|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
10.8.2007 7:40:00   
Freycha
dobro jutro punce!

Dita si je zvečer spet privoščila en daljši spanec (5.ur) ampak kaj, ko je bilo to od 9h pa do 2h, jaz pa nisem cel čas z njo spala, ker mi je bilo malo zgodaj. Oz. ob 9h sem z njo odspala 1. uro, potem sem tu visela, potem sem šla pa spet spat šele ob nekih pol enih. Noč smo dali super čez, spala je v svoji posteljici, ob 5h sem jo podojila, potem je pa ob 6h začela jokati user posted image  kar ona nikoli ne počne. In jo napenja bogo revo. Zakaj? Ker si je mami spet (pa čeprav ve, da ne sme) včeraj privoščila čokolado na različne načine. Dito pa čokolada grozno napenja (baje da se tako alergije začnejo kazati, ker take male alergija še ne napade po koži, ampak imajo krčke, če mama poje nekaj takega, na kar je tudi sama alergična). Seveda zvija ne samo nje, ampak tudi mene, ker me vsa koža srbi za znoret. Bemti obiske! To so vsega oni krivi....user posted image  Če ne bi bilo obiskov, tudi raznih čokoladnih piškotov ne bi doma imeli.

Sedaj sem jo pomirila in podojila, pa sem si vzela čas in si šla lase malati z barvo. Sem zadnjič v Mullerju kupila eno barvo, ker imam že tak narastek, da je groza. Madonca no, moram biti lepa za Dito. Aja, pa za očija tudi user posted image  Pa še modrc sem z barvo uspela pobarvati. Mi je dvakrat dol kapnilo, potem sem pa potegnila in razmazala po obeh joškah in imam sedaj modrc tak, kot bi me kdo klal user posted image  jaz ga tut serjem. Še dobro, da sem ravno zadnjič kupila belilo za plenice, ker je Ditin drekec tako močne barve, da ne gre dol iz tetra plenic....

Aha, še neka stvar me jezi danes. Včeraj sem full močno čiščo spet dobila in kar ne nehauser posted image  Pa je sedaj že več kot en teden nisem imela. Je pa res, da je G na pregledu rekla, da je še, samo meni ni nič ven prišlo. No sedaj mi pa spet tečeuser posted image  jst mmaaammm ddddooossttt tteee ččiiiššščččeeeuser posted image

Na, zdej kavo pijem, pa me je že pričelo pritiskati na wc. Aja, včeraj sem se full dobro počutila, ker sem imela in dopoldan in popoldan obiske in so vsi rekli, da se jim zdim še bolj suha kot pred nosečnostjo user posted image user posted image  sej ni res, ampak občutek je pa dober. Dober, da imamo betonske strope, če ne bi k sosedom zrastla user posted image

Ups Rumba, pa sem full pregledovala, pa sta mi Juliji ušli..... bom popravila, samo bom kako stran kasneje še enkrat objavila seznam, ker se bo sigurno še kaka javila, da sem kaj narobe naredila user posted image  (če si bo upala)

nič, šibam na wc, da ne spustim....user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 801
10.8.2007 8:18:56   
Freycha
Ko kupuješ barvo za lase, je dobro pogledati tudi slikico, kjer ti prikazuje približno barvo, ki jo lahko pričakuješ.

