kapica
|
Pinkica, jaz sem tud ze jedla filano papriko, ni bilo tezav. Siskamiska, ja super no, kr dvojne hlace si nasla. Jaz bi tudiii . Upam, da bo mozu darilo vsec, je ful dobra ideja .Sicer pa on verjetno nima nic proti, ce naga okrog skaces . Corfu, cestitke tebi za rojstni dan, pa tvoji princesi za 1 mesec . Linija pa bo, ves da mores bit lepa ko se bos urihtala, stiklce obula in sla zvecer ven . Glede cepljenja sva se tudi midva ze pogovarjala. Sedaj trenutno je tako, da bo cepljen proti tetanusu in mumpsu, vse drugo odpade. Majrim, M pri meni se ni, se cisca traja. Pri jedi pa zelo pazim, skoraj nic kruha, nic cokolade, od sadja samo jabolke, tako da... Ronci, moj tud kak vsak dan, skoraj vsakic ko zamenjam plenico je polno . Mamiica, pri nas so tud sorodniki dalec, dalec. Tud pravim, kaksna sreca . Zvesta, se meni si naredila luste s tem sladoledom . In, a so cote pocakale, al kaj se je zgodilo ? Madejka, moj spanec je tud cist na tleh, vedno ko Dino spi, jaz nekaj delam, namesto da bi izkoristila cas za spanje. Ker opoldne je ze skoraj rutina, da spi 4 ure!!! Backo, jaz mu se sploh nisem usesk posenej cistla . Samo z brisacko po kopanju malo potegnem , vec ne. Kakor zgleda , zaenkrat se slisi . Prosim povej mi, kako ti je uspelo zmanjsat slikico za avatar. Evo, 4 urno spanje je mimo, mali ze klice da je lacen. Jutri pa dobimo obisk za par dni, prideta tast in tasca, to bo veselo .