Anonimen
|
Daaan... Kak ste kaj?? Jaz sem danes bila dvakrat z malim na sprehodu, pa skoz sva bila tudi na terasi, in vidim, da mu tako najbolj paše... Se mi je celo jutro drl, pa sva šla ven, pa kar naenkrat zaspal, potem pa se zbudil, pa samo gledal okoli.. Patrick se ponoči še vedno zbuja 2 x. Zjutraj je najbolj tečno to, da noče nazaj zaspati, in potem jaz še komaj gledam.. Meni so kavbojke še vedno prav od prej, me pa moti samo ta špeh na buščeku.. Si ga sploh ne upam kazati, jao Mi smo hvalabogu kar daleč starn od sorodnikov, prijateljic, tako da imam za obiske mir.. Hvalabogu, ker to me pa moti, da kar pridejo, ne da bi se napovedali. Si mislijo, da tak mali še ne gre nikamor, pa smo več zunaj kot doma. C.c.c Jaz pa sploh nevem, koliko kg sem zgubla po porodu pa kolk mam zdaj.. Nam je lih tehtnica crknila, ko sem prišla iz porodnišnice domov Bačko jaz mu ušesa samo zunaj čistim in to s palčko. Tak je meni babica svetovala.. Corfu, vse najboljše za tvoj rojstni dan in za hčerkin 1.mesec. Vaša se pa res hitro redi Meni ni nič rekel pediater glede cepljenja Ronči, moj ne kaka vsak dan.. Baje je to normalno, so pač dnevi, ko bo kakal, dnevi pa ko ne.. Če že kaka, kaka kar pogosto, skoraj po vsaki jedi.. Kaj zdaj čveke iz Maribora, okolice, ... kdaj se kaj dobimo da kofetkamo z našimi malčki..
< Sporočilo je popravil Mamiiica -- 13.8.2007 14:46:04 >
|