|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
22.8.2007 17:08:05   
Ana Luna
ursi84, mene si pozabla zbrisat ...

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 501
22.8.2007 20:48:21   
*BellaLuna*
Da se še jaz dodam na seznam:

PDP 11.3.2008  NS 5.9.2007

Pa sožalje vsem, ki so se morale spopasti z izgubo otroka. Tudi jaz sem to lani dala skozi in me še zdaj kdaj oblijejo solze. Tako da v tej nosečnosti komaj dojemam, da sedaj gre pa vse ok, razen slabega počutja seveda.

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 502
23.8.2007 9:39:39   
Anonimen
kepca, hudo mi je za tvojo pikico user posted image user posted image user posted image

meni je še vedno občasno slabo, hrana mi smrdi, no jem pa kako drugo, ki mi ne, tako da neko bajno hujšanje mi ne sledi, pregled imam šele 24.9 do takrat grem najbrž še kaj na morje in moram pač upati in verjeti, da bo vse v redu.

Potem moram dati čez še AC no in spet čakati en mesec na rezultat, no potem se bo pa lažje zadihalo.

Drugače pa razmišljam pozitivno, niti ne pomislim, da bi šlo lahko kaj narobe,  verjamem in govorim si,  da bom rodila zdravega dojenčka.

(odgovor članu *BellaLuna*)
  Neposredna povezava do sporočila: 503
23.8.2007 11:32:07   
mkonec
Pozdravljene marčevke!

Za tiste, ki to več niste - sočustvujem z vami - , in ne vem, kaj vam naj napišem, saj sem prepričana, da ne bi našla pravih besed. Samo tole si želim, da bi nas čimveč ostalo in skupaj prifuralo do marca 08.

SIcer pa, včeraj sem imela NS. Zaenkrat je vse OK oz. v mejah normale. Zelo dobro je vidna tudi nosna kost. Pikica je velika že nekaj čez 5 cm. A kot nalašč je spančkal(a) in sem morala kar pošteno kašljati, da se je malo predramil in spravil v pravilen položaj za dobro sliko. Čez nekaj časa pa se je sam od sebe obrnil za 180° in se spet udobno namestil. Kako lepo je bilo to opazovati. Na prejšnjem pregledu je bil pa v največji fazi budnosti in je bil živahen kot le kaj. Srček se je tudi že fajn slišal in samo upam da bo tako tudi naprej. Naslednjo že 4. kontrolo imam 12. 9.

Sicer pa še vedno slabosti, nespečnost, utrujenost, zgaga, boleče noge, grozne bolečine v križu,.... O, pa trebušček, kakšen kilogramček več... (potrebujem nove hlače).

Tudi vsem vam VSE OK, pa čim manj neprijetosti, pa čim več veselja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 504
23.8.2007 17:26:30   
Arabela
Pozdravček tudi od mene!

Slabosti minile, kile sem že +4, trebušček zelo opazen, pa zadnjica tudi...user posted image user posted image user posted image ... komaj čakam na Ns naslednji teden....  pa kar se ne moremo premagati pa že zbiramo imena...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu mkonec)
Neposredna povezava do sporočila: 505
23.8.2007 19:09:29   
Anonimen
jaz se nisem pa nič zredila ampak itak imam od prejšnjih dveh nosečnosti preveč kil, tako da sem zdaj vesela da je trenutno še vse na mestu

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 506
23.8.2007 19:39:53   
Čakajoča
Ursi84: Prosim, da mi popraviš datum NS, ki je 30.08. in ne 23.08.=> HVALA

Danes sem iz pregleda! Vse je OK. VElik je 5,1 mm. Zelo miga in tudi user posted image  dela tika taka.

Sem pa dobila prepoved iti na morje, ker imam bolečine, ki pač ne bi smele biti! Včasih me zapeče v sp. delu trebuha in to je baje lahko znak za popadke. Midva pa sva še mislila iti na Hvar. 
Sedaj pač moram bolj počivat. Če bi imela službo bi bila v bolniški. Kupit sem morala šumeče tablete Magnesol in jih moram piti 3x/dan, da boo pekoče bolečine izginile.
Počakala bova na NS, potem pa bova verjetno šla malo bližje na morje.

Mene je kar groza, ko se pogledam v ogledalo in vidim ta napet trebuh. Izgledam točno tako, kot da bi bila v 5. mesecu!
Sicer pa je najbolj važno, da je z otročičkom vse OK. In sem res srečkauser posted image !

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 507
   Marčevke
23.8.2007 20:40:58   
Stigmata
26 marec je pdp. Kar sloze so mi prišle na oči, ko sem videla ekran.