Ni pametno le prebrati ime barve (žareče bakrena)in si domišljati, kakšna barva naj bi to bila, ker prideš do tega, da edino kar žari, je tvoj obraz od jeze, ker tudi pod razno nisi tak, kot bi si želel...... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 802
10.8.2007 8:48:23   
bačko
Dobro jutro!
Žana je spala od 21.30 do 1.30 potem sem jo nafranila in se je potem zopet zbudila ob 5.15 zopet nahranila potem pa se zbudila ob 6.40 in ni več zaspala nazaj.Zdajle leži v pojsteljici in se igra.
Verjamem Frenycha da ti je hudo ko jo vidiš kako jo zvija.Tudi mene zelo boli ko vidim kako je boga in ji ne morem pomagati.Včeraj sem dobila neki sirup iz Londona proti krčem ampak ga lahko šele uporabljamo ko bo stara 1 mesec.No saj to bo pa v nedeljo.Sodelovka pravi da zelo pomaga.Je še dvema zrihtala in obe sta rekla da zelo pomaga.Bomo videli če bo pomagalo.user posted image
Tiste ki greste na morje mi povejte kje bodo vaši otroci spali.Jaz bi najraje kupila prenosno pojsteljico.Pa še nekaj.A ve date svoje otroke v tiste ležalnike?A pa so pridni?Nič ne jokajo?Razmišljam da bi ga kupila ker se mi ne da Žane kar naprej v rokah držati.Dopoldne jo težko spravim v pojsteljico!V ponedeljek pa imava pregled pri pediatru!user posted image
Upam da bo vse uredu!user posted image
No lepo se imejte!user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 803
10.8.2007 8:58:49   
Freycha
Dobro jutro bačko! Vidim, da še kar nisi uspela slikice naložiti user posted image

midva greva na dopust v septembru in sva se odločila, da ne bova posteljice s sabo nosila, ampak bo spala na postelji, zraven naju (ne na najini postelji). bova samo poskrbela, da se ne bi kam "odpeljala".....
Stol imamo in je v njem pogojno. Včasih zdrži kar nekaj časa notri in mogoče celo zaspi, včasih pa je še dobro ne položiš notri, pa se dere kot bi jo iz kože dajali...... jo pa počasi navajam.
Si napisala, da leži v posteljici in se igra? s čim pa? kako pa? naša se nič sama ne igra... če je zbujena in ni nikogar zraven se dere, sicer pa spi....user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 804
10.8.2007 9:04:48   
Anonimen
hej...

naj se samo na hitrop pohvalim...

včeraj mi je ratalo it k frizerju (frizura fajn kratka, ker se nisem barvala pa tudi fajn siva user posted image )

Zdaj grem pa malega spedenat, ga nafutrat, sebe spedenat in letimo v Mb, ker ima mami remont pri ginekologu. Jao.. me je kar malo strah pregleda, ko mene šivi še kar skelijo... da ne bo preveč grobo štoral tam....

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 805
10.8.2007 9:06:21   
siskamiska
jutro mamice in otročki

Najprej Anja O. in Jelenche user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zelo sem se vaju razveselila. Anja O. me veseli da imaš že taka korenjaka, no mi vas še ne dohajamo ampak vas bomo že še ujeli ( smo pa starejšiuser posted image ). Jelenche, moja zaloga v zmrzovalniku že ponehuje, razen sladoleda - ta je pa skoz na zalogi. Od kar imam manj časa kupujem kar v mlekarnah 4 litrske banjice da je vsaj za 1 teden user posted image .
Za stanovanje se pa ne sekiraj, pri nas je tako kot bilo pred 60 leti na Japonskem ( Hirošima), pa tolk je umazano da mi od prijateljice tamaledva z robčki za rit brisat pucata omarice in po tleh user posted image user posted image user posted image , pol veš da je čistoča v minusu.
Držim pesti da bo z Filipom vse OK in da le niso vneta ušeska.

Freycha user posted image user posted image user posted image  za seznam, verjetno imajo na statistčnem uradu kako frej mesto pa se prijavi user posted image . Pišeš pa take tukaj gor da sem se skor polulala ko sem brala tvoje poste user posted image user posted image user posted image . Mislm punca, serješ gauser posted image user posted image .

Anja7 jaz sem imela čiščo 6 tednov.

No zdaj pa še eno skrajno neumno uprašanje ampak res ne vem kaj je res in kaj ni: ali je možno da imaš po porodu prej ovulacijo predenj dobiš menstruacijo??            

Če jaz še kaj poznam svoje telo sem imela včeraj ovulacijo, M pa še od nikjer user posted image   

Obiski: pri nas imamo to srečo da je zelo majhno stanovanje in jih ne more prav velik pridet, pa še sedaj imava tko narejeno da lahko samo midva sediva za mizo. Po rokah vlačit pa ne vidim prav rada, smo imeli že boje s taščo glede tega, ah sej bo boljše..................

