|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
9.11.2007 9:38:17   
Naja31
Uf, ste se razpisale v tem času.
Meni se valjda ne da nič delati. user posted image

Nasy, nič naj te ne bo strah. Če je hudo, že potrpiš, saj ne more trajati večno. Ja, saj pri meni je babica rekla, da se ji zdi, da bo velik otrok, ampak je vztrajala pri naravnem porodu. Čisto proti koncu, ko sem že jaz rekla, da ne morem več, pa je rekla, da poskusim še enkrat, če ne pa gremo na CR. In potem je šlo. Pa takrat sem si obljubila, da nikoli več, amapk res nikoli več ne grem roditi, ampak zdaj pa komaj čakam user posted image . In potem upam čez kakšno leto še na kakšnega. Tako da kar lepo brez skrbi.

Je pa res čisto vseeno kdo vse je zraven. Pri meni so bile na koncu 4 babice in še zdravnica, je bila kar gužva. Pa moja znanka je imela zraven cel kup študentov, ker so na koncu naredili kleščni porod in ker je to tako redko, so poklicali študente, da vidijo kako se dela.

Full sem vesela da je petek.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
9.11.2007 10:04:05   
Dinki
Ja, ja...babco bo treba obvezno eno spoznat. Jaz še ne poznam nobene ampak bom probala preko nekih vez navezat stike s kakšno.

Kavica po porodu in ob prvih toplih spomladanskih dnevih OBVEZNO! Jaz se bom z veseljem odzvala in vem, da mi bo prav zanimivo vse vas tudi spoznati user posted image . Sem že velikokrat pomislila, da sem ful vesela, da imam vas na tem forumu user posted image . Ubistvu se ne poznamo, pa toliko skupnega imamo naenkrat user posted image .

San, torej ti v primeru prekomernih mer pri user posted image  to vpišejo v materinsko?

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
9.11.2007 10:23:32   
san
San, torej ti v primeru prekomernih mer pri  to vpišejo v materinsko?

ne vem za druge g, ampak moja to vpiše. je pa takrat rekla, ko sem prišla po porodu, da bo zgleda morala z rdečo to začet vpisovat, da bodo upoštevali.

naja pri meni so bili tudi študentje - so tipal maternični vrat, ker je bilo kao nekaj posebnega, pa reševalc, pol je prišla pa še babca, pa je rekla, joj kolk se pa pri vas plod dobro čez trebuh tiplje, ker nimate nič špehauser posted image , pa je šla po študente in so vsi tipal skoz trebuh glavco, pa rit, pa nogeuser posted image . mi je čudn, da takrat ni zatipala, da je glava tolk velikauser posted image .. pa tudi jaz sem imela na koncu 4 babce okol ker ni šlo, pa še doktorja.
moja kolegica je šla pa v porodno, pa je v eni uri prvega rodila, drugo pa v 10 min, skoraj brez babce, ker je raven iz sobe šla, no sam je takoj prišla nazaj in je bilo vse superuser posted image . sej baje je večina porodov takih, tko da upam, da bomo tokrat vse med temi tahitrimi.

ja, jaz sem tud vesela da vas imam in da lahko klepetam z vamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
9.11.2007 10:39:08   
lucalu
Pozdravljene souser posted image !
Lona76 user posted image user posted image user posted image  čestitke za uspešno opravljeno morfologijo in za user posted image !!!
Katy13 pravkar sem se vrnila iz mesta kjer sem iskala tisto trgovino. No po dolgem iskanju in prečesavanju 10m2 user posted image , sem vstopila v pekarno in vprašala tetico, če kaj ve kje bi naj bila ta trgovina, pa je rekla, da ve kje je bila, ampak je že 2 leti ni več! user posted image  Zdaj tam prodajajo nepremičnine... Kar se pa tiče kolkov, pa imam jaz popolnoma enak problem... na tistem boku, ko ležim, tisti kolk me potem nekaj časa boli... ampak kmalu mine, ko se razhodim. Sem mislila, da je kaj narobe z mano, ker nobena ni omenjala tega, zdaj pa vidim, da je to verjetno običajno.
Sem pa tudi jaz zelo vesela, da lahko čvekam z vami na forumu... se mi zdi kot, da vas že poznam... ker imamo pač toliko skupnega.
Drugače pa, če se bodo Ljubljančanke dobile, se bi lahko Celjanke tudi user posted image ... potem, ko bomo vozičkale, je baje full fino, če imaš družbo.
No pridno se oglašajte in uživajte!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
9.11.2007 10:46:56   
Katy13
Lucalu - hvala, ker si šla iskat tisto trgovino. Ker jaz bi iemla velike probleme pri tem, ker bi najprej morala najti lekarno in šele potem trgovino. Si mi ful olajšala zadevo, da ne bom po nepotrebnem iskala nekaj kar ne obstaja več.

