|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
10.11.2007 10:34:30   
san
Pojedla bi pa tono motovilca, če bi ga imela, samo to mi je bil že prej tudi všeč.

uh, jst sm tut taka solatarkauser posted image

ja mormo se naučit poslušat svoje telo, ampak včasih ne gre, da bi lahko kar počival. jaz vidim pri sebi, ko sem že čisto utrujena in se uležem, pa mali takoj pridivja in skače po meni. pa še mama se je odselila iz lj pred 1 mesecem in zdej tamalih sploh nimam kam za kakšno urco ali dve v varstvo dat.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
10.11.2007 10:38:28   
san
preden se spravim k pospravljanju stanovanja.

jst sm bila pa že pridna in sem že pospravila večino, pa še eno omaro - regal za igrače sem sestavila in zdej sem že fertikuser posted image . kuha pa danes tašča.

bellaluna, pa poleg tega kar je napisala dinki, tudi kakšno banano na dan

zdej se pa že otroc derejouser posted image , morm it red narestuser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
10.11.2007 10:47:55   
Katy13
Lep pozdrav še iz moje strani.
Tudi mi imamo lep sončen dan, tako da bo potrebno iti na en sprehod popoldan. Sedaj tudi mene čaka pospravljanje, ker se mi včeraj ni ljubilo. user posted image  Sama nimam nobenih težav z otrdevanjem trebuha ali pa krči.

Lepo se imejte in veselo praznujte Martinovo (si ga bomo za vedno zapomnile)user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
10.11.2007 10:49:56   
jagoga
Počivala bom toliko kolikor mi bo dvainpol letnik dopuščal in vsa gospodinska opravila. Pospravljala bom že kakšen drug dan, ko se bom bolje počutila, saj prah mi ne bo nikamor ušel.
Kalcij in magnezij ne reši več takšnih krčev, ker so to že krčenje maternice za pripravo na porod in nimajo istega pomena.
Kako ste kaj z obsegom trebuha? Meni se zdi, da je tokrat v drugo, trebuh dosti večji, ko v prvi nosečnosti. Sem si ga šla prav merit - 90 cm, ker me vsi opozarjajo, koliko je že ogromen. Malo me zanima za primerjavo.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
10.11.2007 10:53:44   
jagoga
Praznovanje Martina, pa smo mi imeli včeraj. Skoraj ob 11 uri sva s tamalim šla spat in zjutraj on že vstane, kot za v vrtec ob 6:40.
Tako dobro večerjo smo si pripravili : zelje, klobase smo zamenjali za martinovo gos in matevž. Tako je bilo okusno, da bi še danes jedla matevž in zelje, klobase tudi če ni zraven.  Pa kozarček terana sem si privoščila za boljšo kri in višji hemoglobin.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
10.11.2007 11:05:22   
lucalu
Lep pozdrav vsem user posted image  še od mene!
jagoga, BellaLuna je omenjala krče v nogah, zato smo ji svetovale kalcij (ker ponavadi krči v nogah pomenijo pomanjkanje kalcija).
Drugače smo mi vredu, ponoči smo nekoliko več spali, čeprav še vedno ne zadovoljivo! Je pa res lep sonček in še kako urco počakam, pa grem s psi na res dolg sprehod... definitivno bo pasal. Zjutraj smo bili samo pol urce zunaj, ker je bilo tako mrzlo, da me je skoraj kap.
Upam, da ste vse vredu in da uživate v čudovitem vikendu!

