|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
13.8.2007 10:14:19   
Freycha
Joj, jaz si moram tut kake kavbojke it kupit...... Sem že sita, da nosim nosečniške, ampak zaradi bušija in šivov nočem obremenjevati trebuha, pa bi rabila kako številko večje.....

Kapica - je spala od 10h pa do 3h, samo potem pa ni in ni hotela zaspati nazaj... je kar nekaj tečnarila in jokala in se premetavala in napenjala itd... tako da sva zaspali nazaj ob nekje pol petih, pa do pol osmih, pa še eno rundo smo sedaj odspali user posted image user posted image user posted image  No, nekaj spanca se je le nabralo..... je bilo pa zagotovo boljše, kot včeraj. Je pa tole 5. urno spanje očitno kar rutina ratalo. Samo jaz se moram navaditi, da grem takoj z noj spat, ne da sem bila pokonci do pol enih, ker sva se z dragijem še malo cartala in pogovarjala..... aja, pa tu na netu sem še visela user posted image

Nič šibam pod tuš, obiski so že na poti, potem moram pa očediti Dito, da bo lepa za fotke, ki jih bo spet mali bataljon narejenih user posted image user posted image user posted image

Lep dan, se kaj kasneje še javimuser posted image

Siskamiska user posted image user posted image  za tvojedva cukrčka. Samo je Domen tudi večji od Davida, ne? Ne samo težji......

nič, odoh ja.....user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 926
13.8.2007 10:20:41   
*maja
Kapica nam kar laufa s štirimi ni take panike, samo imam cel avgust vso mularijo doma, ker niso v vrtcu in nimam nič časa, jih moram skoz nekaj animirat, da jim ni dolgčas sploh, ko je tako smotano vreme, drugače pa ni panike, sem mislila da bo huje.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 927
13.8.2007 10:28:22   
kapica
Ja, Freycha, to je res super, za 5 ur skupaj. Se bomo ze navadili iti z njimi spat, pa cetudi je ob osmih. Jaz sem pa tud vceraj ze ob destih padla, skupaj z tamalim, ampak kot receno, vec kot tri urce nekako ne gre.
Se pa tud Dino takoo fejst napenja, ne vem, me je kr strah, sploh danes zjutraj je ekstremno. Pa cist rdec v obraz.
Maja, bravo res, saj se pozna da so prvi trije ze bolj samostojni, a ne? No, upam, da bo tud meni zlaufalo, ko bo tako dalecuser posted image . Naj vsak dan en del stanovanja spucajo, da bojo zaposleni, pa se ti bos imela kaj od tegauser posted image user posted image . Hecam se.user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 928
13.8.2007 11:00:03   
bačko
En lep pozdrav!Danes sva imele z Žano pregled pri pediatru.Težka je 5290g in velika 57 cm.Vse je uredu.Tudi oči so uredu.Včeraj je bila malo tečka danes pa je zaenkrat vse uredu.Bomo videli kako bo še naprej.Ponoči je lepo spala.Čez noči se res nimam kaj za pritoževati.user posted image Da potrkam po lesu.Zdajle bo čas da jo nahranim potem pa upam da bo zopet zaspala.Ponavadi podnevi bolj malo spi.Raje gleda okoli in nagaja mamici!user posted image No lepo se imejte!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 929
13.8.2007 11:06:02   
bačko
Nekaj me še zanima.Kako čistite otroku ušeska?

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 930
13.8.2007 11:34:01   
siskamiska
Evo mene nazaj,zmagala sem !!!! Sem kar 2 kavbojke kupila in sem ugotovila da sedaj lažje dobim kavbojke zase ker se mi je postava malo spremenila. Številka pa je ostala ista.
Pa še ful poceni so ble user posted image .

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 931
13.8.2007 12:11:29   
madejka
Dobro jutrouser posted image
Freycha bravo za take nocke!user posted image Nam zadnje case ne ratava dobro. Mali pred pol drugo sploh ne zaspi, potem se zbudi ob sestih in danes je bil eno uro po dojenju ze spet buden. Pa je bil pri nama v postelji in sva ga pustila, da je mrckal do devetih se. Zdaj pa lepo spiuser posted image Ampak jaz se sploh ne morem naspat!user posted image Ker spi zraven naju, skoz pazim, da ga ne pomuckam in spim na boku, pol me pa ze vse boli, pa se tud mali zbudi pa jeva in pol si morm se pumpat!user posted image Zdaj bi mogla it spat!user posted image

Backo cestitke za hlace!!!user posted image
Meni je danes dragi uspel tehtnico usposobit in imam +3 kile se samouser posted image Sem prav zadovoljna s sabo! Nisem vec cez 60!user posted image user posted image user posted image

Maja jaz te res obcudujem! user posted image S 4 laufat je pa res ze umetnost! Jaz se enega ne folgam. Vceraj me je skor na rit vrglo ko sem prebrala ob pol enajstih, da ti mularija ze spiuser posted image Mi imamo z enim borbe do pol dveh!

