Naja31
|
Ojla punce, končno se vam tudi jaz pridružujem. Šele prejšnji teden sem imela prvi pregled, ker je moja G bila dolgo na dopustu, še preden sem se prepričala, da je vse ok, pa nisva nobenemu povedala. PDP je 30. marec 2008, doma imam že enega prekrasnega 2.5 letnika, sem pa iz Ljubljane. Sem vas že prej brala in tudi hotla kaj napisati, samo se nisem "upala". Lansko poletje sem imela eno neuspelo nosečnost (prazna GV) in preden sem se prepričala, da plod je in lepo bije,se nisem hotla preveč veseliti. Zdaj upam, da bo vse ok do konca. MArijaPo, žal mi je zate. Jaz sem ena od tistih,ki je to ni prizadelo. Saj ploda sploh ni bilo, zato niti ni imelo smisla objakovati nekaj kar sploh ni obstajalo. Sicer pa če že kaj mora biti narobe, je bolje, da je takoj na začetku, kot pa kasneje v nosečnosti. Veliko bolj me je "prizadelo",da so zdravniki prvo abrazijo naredil slabo in sem čez dva dni dobila hude krče in vročino, da sem morala nazaj v bolnico na še eno abrazijo. To me je pa totalno razjezilo. Počutim se bolj zanič, slabosti so najhujše v popoldansekm času, tako kot v prvi nosečnosti. Imam grozne težave s prebavo, ki se nikamor ne premakne , če ne jem, mi je slabo, če jem, mi je še bolj slabo. Tehtati se pa sploh nočem. V prvi nosečnosti sem se zredila veliko preveč in takrat sem si obljubila, da če bom še kdaj noseča, ne bom dovolila, da dobim toliko dodatnih kg. Ampak glede na moj apetit, bo to bolj težko. NS imam 16.9. ( se mi zdi). V Lj, v Dravljah stane 50 eurov, oz. 60 eurov če želiš da ti posnamejo na cd rom. V službi še nisem povedala, bom verjetno po NS. Upam, da ne bodo prej sami pogruntali, ker skoz neki jem . En velik za vse marčevke, naja
|