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
10.11.2007 15:34:23   
Katiandi
Ojla!
Js mam tud skoz neke lušte, sam potem ko grem mal pobrskat po kuhinji, mi nič ne paše; kot da bi postala bol izborčna kot pred nosečnostjo. Sploh pa ne kakšno zelje, ali pa te zimske stvari. Še sama ne vem, kaj bi jedla, sam da neki bi. Sem si pa včeraj kupila nutelo, ko ste vse tak velik o njej govorileuser posted image , sam se mi je še ni zaluštal. Moram pa tudi mal gledat na kilograme, me je na zadnjem pregledu kr mal G oštela, ko sem se v enem mesecu zredila za 3kg.
Sem pa že bila na sprehodu, sam bo treba še enkrat it, da ne bom kar not čepela.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
10.11.2007 16:06:16   
eva78
Jagoga,sem si tak za foro zmerila obseg trebuha pa imam cca.91 cm, zjutraj pa ziher manj. Nevem,koliko mi lahko ta podatek pove,ker se nisem nikoli merila okoli pasu pred nosečnostjo. Sem pa prej mela cca. 59 kg,danes pa jih imam +8 kg. Baje se meri razdalja od sramne kosti gor, ampak ne vem do kod.user posted image

No meni še ginekologinja ni nič rekla glede kg, sem se pa tudi v 1 mesecu zredila za 3kg. Jem pa kar vse- od sladkega do kislega. Prej sem bila dosti bolj zbirčna.user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
10.11.2007 17:21:20   
Dinki
Zdravo punce,
sem danes omenjala sonček in sprehod. Sem šla malo ven pa sem skoraj zmrznila tolk je blo mrzlo. Bolj kot mrzlo je bil problem v močnem vetru. Brrrrrrr.....

San, jutri pa tudi pri nas kuha tast in sva povabljena na kosilo, sam ne bo delal gos ampak nadevanega piščanca user posted image

Jagoga, tudi jaz sem si danes zjutraj zmerila obseg trebuha in imam 87 cm. Če bi si ga sedaj zmerila, bi imela zagotovo 1 ali 2 cm več. Sem pa od začetka nosečnosti do danes pridelala 5 kg. G zaenkrat še nič ne krega user posted image . Za krče maternice je pa jasno, da je nekaj drugega kot krči v nogah. Smo pa tudi mi danes jedli odlično kosilo, smo tud mal za vami ponavljal, sam da smo imeli namesto matevža žgance user posted image .
No, dosti o hrani.

Zdej me pa moj user posted image  podi, da rabi računalnik....

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
10.11.2007 18:39:52   
*medica*
oooo punce punce ...razpisale ste se tok da sem kr rabla cajt da sem vse prebrala...no če bi me vprašale kaj sem prebrala vam nebi znala povedat in kaj h kateri paše..user posted image user posted image user posted image ..no počutje je super..tud jest bi nonstop nekaj jedla..malo se izogibam sladkarijam čeprav sem prav nora na njih..pred nosečnostjo sem obvezno vsak dan kaj pojedla sladkega..na začetku nosečnosti mi pa ni niti pasalo no sedaj bi pa lahko kaj več dala v usta samo se maloo pazim...ampak zato vse drugo zbašem vase ..največ mandarin...mislim da jih nisem dosedaj pojedla toliko kot sedaj vuser posted image user posted image user posted image naš mali pa brca niti ne čez dan toliko kot zvečer ..ko se uležem ..to kr bobni user posted image user posted image
komaj čakam da grem v shoping..sem že najdla stvari kere bom kupla...samo še moj more bit zj ker dan frej da greva v nabavo...za sebe pa nisem nič še posebaj kupila ...gledala sem bunde pa ni nobene primerne zame ker mi vse že zj knapirajo..ampak upam da kmalu najdem primerno ...nisem ravno šlang punca nisem pa zj tud tista the big one ..nekaj vmes..preh sem hlače komaj našla ker niso šli čez boke zej pa bunde zarad bušijauser posted image user posted image no nekaj bom že našla...

zaenkat lepe pozdravčke..punce uživajte in počivajte doma na toplem ta veter nas že pripravlja na zimo..