Tudi mene nehajo kolki bolet, ko se obrnem. Se pač bolj pogosto obračam med spanjem. Po moje je to posledica tega, ker ležimo nonstop na boku. Sama namreč nisem navajena ležati na boku, vedno sem ležala v položaju nezavestnega.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
9.11.2007 11:01:59   
lucalu
Jaz tudi... vedno sem spala na hrbtu ali na trebuhu - na boku nikoli... ampak zdaj na trebuhu skoraj ne morem več, na hrbtu sem pa že tolikokrat prebrala, da ni priporočljivo, da se res trudim na boku... in to na levem, če se le da. Ampak mi povzroča probleme... user posted image  in če mi že zdaj, kaj bo šele čez 3, 4 mesece?

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
9.11.2007 11:19:06   
marita
u kolk ste načvekale punce, komaj sledim. Pri meni vse po starem. Sem imela ta teden kontrolo pri g. zaradi bakterij v urinu, je rekla, da je boljš, sam mi je dala še eno rundo vaginalet. Pol pa upam, da se bo spucalo. Pa vem, da moram več pit, pa kar nekako ne morem se več prsilit.user posted image Naslednjo kontrolo imam že naslednji četrtek, zdej bom šla že 3x na kontrolo v razmiku 1 tedna. Najprej zaradi hemoglobina, zdej pa 2x zaradi urina. Ajej. Drugače se dobro počutim, pač če začutim, da sem utrujena se grem uležt. Matra me kašelj, predvsem zvečer, ko se uležem v posteljo, traja en cajt, da zaspim.
Naše dete ima glavo 2 cm levo pod popkom, nogice pa direktno nad mojo nožnico in je prov smotan občutek, ko me brca tja. Sem prov g. vprašala, če lahko točno pogleda kje je, da me tako čudno brca, sedi pa v lotusovem položaju s prekrižanimi nogicami, no vsaj takrat na uz.  A ima še katera otroka tako nizko dol, men se zdi, da je tako nizko, če me brca proti nožnici, prov hecen občutek. G. je tud potrdila, da je tam, ni pa rekla, da je prenizko. Trebuh se pa nič ne premika.

Imam pa sklep, da se do 30 tedna odpovem sladkarijam (user posted image user posted image kot da mi bo to ratalo???), ker sem prvič ravno v tem obdobju nabrala največ nepotrebnih kg, ki pol niso hotl it nikamor dol. Danes sem imela zato zjutraj zdrav obrok (skuto, sadje), sline sem pa cedila po kosu kruha z nutelo. Ha, ha, ha. Zaenkrat se še ne dam, sem pa prejšnji teden jedla nutelo kar z žlico, tolk me je napadla sladkoba.user posted image Imam občutek, da ni nobena tukaj več taka sladkosnedka kot jaz, vam bolj na kislo udarja.user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
9.11.2007 13:24:38   
Nasy
Marita, ja big višuser posted image meni udarja na vse-na sladko, slano, kislo, edin pekoče ne šeuser posted image je čist odvisno od dneva in momenta. Sicer se sladkega probam vsaj malo vzdržat, povsem brez pa ne greuser posted image
Ja, ženskice, jaz ne vem, kaj bi brez vas, tukaj izvem še največ. Lepo je takole čvekat in brat, da se nam vse m enako oz. podobno dogaja, delimo izkušnje, kak nasvet pade in tako..sicer sem ena taka sramežljiva oseba ampak vas bi se pa vseh veselila spoznatuser posted image Zdaj nas je že toliko, si zamislite, da se vse dobimouser posted image vem, da je to nemogoče pri taki masi ampak tko, če si zamisliš, 65 nosečk ali pa potem mamic, to bi blo pestrouser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
9.11.2007 13:36:05   
Lona76
Ja jaz sem tudi za to, da se dobimo. Bo zanimivo.
Ha Marita ravno učeri sem jedla Nutelo z žlico. Me mož upraša kaj jem, sem mu namignila naj bo tiho, da me nebi naš škratek vidu, ker res nebi rada da še on to začne početi. Meni je zdej iz kislosti na sladko udarlo. Vsak dan morm neki čokoladnega pojest.user posted image Zato pa sem do zdaj že 6 kg pridelala. Pridna a ne? user posted image user posted image user posted image Upam, da se bo upočasnilo, Ker se ne spomnim kako so šle kile pri prvem gor. Vem da sem jih takrat 16 pridelala.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
9.11.2007 13:57:03   
Naja31
da me nebi naš škratek vidu, ker res nebi rada da še on to začne početi.