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 508
24.8.2007 5:50:40   
Ursi10
Lep pozdrav punce!
Težko mi je, za vse, ki ste izgubile svoje pikice! Želim si, da bi se držale in čimprej spet zagledale user posted image user posted image . Tudi sama priznam, da sem bila ta teden pred NS že čisto na koncu, ker se ni z mano nič posebnega dogajalo in sem mislila, da ziher nekaj ni vredu. Ni mi bilo posebej slabo, vse obleke sem še lahko spravila nase, ...... No, včeraj pa sem imela NS in sem videla malega, sploh ne znam opisat občutka, ko sem videla UZ. Nepozabno. No, sedaj morem povedat, da sem bila brez veze živčna, saj je vse ok, srček bije, skoz nekaj miga in krili z rokami, nosek se je videl,......., tveganje za DS je minimalno.....
Edino, kar se mi je sedaj še tretjič prestavil PDP in ne morete verjet, na 29.2.2008. Vendar ostajam med vami, marčevkami, ker sem prepričana, da bom itak rodila v marcu.

(odgovor članu Stigmata)
Neposredna povezava do sporočila: 509
24.8.2007 8:51:12   
Anonimen
jaz imam tudi nekam velik trebuh, nobene hlače mi niso več prav user posted image

(odgovor članu Ursi10)
  Neposredna povezava do sporočila: 510
24.8.2007 10:10:11   
marita
Pozdravljene,

tudi jaz sem včeraj imela NS in je vse ok.user posted image user posted image user posted image

Sem si prov odahnila, sem nekako kar pričakovala slabo novico. Pa je vse super, tveganje za DS minimalno, srček dela, mahal je z rokicami in se pretegoval, vauuu kolk je blo lepo. PDP ostaja isti se pravi 1.3., mali pikec je velik 64,1 mm.

Sem presrečna,

Marita

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 511
24.8.2007 10:55:44   
ursi84
MARČEVKE 2008  (pdp,ime, nosečnost...):

29.2:  mala zelena user posted image +user posted image
29.2: Ursi10 user posted image
1.3: TENDAI user posted image +user posted image
1.3: Nasy user posted image ; NS: 24.8
1.3: marita user posted image +user posted image ; 30 let; Mojstrana
2.3: valči3 user posted image +user posted image ; 30 let; Ljubljana; NS:22.8
3.3: anyas user posted image
4.3: Urši84 user posted image ; 23. let ; Brežice;
4.3: čakajoča user posted image ; 26 let ; NS: 30.8
4.3: ječi12 user posted image ; 21 let; Ljubljana
6.3: MarijaPO user posted image +user posted image
8.3: krfjolca user posted image +user posted image  
8.3: mkonec user posted image ; 34 let; Koroška; 
8.3: sonca user posted image +user posted image ; 26 let; Maribor
9.3: Arabela user posted image +user posted image , 30let; Maribor; NS: 3.8.
9.3: WahooRR user posted image user posted image +user posted image
10.3: rebeca user posted image
10.3: soncek1997 user posted image +user posted image
11.3: *BellaLuna* user posted image ; NS:5.9
13.3: DIANA 5user posted image user posted image +user posted image ; 36 let
14.3: Svet user posted image +user posted image ; 30 let; ljubljana
14.3: Dadica user posted image +user posted image
15.3: PATRICIJA_22 user posted image ; NS:4.9
15.3: štručka user posted image +user posted image
17.3:pingvinčicauser posted image +user posted image ; 25 let; Celje
17.3: regratuser posted image
18.3: ive user posted image
20.3: Špela100 user posted image
20.3: frutka user posted image +user posted image
20.3: max81 user posted image ; 26 let; Jesenice
20.3: maja24-2 user posted image +user posted image ; 27 let; Ljubljana
20.3: jagoga user posted image +user posted image ; 30 let; primorska
21.3: nika29 user posted image +user posted image
21.3: lina10 user posted image ; 30 let; Ljubljana
22.3: Muca83 user posted image ; 24 let; Kamnik  
25.3: Lona76 user posted image +user posted image
26.3: Stigmata user posted image
27.3: Zofy user posted image ; 29 let; Ljubljana
29.3: Vilma user posted image +user posted image ; 35 let
29.3: Katy13 user posted image
30.3: Milamay user posted image +user posted image
30.3: hope77 user posted image

.......: tejka** user posted image
........: modrookicauser posted image

44 nosečk user posted image user posted image user posted image user posted image

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 512
24.8.2007 11:03:53   
ursi84
Tudi za mano je NS. Imela sem jo včeraj pri Dr. Strah, ki je zakon. Norti sva bila 30 min, vse nama je podrobno opisala in pokazala najinegauser posted image . Velik je 67,4 mm in je pravi akrobat. Z nogicami in z rokicami je brcal kot nor. Tudi za spol nama je namignila, ampak ni še nič dorečenega (dr pravi, da se nakazuje). Tveganje za NS imava 1:11000, kar je super. V glavnem z pregledom sem maximalno zadovoljna. Naslednji pregled imam 25.9.
Punce moje...jst grem delat. Nenormalno se veselim dela oziroma vseh sodelavk, ki jih pogrešam!

Vsem, ki jih še čaka NS, želim lepe rezultate

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 513
24.8.2007 11:04:51   
*medica*
ursi84 tudi mene dej na seznam..enkrat sem se tu že oglasila...ampak zalo na kratko..v torek sem bila pri svoji G in moj PDP je 11.3. 