Kapica saj bo Dino tud spal, samo je pac bolj lacne sorteuser posted image

Siskamiska tebi rata pri dvojckih it se v BTC??? Pa kaj ve ste same supermamice tu al kaj?user posted image Sta pa tvojadva prava korenjaka, no sploh Domen!

Aja Freycha ves da bomo prisli, samo da se malo tile obiski zguzvajo... morm priznat da mi ze gre vse skup prav na zivce!user posted image Sem se pa pogovarjala s sestricno, ki ima malega 3 mesece starega, pa je rekla, da zdaj bi ji full pasal kak obisk, ne pa na zacetku. Zdaj pa nobenga od nikoder...

Rumba ti pa bos poljska zvezda! Fenomenalno tole z vodnjakom!user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 932
13.8.2007 12:25:47   
siskamiska
Madejka morm it če nočm naga okrog letat user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 933
13.8.2007 12:28:52   
corfu
Dober dan

Včeraj smo imele fešto, mami je praznovala rojstni dan (jaz) hčerka pa 1 mesecuser posted image . Danes sva bili v prvi posvetovalniciuser posted image

3040 - danes 4150 teža
52 cm-  danes 54 cm velikost
34 cm - dnes 37 cm obseg glavice

Ali je vam na prvem pregledu zdravnik tudi omenil cepljenje proti rotavirusu? Cepilo naj bi se dvakrat prvič okrog dveh mesecev starosti. Cena ene doze cepiva pa znaša 80 eurov...

Uživaj življenje...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 934
13.8.2007 12:33:03   
siskamiska
Corfu čestitke tebi in malčici user posted image user posted image user posted image
Meni niso nič omenili, sem se pa odločila da jih ne bom cepila, to pa zato ker ni nikjer zagotovila da ga ne bo fasal, glede na to da je virus v večih oblikah, podobno kot gripa. Koliko časa naj bi pa držalo  cepljenje?

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 935
13.8.2007 12:36:57   
corfu
Ne vem ti povedat, ker mi je na brzino omenila, naša Manca je bila pa tako lačna, da smo samo odšibale domov. Pa sem mislila, da katera kaj več ve?!

Uživaj življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 936
13.8.2007 12:41:09   
Anonimen
user posted image Evo mene....

Zdaj sem hkrati brala RR, jedla filano papriko in na rami uspavala Izaka, ki se je zbudila zato, da se mi je med mojim kosilom posral.

No, filane paprike ni več, malega posranca sem pa zdaj odložila v posteljo.

Zdaj pa ne vem, ali bi šla kar za njim malo dremat, ali bi zlagala cote, ali bi dala prat cote, ali bi pomila posodo?

Kaj menite? 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 937
13.8.2007 12:44:29   
siskamiska
jst bi šla na sladoled na tvojem mestu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 938
13.8.2007 12:46:19   
Anonimen
ti si jasnovidna? user posted image

že odpiram konzervo ananasa, pa sladoled že čaka zraven.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 939
13.8.2007 12:59:32   
siskamiska
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 940
13.8.2007 13:18:51   
corfu
Dobre ste, meni pa sploh ne paše sladko...to bo linijauser posted image

Uživaj življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 941
13.8.2007 13:20:57   
Anonimen
jaz se moram pa kar nazaj držat.....mam od tega dojenja tako volčjo lakoto, da me je kar strah....

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 942
13.8.2007 14:36:55   
Ronči
Ali vaši user posted image  kakajo vsak dan in kolikokrat?
Naša je včeraj le enkrat in to zelo malo, danes pa še ne. Prej pa je znala tudi po 3-4X na dan.

Sladko, ajej ubijala bi za sladko!!!! V nosečnosti pa za sadje, mi sladko sploh ni pasalo. Drugače sem pa še deseti dan po porodu imela 1 kg +, in ta kar še vstraja!!