Jaz tudi nutello jem z žlico, ko sin spi, ali pa pazim, da me ne vidi. Da ne bi dobil kakšno idejo. user posted image

JAz sem pa službeni izhod v mesto izkoristila za shopping in sem si kupla 3 modrce, v benettonu pa eno nosečniško krilo in ene nosečniške 3/4 kavbojke. Sicer sem si obljubila, da ne bom dala toliko denarja za nosečniške cunje, ampak sem bila tok happy da sem našla nekaj kar mi je všeč, tako da sem obljubo takoj požrla.

lep vikend vsem!

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
9.11.2007 13:57:51   
Naja31
sicer sem ena taka sramežljiva oseba

Ah, NAsy, to ti pa sploh ne verjamem.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
9.11.2007 14:10:53   
Dinki
Jaz sem pa še zmeri bolj pri kislem user posted image . Ne morem rečt, da mi sladko ne paše, ampak ne tako kot opisujete ve (nutela z žlico user posted image )....ko mi je sedaj G na morfologiji rekla, da bo user posted image , sem se takoj spomnila ene debate, ki smo jo imele tu gor že pred časom, da če ti paše kislo je več možnosti, da bo user posted image , če pa sladko pa user posted image . Pri meni zgleda to drži.
Mene še zdej premami ko pomislim na kislo zelje ali pa repo user posted image

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
9.11.2007 14:11:12   
perp
Živjo pune user posted image , ja jaz imam pa kar en težak dan za seboj. Včeraj me je najprej cel dan šraufalo v trebuhu, pa napanjalo, pa ful sem vetrove imela. Potem proti večeru sem pa kar naenkrat dobila drisko in sem ene 3. ure visela na WC-ju user posted image  user posted image . Groza. Dones sem sicer tudi že šla ene 3-krat na veliko potrebo, ampak je že dosti bolje. Sem se zjutraj zvagala pa sem bila kar za 1 kilo lažja. user posted image  Mal mi je bad, ampak itak da to ne more vplivati na tamaučka user posted image . No sem se pa vsaj olajšala za vse mesece nazaj (najbrž tudi v naprej), ko sem imela ful problemov z zaprtjem.

Ja drugač sem pa fizično aktivna, vsak dan hodim za 1. uro na sprehod (punce, katera to ne počne vam toplo priporočam, saj se potem tako dobro počutim), vreme je ful dobr, sonček sija skoraj vsak popoldne, dobra družba ... user posted image  Res je superca. Potem pa še kakšno uro 3-4 krat na teden doma potelovadim. In nimam čist nobenih problemov z zatekanjem nog, križ in kolki me sploh ne bolijo. Res, probleme imam samo s prebavo.

Tudi jaz sem se zavestno odpovedala sladkarijam, ker sem ful psiho na sladkarije in ko enkrat začnem jest, je konec z mano, grejo kile samo gor. Odločila sem se prekiniti sladkosti za nekaj časa.

Jaz še nisem imela morfolije, jo imam v sredo zjutraj. Tolk že kumi čakam, sploh ne morem verjet koliko gre počasi. Komaj čakam, da spet vidim svojega user posted image , da mi pove g, da je  vse ok.  Tudi moj user posted image  zelo intenzivno brca, včerej je moj prvič čutil brcike in je bil tolk fasciniran, čist navdušen. To je res eno lepo obdobje.

Punce uživajte še naprej

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
9.11.2007 14:21:32   
Dinki
Včeraj me je najprej cel dan šraufalo v trebuhu, pa napanjalo, pa ful sem vetrove imela.

Perp, hvala enako! Tudi jaz sem imela včeraj čisto enak problem user posted image , edino moj se je končal čist drugače kot tvoj. Kaj bi jaz dala, da bi šla res orng na veliko potrebo....sploh ne vem več kako to zgleda user posted image . Sej grem skoraj vsak dan, sam premalo, se sploh ne morem čist spraznit.
Sprehodi....ja, verjamem da je zlo fajn, sam kaj ko gremo po temi v službo pa po temi domov....jaz sem se zdej vsaj dvakrat na teden spravila na user posted image telovadbo in zaenkrat tudi nimam še težave z zatekanjem ali bolečinami v kolkih, križu in pdb. Upam, da tako tudi ostane user posted image ...

