič polivala, potem je začela. Samo prej, kot po enem mesecu. Mislim, da ko smo prišli domov iz bolnice je že začela polivati, če ne še v P - se ne spomnem več. Je pa res ja, ne pomaga nič. Midva imava ravno danes od 8h naprej borbe, da bi obdržala mleko v želodčku, ker se full napenja (že dva dni ni kakala) in potem polije ali pa celo kar bruhne vse ven.......
Sem si mogla mleko izpumpat, pa dati po flaški s kapljicami.... sedaj bo pa očitno zaspala - upam!

Sicer je bil pa tudi večer naporen. Isto se je non stop napenjala in ven metala, celo Novalac AR je ven metala... pa jokala je non stop. Potem je pa ob 22h zaspala in spala do pol štirih. Sem jo dala na joško, pa se kr ni hotela najesti, pa zaspati v svoji posteljici tudi ni hotela, ampak sva vztrajala in na koncu je spala v svoji postelji user posted image user posted image

Danes gremo pa v mesto, ker jaz NUJNO rabim kake kavbojke pa v Hervisa grem pogledat, če imajo še kake kratke hlače zame za na morje...... Držte pesti, da kaj dobimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arijana..)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
17.8.2007 13:01:52   
madejka
Halo julijke, kje vas iscem nekje na dnu seznama?! To pa res nisem vajena pri vas cvekahuser posted image Ste vse na izletih in uzivate na soncku? Midva z Majem tud greva zdaj ven, koj ko se najeva.

Danes smo se prvic kopali!!!user posted image Mali je samo cudno gledal okoli sebe, se malo drl, ker je bil lacen, drugace je bil pa prav fejst priden! Ce bo po mami z vodo tak ne bo imel tezav. Komaj cakam, da bo star ene 3 mesece, da greva plavatuser posted image Meni se bo pa tak vtrgalo brez morja, ce misli bit se tak vroce.
Majrim kak ti zavidam!user posted image Pa vam tudi babike, ki ze mate splanirane pocitnice v septembru. Moj zacne delat septembra spet (sola) pa nic ne bo z dopustom. Mogoce kaki vikend ce bo toplo. Zdaj imamo avto s klimo, tak da se lahko furamouser posted image

No Freycha si dobila kaksne hlace? Meni so ze dvojne kratke od prej prav!user posted image user posted image Pa samo 2 kili plusa mam se. Pikola, eno kilo na tedn je pa kar fajn zgubituser posted image
Kak sta vidva vstrajala, da spi v svoji postelji? Sta jo pustila jokat? Midva sploh ne veva kaj se naj narediva. En vecer sva ga pustila, da je jokal, pa se je drl eno uro... nic pomagalo! Potem sva ga oblozila z blazinami... nic pomagalo! Duda ne pomaga, da ga nabaseva, ne pomaga... da zaspi pri nama... ne pomaga, se zbudi koj ko ga dava v posteljico... KAJ se lahko naredim? Jaz se nic prav ne naspim, ker mali skoz za mano leze po postelji in ga bom vsaki cas zmuckala...user posted image user posted image user posted image

Pupi upam, da bos danes zdrzala! Imas prav, naj si sami postrezejo, ce ze majo take ideje. Ti pa porocaj, kako je bilo v posvetovalnici. Katero pediatrinjo mata?

Zvesta ce pa vidis da ima vsak pediater neke svoje finte. Lepo ste se zredili!user posted image Glavno da sta zdrava!user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
17.8.2007 13:44:41   
kapica
Poldy, super da lepo napredujete.
Ulla upam, da se bo po treh mesecih res umirilo, revicauser posted image .
Zvesta, fajn za napredek, a je tvoj moz ze cisto v redu? Moj je tud mel en dan take slabosti, pa bruhanje, ampak na sreco v wcuser posted image .
Madejka, bravo za kopanjeuser posted image .
freycha, upam, da bos imela sreco in nasla kaksno cotico.
Arijana, dino tud zacel polivat po P, pa nic kaj ne pomaga. vcasih vec, vcasih manj.

Jaz sem pa vceraj in danes malega spokala in sla sama na sprehod za dve uri, ker ti obiski mi res ze hodijo cez glavo user posted image . na sreco jutri grejo, ker ne bi zdrzala, niti jaz, niti moz, pa dino tudi ne. Se mi zdi da prav cuti to napetost v luftu in ga muci, pa je malo siten,pa ne more spat, ceprav je zaspan.
In po vcerajsnjem vecernem sprehodu je imel koncno spet mirno nocko, na 4 in 3 ure bujenjeuser posted image . Tako da danes sva vsaj malo bolj spocita.
Pa sraufa ga danes tud, verjetno od sveze paprike in paradiznika, ki sem ga vceraj jedla za kosilouser posted image . Ja kaj cemo, se se ucimo.