Želela bi jih pa imet 10- . Želje, želje...user posted image

You can't fix stupid.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 943
13.8.2007 14:42:33   
majrim
joj, ste delavneuser posted image ...jaz sem bla danes pri G in hvala bogu dobila zeleno luč za kopanje,pa za sexuser posted image user posted image user posted image ...mi pa že nekaj kravaviuser posted image ...zgleda, da bo že prva M...me vpraša,če bi jo mogla že dobit, jaz pa ko en čuk...kako pa naj vem,kdaj naj bi jo dobila po tolikem časuuser posted image ...a ve ste jo že dobile??
...kako pa je s hrano??...jeste kar vse po vrsti??
...nič,jo grem skopat, da bo pol malo spala..user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 944
13.8.2007 14:44:12   
Anonimen
Daaan...

Kak ste kaj??

Jaz sem danes bila dvakrat z malim na sprehodu, pa skoz sva bila tudi na terasi, in vidim, da mu tako najbolj paše... Se mi je celo jutro drl, pa sva šla ven, pa kar naenkrat zaspal, potem pa se zbudil, pa samo gledal okoli..

Patrick se ponoči še vedno zbuja 2 x. Zjutraj je najbolj tečno to, da noče nazaj zaspati, in potem jaz še komaj gledam..

Meni so kavbojke še vedno prav od prej, me pa moti samo ta špeh na buščeku.. Si ga sploh ne upam kazati, jao user posted image

Mi smo hvalabogu kar daleč starn od sorodnikov, prijateljic, tako da imam za obiske mir.. Hvalabogu, ker to me pa moti, da kar pridejo, ne da bi se napovedali. Si mislijo, da tak mali še ne gre nikamor, pa smo več zunaj kot doma. C.c.c user posted image

Jaz pa sploh nevem, koliko kg sem zgubla po porodu pa kolk mam zdaj.. Nam je lih tehtnica crknila, ko sem prišla iz porodnišnice domov user posted image

Bačko jaz mu ušesa samo zunaj čistim in to s palčko. Tak je meni babica svetovala..

Corfu, vse najboljše za tvoj rojstni dan in za hčerkin 1.mesec. Vaša se pa res hitro redi user posted image
Meni ni nič rekel pediater glede cepljenja user posted image user posted image

Ronči, moj ne kaka vsak dan.. Baje je to normalno, so pač dnevi, ko bo kakal, dnevi pa ko ne.. Če že kaka, kaka kar pogosto, skoraj po vsaki jedi..

Kaj zdaj čveke iz Maribora, okolice, ... kdaj se kaj dobimo da kofetkamo z našimi malčki.. user posted image

< Sporočilo je popravil Mamiiica -- 13.8.2007 14:46:04 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 945
13.8.2007 14:44:33   
majrim
ronči...moja zadnje čase kaka vsak drugi dan...kar naenkrat je prišla v ta ritem...včeraj je recimo 3x,danes pa nič...tako je vsak drugi dan...napenja jo pa itak tako na obroke...da se sprdi,pol je vse ok...

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 946
13.8.2007 14:59:52   
madejka
Jooj nas pa je pokakan vsakic ko ga previjem, vcasih tud o pol hrbta... Kaka pa ponavadi med dojenjem, seveda ga prej glih previjemuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 947
13.8.2007 15:26:44   
siskamiska
Ušeska pucam s tem palčkami za otroke, ampak samo od zunaj, notri ( v sluhovod) ne bezam nič.
David kaka vsak dan , tudi do 7x, dočim Domen pa na 2-3 dni, to je verjetno od otroka do otoka različno.

Jaz sem pa danes dobila pokal ki sem ga dala delat možu in komaj čakam da pride iz službe da mu ga damo in da vidimo njeovo reakcijo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 948
13.8.2007 15:40:39   
Ronči
Dve novi slikici imam v albumu...

You can't fix stupid.

Neposredna povezava do sporočila: 949
13.8.2007 16:19:35   
Pinkyca
ZVESTA !!! A lahko jemo filane paprike??? user posted image  Jaz se pa nazaj držim ker pravijo da naj bi se izogibali paradižniku v vseh oblikah. Niste imeli težav po filanih paprikah? Joj jaz jih imam v skrinji - že 1m me tam čakajo user posted image  ker sem jih delala točno tisti dan ko sem šla rodit zvečer. Ma kar takoj jih bom dala zdaj ven.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?