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
10.11.2007 21:22:33   
Nasy
Joj, saj res..bunda, kaj bom jst oblekla za čez zimo
user posted image bo treba malo pogledat, če mi je kaj prav, kar pa zelo dvomim. Za kak mesec še ja, ma za zadnje dva meseca mi ziher ne bo.
Danes sem pa žalostna. Izvedela sem, da mora ena moja kolegica, sošolka iz OŠ, v ponedeljek na čiščenje. Pa tko sem se veselila, da se najdeva na kavi in podebatirava za naprej in nazajuser posted image
Punce, pobožajte svoje lepe bušije, imejte se rade!

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
10.11.2007 22:07:54   
san
oh nasy, to je pa res žalostnouser posted image user posted image user posted image
vsake toliko časa tudi tukaj na forumu kaj takega preberem, pa mi je prav hudouser posted image .

pazite nase in na svoje pikceuser posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
10.11.2007 23:26:29   
freha
oprostite ker se vmešavam v vašo debato,
ta teden se moram odločit za eno ekskurzijo za 4 dni z letalom,
pa bi blo ravno v 22 tednu tu nekje ste ve,
a menite da bi lahko šle na pot? stokrat hvala

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
10.11.2007 23:47:01   
Katy13
Tudi jaz sem bila na sprehodu, mi je prav pasalo. Sicer grem skoraj vsak dan, res pa je, da ponavadi grem do staršev (cca. 20 minut v eno smer in v hrib).

Jaz imam obseg trebuha (merjeno pri popku) 89 cm in sem prvič user posted image , pridelala pa sem +2 kg.

Tudi meni na začetku user posted image  ni asalo nič sladkega oz. se mi ni ničesar luštalo. Sedaj pa se mi še kar fejst lušta sladkega. Vendar sem si obljubila, da bom omejila. user posted image  Danes sem cel dan zdržala brez sladkih stvari. user posted image

Svojega user posted image  vsak dan bolj pogosto čutim.

Lahko noč.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
10.11.2007 23:49:08   
Katy13
Poglej, mo ejmnenje je, da če nekaj ni nujno, se raje izogni. Ne vem, mogoče pretiravam, vendar to je pač moje mnenje. Najbolje pa je, da vprašaš svojega G, ker on/ona najbolje pozna tvoje stanje.

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
11.11.2007 7:20:42   
san
oprostite ker se vmešavam v vašo debato,
ta teden se moram odločit za eno ekskurzijo za 4 dni z letalom,
pa bi blo ravno v 22 tednu tu nekje ste ve,
a menite da bi lahko šle na pot? stokrat hvala

odvisno kako se počutiš in kakšno je nasplošno tvoje stanje. če nimaš težav in jih tudi že prej nisi imela (npr. spontan ss, krvavitva,...) potem bi jaz šla, seveda bi povprašala tudi svojega g. je pa tudi odvisno v katero državo potuješ (razne bolezni...)

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
11.11.2007 8:18:57   
san
kako ste user posted image ?
mi smo se včaraj celo popoldne potepali, je bil tako lep dan. res, da je pihalo, ampak smo bili fajn napravljeni, pa je bilo super. pa dobila sem še 2 nos. hlače in par majčk od bratove ”žene” in sedaj imam res dovolj nos. oblek za do koncauser posted image . jaz upam, da bunda pri meni ne bo problem. za enkrat nosim še bundo plašč in opažam, da mi tokrat verjetno ne bo prav do koncauser posted image . bunda je pak ar široka, ampak glede na moj trebuh, koko ga napihuje, joj, kaj šele bouser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
11.11.2007 8:19:57   
san
San, jutri pa tudi pri nas kuha tast in sva povabljena na kosilo, sam ne bo delal gos ampak nadevanega piščanca

mmm, dober tekuser posted image (jst sem se včeraj prav preveč napokala)

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
11.11.2007 10:21:46   
jagoga
freha, moje mnenje je, če se že zdaj počutiš zelo uredu in nimaš težav bi lahko šla. V teh tednih (po 20t) je običajno počutje zelo dobro in polno energije in trebuh te še ne ovira pri gibanju. Oblečena moraš že imeti nosečniška oblačila, ker običajna te že tiščino (odvisno od velikosti trebuha). Jaz imam trenutno v 21 tednu težave s otrdevanjem trebuha, kar pa lahko v kombinaciji s mehčanjem materičnega vratu, lahko pripelje do prezgodnjega poroda, z ne preveč ugodnim zaključkom - otrok ima večje možnost za preživetje po 24 tednu. 