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
9.11.2007 14:31:50   
Katiandi
Js pa še nič ne čutim, vsaj mislim da ne. imam pa še malo špeha od prej in pa posteljico spredaj, da je verjtno to tud razlog.
Drugače sem pa danes dala vodo in kri, saj imam v torek morfologijo. Sem šla potem kar lepo peške do doma, sem se kar razgibala teh 5 kilometrov.
Že komaj čakam, da izvem spol - da lahko potem začnem bolj planirat o nakupih in barvah. Bojo pa itak kakšne nevtralne, rumena in zelena, so mi še najbolj všeč. Pa ime bo treba začet izbirat, čeprav če bo punčka. že skoraj sigurno veva, kako ji bo ime, za fantka še ne.

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
9.11.2007 15:04:23   
marita
ajej imena...midva še v porodni nisva imela imena za fantka, za punčko pa. Potem pa pravi babca: punčka je, kako ji je ime, sva se od olajšanja kar smejat začela. Ne vem zakaj, ampak meni kr nobeno fantovsko ime ni prov zvenelo, očitno sem slutila, da bo punčka. Kaj vem, je pa lepo presenečenje, ko takrat zveš kaj imaš. Sedaj imava pa imeni že izbrani. Takrat sva imela pa kar meglo v glavi, nobeno ime nama ni blo všeč.

Kar se sladkobe tiče: v trgovini si zanalašč nič ne kupim, da ne bi imela doma nepotrebne sladke rezerve, ker to bi pomenilo, da je treba vse pojesti do zadnje pikice. Doma imam samo nutelo, pa sem se tud jaz skrivala, da me hči ne bi videla z žlico v roki. Ha, ha, ha.No zdej ko imam sklep, da gre gospa sladkoba za en cajt na dopust, upam da bo boljš.user posted image Aja, mi je pa začel sekat na slano, sem sanjala arašide, take fuuul slane. Boljš, da končam, ker drugače bojo prekrški na celi črti.
Lepo se imejte za vikend!

Aja nekaj ste pisale o obsegih glavice otrok pri porodu: moja je imela 34 cm obseg glavice, pri odpustu pa 33. Pa sem bila raztrgana.user posted image

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
9.11.2007 16:01:59   
*BellaLuna*
Me samo par dni bilo gor, pa ste se že razpisale, da je joj. user posted image

Tudi za mano je morfologija (sem jo imela pred enim tednom). Spola žal nismo ugotovili, oz. je samo 80%, ker je bila popkovina med nogami.  Moram G spomnit pri naslednjem UZ, da spet pogleda. Drugače imam pa tudi jaz ginekologinjo dr. Dimnikovo, tako da Dinki in Lona mogoče se pa kdaj vidimo na pregledu.

Kot vidim imate večina probleme s prebavo, jaz pa na srečo ne (v bistvu imam v nosečnosti še najboljšo prebavo do sedaj. Imam pa kup drugih problemov od padanja skupaj, bolečin v križu, omrtvičenih rok, krčev v nogah do norega otrdevanja trebuha in mehčanja materničnega vratu zaradi česar bom tudi do konca na bolniški.
Sicer pa vseeno pazim na aktivnost, tako da je vsak dan 1-urni sprehod kar nek minimum, čeprav bom vcerjetno mogla skrajšat, ker mi trebuh tako otrdi, da potem komaj pridem domov. Bom pa mogoče šla tudi na kakšno telovadbo za nosečnice malo pogledat, ker pri miru pa res ne morem bit, čeprav imam predpisano mirovanje user posted image

sem prebrala, da ste ene spraševale glede nosečniških hlačnih nogavic: imajo jih tudi v Sanolaborju, stanejo okoli 15 evrov in so dveh debelin, oboje pa primerne tudi proti krčnim žilam. Jaz si jih bom verjetno tudi tam nabavila. Kakšnega posebnega nosečniškega perila pa ne, razen modercov (enkrat sem jih morala že zamenjat, pa so mi spet premajhni). Sem pa nekje brala, da prsi rastejo do konca 6. meseca, potem pa ne več.

A ste zato, da bi se že kot nosečnice enkrat dobile na pijački ali pa na tortici?

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
9.11.2007 16:26:43   
lucalu
BellaLuna user posted image user posted image user posted image  čestitke za uspešno opravljeno morfologijo!!!
Mimogrede, kar se tiče krčev, sem nekje prebrala, da je to pomanjkanje kalcija. A ti G ni nič rekla zakaj je tako?

