|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
28.8.2007 20:44:37   
sonček*
ojla!

Vsem en lep pozdrav!
tudi jaz sem marčevka( pdp 1.3., drugi otrok). Čeprav prvič pišem vas vsake toliko časa preberem odvisno od moje glave - mučijo me glavoboli.Drugače pa sem kr v redu, mal me po trebuhu zvija pa grozno me bolijo joše- tako pravi moja hčerka:)
Držim pesti za vse vas, sploh za tiste, ki imate težave s krvavitvami.
Lp

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 551
29.8.2007 15:58:31   
ursi84
Za mano je prvi delovni dan po 3 mesecih bolniške.user posted image user posted image user posted image

Punce, ka vi že nosite nosečniške hlače?. Meni se trebušček že zelo pozna in razmišljam, da bi si šla v kratkem ene kupit. Ker od "starih" hlač dobim gor samo še 2-je, ostale ne morem zapeti.

Ka pa mazilo za trebušček? Katero imate, če jo imate (kremo)?

Lp, Ursiuser posted image

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu sonček*)
Neposredna povezava do sporočila: 552
29.8.2007 18:22:50   
jagoga
pozdravljene punce!

Danes sem pa jaz imela drugi pregled, prejšnjega sem imela po sili razmer, ker je prišlo do krvavitve. V tem zadnjem mesecu nisem imela nobenih krvavitev več.  Ker sem že v 11 tednu mi je naredil kar še nuhalno in je bil izredno zadovoljen, nad gibanjem ploda, saj ga je lahko lepo pregledal in poslikal. Rekel je, da je to šolski primer, za učbenike, ker je bilo tako lepo vse vidno (nosna kost, nuhalna svetlina). Ker so bili rezultati dobri ,se nisem odločila, da bi opravila še presajalni test.
Ko sem zaključila s pregledom sem šla v službo in končno povedala šefu, da sem noseča. Pa mi je rekel, kaj mi to govorite, saj že vem. Saj so me že nekaj dni opazovali (trebuh je že kar viden in ga ne morem več skriti) in me analizirali,  ter poskušali od sodelavke izvedeti, kakšno informacijo, pa je modro molčala.
Pričakovala sem večji odpor, ampak je kar dobro prenesel, saj sem mu že pred meseci povedala, da imamo to v načrtu, za naslednje leto.
Tudi moje nadomeščanje bodo na nek način izvedli, pa čeprav njim še ni jasno, kako.

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 553
29.8.2007 20:44:20   
Arabela
Punce, ki ste bile na NS.... koliko stane pregled? Jaz ga imam jutri.. .sem živčna ko.... 

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 554
29.8.2007 21:41:30   
Naja31
Ojla punce,

končno se vam tudi jaz pridružujem.
Šele prejšnji teden sem imela prvi pregled, ker je moja G bila dolgo na dopustu, še preden sem se prepričala, da je vse ok, pa nisva nobenemu povedala.
PDP je 30. marec 2008, doma imam že enega prekrasnega 2.5 letnika, sem pa iz Ljubljane.

Sem vas že prej brala in tudi hotla kaj napisati, samo se nisem "upala".
Lansko poletje sem imela eno neuspelo nosečnost (prazna GV) in preden sem se prepričala, da plod je in lepo bije,se nisem hotla preveč veseliti. Zdaj upam, da bo vse ok do konca.

MArijaPo, žal mi je zate. Jaz sem ena od tistih,ki je to ni prizadelo. Saj ploda sploh ni bilo, zato niti ni imelo smisla objakovati nekaj kar sploh ni obstajalo. Sicer pa če že kaj mora biti narobe, je bolje, da je takoj na začetku, kot pa kasneje v nosečnosti. Veliko bolj me je "prizadelo",da so zdravniki prvo abrazijo naredil slabo in sem čez dva dni dobila hude krče in vročino, da sem morala nazaj v bolnico na še eno abrazijo. To me je pa totalno razjezilo.  

Počutim se bolj zanič, slabosti so najhujše v popoldansekm času, tako kot v prvi nosečnosti. Imam grozne težave s prebavo, ki se nikamor ne premakne user posted image , če ne jem, mi je slabo, če jem, mi je še bolj slabo. Tehtati se pa sploh nočem. V prvi nosečnosti sem se zredila veliko preveč in takrat sem si obljubila, da če bom še kdaj noseča, ne bom dovolila, da dobim toliko dodatnih kg. Ampak glede na moj apetit, bo to bolj težko.

NS imam 16.9. ( se mi zdi). V Lj, v Dravljah stane 50 eurov, oz. 60 eurov če želiš da ti posnamejo na cd rom.

V službi še nisem povedala, bom verjetno po NS. Upam, da ne bodo prej sami pogruntali, ker skoz neki jem user posted image .