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
11.11.2007 12:18:53   
freha
hvala jajoga, san, katy za odgovore
zelo ste prijazne!

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
11.11.2007 13:13:04   
ursi84
MARČEVKE 2008  (pdp,ime, nosečnost...):

27.2: Nasy user posted image ; 30 let; Ljubljana
29.2:  mala zelena user posted image +user posted image
29.2: Ursi10 user posted image

1.3: TENDAI user posted image +user posted imageuser posted image
1.3: marita user posted image +user posted image ; 30 let; Mojstrana;
1.3: sonček* user posted image +user posted image
2.3: valči3 user posted image +user posted image ; 30 let; Ljubljana;
2.3. Azzurauser posted image +user posted image ; 32 let ; Postojna;
2.3: Ursi84 user posted image ; 23 let; Brežice; user posted image
3.3: anyas user posted image
4.3: ječi12 user posted image ; 21 let; Ljubljana;
4.3: Arabela user posted image +user posted image ; 30 let; Maribor ; user posted image
4.3: rebeca user posted image ; user posted image
5.3: fržouček user posted image +user posted image ;
7.3: lucalu user posted image ; 31 let; Celje ; user posted image
8.3: krfjolca user posted image +user posted image  
8.3: mkonec user posted image ; 34 let; Koroška; 
8.3: sonca user posted image +user posted image ; 26 let; Maribor ; user posted image
9.3: WahooRR user posted image user posted image +user posted image ; Ljubljana;
10.3: soncek1997 user posted image +user posted image
10.3.: sonček08 user posted image ; 24 let; Šoštanj; user posted image
10.3: čakajoča user posted image ; 26 let; user posted image
11.3: *BellaLuna* user posted image ;
11.3: *medica* user posted image ; Jesenice ;user posted image
11.3: Pingvinčica user posted image +user posted image ; 25 let; Celje
11.3: eva78 user posted image ; 29 let; Celje ;user posted image

14.3: Svet user posted image +user posted image ; 30 let; ljubljana ; user posted image
14.3: Dadica user posted image +user posted image
14.3: roda17 user posted image ; user posted image
15.3: PATRICIJA_22 user posted image ; user posted image
15.3: štručka user posted image +user posted image
15.3: majchika user posted image : 30 let; Celje; user posted image
16.3: meryy user posted image user posted image
16.3: ek76 user posted image ; 31 let; user posted image
17.3: regrat user posted image ; Postojna;
17.3: DIANA5 user posted image user posted image +user posted image ; 36 let; user posted image
18.3: ive user posted image
18.3: Metka 15 user posted image user posted image +user posted image ; 30 let
19.3: miska_32 user posted image +user posted image user posted image ; user posted image +user posted image
20.3: Špela100 user posted image user posted image
20.3: max81 user posted image ; 26 let; Jesenice;
20.3: jagoga user posted image +user posted image ; 30 let; primorska ; user posted image
21.3: nika29 user posted image +user posted image
21.3: lina10 user posted image ; 30 let; Ljubljana ; user posted image
21.3: hypo77user posted image
22.3: Balerina user posted image +user posted image
23.3: san user posted image user posted image +user posted image ; 29 let; Ljubljana; user posted image
23.3: T`rdeča user posted image
23.3: meridaub user posted image ;31 let; Ljubljana; user posted image
24.3: perp user posted image ; 26 let; Postojna
25.3: Lona76 user posted image +user posted image ; 31 let; Ljubljana, user posted image
26.3: Stigmata user posted image
26.3: Katiandi user posted image ; 28 let; Celje
27.3: Zofy user posted image ; 29 let; Ljubljana ; user posted image
27.3: Naša črtiva koraka user posted image
28.3: Dinki user posted image : 26 let; okoliva Ljubljane; user posted image
28.3: ribica85 user posted image
29.3: Vilma user posted image +user posted image ; 35 let ; user posted image
29.3: Katy13 user posted image ; 26 let; Koroška
29.3: Naja31 user posted image +user posted image ; 31 let; Ljubljana
29.3: tejca14 user posted image
30.3: hope77 user posted image ; 30 let ;
30.3: vtitag user posted image ; 30 let; Ljubljana

