Freycha
|
Danes je bil prav zanimiv dan. Na obisk je prišla prijateljica s hčerko, ki je bila rojena konec aprila, torej 4. mesece staro pupo in je bilo prav zanimivo opazovati, kako dojemljivi so že 4. mesečniki, kako že držijo glavico, se smejejo, hja, jokajo pa tako, kot naši malčki mi je bilo pa prav smešno, ko sva se pogovarjali, pa vsaka svojo pupo na joški, pa si slišal samo cmokanje malčic Potem pa sva dali vsako v svoj stolček (pa še isto znamko imava, samo barve so druge) in vsaka svojo pupo guncali. Dita je potem zaspala, Kaja pa je začela jokati in se je sploh ni dalo pomiriti, zato se je prijateljica kar odločila, da gre Saj razumem, da je tečno, če ti otrok joka pri kakih obiskih, ampak Dita se itak ni dala motiti, jaz sem pa tudi joka navajena V glavnem, drugič se bova pa dobili zunaj na kavi, na sončku, pa bova raje tam čvekali Joj, prav veselim se sedaj tega obdobja, da bova lahko hodili naokoli po kavicah in sprehodih s prijateljicami in kolegicami, ki imajo tudi približno tako stare čmrlje. Še dve nosečki čakam, da prideta na svoj termin (konec avgusta), da bomo potem skupaj hodile naokoli Poldy bom držala pesti, da bo vse ok na vseh pregledih, ki jih imate v prihodnje Zvesta čemu pa je pripisati, da je ena polovička možganov večja kot druga? kaj to potem pomeni, da se ena polovica ne razvija tako, kot druga, al kaj? A to potem kaj vpliva bistveno na otročka?? Majrim, vi rabite naš obisk, pa bo vse tako, kot mora biti Jaz že prav odštevam dneve... sem pa vam fovš, da greste že prej na dopust, samo hvala bogu, da se bomo lahko sestali in piknik naredili in po kavah viseli Kapica jaz sem od nekdaj govorila, da bi imela čim manj razlike med otročki. Z bratom sva narazen 4. leta pa mi je kar veliko...... Ja Dita je na obiske zelo občutljiva in se ji pozna, če jo ljudje "matrajo".... saj bo boljše, boš videla
|