Men so tud sle lepo kile dol, ampak sedaj se je pa ustavilouser posted image . Zgleda da bo teh zadnjih 5 kilc treba malo z muko dol spravljat.
Cisca je pa tud se, user posted image en dan manj in ze miuslim, aha, bo konec, pa se drug dan spet bolj vlije.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
17.8.2007 14:27:31   
Ronči
Danes smo imeli prvo posvetovalnico. Malo je zrastla in se poredilauser posted image . Zrastla je za 1 cm (iz 52 na 53). Težka je 4160 (porodna 3290, odpustna 3085). Jo pa dojim, izgleda da je mleka dosti user posted image . Dobila je kapljice in napotnico za uz kolkov (ima jih 1b in 1b, pa jih ni treba povijat. Zasledila sem da jih ene vseeno povijate. Zakaj? Pediatrinja mi je razložila da dokler so 1a ali 1b jih ni treba, ko so pa 2a ali 2b pa se jih mora).

Glede umivanja splovila mi je rekla, da se notri ne čisti, vsaj ne še, ker je premlada. Se pa začne čistit ko je malo stareja. Čisti se le povrhu in če je pokakana. Ne vem zakaj potem ene perejo tudi iznoter?? (mislim na drugo temo o čiščenju splovila), prav tako zagovarja čiščenje z vodo in kamilico. Pravi da je stara šolauser posted image . Mi kombiniramo, ponoči ali pa če je tečna jo z robčki, drugače pa z vlažno krpico in vodo.

Mozoljčke pravi, da je dobro da se čistijo s kamilico, mi smo jo samo z vodico in bubchen milom.

Kako se pa drugače počutite? Jaz imam pogoste vrtoglavice, verjetno od zmantranosti in ne preveč spanja (no sej zadje dni spi ponoči, a kaj ko mama rabi več kot user posted image ,      user posted image ). Da ne govorim kako me boli hrbet (malo imam zvito hrbtenico...skolioza al kak se temu več reče). Pa tudi tečna sem, no vsaj tako pravijo, meni se zdijo vsi drugi tečni user posted image , kregamo (bolj tečnarimo) se več ta en mesec kot prej dvanajst let user posted image .

You can't fix stupid.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
17.8.2007 14:35:14   
Ronči
Danes je bila pri pediatru ena ženska z enomesečnim fantkom. Zgledal je večji in težji od naše. Bil je oblečen v dolge rokave, žabice, štumfke, s sabo je imela jaknico, vozila ga je v zaprtem vozičku, da mu je samo glava gledala ven (imela je gor tisto prevlekico za noge)...ajej bogi revež, naša je bila v bodiju s kratkimi rokavi in žabicami, pa je bila vsa mokra. Dober dan zdrava pamet??? Prav smilil se mi je...

You can't fix stupid.

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
17.8.2007 15:09:32   
Freycha
Madejka, kaj ti misliš hodit z Majem na kopanje z dojenčki v bazen? Jaz sem se že odločila, da se nekje oktobra spravim z Dito na to kopanje, da bova malo uživali v vodi....

Dobila sem pa dvoje kavbojke user posted image user posted image user posted image  pa štiri pare spodnjih hlačk user posted image user posted image user posted image

sam res punce, kje ste vse??user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
17.8.2007 15:13:48   
majrim
trenutno tu,ampak ne za dolgo,ker se že oglašauser posted image ...naj gre k hudiču ta vročina...spet jo matra,pa krči...ufffffff,jaz sem utrujena ko pes....da bi mi vsaj ponoči spala,ampak nič od tega...po dve uri so runde,vmes pa še pavza za eno uro ob 3...komaj čakam torek,da gremo na koncertuser posted image user posted image user posted image ...v san simon na 40 let faraonov...me prav zanima,kako bo tamalauser posted image user posted image ...šibam.....user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
17.8.2007 15:41:21   
madejka
Ja Freycha, imama namen it enkrat jeseni na tole plavanje dojenčkov, če bo z malim vse ok in ne bo imel kaksnih zdravstvenih tezav. Sem cisto nora na vodo in upam, da bo amelmu tud vsec.user posted image

Cestitke za hlace!user posted image

Majrim 40 let Faraonov...peekola so ze stari.user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
17.8.2007 16:17:38   
Freycha
No Madejka, tudi pri nas je pogoj, da bo Dita zdrava. Potem bova pa verjetno kar skupaj hodili user posted image  Sej to imajo samo na fontani, ne?user posted image