Naša noč je bila spet user posted image user posted image , to pa verjetno zato ker sta včeraj čisto cel dan spala, ponoči bi se pa igrala. Upam da bo danes kaj bolje.

Aja še to - predvčerišnem sem kupila himalajske oreščke za pranje perila in ravno perem prvo žehto z njimi. Upam da bom zadovolna user posted image .

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 806
10.8.2007 9:12:16   
Freycha
Siskamiska jaz ne bi bila jaz, če ga ne bi srala... taka pač sem user posted image

in ja, ovulacijo imaš lahko pred menstruacijo, zato ogromno žensk zanosi takoj po porodu, ker mislijo, da ne bodo zanosile ker dojijo in ker še niso dobile menstruacije. Torej, če hočeš še dva razgrajača, ti priporočam, da se kar spravita user posted image user posted image

Statistike pa načeloma ne maram, čeprav mi je šla veliko veliko boljše, kot matematika..... Sem hotela še malo statističnih podatkov nabasati, pa se mi po pravici ne da........

ZVesta user posted image  za frizerja!! A vidiš, da se da in sploh ni bilo krize, ne?user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 807
10.8.2007 9:23:24   
siskamiska
Upssssssss potem je pa možnost da dobimo čez 9 mesecev še 2 sestrici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

honorarno sprejmem delo v Drogi Kolinski na liniji Barcaffeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 808
10.8.2007 9:38:29   
bačko
Z glasbeno gosenico!Prime jo in ko premika roko sem ter tja igrača malo igra in njej je to užitek.To traja rečmo 20 minut potem pa malo pojoka jo vzamem ven iz pojsteljice potolažim in dam nazaj.Dopoldne skoraj nič ne spi in samo gleda in hoče biti v rokah.Potem pa spet samo gleda.Okoli 15 ure pa rata utrujena in malo zaspi.Meni je važno da ponoči zaspi.Frenycha mi gremo tudi septembra na morje.Gremo v Izolo.Samo še kakšen apartma moremo najti.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 809
10.8.2007 10:03:22   
Freycha
Bačko mi gremo tudi septembra v Izolo user posted image user posted image  Evo, septembra imamo rezerviran vsaj en dan za kofetkanje user posted image user posted image user posted image user posted image  
Midva bova v stanovanju prijateljev, zato ti okoli apartmajev ne morem nič pomagati. Mogoče vprašaj majrim, ki je iz Izole doma in mogoče kje koga pozna user posted image

ja siskamiska, zdej se smeješ, samo pomoje bi te kap, če bi izvedela, da si že spet noseča in to z dvojčkiuser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 810
10.8.2007 10:15:33   
siskamiska
Freycha pomoje bi me kap. Priznam. Morm še mal pridet k sebi, pa vsaj en dan spat 8 ur v kosu, potem bomo pa o novih škorcih začel razmišljat. Aja, pa še prej mormo hišo nardit - to je pa pogoj od moža user posted image . Kr sanja najuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 811
10.8.2007 10:53:45   
corfu
Mal za hec, mal za res, ampak mene bi pa res kap, da bi bil čez ene pol leta test pozitivenuser posted image . Imam dva razgrajača, z 2.5 leti razlike in je pestro 100 na uro, ne rečem, da je tretji izključen ampak, o njem bi razmišljala kasneje...čez cca 3-4 leta...če bi...strah me je ker ta sex pa pazljivost mi je čist mim, pa ne da možu ne zaupam, kaj pa če rata...nisem pa sposobna it delat splavuser posted image o, groza, mene bi res kapuser posted image . Rabim nekaj časa zase, za moža, rada bi dokončala šolo, zamenjala službo, delala na sebi in si napolnila baterije...a katera ve kaj imam v mislih?user posted image

Uživaj življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 812
10.8.2007 10:54:01   
Freycha
punce jaz ne razumem teh mojih joškuser posted image  občasno mi zmanjka mleka, da tudi kapljica ven ne priteče, sedaj pa sem Dito nahranila in ker me je joška še vedno tiščala, sem si izčrpala še. Veste koliko? 120ml?!?!?!user posted image user posted image  pa od kod?user posted image  Mislim, saj je fino ane, da imam tako polne joške, samo ta nihanja me občasno kar razpizdijo. Če bi bilo to lepo razporejeno, bi imela vedno ravno dovolj mleka......

