Freycha
|
dobro jutro punce! Dita si je zvečer spet privoščila en daljši spanec (5.ur) ampak kaj, ko je bilo to od 9h pa do 2h, jaz pa nisem cel čas z njo spala, ker mi je bilo malo zgodaj. Oz. ob 9h sem z njo odspala 1. uro, potem sem tu visela, potem sem šla pa spet spat šele ob nekih pol enih. Noč smo dali super čez, spala je v svoji posteljici, ob 5h sem jo podojila, potem je pa ob 6h začela jokati kar ona nikoli ne počne. In jo napenja bogo revo. Zakaj? Ker si je mami spet (pa čeprav ve, da ne sme) včeraj privoščila čokolado na različne načine. Dito pa čokolada grozno napenja (baje da se tako alergije začnejo kazati, ker take male alergija še ne napade po koži, ampak imajo krčke, če mama poje nekaj takega, na kar je tudi sama alergična). Seveda zvija ne samo nje, ampak tudi mene, ker me vsa koža srbi za znoret. Bemti obiske! To so vsega oni krivi.... Če ne bi bilo obiskov, tudi raznih čokoladnih piškotov ne bi doma imeli. Sedaj sem jo pomirila in podojila, pa sem si vzela čas in si šla lase malati z barvo. Sem zadnjič v Mullerju kupila eno barvo, ker imam že tak narastek, da je groza. Madonca no, moram biti lepa za Dito. Aja, pa za očija tudi Pa še modrc sem z barvo uspela pobarvati. Mi je dvakrat dol kapnilo, potem sem pa potegnila in razmazala po obeh joškah in imam sedaj modrc tak, kot bi me kdo klal jaz ga tut serjem. Še dobro, da sem ravno zadnjič kupila belilo za plenice, ker je Ditin drekec tako močne barve, da ne gre dol iz tetra plenic.... Aha, še neka stvar me jezi danes. Včeraj sem full močno čiščo spet dobila in kar ne neha Pa je sedaj že več kot en teden nisem imela. Je pa res, da je G na pregledu rekla, da je še, samo meni ni nič ven prišlo. No sedaj mi pa spet teče jst mmaaammm ddddooossttt tteee ččiiiššščččeee Na, zdej kavo pijem, pa me je že pričelo pritiskati na wc. Aja, včeraj sem se full dobro počutila, ker sem imela in dopoldan in popoldan obiske in so vsi rekli, da se jim zdim še bolj suha kot pred nosečnostjo sej ni res, ampak občutek je pa dober. Dober, da imamo betonske strope, če ne bi k sosedom zrastla Ups Rumba, pa sem full pregledovala, pa sta mi Juliji ušli..... bom popravila, samo bom kako stran kasneje še enkrat objavila seznam, ker se bo sigurno še kaka javila, da sem kaj narobe naredila (če si bo upala) nič, šibam na wc, da ne spustim....
|