kapica
|
Backo, kot ves imam tud jaz obiske, ki so tudi zelo pametni danes, ko je mali imel krcke. Groza, da znoris. Pa saj bo, kaj cemo drugega. Corfu, malo koze viska nic ni hudega. Res nam ni treba vsega v prvem mesecu dol spravit. Jaz mislim, da bom imela septembra na morju kr dvodelne kopalke, kaj pa drugega. ne se s tem sekirat... Freycha, po mojem so res pozabili kaksna si bila prej, ker ce so te zadnje mesece gledali s trebusckom, so se ga navadili . Kaj se pa tebi zdi, malo poglej slikice od lani, pa primerjaj. Baja, a pri tebi tudi dete 6 ur spi? Jao, punce, jaz vam kr zavidam. Pa brez skrbi, eno tasco spedenam ko sus . Ce bi jih bilo vec, bi bilo huje . Joj, Tejci, ubogica, upam, da bo kmalu boljse no . Naredi si cim lazje, samo za otrocka poskrbi, vse drugo bo pocakalo, ko tvoj dragi domov pride. Ajvy, groza no, tole z glivicami . Pa res te nekaj skoz spremlja.Ja, se kr v redu razumemo z obiski, saj pravim, eno tasco zlahka spedenam . Tasonka in Kristina, zal nimam nasveta, samo upanje, da cimprej mine . Ebo, en dan je ze za mano, popoldan sem sla kr spat za dve uri, ker rabim pocitek , pa razumejo, ni panike. Saj bo, za jutri sem tud ze splanirala kako in kaj, tako da bo.