No, mleko je v hladilniku, kasneje ga bom razparcelirala na manjše količine in dala zmrzniti. Nekaj bo pa sigurno za kapljice za danes, ker jo nenormalno zvija cel čas...... Hvala bogu vseeno ni tako močno, da bi se zbudila iz spanca, ampak čisto cel čas zraven jamra, občasno kar malo zakriči, samo potem zaspi nazaj...

siskamiska koliko "škorcev" pa ti misliš imeti?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 813
10.8.2007 10:55:16   
Freycha
Corfu, najboljša zaščita je vzdržnost user posted image

in ja.... vem kaj misliš....user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 814
10.8.2007 10:59:57   
Ajvy
Mene pa zanima, če obstaja kak čaj, ki bi pomagal naši pupi kakat...
A katera ve, če je tale SAB simplex za kej..

Hvala za odgovore...

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 10.8.2007 11:00:52 >

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 815
10.8.2007 11:06:27   
Ajvy
Recept za kolike( torej lajšanje le tega) in proti vetrovom:
Čaj iz bazilike, majarona in šetraja: v 2 dcl vrele vode vsujte ščep vsake zeli in pustite stati pokrito 10 minut. Odcedite in dajte otroku piti mlačno po žličkah..

Lovorjevo mazilo: z njim masirate trebušček v smeri urinega kazalca

Kuminove kapljice: 3 krat na dan po pol žličke

Če bo komu v pomoč, sem našla v eni starejši knjogi o otrocih...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 816
10.8.2007 11:13:32   
siskamiska
Freycha želja od obeh je imeti 3 škorce, koliko jih bo pa res bomo pa videli.

Ajvy hvala za recepte

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 817
10.8.2007 11:16:23   
corfu
Ajvy, včasih so rekli, da pomaga sladkana voda...jaz žal nimam izkušenj naša kaka 10x na danuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 818
10.8.2007 11:27:13   
rumba
Dobro jutro!
Evo, pa smo preživeli še eno lepo noč. Spet je spala 5ur + 2 uri!user posted image  Sedaj jo nekaj zvija in tišči dudo v usta. No, Julija se še nič ne zamoti sama. Me mora videt (je v ležalniku, ko so krči, pa ji ful paše biti v lupinci natiščana) ali pa biti v naročju. V rokice še nič ne prime, razen če ji po pomoti rata, a hitro spusti. Jo izgleda še moti.user posted image  Tako da igrače še niso zanimive, niti igralni lok, le obrazi.
Freycha, čokolada je napenjala oba moja dva in sedaj tudi Julijo. Ni pa nihče nanjo alergičen, tako da, ne se bati.user posted image
Bačko, mo gremo drugi teden na morje. Julija bo spala kar v vozičku - ima ravno podlago, ker ful uživa tam notri, zato je niti ne bom tlačila v prenosno posteljico. Smo pa tudi to kupili sedaj v BC, kjer je bila po klubski ceni.user posted image  Sicer pa se je posteljica pri nas vedno dobro odnesla.
Julijo polagamo v ležalnik. Včasih ji je všeč in zaspi, včasih pa hoče biti samo na rokah.
Zvesta, user posted image  za frizerja! Fajn, a?
siskamiska, a vidva pa že naročata drugi paket?user posted image  Pogumno! Ja, ovulacijo lahko imaš še pred prvo M. A ti bi med to porodniški poleg naročanja še dveh razgrajačev/ic še fušala??? Malo pri sladoledih, malo pri kufetu, kaj? C, c,c,c!! user posted image user posted image user posted image  Energije ti res ne primenjkuje, kaj?  Kako so se pa odnesli himalajski oreščki?