En velik user posted image  za vse marčevke, naja

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 555
30.8.2007 9:15:04   
Nasy
Pozdravljena Naja! Me veseli, da je vse ok. Tudi jaz pri prvi abraziji nisem bila sprva toliko obupana, ker je bila prazna GV, ampak je prišlo šele čez nekaj časa za mano. Saj ne znam opisati tega. V bistvu se je vse odvijalo zelo hitro, od veselja do žalosti, zato me je verjetno zlomilo. Pa še potem tak odnos na abrazijiuser posted image kot da si najslabše tam..Jaz bi znorela, da bi mogla it nazaj, ker je bil to zame precej boleč poseg.

Jaz sem bila na NS v Domžalah pri Strahovi, stane pa 60 EUR, dobila sem par slikc.

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 556
30.8.2007 9:44:21   
Lona76
Tudi jaz sem se danes naročila na NS v Dravlje in mi je rekla gospa, da stane 50€. Aja NS pa imam 10.09. Komaj čakam.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 557
30.8.2007 10:08:54   
Naja31
Pa še potem tak odnos na abraziji kot da si najslabše tam..Jaz bi znorela, da bi mogla it nazaj, ker je bil to zame precej boleč poseg.

Točno tako. Bolj kot sama abrazija te "boli" vse ostalo in večno čakanje. V drugo mi je strežnica rekla, da me odnekje pozna, pa sem ji rekla, da valjda, če sem bila tam že dva dni nazaj. Mene je full razjezilo zakaj po abraziji ne morejo narediti še en UZ in pogledajo če so vse očistili. Vzelo bi jim 5 minut časa. user posted image  

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 558
30.8.2007 10:10:21   
Naja31
Lona76, že veš kateri dr. ti bo delal NS?
Meni bo Dr. Babnik, ki je super. Pri prvi nosečnosti mi je delala morfologijo in je res enkratna. Pa ko moje G ni, jo ona menja in je res super ginekologinja.
Prvo NS mi je pa delala dr. Uršula Reš, ki je tudi ok.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 559
30.8.2007 10:37:38   
lina10
Pozdravljene punce!Meni se je krvavitev ustavila,včeraj sem bila na pregledu in je z otročičkom vse v redu pridno raste in miga,NS pa imam v petek 07.09. in sicer v Ljubljanski porodnišnici pri Dr. Pušenjaku , baje da je dober.Upam da bo vse v redu na NS.
A je kateri še slabo meni se slabosti pojavijo v pop.času in proti večeru?Zredila se pa še nisem nič.
Lepo se imejte in uživajte v nosečnostiuser posted image user posted image .

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 560
30.8.2007 10:48:02   
Lona76
Naja 31. Nič mi niso rekli, pri katerem zdravniku bom imela. Upam, da bo kakšen v redu. Ali ti res zapečejo CD če želiš?
Lina10 super da so se ti krvavitve ustavile. Držim pesti da bo vse o.k. Tudi meni je še vedno slabo. Po navadi popoldan, včasih pa tudi cel dan. Upam da bojo slabosti kmalu minile. Sicer pa bom tudi to zdržala, samo da bo z user posted image vse v redu.

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 561
30.8.2007 11:18:16   
Naja31
je kateri še slabo meni se slabosti pojavijo v pop.času in proti večeru?

Ja, pri meni je tako. Zjutraj in dopoldan sem super. Potem se pa slabosti začnejo popoldan, po kosilu.
Včeraj sem kosilo preskočila in je bilo ok, samo ne morem zdaj cel dan nič jest.

Lona, lahko ti zapečejo na CD, samo potem stane 60 eurov.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 562
30.8.2007 11:39:51   
Nasy
Meni je občasno še slabo, odvisno od dneva, ponavadi je zvečer najhujše. Zdaj sem bila doma, pri mojih, dan in pol, sem se tako fajn počutila, nič slabo, nič zgage..kot prerojena. Sem bila skozi na zraku. Kaj lahko naredi menjava okolja..zvečer pa, ko sem domov - sem prišla, spet slabouser posted image

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 563
30.8.2007 12:10:56   
Lona76
Hvala Naja za odgovor. 10€ več se mi ne zdi prevelik strošek. Od sinove NS imam samo slikico. Bomo pa sedaj imeli še CD. Aja zanima me še ali gresta lahko mož in sin zraven? Vem da ponavadi gre mož lahko zanima me če kaj komplicirajo če vzameš s seboj še otroka?

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 564
30.8.2007 12:35:03   
Nasy
Jaz sem imela zraven še sestro, 12 let staro, so rekli, naj gre zraven. G se je malo začudila, ko smo noter prišli, sem povedala, da je sestrica, če je lahko zraven, je rekla, da ni problema, da lepo. No, začudila se je zato, ker je rekla, da se ne spomni, da bi že rodilauser posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 565
30.8.2007 12:52:46   
Lona76
Hvala za odgovor. Si res želim, da bi bil mali zraven. Da bo videl dojenčka. Mu ni čisto jasno kako to zgleda. Upam, da mi pol ne bo težil kdaj bo že ven prišel. Mu razlagam da se mora še veliko stvari prej zgoditi. Mora priti božiček, pa smučat se mora naučiti, pa rojstni dan mora imeti, ...