Joj majrim, se mi že prav malo smiliš..... saj bo boljše,  boš videla! Trikrat se bomo okoli obrnili, pa bodo vse te začetniške težave minileuser posted image user posted image user posted image

faraoni so pa res že stari ja user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
17.8.2007 16:20:48   
Anonimen
Punce, blagor vam, da vam kile tako dol letijo. Jaz nisem izgubila še niti grama. Sem na žalost v tistem malem procentu dojilj, ki jim telo špara vsak gramček, dokler dojijo. Isto je bilo pri Špeli. Šele ko sem nehala dojit, mi je šlo dol. Tako imam še zdaj 10 kil viška. Plus 5 od Špele, ki jih nisem uspela zgubit, ker sem tako kmalu zanosila. Plus enih 10, ki so se mi nabrale, ko sem nehala kadit. Katastrofa, 25 kil moram shujšat!user posted image

Mi imamo zdaj že dva dni malo bolj mirno. Ko bi le tako ostalo, čeprav se bojim, da je to samo zatišje pred nevihto.

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1042
17.8.2007 16:21:52   
Ajvy
NO, mi smo imeli pa pester večer včeraj...dopoldan sem fasala vročino in ker do večera ni bilo nič bolje- beri samo rastla je, sme pristala na urgenci...mastitis- in to brez enega samega vozlička....sploh ne razumem...
Danes dopoldan pa me je tako želodec bolel, da me je kar oblivalo...je moral moj pridet mau domov, da je ta malo porihatl..
Ni da ni, da se mi ne zgodi....

No, upam da ste ve bolje...

Mi  smo pa en mesec stari (včeraj)

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
17.8.2007 16:39:17   
majrim
tašonka...da te potolažim,jaz sem šla od poroda dol 15ka,a jih imam še kar nekaj za dat dol,ki sem ji dobila z hormonskimi injekcijamiuser posted image ...ampak sem dovolj trasta,da bodo prej ali slej se stopileuser posted image ....malo več bi mogla gibat,a kako naj,ko pa mi ta naš sonček  vzame 24 uruser posted image ....no ja,če reče freycha,da bo kmalu vsega konec...pol pa res bo...saj v bistvu se čas kar obrača prehitro,če samo pogledam nazaj,kako je bilo ob poroduuser posted image ...kar ne morem verjet,da je tako drobceno bitje zdaj že prava pupauser posted image ...in ko se ti nasmehne in čeblja,itak pozabiš na krče in vseuser posted image
ajvy...upam,da je kaj boljše danes???...pusti se dragemu,da te malo carta,ti pa počivajuser posted image ta je pa za Tarjo...

p.s. ne morem verjet,da spiuser posted image ...itak,ko pa mi je v rokah zaspalauser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
17.8.2007 16:44:13   
Freycha
čestitke Ajvy za en mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
17.8.2007 16:50:39   
Freycha
Majrim, no a sem ti rekla, da ni tako hudo, kot izgleda na prvi pogleduser posted image user posted image user posted image

no, jaz ne bi seštevala ampak bi jih tudi rada skinila še to eno kilo od nosečnosti, pa še ene 12 (vsaj) od časa, ko sem nehala kadit..... samo pomoje bom tako suha, ko bom dva dni hladna in že nekaj metrov pod zemljo user posted image user posted image user posted image

sem pa danes popizdila v štacunah - povsod imajo samo do 42 cifro kavbojk in te samo čudno pogledajo, če bi želel kake večje. Ja **** (oprostite izrazom), saj ne moremo bit vsi anoreksični zahirčki.....user posted image  Sem glih komi najdla dvoje, da sem jih na rit navlekla......

mmmmm mljask - ne morem več pisati, dragi mi je jagodni sladoled prinesel oblit s sladkim grehom mmmmmljaskuser posted image user posted image user posted image