Kaj se vse zbirate septembra v Izoli? Ja, pol moremo pa kak dan uleteti.user posted image  Piknik ob morju, JA!

Aja, moram napisati še to: včeraj sem Juliji fenomenalno opucala nosek po metodi, ki so me jo naučili na ORL, kjer vodijo Hano zaradi povečane žrelnice. Torej, do sedaj se nisem ojunačila, včeraj pa jo kopam v čebričku, ona tako lepo čepi notri, ravno pravi položaj (dete mora biti dvignjeno pokonci in malo nagnjeno naprej) in sem poskusila. V ta malo silikonsko flaško sem nalila fiziološko(če kupite ta majhno fiziološko za čiščenje noska, jo dobite v tej flaški, ki jo lahko ponovno nafilate) in jo močno špricnila, kolikor je šlo, v eno nosnico. Vodika je pri drugi nosnici in skozi usta stekla ved z vso kramo iz noska. Julija je bila malo začudena, a sem bila zadosti hitra, da ni popoenla. Torej, nosek spucan do fula brez joka!user posted image user posted image  Po pravem, bi morala špricniti novo dozo še v drugo nosnico, a je to zadostovalo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 819
10.8.2007 11:55:03   
madejka
Halo halo!
Mi smo pa dans spali glih nicuser posted image Do zdaj smo hodili spat vsi skupaj okoli dvanajstih in je mali lepo spal do 10. z enim vmesnim podojem. A glej ga user posted image ko sva ga hotela navadit, da bi sel malo prej, recimo ob 10 spat, pa smo bli celo noc na raportu. Mali je bil ze ob enih seveda lacen, mami je z njim vred zaspala ob dojenju, se preden je on kaj dost pojedel (skoz ga morm zbujat vmes, da kaj poje). In tako je bila ob dveh spet sila. Potem je spal do sestih, sem ga  podojila, potem pa ni in ni zaspal dokler ga ni ati vzel v dnevno, kjer je zaspal v 5 minutah. Ati pa namesto da bi nastimal babyphone, je sel gledat film in tak smo bili zjutraj vsi cisto adijouser posted image Mali je glih spet zaspal, ati tud, jaz pa se tudi nagibam k temuuser posted image

Rumba bom probala tole s sedecim dojenjemuser posted image Imam blazino za dojenje, ki do zdaj pac ni nucala za dojenjeuser posted image Je pa zakon, da si jo pod roke podlozim, ko mam malega in me nic roke in hrbet ne boli. Pa se pase mu tak. user posted image

U zvesta, ti je pa ratalo tole s frizerjem... meni ne vem kdaj bo... narastek mam ko Shakirauser posted image

No glede obiskov pa tak, da jaz malega tud ne dajem okol ce spi. Ko tak redko spi cez dan. Ce pa mrcka nekaj, se pa tak kar grebejo, da skor nimam prava do glasanja...user posted image

Freycha jas mam zdaj tud probleme z joskami... Mali poje eno josko cisto do konca...je lacen... mu dam drugo... medtem mi zacne iz prve tectuser posted image user posted image user posted image Nic jasno vec...

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 820
10.8.2007 12:06:17   
siskamiska
Rumba tud pomislila nisem na to da bi pa slučajno lahko že zanosila zarad ovulacije. Joj se včasih obnašam in razmišljam kot da imam za izobrazbo celih 6 razredov OŠ user posted image user posted image . Kar je je. Ampak pomoje da ni ničuser posted image
Himalajski oreščki so se fajn obnesli, sem zadovolna, sem oprala že 2 žehti. Namest mehčalca dajem pa za vonj čisto eterično olje sivke. Baje so cunje po teh oreščkih ful mehke - bom kmalu videla.

Ajvy ali dojiš ali dodajaš? Če izključno dojiš potem pravijo da je normalno če otrok ne kaka tudi do 12 dniuser posted image . Naš Domen ni kakal 7 dni, pa ga ni nič tiščalo, potem je pa skor cel kontejnar nafilal user posted image .