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 514
24.8.2007 11:06:33   
*medica*
jest mam pa NS naslednji teden v torek in upam srčno da bodo tudi pri meni rezultati ok...

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 515
24.8.2007 12:09:00   
MarijaPo
Evo, pa se je zgodilo tudi meni.
Na NS smo zvedeli, da je mali zarodek ze v 9. tednu odmrl in je torej ze 3 tedne mrtev.
Ni me tako zvilo kot kepico, hudo mi je predvsem za plani, za zarodkom pa ne, se tolazim s tem, da je imel pac res kobno genetsko napako.
Jutri zjutraj grem na abrazijo.
Tiste, ki ste dale to skozi: a si potem zelo sesut?

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 516
24.8.2007 12:33:55   
marita
kaaaj Marija Po??? Šališ se, to ne more biti res!!!user posted image

Veš, da sem jaz v bistvu včeraj tudi nekaj takega pričakovala, kot da bi mi plod že kakšen teden prej odmrl. Pa je g. začel mirno merit gor in dol, pa srček vklopil, da sem ga slišala, šele potem sem dojela, da je vse ok.

Zelo mi je žal.

Marita

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 517
24.8.2007 13:47:25   
Ana Luna
MarijaPo, žal mi je.
Jaz sem bila najbolj sesuta , ko sem izvedela žalostno novico in še cel teden do naslednjega pregleda. Po abraziji mi je pa odleglo. Drži se.

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 518
24.8.2007 14:49:06   
Nasy
Tudi mi smo imeli danes NS pri Strahovi, smo malo večji - 73mm, PDP je 27.2. Ampak jaz ostajam kar z vami, če lahko. Vse je ok, smo živahniuser posted image
Marija Po, žal mi je, da moraš na abrazijo. Ampak saj si sama zadnjič lepo napisala, bolje sedaj..čeprav se še tako kruto sliši..drži se! Koliko si po posegu sesut, je odvisno od vsake posameznice. Jaz sem bila še kar, sploh pa, ker me je obenem groza bolnišnic. Ampak ponavadi pozabiš nekako, če imaš fajn sostanovalke. Drži se!

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 519
24.8.2007 14:54:57   
marita
Bravo Nasy!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 520
24.8.2007 15:02:12   
hmm
user posted image user posted image user posted image MarijaPouser posted image user posted image user posted image

Meni je bilo najhujše čakanje na abrazijo, po njej mi je pa kar malo odleglo. Še dobro, da si tako racionalna oseba, ti bo vsaj malo lažje, fizično se pa tako dokaj hitro pobereš. Drži se!

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 521
24.8.2007 15:41:38   
Muca83
Ojoj, spet slabe novice. MarijaPo, žal mi je zate. user posted image
Kako je bilo pa pri tebi z nosečnostnimi znaki? So še vedno prisotni? Čudna se mi zdi misel, da lahko 3 tedne nosiš v sebi mrtvega otroka (oz. zarodek). Zdej je pa še mene mal bolj strah.

Ostalim, ki ste uspešno prišle čez NS pa čestitke. Moram rečt, da vam zelo zavidam, ker moram jaz do moje NS čakati še celih 19 dni user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 522
24.8.2007 19:25:19   
Pingvinčica
Drage moje tudi jaz imam slabe novice za vas. Spet se mi je pojavil rjavi izcedek in krvavitev, kljub jemanju dabrostona. Počakala bom do zjutraj in potem videla kaj bo. Mam pa že celo nosečnost zelo slab občutek.user posted image user posted image user posted image Meni gre kr na jok. Moj pa pravi da ni nič in da paničarim. user posted image Sem čist obupana.
MarijaPo žal mi je zate.
Nasy tebi pa iskrene čestitke.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 523
24.8.2007 19:35:08   
*medica*
pigvinčica ne sikiraj se preveč...mam kolegico, ki je v (ne vem katerem tednu točno vem da ful zgodaj ) fulll krvavela da je mislila da ma ss pa veš ni bil..punčko ma zej staro sedem mesecev tako da se nič ne sikiraj ..pojdi jutri do svoje g in poglej kaj je narobe ne obupaj takoj..boš videla da bo vse ok..držim pestke

se opravičujem če sem tako kar uletela ne vem niti v katerem tednu si..user posted image user posted image

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 524
24.8.2007 19:59:07   
marita
Pingvinčica: meni je Pušenjak rekel na NS, da splava ne moreš preprečiti ne z jemanjem tablet, ne z ležanjem, če je namenjeno, da gre naprej, bo šlo, pa če smo me še ne vem kako pridne in ležimo. Je pa rekel, da po 12. tednu možnost za splav ful upade.

Jaz ti bom držala pesti, upam na najboljše in javi kako poteka.

Držim pesti za dobro novico.user posted image user posted image user posted image

Marita

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Porod: Rutinski posegi med porodom so lahk...
photo
Doula Špela Peternel je za portal Ringaraja spregovorila o tem, zakaj so povsem rutinski posegi med porodom lahko nevarn...

otrok
symba

koliko otrok imate?

enega (44%)

dva (31%)

tri ali več (25%)

Število vseh glasov: 102

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!