začnem jutri hujšat user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
17.8.2007 20:00:38   
bačko
Lep pozdrav!
Prav jezna sem nase!Naša je dobila gljivice v ustih!user posted image user posted image Nekja me zanima glede kapljic AD3!Ali imajo otroci po njih močnejše krče?Včeraj zvečer je tako jokala da sem mislila da ima vročino.Vendar je ni imela.V sredo pa smo ji začeli dajati kapljice!
Ne vem zakaj mora moje dete biti skos nekaj bolana.Prav žalostna sem ker tako trpi.Včeraj sem se zjokala user posted image user posted image ker vidim kako včasih trpi.Danes smo začeli dajati novalc proti kolekam.Zdravnica je rekla da bi moglo biti bolj.Bomo videli.Upam da bo pomagalo in ne bo imela takšne krče.In tudi upam da bodo te gljivice kmalu izginile.
Telovadiva pa tako da ji nogice pokrčim in potem iztegnem.To ponovive ene 10 krat.Rokice pa tudi pokrčive in potem iztegneva.Ji zelo paše!
Kdaj neki te krči izginejo?Odkrito povedano sem prav utrujena čeprav doma govorim da sem super in da nisem nič utrujena.V resnici pa v sebi notri prav kričim!Dopoldne ko sva same z Žano doma se dostikrat zjokamuser posted image user posted image in prosim boga da naj moji Žani pomaga!Grozna sem,a ne?
No lepo se imejte!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
17.8.2007 20:14:44   
Freycha
Bačko ko bi te le lahko potolažila... razen, da ti povem, da krčki zginejo, nekje okoli tretjega, četrtega meseca. Ja AD3 kapljice naj bi napenjale, zato jaz moji še vedno nisem začela dajati, pa jih imamo doma od začetka meseca. Koliko kapljic ji pa daš naenkrat? Nama je pediatrinja predlagala, da začneva z dvemi, pa če ne bo krčev, potem povečujemo dozo na 6 kapljic na dan...... Sicer pa, če bo prehudo, jo prosi vsaj za D3 kapljice, ker baje A dela probleme. Vitamin A pa imaš recimo v korenju, rumeni in zeleni zelenjavi itd... (malo na netu prebrskaj kje se ga da dobiti). Pa če čisto kapljice ukineš naj ne bi bilo nič narobe, saj so naši otročki rojeni poleti in so veliko na soncu, kjer se jim tudi začne tvoriti D3.
Jaz Dito tudi marisam po bušiju in ji blazno paše. Jo pa zadnje dni kar precej napenja, ker že 2. dni in šla kakat..... mah saj bo. Upam, da jutri bo, da ji bo lažje v črevesku. Gljivice bodo izginile, boš videla.... in ni nič narobe, jih ima veliko otrok.
Nič ni narobe, če priznaš, da si zmatrana. Mogoče se bo kaka pomoč več našla, pa bodo tebe razbremenili. Pa to ne bo pomenilo, da nisi dobra mama, ali kaj podobnega - daleč od tega. Samo dejstvo je, da so prvi trije meseci daleč najbolj naporni. Potem gre pa vedno lažje. In če ti kdaj nekdo lahko priskoči na pomoč, je fajn izkoristiti. Če pa se zjokaš, pa tudi ni nič narobe. Je boljše, kot pa če bi držala v sebi. Pa še enkrat - naj te ne bo sram. user posted image Nisi grozna, si tipična mamica, ki je preutrujena in jo skrbi za otročka, kateremu želi vse najboljšeuser posted image

Pazi nase in ne se preveč naprezat - si nič dobrega ne narediš s tem. Tudi otročki imajo radi spočite in srečne mamice, ne pozabi tega!!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas se je pa fino ulilo in prav paše, ker se je ohladilo. Čudi me samo to, da Dita tako mirno spi, ker je navadno supertečna, če se pripravlja na dež..... no, jaz sem pa še malo polikala cote, sedaj bom pa uživala pred TV-jem dokler me ne pokliče, da je lačna......

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
17.8.2007 20:31:36   
anja7
Hojla punce!

No, da se van še jaz mal javim. Morm se pohvalit, da so za nami tri zmerno prespane noči. Ne vem, ampak zgleda, da homeopatske kroglice vsaj mal učinkujejo. Sicer mamo še vedno krče, ampak brez kričanja. Mal stoka, pa napenja se ampak v primerjavi s tistim kar smo mel prej, je 50% bolš. Skoz se smeje in zdej je začel že ful glasove spuščat. Smo mel pa v torek prvo posvetovalnico in naš Tilen tehta 5020g in je velik 58 cm. Mamo pa tud začetek oktobra UZ za kolke, pa dobil smo D3 kapljice, ker sem pediatru rekla, da ma ful krče in da mu AD3 ne mislim dajat. Ja, pa isto smo staknil soor (gljivice) v ustih, pa na ritko so se preselile. Ampak ritka je že čist čista, ustka pa tud skor. Čist mal ma še sora. Nč zdej pa šibam mal počlikat, pol pa kopanje našega sončka. Poljubčke vsem vašim user posted image  

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
17.8.2007 20:44:32   
Freycha
joj, me je Anja7 spomnila, da sem pozabila napisati, da sem Dito mazala z Mandljevim oljem iz DM-a in je bogica tako alergijo dobila po hrbtu, da sem ji danes sprala dol in sedaj samo upam, da bo jutri koža že kaj boljša. Je imela čisto rdeč in pikast hrbet bogica..... Pa sem že zadnjič sumila olje, pa je par dni nisem mazala, je bila koža skoraj čisto ok, danes sem jo namazala, je bila pa popoldan čisto pikasta. Pa ta vročina je tudi malo pomagala, da ji je še bolj ven butnilo....

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?