(odgovor članu *BellaLuna*)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
9.11.2007 18:41:40   
Nasy
Ma res sem sramežljiva, Nejauser posted image , kako, mi ne verjameš..tle se lahko našpenjam in pišem, ko me nobena ne vidiuser posted image
Uf, nutelo z žlico jesteuser posted image no, to mi še ni padlo na pamet, sicer nikoli ne veš..ampak jaz sem pridelala že..ohoho, raje ne napišem, ker gvišno vodim na celi črti. Mam še od prej zaloge.
Na srečo je moja prebava ok, edino včeraj in danes me je malo napenjalo, pa je šlo mimo. Vsak dan zmažem kašen kaki, pa kr poženeuser posted image je treba včasih kar turbo vžgat do wc-jauser posted image moj se mi samo smeje.
Punce, uživajte, pobožajte svoje lepe bušite, velike, malo manjše, kakršne pač imate, saj so vaši
user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
10.11.2007 7:38:40   
san
in spet smo pri hraniuser posted image user posted image user posted image
jaz se uspešno odpovedujem preveliki količini sladkarij, no saj mi niti tako zelo ne pašejo, ampak če si naredim kosmiče z jogurtom jih zmažem 2 x toliko kot ponavadi, pa jogurta bi lahko spila 2 l na dan, pa sadje gre na kile, pa juhe bi pojedla 3 krožnike, pa črn kruh s semeni in gor kakšen fajn namaz in olive, joj pa repa in zelje, mmmm... sicer sama bolj zdrava hrana, če bi tudi količinsko pojedla toliko kot je treba, je pa pojem 3 x prevečuser posted image .

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
10.11.2007 7:39:21   
san
bellalunauser posted image user posted image user posted image za uspešno morfologijo

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
10.11.2007 8:31:50   
jagoga
Dobro jutro punce!
Malo sem opustila to pisanje, sem bila vsak dan polno zasedena.
BellaLuna tudi jaz imam že hude probleme s otrdevanjem trebuha. Zjutraj v službi, tja do desete, je še kar uredu, če se potem preveč gibljem (že samo med pisarnami) pa se že pojavljajo problemi. V sredo smo bili službeno na enem pohodu in sem hodila mogoče malo več kot eno uro (čisto počasi), sem imela potem take probleme zvečer, da se sploh ne sem več igrat s kakšno hojo.  Zvečer sem se že bala da me bo moj mogel na kakšno urgenco odpeljat. Ostale dneve pa skoraj ni bilo nič bolje, tako da bom zdaj med vikendom več počivala in bom videla, kaj bo v ponedeljek, če ne moram kaj svojega G poklicat.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
10.11.2007 9:16:39   
Nasy
bellalunauser posted image user posted image user posted image
ja san, pri meni je isto, kot pri tebi, ne gre mi sladko kdovekako, včasih pojeva z user posted image kako 100g milko obedva skupaj, včasih nama pa še to ne rata, ampak, ko jem kaj drugega, pa pojem več, kot je navaden obrokuser posted image ko grem domov, k mami, pa so itak vsi pametni-kr jej, zdej ješ za dva..in se smejejo. Pojedla bi pa tono motovilca, če bi ga imela, samo to mi je bil že prej tudi všeč.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
10.11.2007 9:18:50   
Nasy
Jagoga, pazi nase, počivaj! Ravno sinoči sem brala nekje, da zdaj je treba res počivat, naj se nič ne naprezamo in če se nas poloti utrujenost, ležkat it! Po pravici povedano, kaj veliko z mano ni tko da kr veliko upoštevam ta nasvet. Na srečo je moj razumevajoč in ko me vidi, me sam pošlje na kavč. 

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
10.11.2007 10:32:55   
Dinki
Živjo user posted image ,
še jaz da se malo oglasim preden se spravim k pospravljanju stanovanja. To je danes na sporedu, pa seveda kakšen sprehod k je zuni tolk lep dan, da bi bilo škoda ga ne izkoristiti. No, pa kuhanje kosila. Danes je na sporedu...a kera ugane?......zelje!!!! user posted image

BellaLuna user posted image  za uspešno opravljeno morfologijo. Važn, da je user posted image  zdrav in da so rezultati OK. No evo pa si še ena, ki obiskuje dr. Dimnikovo. Si zadovoljna? Pisala si glede krčev....res poskusi vsak dan piti jogurt in mleko (gre za pomanjkanje kalcija) ali pa kakšne šumečke - magnezij ali pa Donat. Jaz se zaenkrat tega držim in nimam (še) krčev. Za vse ostale težave je pa očitno res tako, da je bolje, da si doma na bolniški in počivaš za svojo pikico.

Mi smo drugače v redu, danes sem se končno malo naspala....mmmm je tko pasalo. Moj pingič je priden, ga sicer vsake toliko časa čutim, vendar ni še nobenih presenetljivih akrobacij user posted image .
Uživajte v tej prelepi soboti, pozdravite svoje user posted image  pa javite se kaj.

lp

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......