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 566
30.8.2007 12:53:44   
Katy13
Pozdravljene!
Kar nekaj časa se nisem oglasila oziroma sem se samo enkrat. Razlog je bil v tem, da sem šele danes imela prvi pregled pri G. Sedaj je tudi uradno potrjeno. PDP imam 29.3., na nuhalno pa grem 24.9.. Sem prvič noseča in sem stara 26 let.

Vsem, ki ste iz kakršnega koli vzroka izgubile svojega user posted image , želim čimprejšnje user posted image .

Ostalim marčevkam pa želim lepo user posted image .

Lp, Katja

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 567
30.8.2007 18:31:14   
najina pikica*
ponovno nosačka user posted image  PDP imam 31.3.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 568
30.8.2007 18:46:49   
Arabela
Evo pa smo dali NS skozi.. .plačala 60Euro.....
Vse ok... mali fakinček velik 64mm velik... PDP.  bi torej bil tam okrog 8.3. in ne 4.3., vendar nismo datuma nič spreminjali, naj kar ostane 4.3.
Je pa vse ok.. .vse se je lepo videlo, srček lepo bije,  fakinček pa je bil ful nemiren, se je samo premetaval...user posted image user posted image user posted image user posted image .. torej dobre novice, a ne?

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 569
30.8.2007 19:13:00   
Pingvinčica
Sem zelo vesela za vse, ki ste zvedela dobre novice na Ns. Nas čaka jutri in me že kar malo stiska kaj bomo zvedeli. Drage moje držte pesti, da se vam tudi jaz jutri oglasim z lepimi novičkami.
Pa še nekaj mi povejte, se še kateri dogaja da ne more spat ponoči odkar je user posted image . Jaz sem že prav jezna sama nase zakaj ne morem spat. Se premetavam iz boka, na bok pa spet na hrbet in nikakor ne morem najdit položaja ki bi mi ugajal. Uh kaj me še vse čaka naslednjih 6 mesecev.user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 570
30.8.2007 20:30:48   
marita
jaz pa ne spim dobro, ker sem tolk naspana.user posted image user posted image user posted image

Ker sem na bolniški in večinoma ali poležujem ali se malo prekladam po stanovanju, sicer grem na sprehode, ampak to ni to...fizično se nič ne zmatram in sem pol ponoči taka kot čuk. Zjutraj pa ful zaspana, se mi je kar ritem obrnil. Ja kako se bomo pa s trebuhi kotalile po postelji, bo pa še zabavno.user posted image

Marita

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 571
30.8.2007 21:00:57   
Nasy
Jaz sem tudi tolk spočita..pred polnočjo ne grem spat, ker imam ob polnoči tableto za vzet, pol pa še včasih ne morem zaspat..včasih me zmanjka malo čez dan. A vas bolijo kaj joški? Mene ful, se mi zdi da je zvečer najhuje..ne najdem položaja za spat, na hrbtu se zdaj včasih zbudim, zaspim rada na trebuhu, ne več dolgo, edin, da nardim luknjo v jogiuser posted image na boku me pa že včas kar boli

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 572
31.8.2007 8:20:58   
Nasy
Dobro jutro, marčevke, kje se skrivate? Jaz moram šibat do zdravnice po bolniški list, sem čisto pozabila, še dobr, da me je moj spomnil včerajuser posted image mam spomin kot rešeto

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 573
31.8.2007 8:40:07   
Arabela
jaz celo prvo nosečnost ponoči nisem mogla spati, pa sem potem čez dan nadoknadila...user posted image user posted image user posted image ... zdaj tudi težko spim, če mi pa le uspe pa me naša prvorojenka zbudi... pa o počitku čez dan lahko samo še sanjam..user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 574
31.8.2007 9:11:54   
Milamay
Ja, spanje ni takšno kot bi moralo biti. Mene pač vsako noč zbudi mehur in potem grem na WC, pa pogledat sina (3 leta) in ga pokrit ... Potem pa nikakor ne morem zaspati nazaj. Kar precej časa porabim, da zaspim.
Počutje tudi ni ravno prijetno, nenehne slabosti, pa bruhanje ... Še zob si ne morem umiti, mi takoj začne obračati želodec. Meni je najhuje dopoldan, popoldan sem boljše.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

finale - julijski otročki
katrinka

cesarčki in cesarične (12%)

sončki (32%)

piščančki (6%)

poletne žabice (21%)

morski ježki in zvezdice (29%)

Število vseh glasov: 269

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!