marita
|
u kolk ste načvekale punce, komaj sledim. Pri meni vse po starem. Sem imela ta teden kontrolo pri g. zaradi bakterij v urinu, je rekla, da je boljš, sam mi je dala še eno rundo vaginalet. Pol pa upam, da se bo spucalo. Pa vem, da moram več pit, pa kar nekako ne morem se več prsilit. Naslednjo kontrolo imam že naslednji četrtek, zdej bom šla že 3x na kontrolo v razmiku 1 tedna. Najprej zaradi hemoglobina, zdej pa 2x zaradi urina. Ajej. Drugače se dobro počutim, pač če začutim, da sem utrujena se grem uležt. Matra me kašelj, predvsem zvečer, ko se uležem v posteljo, traja en cajt, da zaspim. Naše dete ima glavo 2 cm levo pod popkom, nogice pa direktno nad mojo nožnico in je prov smotan občutek, ko me brca tja. Sem prov g. vprašala, če lahko točno pogleda kje je, da me tako čudno brca, sedi pa v lotusovem položaju s prekrižanimi nogicami, no vsaj takrat na uz. A ima še katera otroka tako nizko dol, men se zdi, da je tako nizko, če me brca proti nožnici, prov hecen občutek. G. je tud potrdila, da je tam, ni pa rekla, da je prenizko. Trebuh se pa nič ne premika. Imam pa sklep, da se do 30 tedna odpovem sladkarijam ( kot da mi bo to ratalo???), ker sem prvič ravno v tem obdobju nabrala največ nepotrebnih kg, ki pol niso hotl it nikamor dol. Danes sem imela zato zjutraj zdrav obrok (skuto, sadje), sline sem pa cedila po kosu kruha z nutelo. Ha, ha, ha. Zaenkrat se še ne dam, sem pa prejšnji teden jedla nutelo kar z žlico, tolk me je napadla sladkoba. Imam občutek, da ni nobena tukaj več taka sladkosnedka kot jaz, vam bolj na kislo udarja.
|