... Anya user posted image +user posted image ; 28 let; Ljubljana; user posted image

65 nosečk user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image za vse marčevke, ki so nas zapustile user posted image user posted image  
(
Marija Po; puhica13; Ana Luna; kepica; Muca84; tvis; hmm; Frutka; biba12; tejka**; Milamay; najina pikica*)

Imam pa predlog, da ga še bolj dopolnimo, saj je zelo pomalkjiv (PDP, nick, št. nosečnosti, leta, kraj, spol).

Spol:
* user posted image : 15
* user posted image : 14

V vodstvu so FANTKI !!!!

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
11.11.2007 15:46:12   
Nasy
Prav lep sonček je bil danes, sem izkoristila in lepo šla z mojim na sprehod. Sicer je pihalo okoli ušes a je bilo prav prijetno.
Zdaj sem prišla pa na toplo in se mi nič ne dauser posted image Upam, da ste imele lepo nedeljo!

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
11.11.2007 15:59:56   
Dinki
Nasy, tudi jaz sem bila malo prej na enem dolgem sprehodu in če nebi imela kapuce bi me prepihal čez ušesa user posted image , je tolk pihal....sam se pa splača mal izkoristit.
Vidim, da to nedeljo vse bolj počivate in si nabirate moči za nov teden.
Uživajte in pozdravite vaše user posted image , ki pridno rastejo v vas user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
11.11.2007 19:35:13   
jagoga
Vidim, da ste danes vse pohajale in da ste lep dan raje preživele z družino, kot pa za računalnikom. Mi smo dopoldan odšli malo po sončku na sprehod, pa mi ni nič kaj dosti koristil, bolj škodoval. Bom res mogla še več počivat, če bom hotela, da se bom bolje počutila.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
12.11.2007 8:24:20   
Špela100
Ojla punce, berem vas redno, oglašam se bolj malo, ker  imam bolj malo za povedati, trebušček raste, gibi in brcike so kar pogosti, smo 22t, jutri imamo morfologijo, please držite pesti, ker mene je še vedno pred vsakim pregledom strah.

Tudi jaz bom mogla kmalu presedlati na nosečniške hlače, zdaj so mi še dvoje stare prav, vendar je problem, ko sedim me že malo tiščijo, ko hodim mi lezejo in niso ravno udobne, nosečniške mi pa še malo lezejo. Ma jih bom že malo porihtala, pa bo. Ja tudi kakšna majčka mi že manjka, ker mi bodo kmalu vse prekratke...juhu šoping me čaka.

Glede hrane sem se zdaj že čisto normalizirala, nimam več napadov lakote, jem čisto normalno, zajtrk, kosilo, pol pa še kakšen jogurt zvečer, oz., če sem lačna pa kaj konkretnega. Sam kilce so pa šle gor...mislim, da sem zdaj že dosegla tisto mejo, ki sem jo imela ko sem zanosila.

No punce jaz zdaj šibam delat, popldne Lj šola, tako, da zvečer bom crknjena, jutri pregled....držite pesti, vam sporočim jutri.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......