Zvesta user posted image  za frizerja.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 821
10.8.2007 12:09:29   
siskamiska
Rumba a posteljica ta iz BC je uredu? Jaz jo imam tudi namen kupit ampak sploh ne vem katero. A je potrebno imet jogi za notr?
Še nekaj- ali obstajajo tudi 140 x 70 prenosne?

Neposredna povezava do sporočila: 822
10.8.2007 12:43:31   
kapica
Jao, ste cveke, komaj vas uspem prebratuser posted image . Pa sploh ne vem s cim sem cel cas takoo zaposlenauser posted image .
No, glede spanja pri Dinotu, se je uredilo, je bil vceraj cel vecer in danes ze od jutra buden, tako da... Ampak moj moz skoz neko paniko dela, da sem se sama nesigurna. Ga je hotel danes zjutraj ze k zdravniku peljat, ker ima zamasen nosek, nima vrocine in nic drugega. Sicer je nosek zamasen ze nekaj dni, ga poskusim cistit, pa nic kaj prav ne uspeva. Ampak ni cisto zamasen, samo toliko, da se slisi, da ga nekaj motiuser posted image .
Rumba, komaj avgusta gremo na tretjo preiskavo k pediatru, bojo naredili tudi UZ kolkov, da vidim, ce je res treba na siroko povijat.
Freycha, a si pustila barvo kot je, al si se kaj dala gor?Super za seznamuser posted image .
Ajvy, moj tud kaka vsakic ko plenicko zamenjam, tako da nimam nasveta glede tega. Hvala za tvoje recepteuser posted image .
Siskamiska, si pa hecna res in poilna energije, ce ze sedaj razmisljas o naslednjih skratihuser posted image . Sicer te pa cisto razumemuser posted image .
Corfu, vem kaj hoces reci, zato pa se toliko bolj pazi. Najboljse da sploh ne seksas, naslednja 3-4 letauser posted image user posted image .

Pa spet sibam naprej. Kosilo skuhat, pa cote mam v stroju. A mi verjamete da sem danes gretje vklopla, ker je tukaj takoo mrzlo. Samo 12 stopinjuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

Neposredna povezava do sporočila: 823
10.8.2007 12:49:35   
madejka
Kapica nas ma tud full zamasen nos, pa skoz kiha. Ponavadi pomaga sprej za noska, pa sam izkiha smrkeljceuser posted image Dans se mu je pa se ocka vnelauser posted image Smo bli zgleda prevec zunaj. Mu pa spiram z mojim mlekom in s kamilicami, pa je boljse.user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 824
10.8.2007 13:31:31   
baja*
Hej;)

Jaz sem pa danes na CSD-ju zrihtala dopust za varstvo in nego otroka al kak se že reče drugemu delu porodniške.user posted image Tak da smo do konca rešeni s papirji. Ne, ni res, še otroške moram zrihtat pa že tak dolgo odlašam... Pol sem pa šla še malo v šoping, da nafilam zaloge, malega pa je tacajt pazil user posted image  pa je bil (in je še) ful priden. V DM sem kupila sem dve plenici Bayblove, da jih sprobam, ker Pamperske so se mi zamerile...
Rumba, za ušesni termometer sem pa jaz tudi slišala, da stalno drugače pokaže, zato ga tudi nisem kupila. Bomo kar digitalnega uporabljali.
Freycha, kaj še kar žariš? user posted image
Bačko mi imamo ležalnik in ga vedno več uporabljamo. Na začetku ni dolgo not zdržal, zdaj pa postopoma vedno več. Je pa fajn, da če bedi ko jaz kuham, ga lahko imam ob sebi v kuhinji. Pa počasi se začenja igrati z igračkami, ki so gor obešene. Zadnjič sem mu zagugala zajčka in se je ful na široko nasmejal, zdaj pa ne vem, če je bil to že pravi nasmeh al pa se mu je samo vsralouser posted image . Bilo pa je prekrasno za videt!!!user posted image  

no, zdaj se je pa zbudil.. pridem še pol kaj..

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?